نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: توابع php آماده برای html

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار alinwp
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    110

    Wink توابع php آماده برای html

    درود
    خوب این اولین پست منه و گفتم برای آولین پست اینو بزارم بعضی مواقع در پروژه هایی که از اچ تی ام ال زیاد استفاده میشه آدم خسته میشه از بس تگ php میزنه برای همین مورد بنده یکسری توابع رو نوشتم که این مشکل رو حل میکنه برای این توابع تمامی تگ های html رو به توابع php تبدیل کردم حدود 139 تابع شد و تصمیم گرفتم اونو برای دانلود بزام آموزش های استفادش رو نیز در همین تاپیک قرار میدم

    آموزش استفاده :
    1-ابتدا باید فایل HTML.Library.php رو به پروژه خودتون اینکلود کنید
    2-اگر از یک IDE هوشمند استفاده میکنید برای راحتی کار خودتون فایل inctoIDE.php را همراه پروژه خود باز کنید.
    3-حال آماده استفاده است
    4-فرمت استفاده توابع به چه صورت است
    تمامی تگ های اچ تی ام ال را بدین صورت وارد کنید مثال تگ html تگ نهایی دارد پس ما دو تابع با نام های html($pro) و ehtml() داریم

    html("");
    ehtml;
    اما تگ هایی مانند تگ img تگ پایانی ندارند پس فقط به صورت img($pro) به کار می روند
    اینم یه نمونه برنامه

    <?php/** *NWP Framework Test *URL:HTTP://WWW.NWPIR.COM *By:ALIREZA GHADIMI *Prg.:PHP Storm V.7.1.3 */include "HTML.Library.php";
    html(""); head(""); title("");e("NWP Framework Test");etitle(); ehead(); body(""); h1("style = 'text-align: center'");e("NWP Framework");eh1(); br(); a("style='text-align: center' href = 'http://nwpir.com'");e("This is first test for NWP Framework");ea(); br(); b("style='color: rgb(0,2,355);'");e("Bold Text");eb(); br(); button("".a("").e("24").ea());e("Click Me");ebutton(); br(); iframe('SRC="recipe.html" TITLE="The Famous Recipe"'); eiframe(); ebody();ehtml("");
    خوشحال میشم نظرات شما رو درباره این کار بدونم
    اگر کسی سوالی داشت همینجا مطرح کنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    نقل قول: توابع php آماده برای html

    خوبه,سپاس ویژه از کاری که کردیامیدوارم این جور کارها همیشگی باشه و هر کسی میتونه یه همچین کاری بکنه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alinwp
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    110

    Post نقل قول: توابع php آماده برای html

    خوب ایهم از سورس پروژه چون اون قبلی اینکود شده بود اینو برای گسترش دهندگان گذاشم
    این سورس رو من خودم با PHP Storm V.7.1.3 نوشتم و کلا همرا با فولدر .idea گذاشتم برای دانلود
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: توابع php آماده برای html

    کار جالبی انجام دادین ولی سیستم کلاس CHtml توی فریمورک Yii رو هم بررسی کنید بد نیست. بنظرم بهینه تره. برای مثال، برای ساخت تگ title اینطوری کار میکنه:
    echo CHtml::tag('title', 'This is my website');

    یا برای ساخت عکس به این شکل:
    echo CHtml::img('My picture', '/path/to/your/image.jpg');

    حتی میشه تگهای سفارشی هم ساخت که بیشتر توی XML و... کاربرد داره یا هرجا خواستیم تگ رو باز کنیم و هرجا دوست داشتیم ببندیم:
    echo CHtml::openTag('p', array('align'=>'center', 'style'=>'color:red;'));
    // ...
    echo CHtml::closeTag('p');

    یا برای ساخت لینک:
    echo CHtml::link('Google', 'http://www.google.com', array('target'=>'_blank'));

    یا خنثی کردن کارکترهای مخرب:
    echo CHtml::encode('<script>alert("ok");</script>');

    یا ساختن تگ link (برای ارتباط با CSSهای خارجی و...) :
    echo CHtml::linkTag('stylesheet', 'text/css', 'http://www.mysite.com/css/print.css', 'print');

    که خروجی زیر رو تولید میکنه:
    کد HTML:
    <link href="http://www.mysite.com/css/print.css" media="print" rel="stylesheet" type="text/css" />
    درهرحال کار خیلی خوبی انجام دادین و ممنون بابت به اشتراک گذاشتنش. ضمناً توصیه میکنم برای رشد سریعترش اون رو بصورت Open Source توی GitHub منتشر کنید.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 22 مرداد 1392, 09:37 صبح
  2. محتویات توابع PHP
    نوشته شده توسط tabib_m در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مرداد 1384, 12:50 عصر
  3. توابع php
    نوشته شده توسط melissa در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 20 خرداد 1384, 09:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •