نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خطای HTTP Error 403.14 - Forbidden در iis7

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار reuonis
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    66

    Question خطای HTTP Error 403.14 - Forbidden در iis7

    سلام
    من این مشکل رو روی ورژن های iis 7.5 داشتم که با روش های زیر حل می شد:

    در cmd به این مسیر بروید :
    %windir%\Microsoft.NET\Framework64\v4.0.30319 and run
    سپس این دستور را اجرا کنید:
    aspnet_regiis -ir

    اگر باز هم این ارور دیده شد، در IIS7.5 آپدیت مایکروسافت انجام شود.
    http://support.microsoft.com/kb/980368

    حالا من دقیقا همین مشکل رو در iis7 در ویندوز 2008 (r2 نیست) دارم و از همه روش های بالا استفاده کردم ولی نشد.

    آیا راهی برای حل این مشکل هست؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار reuonis
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    66

    نقل قول: خطای HTTP Error 403.14 - Forbidden در iis7

    بالاخره خودم مشکل رو پیدا کردم. باید توی فایل web.config این تغییرات رو بدید:



    <system.webServer>
    <modules runAllManagedModulesForAllRequests="true"/>
    </system.webServer>
    <configuration>
    ...
    <location path="content">
    <system.web>
    <authorization>
    <allow users="?" />
    </authorization>
    </system.web>
    </location>

    <location path="scripts">
    <system.web>
    <authorization>
    <allow users="?" />
    </authorization>
    </system.web>
    </location>
    ...
    </configuration>

    در ضمن حتما بعد از aspnet_regiis –iru باید iis رو ریستارت کنید.

    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. HTTP Error 403.14 - Forbidden The Web server is configured to not list the contents of this director
    نوشته شده توسط mina_ghorbani در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 08 آذر 1394, 09:26 صبح
  2. HTTP Error 403.14 - Forbidden
    نوشته شده توسط shahlaj در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 22 تیر 1393, 09:24 صبح
  3. سوال: دلیل اور : HTTP Error 403.14 - Forbidden
    نوشته شده توسط r4hgozar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 فروردین 1393, 12:40 عصر
  4. سوال: خطای HTTP Error 500.22 - Internal Server Error
    نوشته شده توسط saied7468 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 06 بهمن 1390, 11:07 صبح
  5. خطاي HTTP Error 403.14 - Forbidden پس از آپلود سايت
    نوشته شده توسط rana-writes در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 26 دی 1390, 23:23 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •