صفحه 2 از 5 اولاول 1234 ... آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 167

نام تاپیک: راهنمائی برای راه اندازی FCKeditor ?

  1. #41

    من کلا با fckeditor مشکل دارم

    آقا من مبتدی هستم و حرفای شما را خوب نمیفهمم
    لطفا در این تاپیک که من اشکالاتمو در مورد fckeditor مطرح کردم بهم کمک کنید ممنون میشم
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=79458

  2. #42
    آقا من مبتدی هستم و حرفای شما را خوب نمیفهمم
    لطفا در این تاپیک که من اشکالاتمو در مورد fckeditor مطرح کردم بهم کمک کنید ممنون میشم
    دوست عزیز در این مورد شما اگر تمام پست های این تاپیکو بخونین مشکلتون تا حدی حل میشه....

    تازه غیر از این باز هم در تاپیک های دیگه ای در مورد این editor و دیگر editor هم بحث شده.

    در مورد editor یه سرچی بکن.

    بعد اگه به مشکل خوردی (که حتما تازه میرسی به مشکلات ما) بگو...

    موفق باشی....

  3. #43

    ذخیره نشدن در فیلد بانک اطلاعاتی

    من مشکلم اکثر مشکلام حل شد
    ملی یه مشکل دیگه دارم این که وقتی میخوام توی یه فیلد از بانک اطلاعاتی ذخیره کنم پیغام میده فیلد من هم از نوع nvarchar(max) معرفی شده
    لطفا کمکم کنید

  4. #44

    مسیر dll

    من همون طوری که گفته شد dll رو تو شاخه bin کپی کردم
    ولی موقع لود دادن dll توی صفحه choseitem وجود نداره و باید روی دکمه browser کلیک کنم و اونو از داخل هارد خودم لود بدم مثلا "c:\fck.dll" میخواستم بدونم بعد از آپلود مشکلی در لود دادن dll پیدا میکنه یا نه

  5. #45
    این دست("ValidateRequest= "false)و رو توی page_load کپی کردم error میده
    اصلا این دستور برای چیه

  6. #46
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    854
    برای حل مشکل نمایش تصاویر می توانید از DLL فوق استفاده کنید.
    Asp.Net 2

    100% تست شده.

    تنظیمات Web.Config


    <appSettings>
    <add key="FCKeditor:BasePath" value="~/FCKeditor/" />
    <add key="FCKeditor:UserFilesPath" value="/UserFiles/Image" />
    <add key="FCKeditor:AutoCompleteAlsoluteURL" value="1" />
    </appSettings>



    منبع http://www.fckeditor.net/forums/view...php?f=5&t=6908
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #47
    کاربر دائمی آواتار merlin_vista
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    1,014

    Red face بیاید FCK را از اول شرح دهیم !!

    من میخواهم کاربر بتونه با FCK بتونه یه متن را بنویسه و در بانک من ذخیره بشه و بعد در صفحه اصلی سایت آن را بخونم و نمایش بدم !! ولی این مشکلات برای من پیش آمده است

    1- چگونه Tex Box را به ادیتور متصل کنم
    2 - چگونه به کاربر اجازه بدم که در Tex box عکس بیاره با FCK
    3 - چه چیزی از FCK را در بانک ذخیره کنم
    4 - فیلد در بانک از چه نوعی باشه !
    5 - در چه چیزی اطلاعات خونده شده از بانک را بریزم و چگونه ! آیا در لیبل ویا تکسباکس و .. .
    6 - چگونه آخرین سطر از ئیتابیس را بخونم که همیشه در صفحه اصلی برای نمایش آخرین مطلب باشه !!

  8. #48
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران، رشت
    پست
    711
    بخش قابل توجهی از سوالات شما اصلا ربطی به این ادیتور نداره و مربوط به خود asp.net می‌شه. مثل اتصال محتوای یک کنترل به پایگاه داده یا نمایش آخرین پست موجود در پایگاه داده.
    بخش دیگری از سوالتتان هم قبلا پاسخ داده شده است.
    در مورد عکس‌ها هم در اینجا به اندازه‌ی کافی بحث شده. بعضا در برخی موارد مشکل حل دشه و در برخی دیگر همچنان در حال رفع مشکل هستیم.

    لطفا ابتدا جستجو کنید و بعد سوال.
    ممنون.

  9. #49
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران، رشت
    پست
    711

    تاییده

    نقل قول نوشته شده توسط ali643 مشاهده تاپیک
    برای حل مشکل نمایش تصاویر می توانید از DLL فوق استفاده کنید.
    Asp.Net 2
    100% تست شده.
    تنظیمات Web.Config

    <appSettings>
    <add key="FCKeditor:BasePath" value="~/FCKeditor/" />
    <add key="FCKeditor:UserFilesPath" value="/UserFiles/Image" />
    <add key="FCKeditor:AutoCompleteAlsoluteURL" value="1" />
    </appSettings>


    منبع http://www.fckeditor.net/forums/view...php?f=5&t=6908

    تایید میشه. خیلی خیلی ....... ممنون.
    فقط به آدرس کلید دوم که مربوط به UserFilePath میشه توجه کنید. ‍~ نداره.

    باز هم ممنونم. پیر شی.

  10. #50

    فاصله بین خطها

    وقتی یه متن رو توی fckeditor مینویسم و کلید enter رو میزنم میره خط بعدی ولی با فاصله زیاد
    مثلا مثل این متن
    سلام

    خوش امدید

    چیکار کنم که خطها با زدن کلید enter جفت هم باشه

  11. #51
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران، رشت
    پست
    711
    به طوریش فرض، با فشردن کلید اینتر، تگ <p> در متن html نوشته می‌شه که به دلیل فاصله‌ییش فرض میان پاراگراف‌ها، مشکل شما پیش می‌آید.
    یک راه، زدن کلیدهای Shift+Enter است که < br > می‌اندازد.
    روش دیگر، تنظیم خود fckEditor با استفاده از خصوصیت UseBROnCarriageReturn است. به این ترتیب:

    <FCKeditorV2:FCKeditor ID="Editor1" runat="server" UseBROnCarriageReturn="true" />

  12. #52
    برای حل مشکل نمایش تصاویر می توانید از DLL فوق استفاده کنید.
    Asp.Net 2

    100% تست شده.

    تنظیمات Web.Config

    کد:
    <appSettings> <add key="FCKeditor:BasePath" value="~/FCKeditor/" /> <add key="FCKeditor:UserFilesPath" value="/UserFiles/Image" /> <add key="FCKeditor:AutoCompleteAlsoluteURL" value="1" /> </appSettings>
    منبع http://www.fckeditor.net/forums/view...php?f=5&t=6908
    خدا خیرت بده....

    دوستان سلام....

    می خواستم ببینم تا به حال کسی توی قسمت edit یه gridview (به صورت itemtemplate) تونسته به جای textBox یه FCKeditor قرار بده.....

    من بعد از اینکه اطلاعات رو ویرایش می کنم بعد میخام اونارو ثبت کنم اطلاعات قبلی پاک میشه و دیگه چیزی نشون نمیده.
    دوستان این مشکل من هم حل شد. راه حلش این بود که از Bind به جای Eval استفاده کردم!!!

  13. #53
    من مشکلم اکثر مشکلام حل شد
    ملی یه مشکل دیگه دارم این که وقتی میخوام توی یه فیلد از بانک اطلاعاتی ذخیره کنم پیغام میده فیلد من هم از نوع nvarchar(max) معرفی شده
    لطفا کمکم کنید
    error که میگیری احتمالا به خاطر تنظیم نکردن ValidateRequest هستش.


    این دست("ValidateRequest= "false)و رو توی page_load کپی کردم error میده
    اصلا این دستور برای چیه
    توی pageload چرا!!!

    باید بزاری تو خط اول کد html صفحه aspx مثل زیر :


    <%
    @PageLanguage="C#‎"ValidateRequest="false"AutoEventWireup="true"%>


    میخواستم بدونم بعد از آپلود مشکلی در لود دادن dll پیدا میکنه یا نه
    خیر.

    موفق باشی...

  14. #54
    یعنی کسی تا به حال نیاز پیدا نکرده که این کنترل رو به صورت داینامیک Config کنه ؟

  15. #55
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881
    سلام
    من در اینترنت فی الباب طریقت نصب FCKeditor خیلی سرچ کردم . اکثر ما هم در نصب مشکل داریم . چرا که ممکن هست یک مرحله از نصب انجام نشه و آنچه که انتظار داریم در این دیتور رخ نده و به مشکلاتی برخورد کنیم که حل آن کار مشکلی است... به هر حال من بهترین منبعی که پیدا کردم که کاملا" همه چیز رو توضیح داده لینک های زیر هست که 80 درصد مطالبی که در این تاپیک مطرح شده در این لینکهای زیر دیده شده :

    طریقه نصب FCKeditor در asp.net 2.0 & asp.net 1.0 :
    http://wiki.fckeditor.net/Developer%...ration/ASP.Net

    طریقه configure کردن Tool Bar در FCKeditor :
    http://wiki.fckeditor.net/Developer%...ration/Toolbar

    سایت اصلی :
    http://wiki.fckeditor.net

    در ضمن دوست عزیز Arian_61 در پست 9 ترجمه فارسی رو گذاشته که کامل هست ولی پیشنهاد میکنم هر دو رو مطالعه بفرمائید ...




    ما هم که همچنان با مشکل زیر رو برو هستیم :

    وقتی آیتم تصویر رو انتخاب میکنم و brows server رو میزنم مثل عکس زیر میشه در ضمن فایل هم آپلود نمیشه .

    http://www.30panel.com/out.php?i=2015_Untitled1.gif

  16. #56
    کاربر دائمی آواتار merlin_vista
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    1,014

    Question مشکل با ذخیره کردن Value ادیتور در بانک

    آقا من ادیتور را نصب کردم و نیاز های من را بر طرف کرده است !!! ولی برای اینکه من Value ادیتور را در بانک ذخیره کنم این پیغام را به من میده ، که من هم عکس آن را گرفتم و در این پست ضمیمه کردم به گونه ای که شما راحت تر این کمک را به من برسانید !!!
    باید اضافه کنم که من از VS2005 و SQL Server 2000 برای انجام این کار استفاده میکنم و برای اتصال به بانک اطلاعاتی نیز از روش WIZARD کمک گرفتم و برای ذخیره اطلاعات این گونه عمل کردن در دکمه "ذخیره " :
        protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    dspost.postRow ky = this.dspost1.post.NewpostRow();
    ky.body = this.FCKeditor3.Value.ToString();
    this.dspost1.post.AddpostRow(ky);
    this.sqlDataAdapter1.Update(this.dspost1);
    }
    protected override void OnInit(EventArgs e)
    {
    InitializeComponent();
    base.OnInit(e);
    }

    و فیلد را در SQL از نوع Ntext در نظر گرفتم !! لازم به ذکر است که من این دوخط را در WEBconfih اضافه نکردم ، چون وقتی اضافه میکردم از پروژه خطا میگرفت !!
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  17. #57
    error که میگیری به خاطر تنظیم نکردن ValidateRequest هستش.

    تو خط اول کد html صفحه aspx مثل زیر :


    <%@PageLanguage="C#‎"ValidateRequest="false"AutoEventWireup="true"%>


    من دقیقا همین مطلب رو تو پست 53 گفتم!!!!

    موفق باشی...

  18. #58
    خواهش می کنم یه بار از اول پست و بخونید اگر جوابتون نبود بعد بپرسید هر سوال رو 3-4 بار جواب دادن

  19. #59
    کاربر دائمی آواتار merlin_vista
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    1,014
    چشم ببخشید !!

  20. #60
    کاربر دائمی آواتار merlin_vista
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    1,014
    میبخشید ولی اینا که تو صفحه ASPX گذاشتم این خطا را داد :
    Error    1    There can be only one 'page' directive.    C:\Inetpub\wwwroot\asannet\FCK.aspx    2    


    این ارور هم هست !:
    Error 1 Validation (ASP.Net): Attribute 'PageLanguage' is not a valid attribute of element 'Page'. C:\Inetpub\wwwroot\asannet\FCK.aspx 2 4 http://localhost/asannet/
    آخرین ویرایش به وسیله merlin_vista : یک شنبه 01 مهر 1386 در 12:25 عصر دلیل: ارور دومي !!

  21. #61
    شما فقط باید این property رو set کنید.

    ValidateRequest="false"


    بعید می دونم این مشکلات فقط برای اون باشه.


    لازم به ذکر است که من این دوخط را در WEBconfih اضافه نکردم ، چون وقتی اضافه میکردم از پروژه خطا میگرفت !!
    راستی منظورتون چیه؟
    کدوم دو خط رو.

  22. #62
    کاربر دائمی آواتار merlin_vista
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    1,014
    منظور من از آن دو خط اینه !!
        <appSettings>
    <add key="FCKeditor:BasePath" value="~/FCKeditor/" />
    <add key="FCKeditor:UserFilesPath" value="/UserFiles/Image" />
    <add key="FCKeditor:AutoCompleteAlsoluteURL" value="1" />
    </appSettings>

    در ضمن من در WEB.config هیچ کدی برای ادیتور ننوشتم !! میشه کامل توضیح دهید که برای ذخیره کدها در بانک من باید چیکار کنم و چگونه
    ValidateRequest="false"
    را ست کنم ، اگه ممکنه دقیقاً توضیح بدهید !! ای خدا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  23. #63
    کاربر دائمی آواتار merlin_vista
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    1,014
    کد من اینه برای صفحه ای که FCKEDITOR را فراخانی کردم !! میشه بگید کجاش مشکل دارم !!

    <%@ Page Language="C#‎" MasterPageFile="~/MasterPage.master" AutoEventWireup="true" CodeFile="FCK.aspx.cs" Inherits="FCK" Title="Untitled Page" %>
    <%@ Register TagPrefix="FCKeditorV2" Namespace="FredCK.FCKeditorV2" Assembly="FredCK.FCKeditorV2"%>
    <asp:Content ID="Content1" ContentPlaceHolderID="ContentPlaceHolder1" Runat="Server">
    <FCKeditorV2:FCKeditor id="FCKeditor3" BasePath="~/FCKeditor/" runat="server" Height="400px" Width="99%"/>
    <br />
    <asp:Button ID="Button1" runat="server" OnClick="Button1_Click" Text="ذخیره" />
    <asp:Label ID="Label1" runat="server" Text="Label"></asp:Label>
    </asp:Content>


    در این کد من کجا باید ValidateRequest="false" را ست کنم !!!!

  24. #64
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881
    دوست عزیز اون 2 خطی که منظور شما هست مال اینه که اگه 100 جا از ادیتور استفاده میکنید نیایید تو هر جایی که نیاز هست آدرس Base و userfiles رو set‌ کنید . `در نتیجه یک بار مینویسیو و چند جا بخونید ... در واقع این 2 خط در وب کانفیگ قرار میگیره که اگه یک زمانی شما مجبور به تغییر آدرس شدید یک جا تغییر بدی و نیای تو هرجایی که ادیتور داری آدرس Base و userfiles رو set کنی ...

    در مورد پست بعدیتم ( شماره 63 ) . خط اول کدتو نگاه کن ... حالا مثل زیر بنویس البته فقط ValidateRequest="false" رو قرار بده واین کارو در هر صفحه که ادیتور داری باید انجام بدی



    <%@ Page Language="C#‎" AutoEventWireup="false" ValidateRequest="false" CodeFile="Default.aspx.vb" Inherits="_Default" %>




    دوستان عزیز برای اینکه این تاپیک مفید تر واقع بشه و همه بتونیم راحت به سوالاتمون برسیم تاپیک رو از اول بخونیم اگه واقعا" به نتیجه نرسیدیم سوالمون رو مطرح کنیم ...

    از عزیزان اساتید هم لطفا" ما رو راهنمایی کنن در ارتباط با مشکلم در پست 55 ( در انتهای پست )

  25. #65
    کاربر دائمی آواتار merlin_vista
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    1,014
    ممنون از راهنمایی شما !! مشکل حل شد با کمک دوستان !

  26. #66
    سلام
    کسی رو سرور با این fckeditor کار کرده
    من مشکل آپلود عکس دارم

  27. #67
    سلام
    کسی رو سرور با این fckeditor کار کرده
    من مشکل آپلود عکس دارم
    بله. من مشکلی ندارم.

    چه مشکلی دارین.

  28. #68
    نقل قول نوشته شده توسط ClaimAlireza مشاهده تاپیک
    بله. من مشکلی ندارم.

    چه مشکلی دارین.
    ظاهرا هیچی
    آپلود عکسم در Local درسته ولی در سرور نه ارور می ده نه عکسی آپلود می شه!!!!!!!!!

  29. #69
    ببین این خط رو تو web.config به شکل زیر تغییر بده ببین جواب میده.


    <add key="FCKeditor:UserFilesPath" value="/domainname.com/UserFiles/ />


  30. #70
    سلام
    من ادیتورم رو راه انداختم و اطلاعات رو در بانک sql ذخیره کردم (به صورت تگ های مختلف)
    حالا می خوام تو گرید عین اون چیزی رو که توی ادیتور تایپ کردم و تبدیل به کد شد رو نشون بده
    نمی خوام کدهای html ذخیره شده رو نشون بده

  31. #71
    کاربر دائمی آواتار Nightbat
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    699
    نقل قول نوشته شده توسط irdelta مشاهده تاپیک
    سلام
    من ادیتورم رو راه انداختم و اطلاعات رو در بانک sql ذخیره کردم (به صورت تگ های مختلف)
    حالا می خوام تو گرید عین اون چیزی رو که توی ادیتور تایپ کردم و تبدیل به کد شد رو نشون بده
    نمی خوام کدهای html ذخیره شده رو نشون بده
    اطلاعات رو تو تگ literal لود کن

  32. #72
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران، رشت
    پست
    711
    من از label‌ استفاده می‌کنم و اصلا مشکلی ندارم. تقریبا از همه جور تگ HTML هم استفاده کردم. مثل عکس، جدول و غیره. اگر می‌شه کد یا خود صفحه‌ای که مشکل دارد را در اینجا بگذارید تا بررسی شود.

  33. #73
    تشکر از دوستان
    مشکلم حل شد

  34. #74
    من همه تنظیمات را طبق فرمایش دوستان وتوصیه های wiki انجام دادم و _FileBrowserLanguage and _QuickUploadLanguage رو هم به aspx تنظیم کردم ولی وقتی از ادیتور تو سایتم تو وب استفاده میکنم وقتی دکمه اضافه کردن تصویر رو میزنم و "فهرست نمایی سرور رو میزنم یه پیغامی میده:

    The server didnt send back a proper xml request
    xml request error :404 not found


    هیچ فایلی هم آپلود نمیشه رو سرور!

  35. #75
    کاربر جدید آواتار pivanda
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    بروجرد
    سن
    39
    پست
    5
    سلام
    من این ادیتور رو تو سرور آپلود کردم که ازش استفاده کنم ولی تو صفحه لود نمی شه!!!در صورتی که تو iis جواب می ده وقتی مسیر رو عوض میکنم!کسی می تونه کمک کنه؟تنظیمات خاصی میخواد؟

  36. #76
    من همه تنظیمات را طبق فرمایش دوستان وتوصیه های wiki انجام دادم و _FileBrowserLanguage and _QuickUploadLanguage رو هم به aspx تنظیم کردم ولی وقتی از ادیتور تو سایتم تو وب استفاده میکنم وقتی دکمه اضافه کردن تصویر رو میزنم و "فهرست نمایی سرور رو میزنم یه پیغامی میده:
    تنظیمات مربوط به editor که توی web.config قرار دادی بزار....

    سلام
    من این ادیتور رو تو سرور آپلود کردم که ازش استفاده کنم ولی تو صفحه لود نمی شه!!!در صورتی که تو iis جواب می ده وقتی مسیر رو عوض میکنم!کسی می تونه کمک کنه؟تنظیمات خاصی میخواد؟
    شما هم همینطور.

  37. #77

    <
    appSettings>
    <
    addkey="FCKeditor:BasePath"value="~/FCKeditor/" />
    <
    addkey="FCKeditor:UserFilesPath"value="/UserFiles/Image" />
    <
    addkey="FCKeditor:AutoCompleteAlsoluteURL"value="1" />
    </
    appSettings>

  38. #78
    من که هیچ جور نتونستم آدرس عکس رو وش درست کنم . حتی از همه روشای دوستانم استفاده کردم باز عکسو نشون نمیده

  39. #79
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران، رشت
    پست
    711
    DLL مربوطه را هم عوض کردید؟

  40. #80
    اره نمی دونم چرا . دقیقا همه اون کارایی که گفته شده بود رو انجام دادم اما نشد

صفحه 2 از 5 اولاول 1234 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. آپلود عکس در FCKeditor
    نوشته شده توسط imankho در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 31 شهریور 1386, 16:36 عصر
  2. دو ادیتور fckeditor در یک صفحه با یک تولبار
    نوشته شده توسط shahab_ksh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 03 مرداد 1386, 15:43 عصر
  3. مشکل نمایش عکس در fckeditor
    نوشته شده توسط shahab_ksh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 26 تیر 1386, 18:05 عصر
  4. کمک در زمینه FCKeditor
    نوشته شده توسط amirferdowsi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 تیر 1386, 10:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •