نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: انتقال تصویر به view

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    222

    انتقال تصویر به view

    سلام دوستان

    من با یه کلاس یک شی ازنوع Image درست کردم و به controller پاس دادم حال می خوام بدونم چطوری میتونم این تصویر رو به view انتقال و نمایش بدم؟

    کل پروژه مو توضیح میدم شاید راه حل بهتری داشته باشه:
    من با یه dll و یک کلاس یه Qr Code یا همون بارکد دو بعدی ایجاد میکنم و اونو تویه Image میریزم , شی Image رو به عنوان خروجی یه تابع برمیگردونم
    از داخل کنترولر تابع بالا رو فراخونی می کنم
    حالا نمی دونم این Image رو چطوری به view انتقال بدم؟؟
    لطفا اگه برای ایجاد Qr Code راه حل بهتری دارید بهم بگید خیلی ممنون.

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    52

    نقل قول: انتقال تصویر به view

    با سلام خدمت شما دوست گرامی
    بهترین راه برای این کار استفاده از generic handler است. کد ساخت Qr code را در رویداد ProcessRequest فایل جنریک هندلر فراخوانی کرده و در آخر شی image را در response ذخیره نمایید.
    برای استفاده در صفحه نیز کافیست src تگ img را با آدرس جنریک هندلر مقدار دهی کنید.
    نمونه کد در زیر آمده است.(خط سوم را با روش ساخت Qrcode خود عوض کنین)

        Public Sub ProcessRequest(ByVal context As HttpContext) Implements IHttpHandler.ProcessRequest
    context.Response.ContentType = "image/jpeg"
    Dim img As Image = QrCode.Create()
    img.Save(context.Response.OutputStream, Imaging.ImageFormat.Jpeg)
    End Sub


    راه دیگر تبدیل تصویر Qrcode به بیس64 بوده که دیگر نیازی به استفاده از generic handler نیز نمی باشد.
    در صورتی نیاز، اعلام نمایید تا کد تبدیل تصویر به base64 را برایتان قرار دهم.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    222

    نقل قول: انتقال تصویر به view

    سلام
    ممنون از جوابتون
    اگه براتون زحمتی نیست روش دومی رو هم که گفتید(بیس64) رو یه مقدار توضیح بدید.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    52

    نقل قول: انتقال تصویر به view

    سلام دوباره خدمت شما دوست گرامی
    در روش base64 تصویر به رشته ای از کاراکترها تبدیل می شود که با کنار هم قرار دادن آنها، می توان بدون استفاده از آدرس دهی و تنها با همین رشته، تصویر را در مرورگر به نمایش گذاشت.
    کد تبدیل تصویر به base64 را می توانید در زیر مشاهده کنید:

            Dim ms As System.IO.MemoryStream = New System.IO.MemoryStream()
    Dim bmp As Bitmap = New Bitmap(imageAddress)
    bmp.Save(ms, System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Png)
    Dim byteImage As Byte() = ms.ToArray()
    img.Src = "data:image/png;base64," & Convert.ToBase64String(byteImage)


    نمونه رشته به وجود امده برای یک تصویر:
    data:image/png;base64,/9j/4AAQSkZJRgABAQEASABIAAD/4QBcRXhpZgAATU0AKgAAAAgABAMCAAIAAAAWAAAAPlEQAAEAAA ABAQAAAFERAAQAAAABAAALE1ESAAQAAAABAAALEwAAAABQaG90 b3Nob3AgSUNDIHByb2ZpbGUA/+IMWElDQ19QUk9GSUxFAAEBAAAMSExpbm8CEAAAbW50clJHQiB YWVogB84AAgAJAAYAMQAAYWNzcE1TRlQAAAAASUVDIHNSR0IAA AAAAAAAAAAAAAEAAPbWAAEAAAAA0y1IUCAgAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARY 3BydAAAAVAAAAAzZGVzYwAAAYQAAABsd3RwdAAAAfAAAAAUYmt wdAAAAgQAAAAUclhZWgAAAhgAAAAUZ1hZWgAAAiwAAAAUYlhZW gAAAkAAAAAUZG1uZAAAAlQAAABwZG1kZAAAAsQAAACIdnVlZAA AA0wAAACGdmlldwAAA9QAAAAkbHVtaQAAA/gAAAAUbWVhcwAABAwAAAAkdGVjaAAABDAAAAAMclRSQwAABDwA AAgMZ1RSQwAABDwAAAgMYlRSQwAABDwAAAgMdGV4dAAAAABDb3 B5cmlnaHQgKGMpIDE5OTggSGV3bGV0dC1QYWNrYXJkIENvbXBh bnkAAGRlc2MAAAAAAAAAEnNSR0IgSUVDNjE5NjYtMi4xAAAAAA AAAAAAAAASc1JHQiBJRUM2MTk2Ni0yLjEAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAF hZWiAAAAAAAADzUQABAAAAARbMWFlaIAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AABYWVogAAAAAAAAb6IAADj1AAADkFhZWiAAAAAAAABimQAAt4 UAABjaWFlaIAAAAAAAACSgAAAPhAAAts9kZXNjAAAAAAAAABZJ RUMgaHR0cDovL3d3dy5pZWMuY2gAAAAAAAAAAAAAABZJRUMgaH R0cDovL3d3dy5pZWMuY2gAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZGVzYwAAAAAAAAAuSU VDIDYxOTY2LTIuMSBEZWZhdWx0IFJHQiBjb2xvdXIgc3BhY2Ug LSBzUkdCAAAAAAAAAAAAAAAuSUVDIDYxOTY2LTIuMSBEZWZhdW x0IFJHQiBjb2xvdXIgc3BhY2UgLSBzUkdCAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAGRlc2MAAAAAAAAALFJlZmVyZW5jZSBWaWV3aW 5nIENvbmRpdGlvbiBpbiBJRUM2MTk2Ni0yLjEAAAAAAAAAAAAA ACxSZWZlcmVuY2UgVmlld2luZyBDb25kaXRpb24gaW4gSUVDNj E5NjYtMi4xAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB2aWV3 AAAAAAATpP4AFF8uABDPFAAD7cwABBMLAANcngAAAAFYWVogAA AAAABMCVYAUAAAAFcf521lYXMAAAAAAAAAAQAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAKPAAAAAnNpZyAAAAAAQ1JUIGN1cnYAAAAAAAAEAA AAAAUACgAPABQAGQAeACMAKAAtADIANwA7AEAARQBKAE8AVABZ AF4AYwBoAG0AcgB3AHwAgQCGAIsAkACVAJoAnwCkAKkArgCyAL cAvADBAMYAywDQANUA2wDgAOUA6wDwAPYA+wEBAQcBDQETARkB HwElASsBMgE4AT4BRQFMAVIBWQFgAWcBbgF1AXwBgwGLAZIBmg GhAakBsQG5AcEByQHRAdkB4QHpAfIB+gIDAgwCFAIdAiYCLwI4 AkECSwJUAl0CZwJxAnoChAKOApgCogKsArYCwQLLAtUC4ALrAv UDAAMLAxYDIQMtAzgDQwNPA1oDZgNyA34DigOWA6IDrgO6A8cD 0wPgA+wD+QQGBBMEIAQtBDsESARVBGMEcQR+BIwEmgSoBLYExA TTBOEE8AT+BQ0FHAUrBToFSQVYBWcFdwWGBZYFpgW1BcUF1QXl BfYGBgYWBicGNwZIBlkGagZ7BowGnQavBsAG0QbjBvUHBwcZBy sHPQdPB2EHdAeGB5kHrAe/B9IH5Qf4CAsIHwgyCEYIWghuCIIIlgiqCL4I0gjnCPsJEAklCT oJTwlkCXkJjwmkCboJzwnlCfsKEQonCj0KVApqCoEKmAquCsUK 3ArzCwsLIgs5C1ELaQuAC5gLsAvIC+EL+QwSDCoMQwxcDHUMjg ynDMAM2QzzDQ0NJg1ADVoNdA2ODakNww3eDfgOEw4uDkkOZA5/DpsOtg7SDu4PCQ8lD0EPXg96D5YPsw/PD+wQCRAmEEMQYRB+EJsQuRDXEPURExExEU8RbRGMEaoRyRHoE gcSJhJFEmQShBKjEsMS4xMDEyMTQxNjE4MTpBPFE+UUBhQnFEk UahSLFK0UzhTwFRIVNBVWFXgVmxW9FeAWAxYmFkkWbBaPFrIW1 hb6Fx0XQRdlF4kXrhfSF/cYGxhAGGUYihivGNUY+hkgGUUZaxmRGbcZ3RoEGioaURp3Gp4a xRrsGxQbOxtjG4obshvaHAIcKhxSHHscoxzMHPUdHh1HHXAdmR 3DHeweFh5AHmoelB6+HukfEx8+H2kflB+/H+ogFSBBIGwgmCDEIPAhHCFIIXUhoSHOIfsiJyJVIoIiryLdIw ojOCNmI5QjwiPwJB8kTSR8JKsk2iUJJTglaCWXJccl9yYnJlcm hya3JugnGCdJJ3onqyfcKA0oPyhxKKIo1CkGKTgpaymdKdAqAi o1KmgqmyrPKwIrNitpK50r0SwFLDksbiyiLNctDC1BLXYtqy3h LhYuTC6CLrcu7i8kL1ovkS/HL/4wNTBsMKQw2zESMUoxgjG6MfIyKjJjMpsy1DMNM0YzfzO4M/E0KzRlNJ402DUTNU01hzXCNf02NzZyNq426TckN2A3nDfXOBQ4 UDiMOMg5BTlCOX85vDn5OjY6dDqyOu87LTtrO6o76DwnPGU8pD zjPSI9YT2hPeA+ID5gPqA+4D8hP2E/oj/iQCNAZECmQOdBKUFqQaxB7kIwQnJCtUL3QzpDfUPARANER0SKR M5FEkVVRZpF3kYiRmdGq0bwRzVHe0fASAVIS0iRSNdJHUljSal J8Eo3Sn1KxEsMS1NLmkviTCpMcky6TQJNSk2TTdxOJU5uTrdPA E9JT5NP3VAnUHFQu1EGUVBRm1HmUjFSfFLHUxNTX1OqU/ZUQlSPVNtVKFV1VcJWD1ZcVqlW91dEV5JX4FgvWH1Yy1kaWWlZ uFoHWlZaplr1W0VblVvlXDVchlzWXSddeF3JXhpebF69Xw9fYV +zYAVgV2CqYPxhT2GiYfViSWKcYvBjQ2OXY+tkQGSUZOllPWWS ZedmPWaSZuhnPWeTZ+loP2iWaOxpQ2maafFqSGqfavdrT2una/9sV2yvbQhtYG25bhJua27Ebx5veG/RcCtwhnDgcTpxlXHwcktypnMBc11zuHQUdHB0zHUodYV14XY+d pt2+HdWd7N4EXhueMx5KnmJeed6RnqlewR7Y3vCfCF8gXzhfUF 9oX4BfmJ+wn8jf4R/5YBHgKiBCoFrgc2CMIKSgvSDV4O6hB2EgITjhUeFq4YOhnKG14 c7h5+IBIhpiM6JM4mZif6KZIrKizCLlov8jGOMyo0xjZiN/45mjs6PNo+ekAaQbpDWkT+RqJIRknqS45NNk7aUIJSKlPSVX5X JljSWn5cKl3WX4JhMmLiZJJmQmfyaaJrVm0Kbr5wcnImc951kn dKeQJ6unx2fi5/6oGmg2KFHobaiJqKWowajdqPmpFakx6U4pammGqaLpv2nbqfgq FKoxKk3qamqHKqPqwKrdavprFys0K1ErbiuLa6hrxavi7AAsHW w6rFgsdayS7LCszizrrQltJy1E7WKtgG2ebbwt2i34LhZuNG5S rnCuju6tbsuu6e8IbybvRW9j74KvoS+/796v/XAcMDswWfB48JfwtvDWMPUxFHEzsVLxcjGRsbDx0HHv8g9yLzJ Osm5yjjKt8s2y7bMNcy1zTXNtc42zrbPN8+40DnQutE80b7SP9 LB00TTxtRJ1MvVTtXR1lXW2Ndc1+DYZNjo2WzZ8dp22vvbgNwF 3IrdEN2W3hzeot8p36/gNuC94UThzOJT4tvjY+Pr5HPk/OWE5g3mlucf56noMui86Ubp0Opb6uXrcOv77IbtEe2c7ijutO9 A78zwWPDl8XLx//KM8xnzp/Q09ML1UPXe9m32+/eK+Bn4qPk4+cf6V/rn+3f8B/yY/Sn9uv5L/tz/bf///9sAQwAIBgYHBgUIBwcHCQkICgwUDQwLCwwZEhMPFB0aHx4dGhw cICQuJyAiLCMcHCg3KSwwMTQ0NB8nOT04MjwuMzQy/9sAQwEJCQkMCwwYDQ0YMiEcITIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjI yMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIy/8AAEQgAZABkAwEiAAIRAQMRAf/EAB8AAAEFAQEBAQEBAAAAAAAAAAABAgMEBQYHCAkKC//EALUQAAIBAwMCBAMFBQQEAAABfQECAwAEEQUSITFBBhNRYQcic RQygZGhCCNCscEVUtHwJDNicoIJChYXGBkaJSYnKCkqNDU2Nzg 5OkNERUZHSElKU1RVVldYWVpjZGVmZ2hpanN0dXZ3eHl6g4SFh oeIiYqSk5SVlpeYmZqio6Slpqeoqaqys7S1tre4ubrCw8TFxsf IycrS09TV1tfY2drh4uPk5ebn6Onq8fLz9PX29/j5+v/EAB8BAAMBAQEBAQEBAQEAAAAAAAABAgMEBQYHCAkKC//EALURAAIBAgQEAwQHBQQEAAECdwABAgMRBAUhMQYSQVEHYXETI jKBCBRCkaGxwQkjM1LwFWJy0QoWJDThJfEXGBkaJicoKSo1Njc 4OTpDREVGR0hJSlNUVVZXWFlaY2RlZmdoaWpzdHV2d3h5eoKDh IWGh4iJipKTlJWWl5iZmqKjpKWmp6ipqrKztLW2t7i5usLDxMX Gx8jJytLT1NXW19jZ2uLj5OXm5+jp6vLz9PX29/j5+v/aAAwDAQACEQMRAD8A9/ooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigDjf EninUf7dj8LeF7eGfWXj824uJ8+TYxHoz46sey/j0rnvGWkv4Y8HXmsar4m1vUNSO2KIreNbR+a7BRtjjwABnODng VrfCuMXej6p4gl+a91fUp5ZWPUKjmNE+ihePrXnf7QviMvq+ie HICzeUwu50QZJYnagx643cf7QoA7DwtpUWtya7bWviDXrLUdJ1 Oa18xdQeUbA2YyUkLKRjjkfwmt7TPEmq6Pr9v4d8ViFpbrI0/VIE2RXRHVGX+CTHOM4Pb0ryX4eeL1tfjtrUTLPBZ67cSKI7hDG 6vkvHuU9D1GP9qvXPilYC8+HmqTqdlzYJ9utpR1jkiO8Ee+AR+ NAHY0VT0m9/tHRrG+Ix9pt45sem5Qf61coAKKKKACiiigAooooAKKKKAOB+Ek yp4Zv9KcbbnTdUuoJkPUEyFwfoQ36Vxdj4fPiv9pDWNSnTdY6K YmORwZRGoQfmGb/AIDXoGpeHdR0jxTL4o8Noksl0ipqWmu4QXQX7siN0WQDjngjuO tUvDGsaD4fGpS6pPJpmoalfy3k6X8LQldzYRdxG0gKFHBIzmgD i/jH4eOj+N/Dvji1TCC8givCB0ZWBRj9VBX/AICK9E+KN8lj8Ntb3Dc9zbm1iQdXeX5AB7/Nn8Kz/GHiLwl4k8Mahon9o/bpLqIrGmnwvcuJByrAIDyGAPOOlM0zR9d8X6ppWq+JrT+z9N0z bLa6a7BpJrgDHnS44GOdq9fX0oA7TRbNtO0LT7Fzl7a2jhY+6q B/Sr1FFABRRRQAUUUUAFc7pnjvwxrOtSaPp2sQXGoRlgYVDZO372 CRg49jXLfGfx3/AMIj4VNlZy7dV1IGKHaeYk/jf9cD3Oe1eQz+CpfB/g7Q/GGkanC+v2cn2m8t451cojY2/KDn5Rw3+8ewoA+ory8ttPs5bu8njgtoVLySyMFVQO5Jrjj8YfA AJH/CRwcekMv/AMTXG/FPxPbeKvgVb6xYuVjuriESxhuUYE7kP0YfoDXSeC/h74Qu/A+h3Nz4d0+aeaxhkkkkhDM7FASST7mgDb0n4l+D9d1GPT9N1uK 4upFZljEUgJCqWPVQOACa0vD3inRPFlrNcaJfJeQwv5cjKjLhs Zx8wHaqcXgnwxo/mX2m6FYWt3HE+yaKEKy5Ug4P0JFec/s2/wDIq6z/ANfw/wDQBQB6rr3iTRvCtgl5rN4lnbPIIldkYgsQTjCg9gay9X+I/hLQZLaPU9YSBrmBbmEGKRt0bZ2twp64NcV+0Z/yT+y/7CKf+i5K4Xxolq/xA8CC9thdWo0a0aWAjIkUbiVx74oA9e/4XL4A/wChhj/78S//ABNdNoPiTRvE9ibzRdQivIFbaxTIKn0IOCPxFeBf8J38Of8Aom D/APflK3f2f4ornWvFWr2UEVpp08qpDaCXc0Q3MwBHXABwCevOOh oA9i1zxBpXhrT/ALfrN7HaWu8RiRwTlj0AABJPB/KpNG1rTfEGmR6jpN3HdWkhIWRM4yDgjB5H418/+LdXi+K3xWtdBW+jg8OaY582ZpQiuAf3jgnqScKv59zWj4B1Mf Db4l3fhGe7SbQdVk36fcCQMgc8LyOMn7h9wKAPfqKKKAPItU+D t34t8e3OueK9Tin09lKQWlqWVkUcIuSOAOScdSfetWx+B3gzTr 2K7t4b0SRngG5JDAjBBGOQQSCO4Jr0iigDxqy+CV3b6Rrvh6TW o20O+k8+0UIxltpVPyN6HK/K3rgdKfY/Dj4laZYwWNn8QY4raBBHEnkZ2qOg5FexUUAed+GvCXjyw12G41 7xkmp6aFdZrTydvmZUgc47Eg/hWEnwj8SeHdVvn8EeLP7K026YObaWPzNp9OQQcdj1xwc4r2Gig Dx2b4T+K/Ed/Yp4y8XrqelW0vmtbRRbC5x0yAOvTPUAnHWt3X/hpNqvxG0DxJaXlvbWelRxRi18s5IRmOARwBggfhXotFABXj2mf CnxJop8WSadrFhDNrZKRSAOPIQuzN267TgY6V7DRQB47oX7PXh y30iKPXJZ7vUMkySwSmNOvAA+mKs698CdGuPDY0/QrmazuorgTwS3EhkCHow9RkAHjuor1migChokGo22iWcGrXEVz fxxhJpogQshHG7nuRyffNFX6KACiiigAooooAKKKKACiiigAoo ooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAoooo A//2Q==

    در صورتی که شما رشته فوق را به عنوان src به یک تگ img نسبت دهید، تصویر را در مرورگر مشاهده خواهید کرد.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    222

    نقل قول: انتقال تصویر به view

    خیلی خیلی ممنون از جوابتون از هر دو روش استفاده کرم و جواب گرفتم

تاپیک های مشابه

  1. انتقال تصویر
    نوشته شده توسط yavari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 10 بهمن 1385, 16:46 عصر
  2. انتقال تصویر با winsocket
    نوشته شده توسط hamedkungfu در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 04 دی 1385, 11:22 صبح
  3. انتقال تصویر با winsocket
    نوشته شده توسط hamedkungfu در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 03 دی 1385, 11:47 صبح
  4. انتقال تصویر و دیتا
    نوشته شده توسط حامی2 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مرداد 1385, 09:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •