صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 167

نام تاپیک: راهنمائی برای راه اندازی FCKeditor ?

  1. #81
    برنامه من روی لوکال درست کار میکنه اما روی هاست موقع browseforimage و اپلود عکس خطا میده: internal error

    روش دوستمون هم که گفته بودم نام دمین رو قبلش اضافه کنم استفاده کردم اما فرقی نکرد

  2. #82
    من error نبود دسترسی به فولدر uploadFilesرو میگیرم( internal server error 500 ) فولدری که میخوایم فایل ها تو اون کپی بشه!
    اگه پروژه توی localhost باشه ما تمام دسترسی ها ی لازم رو به فولدر میدیم و مشکل حله !
    مشکل من اینجاست که پروژه توی localhost نیست ! یعنی توسط خود asp.net رندر میشه

    http://localhost:1688/myProject/


    این دسترسی های لازم رو کجا باید بدم !!؟؟ اصلا فولدر uploadFiles رو کجا میسازه ؟؟
    اینم web.config من !

    <add key="FCKeditor:BasePath" value="../FCKeditor/" />
    <add key="FCKeditor:UserFilesPath" value="/uploadFiles/"/>
    <add key="FCKeditor:AutoCompleteAlsoluteURL" value="1" />

  3. #83
    دوستان من ادرس فیزیکی هاستم اینطوریه:

    c:\domains\MyDomainName.com\wwwroot\UserFiles\imag  e\



    وقتی fck بالا میاد و میزنم درج تصویر مشکلی نداره اما وقتی روی فهرست نمایی سرور کلیک میکنم این error رو میده:

    xml requested: internal server error(500)


    توی وب دات کانفیگم هم این رو نوشتم:



    <appSettings>
    <add key="FCKeditor:BasePath" value="~/FCKeditor/" />
    <add key="FCKeditor:UserFilesPath" value="/UserFiles/Image" />
    <add key="FCKeditor:AutoCompleteAlsoluteURL" value="1" />
    </appSettings>





    permition کامل هم روی فولدرم برقراره و ضمنا رو لوکال هم جواب میده اما رو هاست نه . چیکار کنم؟؟؟
    خواهشا کمک کنید

  4. #84
    دوستان عزیز programmable ، cactuskhan و Hamed دقیقا کد زیر رو توی web.config خود قرار بدین جواب رو اعلام کنین(این کد برای من روی هاست جواب میده)


    <appSettings>
    <
    addkey="FCKeditor:BasePath"value="~/FCKeditor/" />
    <
    addkey="FCKeditor:UserFilesPath"value="/UserFiles/" />
    </
    appSettings>


    جناب programmable ، ی /image رو بر دارین.

    وقتی fck بالا میاد و میزنم درج تصویر مشکلی نداره اما وقتی روی فهرست نمایی سرور کلیک میکنم این error رو میده:
    شما مطمئنی تو فایل fckconfig.js پسوند asp رو به aspx تبدیل کردی...

    اصلا فولدر uploadFiles رو کجا میسازه ؟؟
    با این آدرس دهی شما، توی root.

  5. #85
    پروژه من توی localhost نیست ها !!!
    پست من رو دقیق خودندی ؟؟؟
    این error یعنی دسترسی لازم برای ساختن فولدر مورد نظر وجود نداره
    xml requested: internal server error(500)

    راهنمایی کنید !!

  6. #86
    پروژه من توی localhost نیست ها !!!
    پست من رو دقیق خودندی ؟؟؟
    بله. ولی مثل اینکه شما پست منو دقیق نخوندی!!!

    دوستان عزیز programmable ، cactuskhan و Hamed دقیقا کد زیر رو توی web.config خود قرار بدین جواب رو اعلام کنین(این کد برای من روی هاست جواب میده)
    شما اون web.config رو امتحان کن شاید جواب گرفتی.

  7. #87
    نه دیگه نشد !!!
    روی هاست که من مشکلی ندارم ! من روی لوکال مشکل دارم !
    وقتی پروژه روی هاست جواب میده یعنی چی ؟؟؟ یعنی اینکه روی localhost داره اجرا میشه !!

    پروژه من توسط ASP.NET Development Server کامپایل میشه نه IIS !

  8. #88
    آقا ما که کاملا گیج شدیم

    دو تا جمله خودتو، توی دوتا پست مختلف بین:

    مشکل من اینجاست که پروژه توی localhost نیست
    روی هاست که من مشکلی ندارم ! من روی لوکال مشکل دارم !

  9. #89
    نقل قول نوشته شده توسط ClaimAlireza مشاهده تاپیک
    آقا ما که کاملا گیج شدیم

    دو تا جمله خودتو، توی دوتا پست مختلف بین:


    شما فرق بین هاست و لوکال هاست رو نمیدونی ؟؟
    منظور از لوکال هاست یعنی رو سیستم خودمون که معمولا به این آدرس است

    c:\Inetpub\wwwroot


    حالا وقتی میخوای یه پروژه توی .net بسازی همون اول میتونی تعیین کنید که روی localhost اجرا بشه یا روی سرور خود دات نت ! که بهتر سرور دات نت رو انتخاب کنی (یه سری مزایا داره که اگه خواستی واست میگم)
    مشکل من اینجاست که پروژه من توی فولدر پیش فرض دات نت که توی my document هست ساخته
    My Documents\Visual Studio 2005\WebSites\mywebsite


    توی این حالت چیکار باید کرد ؟؟
    امیدوارم متوجه شده باشید !!

  10. #90
    شما مطمئنی تو فایل fckconfig.js پسوند asp رو به aspx تبدیل کردی...


    اره عزیز تبدیل کردم

    قیقا کد زیر رو توی web.config خود قرار بدین جواب رو اعلام کنی


    فرقی نکرد
    برنامه من روی لوکال جواب میده اما روی هاست خیر . دوشت عزیز میشه یه برنامه ات رو که روی هاست جواب میده بذاری اینجا تا اگه نشد از اون استفاده کنیم؟؟؟
    خدا خیرت بده

  11. #91
    شما فرق بین هاست و لوکال هاست رو نمیدونی ؟؟
    نه دیگه نشد. اومدیو نسازی.

    اینا رو که گفتی جفتش اجرای پروژه در حالت local دیگه.

    یعنی همون localHost.
    منظور از هاست معمولا هاست اصلیه نه این virtual IIS.


    بگذریم. کلا هدف بنده کمک به شما بوده . کل کل بیخودی اونم سر هیچی فایده ای نداره.

    توی این حالت چیکار باید کرد ؟؟
    اینو امتحان کن:


    <appSettings>
    <
    addkey="FCKeditor:BasePath"value="~/FCKeditor/" />
    <
    addkey="FCKeditor:UserFilesPath"value="~/yyyy/UserFiles" />
    </
    appSettings>


    به جای yyyy نام پروژتو بزار.

    مثلا پروژه ای که ایجاد کردی اسمش editor بوده باید به جای yyyy بزاری editor.

    موفق باشی....

  12. #92
    کل کل چیه آقا !؟؟؟
    ما میخوایم مشکل حل شه !
    حل نشد !
    میشه خودتون یه با اون روشی که من گفتم یه پروژه new کنید بعد ببینید که میشه یا نه ؟؟

  13. #93
    دوست عزیز ممنو میشیم اگه یه پروژه که شما روی هاست اجراش کردی و مشکلی نداره زو کامل واسه مون بذاری تا بفهمی» مشکل از کجاست یا حداقل از همون استفاده کنیم

  14. #94
    سلام
    من برنامه ام رو روی دو تا هاست مختلف تست کردم
    یکی از کنترل پنل plesk استفاده می کنه و شاخه هاش httpdocs و ... هستن . برنامه روی این هاست درست کار میکنه
    یکی کنترل پنل helm < شاخه هاش wwwroot هستن ولی برنامه روی این error مربوط به internal server error(500) رو میده
    کسی میدونه چه گلی باید به سرم بگیرم؟

  15. #95
    یکی از کنترل پنل plesk استفاده می کنه و شاخه هاش httpdocs و ... هستن . برنامه روی این هاست درست کار میکنه
    یکی کنترل پنل helm < شاخه هاش wwwroot هستن ولی برنامه روی این error مربوط به internal server error(500) رو میده
    کسی میدونه چه گلی باید به سرم بگیرم؟
    فکر نمیکنم ربطی به کنترل پنل داشته باشه....
    اگرم که جواب مثبت باشه کنترل پنلی که این editor رو روش کار کردم از کنترل پنل helm بهره میبره.

    دوست عزیز ممنو میشیم اگه یه پروژه که شما روی هاست اجراش کردی و مشکلی نداره زو کامل واسه مون بذاری تا بفهمی» مشکل از کجاست یا حداقل از همون استفاده کنیم
    دوست عزیز باور کن من هم از dll و فایلهایی که توی پست 23 تاپیک زیر گذاشته بودن استفاده کردم. + تغییر asp به aspx.

    https://barnamenevis.org/showth...ghlight=editor

    البته از dll ای که توی دایرکتوری release باید استفاده کنیدها....

  16. #96
    چی بگم والا . ما که جواب نگرفتیم اخرش .

  17. #97
    این آدرسی که فولدر ذخیره فایلها رو نشان میده (FCKeditor:UserFilesPath)رو میشه توی کد به کنترل دارد !!؟؟
    من نمیخوام این آدرس رو توی WebConfig بدم ! چون میخوام این آدرس داینامیک باشه !؟

  18. #98
    چی بگم والا . ما که جواب نگرفتیم اخرش .
    با این حال یه بار دیگه واسه شما آپلودش می کنم.
    انشاالله که کارت راه بیفته.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  19. #99
    کسی میدونه چجوری باید فایلهایی رو که از طریق این editor آپلود میشه، پاک کرد...

  20. #100

    Cool

    نقل قول نوشته شده توسط hamed_bostan مشاهده تاپیک
    چی بگم والا . ما که جواب نگرفتیم اخرش .

    ببین رفیق کلید حل مشکل شما در دست admin سایتتونه !
    اول باید اون فولدر خاصی که میخوای فایل ها توی اون ذخیره بشه رو خودت دستی بسازی بعد
    باید به اون زنگ بزنی و بگی به فولدری که ساختی Full Access بده !
    بصورت default هیچ کدوم از فولدرهای سایت fullAcess نیستند به دلایل Security !

    همین !

  21. #101
    کلید حل مشکل شما در دست admin سایتتونه !
    اولا که بابت اپلود دستت درد نکنه
    دوما من همین کار رو کردم و full access هم دادم اما خوب روی یه هاست کار میکنه روی یکی نه
    چه یوزر هایی جز IUSER باید به فولدر سترسی کامل داشته باشن؟؟؟

  22. #102
    IWAM و ASP.NET
    اگه به Admin هاست بگی واسه این فولدر Full Access میخوام خودشون میدونند چیکار باید بکنند !

  23. #103
    گفتم به جون خودم

  24. #104
    کسی میدونه چجوری باید فایلهایی رو که از طریق این editor آپلود میشه، پاک کرد...

  25. #105
    جناب ClaimAlireza از توضیحاتتون ممنون ، من اون فایل editor که آپلود کردید رو گرفتم و تغییراتی که تو webconfig مدنظر شما بود رو لحاظ کردم . اما هنگام استفاده از ادیتور وقتی میخوام فهرست نمایی سرور رو ببینم با این خطا که در تصویر زمینه لحاظ کردم روبرو میشم ، علت چیه؟ (پروژه رو با سرور مجازی VS.NET 2005 اجرا میکنم.)
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  26. #106
    خواهش میکنم.
    وظیفه بود.

    1- آیا فقط از تمام فایلهایی که بنده آپلود کردم استفاده میکنید ویا بخشی از اون رو ؟

    2- آیا web.config شما به این شکل می باشد؟


    <appSettings>
    <
    addkey="FCKeditor:BasePath"value="~/FCKeditor/" />
    <
    addkey="FCKeditor:UserFilesPath"value="/editor/UserFiles" />
    </
    appSettings>


    البته به جای editor باید مثلا بزارین website16.

    موفق باشید....

  27. #107
    ممنونم درست شد با توضیحات آخرتون .
    فقط سوالاتی برام مطرحه :
    1. من الان رو وب سرور مجازی ویژوال استودیو جواب گرفتم ( با تغییراتی که شما فرمودید و استفاده از تمامی فایل هایی که شما به عنوان "editor" آپلود کردید.) حالا اگه بخوام سایت رو ببرم رو هاست چه تغییراتی باید در config و ... بدم؟

    2. آیا همه به پوشه ی UserFiles دسترسی دارند؟ چطور میشه کاری کرد که مثلا یکی نیاد هر چی تو این پوشه هست رو دانلود کنه!؟

    3. با این روش میشه از ادیتور در پوشه هایی که کاربران عادی دسترسی ندارند استفاده کرد؟ ( authoriztion )

    باز هم ممنون

  28. #108

    Question چند تا سوال

    با سلام

    سوال1:
    من در بعضی از صفحاتم از ادیتور fck استفاده کردم
    بعضی وقتا که دارم با صفحات کار می کنم یه مرتبه این پیغام خطا برام میاد
    که تصویرشو ضمیمه کردم . لازم به ذکر این اتفاق زمانی هم که با صفحات دیگه ای
    که در اونها از fck استفاده نکردم هم میاد
    این خطا دلیلش چی هست؟
    اینم عکس خطا@
    http://irapic.com/uploads/1195381011.jpg

    سوال2 :
    من وقتی برای fck ادیتور یک کنترل requiredFieldValidator می زارم
    بار اول که کلید ارسال رو می زنم عمل نمی کنه ؟ ولی بار دوم عمل میکنه!!
    یعنی برعکس کنترل های دیگه بار دوم عمل می کنه و بعضی وقت ها هم که
    fck مقداری نداره ولی پیغام خالی بودنش نمی آد چرا؟؟؟؟!!


    سوال 3:
    برای اینکه با زدن کلید اینتر یک پاراگراف درست نشه باید پیکار کنم؟
    من یه خصوصیت در تگ fck که در این سایت گفته شده بود اضافه کردم ولی
    کار نکرد ؟ راه دیگه ای وجود نداره؟

    سوال 4:
    من در چند تا صفحه از fck استفاده کردم و در هر صفحه هم عکس درون Fck قرار می گیره
    می خواستم عکس های مربوط به هر صفحه داخل یه پوشه جداگانه ذخیره بشند!
    و می خوام مسیر پوشه رو بتونم برای هر صفحه یه پوشه جدا بزارم
    آیا این کار می شه ؟ چطوری؟

    ممنون میشم کمکم کنید
    آخرین ویرایش به وسیله mehdi_RM : یک شنبه 27 آبان 1386 در 17:29 عصر دلیل: حذف کردن عکس به خاطر حجم زیاد آن

  29. #109
    سلام دوستان من اینقدر ناشی ام که اصلا نمی دونستمfckeditorچی هست از طریق یکی از دوستام فهمیدم چیه حالا میخوام باdreamweaver یه سایت طراحی کنم اصلا نمی دونم این فایل dll رو چه جوری تو toolboxاضافه کنم چه برسه به بقیه ش خواهش می کنم هر کی بلده یه ندایی به ما بده ممنون میشم

  30. #110
    با تشکر از همه دوستان برای مطالب مفیدشان در این تاپیک

    برای استفاده صحیح از ابزار فهرست نقطه ای و یا فهرست شماره دار(در خط فارسی -راست به چپ) چه کار باید کرد در ضمن من راست چین هم کردم (با ابزار خود ادیتور) ولی فهرست شماره دار مورد استفاده ام را به صورت زیر نشان می دهد
    خط اول .1
    خط دوم .2
    خط سوم .3
    در صورتی که باید اینجوری باشد
    1. خط اول
    2. خط دوم
    3. خط سوم
    لطفا در صورت امکان راهنمایی کنید

  31. #111
    1 - آیا dir صفحه اصلی rtl هست ؟
    2 - این قسمت رو توی fckconfig.js داخل فولدر fckeditor چک کنید :


    FCKConfig.DefaultLanguage =
    'fa' ;
    FCKConfig.ContentLangDirection =
    'rtl' ;


    موفق باشید.

  32. #112

    Question مشکل در userfiles

    سلام
    یه مشکل جدید
    من وقتی این کد رو داخل وب کانفیگ می زارم

    <add key="FCKeditor:UserFilesPath" value="/UserFiles/"/>


    می ره داخل سرور جائی که فایل هام هست یه پوشه بنام www.Domain.com می سازه
    و پوشه userfiles و image رو داخل پوشه www.domain.com می سازه
    مشکلی در آپلود فایل ها نیست و فایل ها رو در مسیر www.domain.com/userfiles/image
    می زاره
    ولی وقتی که روی فایل کلیک می کنی
    url عکس و اشتباه می زاره و پوشه www.domain.com رو توی مسیر عکس نمیاره
    یعنی باید این طوری باشه

    http://www.domain.com/www.domain.com/UserFiles/pic.jpg


    که این طوری می زاره:


    http://www.domain.com/UserFiles/pic.jpg



    میشه بگید ایراد از کجاست یا این مشکل چطوری رفع میشه؟

    راستی اگر هم اولش بدین صورت بنویسم


    <add key="FCKeditor:UserFilesPath" value="~/UserFiles/"/>


    برای ~ هم یه پوشه می سازه!!!
    آخرین ویرایش به وسیله mehdi_RM : یک شنبه 11 آذر 1386 در 21:20 عصر دلیل: اشتباه تایپی

  33. #113
    ببین شما میگی فایلات رو در مسیر زیر آپلود میکنه.

    مشکلی در آپلود فایل ها نیست و فایل ها رو در مسیر www.domain.com/userfiles/image
    خوب بالطبع مسیر عکس برای دانلود هم باید اینجوری باشه:

    http://www.domain.com/UserFiles/pic.jpg


    و نباید به شکل زیر باشه :

    http://www.domain.com/www.domain.com/UserFiles/pic.jpg

  34. #114
    یه مشکل جدید

    وقتی که دارم متنی رو با fck در بانک ذخیره می کنم این پیغام رو میده علتش چی هست
    من نوع فیلد رو NVarchar(MAX گذاشتم .
    این رو هم بگم اگه متن پیغام کم باشه میره ولی اگه 10 15 خط بشه این پیغام خطا میاد!!


    Server Error in '/' Application.
    --------------------------------------------------------------------------------

    String or binary data would be truncated.
    The statement has been terminated.
    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.Data.SqlClient.SqlException: String or binary data would be truncated.
    The statement has been terminated.

    Source Error:


    Line 125:
    Line 126:
    Line 127: mycommand.ExecuteNonQuery();
    Line 128: myconnection.Close();
    Line 129:


    Source File: c:\webspace\mihanhost\shahrdari\shahrdarialiabadka tool.com\www\App_Code\C_Monaghese.cs Line: 127

    Stack Trace:


  35. #115
    مسلما Editor بسته به اصلاحاتی که شما توش انجام میدی تولید کد html میکنه و شما باید علاوه بر متن خودتون این رو هم در نظر بگیرین.

    اگر متن شما معمولا طولانی هستش،100% این فیلد رو باید از نوع ntext در نظر بگیرید.

    موفق باشید...

  36. #116
    با تشکر از دوستمون ClaimAlireza
    مشکل راست به چپ حل شد

  37. #117
    کاربر دائمی آواتار my_blithe
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    ای کاش پیش خدا
    پست
    221
    اگه بخواهیم با استفاده از FormView مقدار FCKeditor رو توی یک دیتابیس اکسس بریزیم باید دیتاسورس رو چطور پیکره بندی کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  38. #118
    کاربر دائمی آواتار mehrdad201
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شمال ایران (مازندران)
    پست
    587
    سلام

    دوستان من هم یه مشکل با این دارم

    وقتی میخوام یه عکس توی ادیتور اضافه کنم ، روی دکمه ایمیج کلیک می کنم. اما وقتی که صفحه مربوط به ایمیج بروزر باز میشه یه همچین پیغامی رو به صورت آلرت میده

    this connector is disabled. please check the editor/filemanager/connectors/aspx/config.aspx file


    در صورتیکه توی این فولدر یه فایل config.ascx هست... و نمیدونم باید با این فایل چیکار کنم؟

    لطفا یکی به من بگه چیکار باید بکنم !

  39. #119
    کاربر دائمی آواتار mehrdad201
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شمال ایران (مازندران)
    پست
    587
    ترو خدا یکی به ما کمک کنه

    این داره به فایل config.aspx گیر میده در حالیکه اصلا توی شاخه aspx ما فایل config.ascx رو داریم...

    ار دوستانی که دارن از این ادیتور در محیط دات نت استفاده می کنند خواهش می کنم کمکم کنید...........

  40. #120
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    47
    پست
    6,379
    در فایل config.ascx در فولدر filemanager\connectors\aspx در تابع CheckAuthentication در خط انتهایی چنین چیزی داره:
    return false;


    در خط فوق false رو به true تبدیل کن.

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. آپلود عکس در FCKeditor
    نوشته شده توسط imankho در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 31 شهریور 1386, 17:36 عصر
  2. دو ادیتور fckeditor در یک صفحه با یک تولبار
    نوشته شده توسط shahab_ksh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 03 مرداد 1386, 16:43 عصر
  3. مشکل نمایش عکس در fckeditor
    نوشته شده توسط shahab_ksh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 26 تیر 1386, 19:05 عصر
  4. کمک در زمینه FCKeditor
    نوشته شده توسط amirferdowsi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 تیر 1386, 11:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •