نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: آیا Xamarin کد های C#‎ رو به Java تبدیل میکنه

  1. #1

    Question آیا Xamarin کد های C#‎ رو به Java تبدیل میکنه

    سلام بچه ها

    آیا Xamarin کد های C#‎ رو به جاوا تبدیل میکنه و بعد App رو میسازه ؟
    نهوه ی کار Xamarin چطوریه ؟ تو سرعت نرم افزار مشکلی پیش نمیاد ؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار m.fazlali
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    66

    نقل قول: آیا Xamarin کد های C#‎ رو به Java تبدیل میکنه

    XamarinArchitecture.png
    The Java Native Interface
    Java Native Interface (JNI) is a framework that allows a non-Java code (such as C++‎
    or C#‎) to call or be called by a Java code running inside a JVM. As you can see from
    the preceding diagram, JNI is a critical component in the overall Xamarin.Android
    architecture.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: آیا میشه فایل های aspx را به html تبدیل کرد؟
    نوشته شده توسط m-m-e66 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 14 مرداد 1391, 19:25 عصر
  2. سوال: آیا گوگل تابع های java script توی هر صفحه رو هم اجرا میکنه ؟
    نوشته شده توسط elham1611 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 11 فروردین 1391, 12:26 عصر
  3. نصب برنامه های نوشته شده با java
    نوشته شده توسط abbas.exe در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 08 خرداد 1384, 09:51 صبح
  4. آیا سی دی های رد هت 9 موجود در بازار مشکل دارند؟
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 06 مهر 1382, 01:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •