نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: استفاده از اشیا سیلور لایت در جاوا اسکریپت؟؟؟

  1. #1

    استفاده از اشیا سیلور لایت در جاوا اسکریپت؟؟؟

    سلام و روز بخیر
    من در بحث سیلور لایت مبتدی هستم
    جهت انجام پروژه ای کوچک احتیاج به استفاده از محتویات یک textbox که در سیلور لایت تعریف کردم را در جاوا اسکریپت یا همان استفاده در سمت کلاینت دارم.
    پس از جستجو های زیاد و تعریف یک proprety برای textbox در کد و گذاشتن بچسب ScriptablememberAttribute ‌برای ان
     [ScriptableMemberAttribute]
    public string txtChallenge
    {
    get
    {
    return hidChallenge.Content.ToString();
    }
    set
    {
    hidChallenge.Content = value;
    }
    }

    و سپس
    HtmlPage.RegisterScriptableObject("ScriptObject", this);

    بعد در سمت جاوا اسکریپت

        var control = null;

    function pluginLoaded(sender, arg) {
    control = sender.getHost();

    }


    var con = document.getElementById('silverlightControlHost');
    var con1 = document.getElementById("ScriptObject");
    alert(con1);
    alert(con.MyScriptableObject.txtChallenge);
    var x = con.Content.ScriptObject.txtChallenge;
    alert(x);



    ممنون اگه راهنمایی کنید

    در آخر میخواستم بدونم کار با session در سیلور لایت چطور هستش؟


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار d_derakhshani
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران، d.derakhshani@yahoo.com
    پست
    510

    نقل قول: استفاده از اشیا سیلور لایت در جاوا اسکریپت؟؟؟

    الان نتونستی از این کد استفاده کنی؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    43

    نقل قول: استفاده از اشیا سیلور لایت در جاوا اسکریپت؟؟؟

    1- بهتره مسئله رو مطرح کنی تا پاسخش رو بگیم نه اینکه چون به نظرتون راه حل اینه که تو جاوااسکریپ باید بهش دسترسی داشته باشی، پس باید این کار رو انجام بدی ؟

    2- Session در سرور است و آبجکت سیلورلایت در کلاینت. چه استفاده ای از Sesion می خواید داشهه باشید ؟

تاپیک های مشابه

  1. زیبایی و قدرت سیلور لایت راببینید
    نوشته شده توسط ehsan2007 در بخش Silverlight
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 06 مرداد 1393, 22:16 عصر
  2. سوال: تردید در استفاده از سیلور لایت
    نوشته شده توسط Arash_janusV3 در بخش Silverlight
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 18 اردیبهشت 1391, 22:08 عصر
  3. پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 11 دی 1390, 10:17 صبح
  4. سوال: استفاده از Textbox در Popup در جاوا اسكريپت
    نوشته شده توسط IFA_USER در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 10 شهریور 1388, 09:28 صبح
  5. اعلان آموزش سیلور لایت !!!؟؟؟
    نوشته شده توسط cactuskhan در بخش Silverlight
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 13 دی 1387, 08:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •