نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: QT در ویندوز ، آری یا نه ؟

  1. #1

    QT در ویندوز ، آری یا نه ؟

    سلام عزیزان

    همونطور که میدونید به لطف Framework هایی مثله GTK و QT امکان برنامه نویسی رابط گرافیکی ( GUI ) در زبان هایی همچون C++‎‎‎‎، C ، Python و... فراهم گردیده

    بحث من روی ++C و فریمورک QT هست

    همونطور که میدونید این فریم ورک ها نیاز به dll هایی دارند ، در هر صورتی چه کامپایل استاتیک و چه کامپایل با Microsoft Visual Studio باز هم نشانه ای از حجم زیاد هست ، (حداقل حجم 10 مگابایت )

    همه میدونیم که برای برنامه های مستقل از سکو QT گزینه ی خوبی هست

    اما برای برنامه های ویندوز ، در جایی که #c و WPF وجود دارند ، چه لزومی بر استفاده از QT وجود دارد ؟ ( دقت کنید عرض کردم فقط ویندوز نه OS های دیگر )

    درسته که برنامه های Net. هم متکی بر Net. Framework هستند ، اما دات نت فریمورک بر روی بیشتر کامپیوتر های ویندوزی نصب هست


    اگر دوستان مزیتی در جهت استفاده از QT در ویندوز میدونن ممنون میشم بحثی داشته باشیم پیرامون این مورد

  2. #2
    آخرین ویرایش به وسیله omid_kma : سه شنبه 18 شهریور 1393 در 02:44 صبح

  3. #3

    نقل قول: QT در ویندوز ، آری یا نه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط omid_kma مشاهده تاپیک
    حداقل حجم 10 رو بر چه اساسی گفتید ؟
    ضمنا این موضوع هم 10 ها بار این جا بحث شده بهتر بود قبل از پرسیدن جست و جو می کردید
    ببخشید من PyQT رو گفتم.و

    در مورد جستجو به نتیجه ای نرسیدم ؟

  4. #4

    نقل قول: QT در ویندوز ، آری یا نه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط alireza378 مشاهده تاپیک
    سلام عزیزان

    همونطور که میدونید به لطف Framework هایی مثله GTK و QT امکان برنامه نویسی رابط گرافیکی ( GUI ) در زبان هایی همچون C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎، C ، Python و... فراهم گردیده

    بحث من روی ++C و فریمورک QT هست

    همونطور که میدونید این فریم ورک ها نیاز به dll هایی دارند ، در هر صورتی چه کامپایل استاتیک و چه کامپایل با Microsoft Visual Studio باز هم نشانه ای از حجم زیاد هست ، (حداقل حجم 10 مگابایت )

    همه میدونیم که برای برنامه های مستقل از سکو QT گزینه ی خوبی هست

    اما برای برنامه های ویندوز ، در جایی که #c و WPF وجود دارند ، چه لزومی بر استفاده از QT وجود دارد ؟ ( دقت کنید عرض کردم فقط ویندوز نه OS های دیگر )

    درسته که برنامه های Net. هم متکی بر Net. Framework هستند ، اما دات نت فریمورک بر روی بیشتر کامپیوتر های ویندوزی نصب هست


    اگر دوستان مزیتی در جهت استفاده از QT در ویندوز میدونن ممنون میشم بحثی داشته باشیم پیرامون این مورد
    سلام ؛

    کاملا مشخصه شما هنوز فرق C++‎‎‎‎‎‎‎ رو با C#‎‎‎‎‎‎‎ رو متوجه نشدید !!! این تاپیک رو باید حذف میکردم ولی .... برای بار هزارو چندمین بار توضیح میدم...

    اولاٌ : در رابطه با نحوه نوشتاری صحیح شما برای QT هزار بار گفتیم این یعنی Quantum Technlogy و ربطی به کیوت نداره ! پس صحیحش Qt هست.

    دوماٌ: شما با همون C#‎‎‎‎‎‎‎ که برنامه مینویسی نیازی به هیچ چیزی نداری؟ من خواهش میکنم شما یک فرم ساده طراحی کن و اون رو روی ویندوز خام که هیچ فریم ورکی روش نصب نیست اجرا کن ! 100% باید یک فریم ورک چند صد مگابایتی نصب کنید تا سیستم عامل قادر به اجرای برنامه شما باشه اینکه روی اکثر سیستم ها فریم ورک نصب هستش درست شما برنامتون 10 مگ باشه در دات نت درستشو حساب کنی 110 مگ خواهد بود فقط چون روی سیستم نصبه به چشم نمیاد !

    سوماٌ : از بیخ مقایسه فریم ورک Qt و زبان C++‎‎‎‎‎‎‎ با C#‎‎‎‎‎‎‎ درست نیست هزاران بار روی این موارد بحث شده , مسلما اگه شما در رابطه با C++‎‎‎‎‎‎‎تحقیق کنید خواهید دید که جواب بله است.

    همین پروژه رو ببینید : http://serverelite.net اینو خودم شخصا وقتی با C#‎‎‎‎‎‎‎ نوشته بودمش روی دات نت نسخه 4 به بالا بود کمه کمش شد 200 مگابایت در حالی که الآن کلا با C++‎‎‎‎‎‎‎ نوشتمش کلا شده 70 مگابایت با کامپایلر MSVC 2013 ! حالا مزیت های C++‎‎ بودن کیفیت و سرعت برنامه به کنار... پس مشخصه حتی روی ویندوز هم که شده از C++‎‎ استفاده کردن امر مهمی هستش مگر اینکه خب اطلاعاتی در رابطه با C++‎‎ نداشته باشید در این صورت برنامه نویسی با C#‎‎ بهترین انتخابه.

    اینم فقط برای شما : چرا باید C++‎‎‎‎‎‎‎ را انتخاب کنیم؟
    درضمن همه این مسائل به کنار من خودم شخصا ترجیح میدم 1 گیگ حجم پروژم باشه چون زبان زبان C++‎‎‎‎‎‎‎ هست و ارزشش رو داره
    موفق باشید.

  5. #5

    نقل قول: QT در ویندوز ، آری یا نه ؟

    شما با همون C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ که برنامه مینویسی نیازی به هیچ چیزی نداری؟ من خواهش میکنم شما یک فرم ساده طراحی کن و اون رو روی ویندوز خام که هیچ فریم ورکی روش نصب نیست اجرا کن ! 100% باید یک فریم ورک چند صد مگابایتی نصب کنید تا سیستم عامل قادر به اجرای برنامه شما باشه اینکه روی اکثر سیستم ها فریم ورک نصب هستش درست شما برنامتون 10 مگ باشه در دات نت درستشو حساب کنی 110 مگ خواهد بود فقط چون روی سیستم نصبه به چشم نمیاد !
    عرض من همین است ، الآن Net. روی بیشتر سیستم ها نصب هست ، ما با اون مقدار کمی که Net. ندارن کاری نداریم

    مبنای مقایسه اینه که کامپیوتری Net. داشته باشه ولی dll های Qt رو نداشته باشه ، که درست هم هست ، الآن 90 درصد کاربران همینطور هستند


    سوماٌ : از بیخ مقایسه فریم ورک Qt و زبان C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ با C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ درست نیست هزاران بار روی این موارد بحث شده , مسلما اگه شما در رابطه با C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎تحقی ق کنید خواهید دید که جواب بله است.
    من اصلا متوجه منظور شما نمی شوم...

    توجه کنید که من به ویندوز اشاره کردم

    مواردی مثل نوشتن Local Exploit ها و یا پشتیبانی خوب ++C از آسیب پذیری سرریز بافر و همچنین پشتیبانی خوب آن از Payload ها و قابلیت مانور خوب آن رو Shell Coding برای من روشن است

    اجازه بدهید اینطوری حساب کنیم :

    شرکتی به شما یک پروژه ی حسابداری در قالب ویندوز محول کرده است ، فرض میکنیم سرعت و رندرینگ را فاکتور گرفته ایم....

    در چنین حالتی ، با پشتیبانی خوب #c از مولتی تردینگ و توانایی خوب آن در برقراری ارتباط با انواع دیتابیس ها و امکانات از این قبیل و همچنین استفاده از تکنولوژی هایی مانند WWF و WPF چه نیازی به استفاده از ++C می بینید ؟؟

    شما در حالتی که بخواهید امکاناتی حرفه ای را با Qt پیاده سازی نمایید ( جهت آشنایی به این تکنولوژی ها Prof WPF in C#‎‎‎‎‎‎‎ را مطالعه فرمایید )

    اگر از #c استفاده کنید برنامه ی شما با یک Net. فریمورک و حجم مشخص و معین خدمات را ارائه می دهد ، اما اگر از Qt استفاده نمایید حجم خروجی چندین برابر حجم برنامه ی شما با #c است ( حتی با احتساب Net. )

    باز هم دقت فرمایید بحث بنده گرافیک و GUI بود..

    همین پروژه رو ببینید : http://serverelite.net اینو خودم شخصا وقتی با C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ نوشته بودمش روی دات نت نسخه 4 به بالا بود کمه کمش شد 200 مگابایت در حالی که الآن کلا با C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ نوشتمش کلا شده 70 مگابایت با کامپایلر MSVC 2013 ! حالا مزیت های C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎ بودن کیفیت و سرعت برنامه به کنار...
    رابط گرافیکی که در #c استفاده کردید رو ممنون می شم بفرمایید ( Windows From ؟ )

    مگر اینکه خب اطلاعاتی در رابطه با C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎ نداشته باشید در این صورت برنامه نویسی با C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎ بهترین انتخابه.
    در مورد دانش پیرامون ++C شکر ، چیزایی بلد هستم ! اما جواب قانع کننده ای برای این مورد پیدا نکردم


    درضمن همه این مسائل به کنار من خودم شخصا ترجیح میدم 1 گیگ حجم پروژم باشه چون زبان زبان C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ هست و ارزشش رو داره
    در صورتی که سرعت و رندرینگ را فاکتور بگیرین باز هم همین عقیده را خواهید داشت ؟؟؟

  6. #6

    نقل قول: QT در ویندوز ، آری یا نه ؟

    اگه حجم فریم‌ورک کیوت پارامتر تصمیم‌گیری باشه توجه شمارو به حجم فریم‌ورک دات‌نت و دردسرهای نصب اون (مثل نیاز به سرویس‌پک ویندوز و ویندوز اینستالر) و ... جلب می‌کنم.
    اما اگر بازدهی و سرعت اجرای برنامه ملاک نیست و مخصوصاً اگر هدف برنامه‌نویسی تجاری هست و باز هم مخصوصاً اگر شما در کشوری زندگی می‌کنید که کپی‌رایت در آن معنی ندارد (!) دات‌نت یک انتخاب عالی به شمار می‌رود.
    به نظر من برای هدف دادن به این بحث و دوری کردن از ابراز نظرات شخصی (مثل کاری که من در خط بالا انجام دادم) بهتره شما بگید دقیقاً برای چه زمینه‌ای سوال می‌پرسید

  7. #7

    نقل قول: QT در ویندوز ، آری یا نه ؟

    اگه حجم فریم‌ورک کیوت پارامتر تصمیم‌گیری باشه توجه شمارو به حجم فریم‌ورک دات‌نت و دردسرهای نصب اون (مثل نیاز به سرویس‌پک ویندوز و ویندوز اینستالر) و ... جلب می‌کنم.
    مسئله همینجاست !

    شما الآن یک CD ویندوز خریداری کنید Net. توی اون موجود هست ! اما جایی دیدید CD لایبری های Qt رو بفروشن ؟ ( توی تهران شاید 1-2 جا ! اونم نمیدونم ! به علت پیشرفته بودن گفتم ! )


    اما اگر بازدهی و سرعت اجرای برنامه ملاک نیست و مخصوصاً اگر هدف برنامه‌نویسی تجاری هست و باز هم مخصوصاً اگر شما در کشوری زندگی می‌کنید که کپی‌رایت در آن معنی ندارد (!) دات‌نت یک انتخاب عالی به شمار می‌رود.
    منظور شما را از بازدهی متوجه نشدم ؟

    اما در مورد برنامه نویسی تجاری ، بله ! منظور من همین هست ! در کشور ما ایران ، قانون کپی رایت رعایت نمیشه ، همچنین مردم ما هم مثل مردم آمریکا نیستند که با یک Donate ، شخص سازنده بتونه بهره برداری مالی از برنامه داشته باشه

    تا اینجا بهترین انتخاب Net. هست اما در بحث امنیت برنامه ( لایسنس ) برنامه های Net. معمولا حرفی برای گفتن ندارند...

    در چنین موارد چه باید کرد ؟

    آیا میشه به ++C روی آورد ؟

    با توجه به امنیت خوبی که این زبان دارا هست ، آیا استفاده از اون به صرفه هست ؟ آیا به اندازه ی #c در پشتیبانی از دیتابیس ها و مولتی تردینگ قدرت داره ؟

    برای مثال شما یک برنامه ی سوکت ساده که سورس یک صفحه ی html رو براتون توی یک فایل ذخیره کنه ، در #c با Http Request کلا میشه 10-11 خط

    اما توی ++C این برنامه حدود 50-60 خط میشه !

    پس چه سودی داره استفاده از ++C در این زمان و با توجه به شرایط بالایی که عرض کردم ؟


    ؟؟؟؟

    ...

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    ubuntu
    پست
    40

    نقل قول: QT در ویندوز ، آری یا نه ؟

    سلام

    کلا نمیشه C#‎ را با C++‎ مقایسه کرد ولی افراد را میشه
    فرق برنامه نویس با دیگران این هست که بتونه با زبان سخت و پیچیده بهترین کیفیت و سرعت برنامه مورد نظر را ایجاد کنه
    نه اینکه یکمی زبان انگلیسی بلد باشه و برنامه بنویسه (نقل قول)
    بحث کار با asp.net جدا هست چون واقعا برای php در حال حاظر یک رقیب حساب میشه اونم به دلیل بحث میزبانی وب هست اما به طور کل C#‎ در حد مقایسه با C++‎ نبوده . نیست و نخواهد بود

  9. #9

    نقل قول: QT در ویندوز ، آری یا نه ؟

    دوست عزیز ++C رو برای نوشتن برنامه جسابداری نساختن.
    برای نوشتن برنامه حسابداری هم کاربردی نداره .
    C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ یعنی performance و دسترسی به منابع سطح پاین سیستم عامل
    حالا اگر نیازی به 2 مورد بالا ندارید کسی هم مجبورتون نکرده بیاید ++C استفاده کنید
    میتونید از ویندوز و ویژوال استودیو کرک شده استفاده کنید و از جلوه های بصری wpf لذت ببرید :)
    برای مثال شما یک برنامه ی سوکت ساده که سورس یک صفحه ی html رو براتون توی یک فایل ذخیره کنه ، در #c با Http Request کلا میشه 10-11 خط

    اما توی ++C این برنامه حدود 50-60 خط میشه !
    والا من نمیدونم این حرفا رو شما بر چه اساسی میزنید توی 2 تا تاپیک پایین تر همین کار البته تا حدی متفاوت تر(ارسال به جای دانلود) رو سورس کدشو ببینید چند خط شده !!
    https://barnamenevis.org/showthread.p...اینترنت
    20 خط که 10 خطش include بود دانلود هم به همین شکل هست
    اگر از #c استفاده کنید برنامه ی شما با یک Net. فریمورک و حجم مشخص و معین خدمات را ارائه می دهد ، اما اگر از Qt استفاده نمایید حجم خروجی چندین برابر حجم برنامه ی شما با #c است ( حتی با احتساب Net. )
    شما یک برنامه مثال بزن که حجم ++C اش چند برابر معادل #C بشه (چند برابر هم لازم نیست حتی از نصف بیشتر !)من دیگه کد ++C نمی نویسم !!!

    بقیه جرف هایی هم که زدید اکثرا اشتباه هست
    مثلا
    پشتیبانی خوب ++C از آسیب پذیری سرریز بافر
    !!!
    آخرین ویرایش به وسیله omid_kma : سه شنبه 18 شهریور 1393 در 00:29 صبح

  10. #10

    نقل قول: QT در ویندوز ، آری یا نه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط omid_kma مشاهده تاپیک
    دوست عزیز ++C رو برای نوشتن برنامه جسابداری نساختن.
    برای نوشتن برنامه حسابداری هم کاربردی نداره .
    C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ یعنی performance و دسترسی به منابع سطح پاین سیستم عامل
    حالا اگر نیازی به 2 مورد بالا ندارید کسی هم مجبورتون نکرده بیاید ++C استفاده کنید
    میتونید از ویندوز و ویژوال استودیو کرک شده استفاده کنید و از جلوه های بصری wpf لذت ببرید :)

    والا من نمیدونم این حرفا رو شما بر چه اساسی میزنید توی 2 تا تاپیک پایین تر همین کار البته تا حدی متفاوت تر(ارسال به جای دانلود) رو سورس کدشو ببینید چند خط شده !!
    https://barnamenevis.org/showthread.p...اینترنت
    20 خط که 10 خطش include بود دانلود هم به همین شکل هست
    دعوا که نداریم با هم

    داریم بحث می کنیم ، خواهشا بحث رو به حاشیه نکشونید

    نظر بقیه ی دوستان در مورد این حرف چیه ؟

    دوست عزیز ++C رو برای نوشتن برنامه جسابداری نساختن.
    برای نوشتن برنامه حسابداری هم کاربردی نداره .
    C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ یعنی performance و دسترسی به منابع سطح پاین سیستم عامل
    اگه اینطوریه که از دلفی استفاده می کنیم :) ، هم به منابع سخت افزار دسترسی داریم و هم برنامه نویسی GUI ;)


    20 خط که 10 خطش include بود دانلود هم به همین شکل هست
    منظورم بدون استفاده از کتابخانه های Qt بود ;)

    بقیه جرف هایی هم که زدید اکثرا اشتباه هست
    مثلا
    منظور من امکان بهره برداری از این آسیب پذیری توسط این زبان بود


    مجددا میگم : خواهشا این بحث رو به حاشیه نکشونید و بذارید به نتیجه برسه ، در صورتی که مایل به بیان نظرتون هستین خواهشا احترام متقابل رو رعایت کنید ;)
    آخرین ویرایش به وسیله alireza378 : سه شنبه 18 شهریور 1393 در 00:28 صبح

  11. #11

    نقل قول: QT در ویندوز ، آری یا نه ؟

    این که شد همش "منظور من فلان چیز بود "
    منظورم بدون استفاده از کتابخانه های Qt بود ;)
    اگر منظورتون Qt هم نیست پس این تاپیک هم جاش توی این تالار نیست .
    اگه اینطوریه که از دلفی استفاده می کنیم :) ، هم به منابع سخت افزار دسترسی داریم و هم برنامه نویسی GUI ;)
    شما performance دلفی یا سطح دسترسی به منابع رو با ++C مقایسه می کنی ؟؟؟
    مجددا میگم : خواهشا این بحث رو به حاشیه نکشونید و بذارید به نتیجه برسه ، در صورتی که مایل به بیان نظرتون هستین خواهشا احترام متقابل رو رعایت کنید ;)/
    این بحث کلش حاشیه هست لزومی به حاشیه کشوندن نداره (قوانین سایت رو بخونید)
    اگر هم بنظرتون حرف های من توهین هست اون دیگه مشکل خودتونه .
    من درباره خودتون چیزی نگفتم که قرار به ناراحتی باشه مطالبی که نوشتید وقتی که اکثرا اشتباه هست انتظار دارید کسی هم چیزی نگه ؟
    آخرین ویرایش به وسیله omid_kma : سه شنبه 18 شهریور 1393 در 00:45 صبح

  12. #12

    نقل قول: QT در ویندوز ، آری یا نه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط omid_kma مشاهده تاپیک
    این که شد همش "منظور من فلان چیز بود "
    اگر منظورتون Qt هم نیست پس این تاپیک هم جاش توی این تالار نیست .
    شما performance دلفی یا سطح دسترسی به منابع رو با ++C مقایسه می کنی ؟؟؟
    ضمنا این بحث کلش حاشیه هست لزومی به حاشیه کشوندن نداره (قوانین سایت رو بخونید)
    شما شروع کردی یکسری فرض اشتباه کردن بعد داری نتیجه هم می گیری

    ولی من جوره دیگه ای به قضیه نگاه میکنم !

    !!!!

  13. #13

    نقل قول: QT در ویندوز ، آری یا نه ؟

    همه برنامه ها که حسابداری نيستن ببينيد شما مقايسه رو رو يک پروژه ديتابيسی قرار داديد که از لحاظ فنی پروژه ساده اي حساب ميشه که خيلی فرقی نميکنه با کيوت نوشته بشه يا دات نت اگر هدفتون فقط ساخت پروژه های مرتبط با ديتابيس و حساب داری هست دات نت به دليل سادگی و ابزارهای آماده اي که داره قرار داره بهتر هست

    اما اما اگر هدفتون طيف وسيع تری از پروژه ها هست که در کتاب خونه های دات نت وجود ندارند C++‎‎‎ و کيوت مناسبتره يا در پروژه هايی که سرعت حرف اول رو ميزنه چند ثانيه يا چند ميلی ثانيه حياتی محسوب ميشه دات نت به دليل مصرف منابع بالا و بيهوده جوابگو نخواد بود


    به نظر من يکی از مهمترين مزيت های کيوت سرعت اجرا و کيفيت بيشتر نسبت به دات نت هست برای مثال ميتونيد سرعت رمزنگاری يا کمپرس ديتا رو تو هر دو انجام بديد و نتيجه رو ببينيد يا ميتونيد ديگر کتاب خونه های مشابه در هر دو رو با هم مقايسه کنيد.
    يا در ضمينه UI شما دمو هايی که از QML که تو کيوت کريتور قرار داده شده رو يک نگاه بياندزيد فرض کنيد اينها رو با WPF بخواهيد پياده سازی کنيد آيا به همين نرمی و کيفيت اجرا خواهند شد؟
    يا در ضمينه بازی های ساده 2D باز هم مقايسه انجام بديد کيوت عملکردی بهتر داره.
    در ضمينه امنيت هم دات نت هيچ حرفی برای گفتن نداره.
    عامل ديگه به نظرم قابليت استفاده از کتاب خونه های ديگه تو Qt هست شما فرض کن بخواهيد از يک کدک صدا يا تصوير تو پروژه استفاده کنيد در کيوت به سادگی ميتونيد کتاب خونه اون رو به پروژه اضافه کنيد و از اون استفاده کنيد اما در دات نت بايد ببينيد برای کدک مورد نظر کامپوننت يا سورسی به زبان مورد نظرتون وجود داره يا نه اگر نداشت مجبوريد خودتون آستين بالا بزنيد
    با توجه به امنیت خوبی که این زبان دارا هست ، آیا استفاده از اون به صرفه هست ؟ آیا به اندازه ی #c در پشتیبانی از دیتابیس ها و مولتی تردینگ قدرت داره ؟
    برای مثال شما یک برنامه ی سوکت ساده که سورس یک صفحه ی html رو براتون توی یک فایل ذخیره کنه ، در #c با Http Request کلا میشه 10-11 خط
    اما توی ++C این برنامه حدود 50-60 خط میشه !
    پس چه سودی داره استفاده از ++C در این زمان و با توجه به شرایط بالایی که عرض کردم ؟
    مطمئناً در ضمينه مالتی تريدينگ C++‎‎‎ و کيوت خيلی بهتر از دات نت هست

    ما داريم درمورد کيوت صحبت ميکنيم پس بايد از کتاب خونه های سوکت کيوت استفاده کنيم استفاده از کلاس سوکت و کلاس HTTP کيوت ساده تر از دات نت هست.

    مثال زير رو ببينيد:
    void MainWindow::on_pushButton_clicked()
    {
    tcpSocket = new QTcpSocket(this);
    connect(tcpSocket, SIGNAL(connected()), this, SLOT(OnConnected()));
    connect(tcpSocket, SIGNAL(disconnected()), this, SLOT(OnDisconnected()));
    connect(tcpSocket, SIGNAL(error(QAbstractSocket::SocketError)), SLOT(onError(QAbstractSocket::SocketError)));
    connect(tcpSocket, SIGNAL(readyRead()), this, SLOT(OnGetData()));
    tcpSocket->connectToHost("www.google.com", 80);
    }


    void MainWindow::OnConnected()
    {
    qDebug() << "Connected!";
    tcpSocket->write("GET / HTTP/1.1 \n"
    "Host: www.google.com \n"
    "User-Agent: Mozilla/5.0 Qt/5.3 \n"
    "Connection: keep-alive \n"
    "\n");
    }


    void MainWindow::OnDisconnected()
    {
    qDebug() << "Disconnected!";
    }


    void MainWindow::onError(QAbstractSocket::SocketError err)
    {
    qDebug() << err << " socket error: " << tcpSocket->errorString();
    }


    void MainWindow::OnGetData()
    {
    qDebug() << "GetData!";
    QByteArray text = tcpSocket->readAll();
    // Buff += text;
    ui->TexBox1->setPlainText(text);
    }


    حالا شما اين رو بخواهيد با سوکت دات نت (بدون استفده از کلاس HTTP Request)پياده سازی کنيد! ميبينيد که برای انجام اين کار بايد يک کلاس بسازيد و رويداد های سوکت هم خودتون تعريف کنيد و مديريت خطا های سوکت هم خودتون بنويسيد اما در کيوت همه اينها انجام شده هستند



    منظورم بدون استفاده از کتابخانه های Qt بود ;)
    متوجه نميشم چرا وقتی تو کيوت داريم کار ميکنيم نبايد از کتاب خونه خودش استفاده کنيم؟! در اين صورت شما هم بايد تو C#‎‎‎ بدون استفاده از دات نت اين کار رو انجام بديد!


    مورد آخر هم اگه برنامه های کوچيک و بزرگی که ازشون استفاده ميکنيم رو ملاک قرار بديم ميبينيد که برنامه های ساخته شده بيشتری هستند که با C++‎‎‎ و Qt نوشته شدن تا دات نت بيشتر شرکت های کوچيک و بزرگ مطرح ترجيح ميدن به جای دات نت از C++‎‎‎ و کيوت استفاده کنند

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار #target
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    589

    نقل قول: QT در ویندوز ، آری یا نه ؟

    بنظر من بهترین حالت اینه که هم Visual Studio هم RAD Studio / C++‎‎‎‎‎‎Builder هم Qt رو سیستمت داشته باشی و با همشون بتونی کار کنی ! (پایه کار رو یاد بگیری یادگیری بقیش سخت نیست ) بعد که پروژه ای دستت اومد . پروژتو کامل بررسی و مهندسی میکنی قبل شروع به توسعه که پروژه من چی میخواد و چی نیاز داره. بعد میای با محیط هایی که آشنایی داری میبینی کدوم بهتر و مناسب تره و پروژتو در همون محیط انجام میدی . اینطور خودتو محدود به ی چیز هم نکردی و خیلی بهتره !

  15. #15

    نقل قول: QT در ویندوز ، آری یا نه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط #target مشاهده تاپیک
    بنظر من بهترین حالت اینه که هم Visual Studio هم RAD Studio / C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎Builder هم Qt رو سیستمت داشته باشی و با همشون بتونی کار کنی ! (پایه کار رو یاد بگیری یادگیری بقیش سخت نیست ) بعد که پروژه ای دستت اومد . پروژتو کامل بررسی و مهندسی میکنی قبل شروع به توسعه که پروژه من چی میخواد و چی نیاز داره. بعد میای با محیط هایی که آشنایی داری میبینی کدوم بهتر و مناسب تره و پروژتو در همون محیط انجام میدی . اینطور خودتو محدود به ی چیز هم نکردی و خیلی بهتره !
    به نکته خوب و مهمی اشاره کردی دوست عزیز...

    فکر میکنید در همین تالار های C++‎‎‎‎‎‎‎ چه مقدار از افراد تخصصشون مهندسی کامپیوتر هست؟ دقیقا بخوام اشاره کنم میتونید از نحوه نظرسنجی ها تشخیص بدین...
    تجربه نشون داده تمامی افرادی که به صورت تخصصی و بین المللی دوره های مهندسی کامپیوتر رو عمیقا و عملا تجربه نکرده اند همیشه ضعف انتخاب زبان برنامه نویسی رو دارند و این زمانی حل خواهد شد که طرف توسط اطلاعات و تصمیم خودش بتونه تشخیص بده برای چه پروزه ای کدام زبان مناسبه...

    حالا پیرو این مطلب باید عرض کنم بارها توضیح داده شده زبان های مادری مثل C و C++‎‎‎‎‎‎‎ از قدیم تا به کنون یکی از پرکاربرد ترین زبان ها بوده اند و همینک همین C++‎‎‎‎‎‎‎ با پیشرفت خودش و مدرن شدنش در صنعت نرم افزار بسیار کاربرد داره... وقتی خود Microsoft میاد در محیط سیستم عامل خودش از C++‎‎‎‎‎‎‎ استفاده میکنه و تمامی محصولات خودش رو تحت این زبان ارائه میده بازهم باید یک دندگی کنیم و بگیم بله C#‎‎‎‎‎‎‎ بهترین گزینه هست برای هر چیزی...

    من این رو قبول دارم که C#‎‎‎‎‎‎‎ یکی از بهترین گزینه هاست در محیط ویندوز و نرم افزار نویسی در انحصار ویندوز و خودم شخصا خیلی از پروژه های سبک و ساده رو با همین زبان پیاده سازی میکنم ولی به هیچ عنوان با این موافق نیستم و نخواهم بود که با C++‎‎‎‎‎‎‎ قابل مقایسه باشه...


    تا ما مثال های عامیانه و بی ربط نزنیم فکر کنم خیلی از افراد اون 5 ریالیشون نخواهد افتاد !!!

    باور بر این داشته باشید همه این سوالات مثل این میمونه که میگیم وقتی من قراره یک راه 1 ساعته رو با پراید برم چه لزومی داره با Lamborgini برم ! خب عزیز من کیفیت و قدرت زمین و آسمون فرق میکنه هر چیزی ارزش خودش رو داره وقتی شما پول کافی برای خرید یک خودرو مدل بالا ندارید و در تواناییتون نیست مجبورید از یک پراید استفاده کنید که جوابگو هست ! ولی باید بیخیال امنیت , کیفیت , ابوهت و هر چیز دیگه بشی و هر لحظه از این بترسی که نری ته دره... در مورد C++‎‎‎‎‎‎‎ هم همینطور وقتی اطلاعات و توانایی کافی برای پیاده سازی پروژه رو با این زبان نداشته باشی مسلما به زبان های ساده تری مثل C#‎‎‎‎‎‎‎ قانع خواهید شد.
    آخرین ویرایش به وسیله کامبیز اسدزاده : سه شنبه 18 شهریور 1393 در 12:18 عصر

  16. #16

    نقل قول: QT در ویندوز ، آری یا نه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط #target مشاهده تاپیک
    بنظر من بهترین حالت اینه که هم Visual Studio هم RAD Studio / C++‎‎‎‎‎‎‎Builder هم Qt رو سیستمت داشته باشی و با همشون بتونی کار کنی ! (پایه کار رو یاد بگیری یادگیری بقیش سخت نیست ) بعد که پروژه ای دستت اومد . پروژتو کامل بررسی و مهندسی میکنی قبل شروع به توسعه که پروژه من چی میخواد و چی نیاز داره. بعد میای با محیط هایی که آشنایی داری میبینی کدوم بهتر و مناسب تره و پروژتو در همون محیط انجام میدی . اینطور خودتو محدود به ی چیز هم نکردی و خیلی بهتره !
    دقیقا

    فکر کنم بهتره موضوع Lock بشه :)

    به نتیجه رسیدیم....

    از همه ی دوستان ، آقای اسد زاده ، آقای مصافی و همه ی شرکت کنندگان در این بحث تشکر می کنم ;)

  17. #17

    نقل قول: QT در ویندوز ، آری یا نه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط alireza378 مشاهده تاپیک
    دقیقا

    فکر کنم بهتره موضوع Lock بشه :)

    به نتیجه رسیدیم....

    از همه ی دوستان ، آقای اسد زاده ، آقای مصافی و همه ی شرکت کنندگان در این بحث تشکر می کنم ;)
    خواهش میشود.

تاپیک های مشابه

  1. کوچ از ویندوز به لینوکس ، آری یا خیر؟
    نوشته شده توسط hosseina512 در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 03 آذر 1388, 10:49 صبح
  2. بازیابی رمز عبور در ویندوز 2000
    نوشته شده توسط komeil64 در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 07 مهر 1387, 00:49 صبح
  3. ماشین حساب ویندوز !
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 27 اردیبهشت 1384, 11:27 صبح
  4. پیدا کردن مسیر ویندوز و ....
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 18 شهریور 1382, 01:24 صبح
  5. ویندوز ای پی آی
    نوشته شده توسط linux در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 02 اردیبهشت 1382, 19:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •