نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: نمایش عدد به صورت تصادفی در asp.net سی شارپ

  1. #1

    نمایش عدد به صورت تصادفی در asp.net سی شارپ

    با سلام
    من توی پروژم یه TextBox و یه button و یه Label دارم
    میخوام توی سی شارپ یه ارایه تعریف کنم که عدد 1 تا 10 رو در بر بگیره
    و با تابع Random هر دفعه یه عدد تصادفی بین 1 تا 10 ایجاد کنه
    حالا وقتی توی تکست باکس عددی بین 1 تا 10 وارد میکنم با کلیک روی دکمه اگر عددی که توی تکست باکس وارد کردم با عددی که به صورت تصادفی ایجاد میشه برابر بود که داخل Label پیغام عدد صحیح است بده و اگر برابر نبود پیغام عدد اشتباه است رو بده

    از دوستان خواهش میکنم اگه میشه یه نمونه کدی واسم بذارن ممنون میشم

  2. #2

    نقل قول: نمایش عدد به صورت تصادفی در asp.net سی شارپ

    ابن که کل برنامه بود !!!

    ولی اگر می خوای اعداد تصادفی ایجاد کنی در این مورد خیلی بحث شده می تونی اینجا کلیک کنی وبک نمونه را ببینی

  3. #3

    نقل قول: نمایش عدد به صورت تصادفی در asp.net سی شارپ

    این نمای فرم
    r.PNG
    و این هم کد
    protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Random rnd = new Random();
    int i = rnd.Next(1, 10);
    if (TextBox1.Text == i.ToString())
    Label1.Text = "equal";
    else
    Label1.Text = "NOT equal";
    }

  4. #4

    نقل قول: نمایش عدد به صورت تصادفی در asp.net سی شارپ

    ممنون داش شهرام دمت گرم مشکلم حل شد
    داداش حالا بخوام توی رخداد کلیک بگم اگه داخل تکست باکس عددی بین 1تا5 نبود پیغام خطا بده این کد چطوری باید باشه؟
    ممنون

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: نمایش عدد به صورت تصادفی در asp.net سی شارپ

            private void button1_Click(object sender, EventArgs e)        {
    int x = Convert.ToInt32(textBox1.Text);
    if (!(x >= 1 && x <= 5))
    MessageBox.Show("oki");
    else
    MessageBox.Show("No");
    }

  6. #6

    نقل قول: نمایش عدد به صورت تصادفی در asp.net سی شارپ

    درست نشد داداش
    میشه مثل داش شهرام با کد توضیح بدین اخه خیلی سی شارپ کار نکردم

  7. #7

    نقل قول: نمایش عدد به صورت تصادفی در asp.net سی شارپ

    protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    int x = Convert.ToInt32(textBox1.Text);
    if (!(x >= 1 && x <= 5))
    Label1.Text = "1 ta 5 nist";
    else
    Label1.Text = "1 ta 5 hast";
    }

  8. #8

    نقل قول: نمایش عدد به صورت تصادفی در asp.net سی شارپ

    ممنون داش شهرام داداش مثلا اگه بخوام توی این تکست باکس فقط بشه عدد وارد کرد باید چکار کرد نمیخوام از ولیدیتور استفاده کنم

  9. #9

    نقل قول: نمایش عدد به صورت تصادفی در asp.net سی شارپ

    آخه وقتی که ابزاری مثل Validation داریم چرا لقمه را می خواهی دور سرت تاب بدی.

  10. #10

    نقل قول: نمایش عدد به صورت تصادفی در asp.net سی شارپ

    ممنون داداش ولی شرایط به گونه ایست که نمیتونم از ولیدیشن یا کد جاوا اسکریپت استفاده کنمیه کد میخوام توی رخداد کلیک این دکمه بنویسم که وقتی داخل تکست باکس هرچی تایپ میکنم وقتی روی دکمه کلیک کردم بیاد چک کنه اگه متن تایپ شده داخل تکست باکس اعداد 0و1و2و3و4و5و6و7و8و9و. بود که هیچی اگه غیر از اینا بود پیغام خطا بده چکار کنم

  11. #11

    نقل قول: نمایش عدد به صورت تصادفی در asp.net سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط shahram hosseini مشاهده تاپیک
    protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    int x = Convert.ToInt32(textBox1.Text);
    if (!(x >= 1 && x <= 5))
    Label1.Text = "1 ta 5 nist";
    else
    Label1.Text = "1 ta 5 hast";
    }
    خوب بیا در این کد شرط را بجای 1 تا 5 بصورت 0 تا 9 تعریف کن.

  12. #12

    نقل قول: نمایش عدد به صورت تصادفی در asp.net سی شارپ

    ممنون داداش حالا بخوام وقتی روی تکست باکس فوکاس کردم این پیغامی که توی لیبل نمایش داده شده بره یعنی به محض فوکاس گرفتن تکست لیبل خالی شه و وقتی مجددا عدد رو وارد کردم و دکمه رو زدم باز پیغام جدیدی نمایش داده شه؟

  13. #13

    نقل قول: نمایش عدد به صورت تصادفی در asp.net سی شارپ

    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    Label1.Text = null;
    TextBox1.Focus();
    }

  14. #14

    نقل قول: نمایش عدد به صورت تصادفی در asp.net سی شارپ

    مرسی داداشداداش این کد رو نوشتم وقتی صفحه لود میشه تکست باکس فوکاس میگیره من میخوام وقتی خودم روی تکست باکس فوکاس کردم پیغامی که داره توی لیبل نمایش داده میشه null بشه

  15. #15

    نقل قول: نمایش عدد به صورت تصادفی در asp.net سی شارپ

    برای اینکار دیگه باید بری سراغ javascript

  16. #16

    نقل قول: نمایش عدد به صورت تصادفی در asp.net سی شارپ

    الان وقتش را پیدا کردم براد یک نمونه مثال گذاشتم.
    Example.rar

  17. #17

    نقل قول: نمایش عدد به صورت تصادفی در asp.net سی شارپ

    ممنون داداشم

  18. #18

    نقل قول: نمایش عدد به صورت تصادفی در asp.net سی شارپ

    نمایش 10 عدد باتن در یک گروپ باکس بصورت رندم یا در بازی جورچین چگونه است ؟ با تشکر

  19. #19
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1396
    محل زندگی
    یزد
    پست
    2

    نقل قول: نمایش عدد به صورت تصادفی در asp.net سی شارپ

    سلام میشه یکی ک برنامه نویسیش خوبه به شمارشوبه جی میلم پی ام بده بخدا تا دو روز دیگ تحویل ندم برنامه نویسی رو میوفتم yasamanfuni@ gmail.com

  20. #20
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1396
    محل زندگی
    یزد
    پست
    2

    نقل قول: نمایش عدد به صورت تصادفی در asp.net سی شارپ

    میشه به جیمیلم پیام بدیننن؟؟؟yasamanfuni@gmail.com

تاپیک های مشابه

  1. خواندن و نمایش تصاویر از پایگاه داده در Asp.Net
    نوشته شده توسط behrouzlo در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 03 مهر 1384, 15:21 عصر
  2. نمایش سرعت بالا آمدن صفحه در asp.net
    نوشته شده توسط Shabani.Mojtaba در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 26 دی 1383, 09:12 صبح
  3. اتصال به sql به صورت پارامتری از asp.net
    نوشته شده توسط hamedj2001 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 31 شهریور 1383, 10:10 صبح
  4. دیدن پیش فرض صفحه نمایش از راست به چپ در ASP.NET
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 23 مرداد 1382, 11:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •