نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل با AJAX

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر!
    پست
    121

    مشکل با AJAX

    سلام دوستان
    من تازه ASP.net mvc رو شروع کردم
    برای یک صفحه کد های زیرو نوشتم
    @{    Layout = null;
    }


    <!DOCTYPE html>


    <html>
    <head>
    <meta name="viewport" content="width=device-width" />
    <title>Index</title>
    </head>
    <body>
    <script src="~/Scripts/jquery.unobtrusive-ajax.js"></script>

    @Ajax.ActionLink("GET Data", "Time", new AjaxOptions
    {
    HttpMethod = "GET",
    UpdateTargetId = "Time",

    InsertionMode = InsertionMode.Replace
    })
    <span id="Time">Time</span>
    </body>
    </html>



    این هم کد کنتر لر هست
     public string Time()        {
    return DateTime.Now.Second.ToString();
    }



    ولی وقتی روی Get Data کلیک میکنم بجای این که Span بصورت ایجکس آپدیت بشه صفحه Redirect میشه روی /home/time مشکل از چیه ؟
    ممنون

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: مشکل با AJAX

    چرا خود اسکریپت jQuery را در صفحه رفرنس نداده اید؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر!
    پست
    121

    نقل قول: مشکل با AJAX

    منظورتونو رو نفهمدیم ؟ منظورتون اینه که چرا از خود Jquery استفاده نکردم ؟
    تا اوجایی که من میدونم کلیه کتابخانه های Jquery خودشون رفرنس میشن تو ام وی سی (Bundleonfig)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sunn789
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    در حال حاضر کره زمین
    پست
    801

    نقل قول: مشکل با AJAX

    سلام اقای کراکتی درست میفرمایند ، شما رفرنس Jqury رو نداده اید درست است که در Bundle رفرنس میشود اما شما صفحه _layout رو هم استفاده نکرده اید تا از رفرنسی که شما میفرمایید استفاده کند
    و مطلب دیگر اینکه دیگر مطالب مرتبط با jQuery باید بعد از خود رفرنس JQuery باشند و نه بالا تر از ان

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر!
    پست
    121

    نقل قول: مشکل با AJAX

    خیلی ممنون آقای کرامتی و sunn درست شد.
    جناب sunn789 میشه در مورده جمله ی دومتون کمی توضیح بدید ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sunn789
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    در حال حاضر کره زمین
    پست
    801

    نقل قول: مشکل با AJAX

    دوست عزیز
    تمامی فایلهایی که در پوشه Script وجود دارد و یا اینکه شما اضافه میکنید باید بعد از رفرنس خود jquery اضافه شود حال چه شما از Bundle استفاده کنید و چه از رفرنس مستقیم ، فقط اینکه نتیجه نهایی این بوده که برای بهینه سازی صفحات رفرنسهای jQuery رو در پایین صفحه اضافه میکنند که میتوانید در فایل _layout ببینید حال باید حواستان باشد که در صورتی از این استاندارد میخواهید استفاده کنید حتما مکان پیشرض را در نظر بگیرید و اضافه کردن فایلهای جدید را نیز بر مبنای همین روش انجام دهید

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با ajax را بدون ajax تجربه کنید.
    نوشته شده توسط kochol در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 22 دی 1386, 14:20 عصر
  2. سه مشکل با Ajax
    نوشته شده توسط Khalil morradi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 شهریور 1386, 20:18 عصر
  3. مشکل در Ajax با DataGrid
    نوشته شده توسط tc1000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 02 تیر 1386, 00:32 صبح
  4. یک مشکل با Ajax
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 31 اردیبهشت 1386, 09:49 صبح
  5. مشکل با Ajax
    نوشته شده توسط azam2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 10 شهریور 1385, 10:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •