نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: عدم ارسال متن مورد نظر به استیمول سافت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    عدم ارسال متن مورد نظر به استیمول سافت

    سلام
    من با کدهای این صفحه و این صفحه و این صفحه پارامتر رو ارسال می کنم ولی نمی دونم چرا اسم خود variable رو نشون میده؟
    مثلاً variable من اسمش www هست همون www داخل www هستش.
    این کدای منه:
                stiReport1.Load(@"Report.mrt");
    stiReport1["www"] = " من تلاش دارم نحوه ارسال پارامتر را یاد بگیرم";
    stiReport1.Show();

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: عدم ارسال متن مورد نظر به استیمول سافت

    سلام
    مطمئنید متغیر رو در Designer ریپورت ایجاد کردید؟
     stiReport1.Load(Environment.CurrentDirectory+@"\Re  port.mrt");
    stiReport1.Compile();
    stiReport1["VarName"] = txtName.Text.Trim();
    stiReport1.Show();

  3. #3

    نقل قول: عدم ارسال متن مورد نظر به استیمول سافت

    نقل قول نوشته شده توسط forodo مشاهده تاپیک
    سلام
    من با کدهای این صفحه و این صفحه و این صفحه پارامتر رو ارسال می کنم ولی نمی دونم چرا اسم خود variable رو نشون میده؟
    مثلاً variable من اسمش www هست همون www داخل www هستش.
    این کدای منه:
                stiReport1.Load(@"Report.mrt");
    stiReport1["www"] = " من تلاش دارم نحوه ارسال پارامتر را یاد بگیرم";
    stiReport1.Show();

    stiReportsAccounting.Load("Report\\priceAccounting .mrt");
    stiReportsAccounting.Dictionary.Variables["strTypeAccounting"].Value = cbAccounting.Text;
    stiReportsAccounting.Dictionary.Variables["DateIn"].Value = "تست";
    stiReportsAccounting.Dictionary.Variables["DateEnd"].Value = "...";

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: عدم ارسال متن مورد نظر به استیمول سافت

    این محیط گزارشمه:

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    سلام
    مطمئنید متغیر رو در Designer ریپورت ایجاد کردید؟
     stiReport1.Load(Environment.CurrentDirectory+@"\Re  port.mrt");
    stiReport1.Compile();
    stiReport1["VarName"] = txtName.Text.Trim();
    stiReport1.Show();
    این کدای شماست که اینو به من نشون می ده:
                stiReport1.Load(@"Report.mrt");
    stiReport1.Compile();
    stiReport1["qqq"] = "asdfg";
    stiReport1.Show();


    نقل قول نوشته شده توسط Yanehsar مشاهده تاپیک

    stiReportsAccounting.Load("Report\\priceAccounting .mrt");
    stiReportsAccounting.Dictionary.Variables["strTypeAccounting"].Value = cbAccounting.Text;
    stiReportsAccounting.Dictionary.Variables["DateIn"].Value = "تست";
    stiReportsAccounting.Dictionary.Variables["DateEnd"].Value = "...";
    اینم کدای شماست که اینو به من نشون می ده:
                stiReport1.Load("Report.mrt");
    stiReport1.Dictionary.Variables["qqq"].Value = "qwert";
    stiReport1.Show();


    کلاً qqq رو پاک نمی کنه.

  5. #5

    نقل قول: عدم ارسال متن مورد نظر به استیمول سافت

    نقل قول نوشته شده توسط forodo مشاهده تاپیک
    این محیط گزارشمه:


    این کدای شماست که اینو به من نشون می ده:
                stiReport1.Load(@"Report.mrt");
    stiReport1.Compile();
    stiReport1["qqq"] = "asdfg";
    stiReport1.Show();



    اینم کدای شماست که اینو به من نشون می ده:
                stiReport1.Load("Report.mrt");
    stiReport1.Dictionary.Variables["qqq"].Value = "qwert";
    stiReport1.Show();


    کلاً qqq رو پاک نمی کنه.
    هر دو درست هستش دیگه مشکلی نداره .اون qqq که شما میگید عنوان فیلدش هستش
    مثلاً نام و نام خانوادگی : "" نام و نام خانوادگی رو به جایی qqq قرار میدهند و مقداری که از فرم بهش ارسال جلوش میاد اگر احتیاج ندارید می تونید پاک کنید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اجرا روی تگی که حاوی متن مورد نظر است
    نوشته شده توسط mehran63 در بخش jQuery
    پاسخ: 22
    آخرین پست: یک شنبه 03 دی 1391, 07:48 صبح
  2. سوال: ارسال شماره به متن مورد نظر با استفاده از دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط majidjan در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 06 شهریور 1390, 19:02 عصر
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 26 مرداد 1390, 18:46 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 24 مرداد 1390, 14:39 عصر
  5. عدم ويرايش ركورد مورد نظر به وسيله برنامه
    نوشته شده توسط saeed_zarei1847 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آذر 1387, 19:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •