نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: پیداکردن ID غیرموجود تو یک دیتاهای یک تیبل دیتابیس

  1. #1

    پیداکردن ID غیرموجود تو یک دیتاهای یک تیبل دیتابیس

    سلام
    من تعدادی دیتا تو تیبل TableX دارم. دیتام هم چندتا ستون داره. ستون اولش ID هست که که شماره داره. شماره ها پراکنده هستند از 1 تا N. ولی خب مثلا این وسط ممکنه شماره 7 یا 10 یا ... نباشه. من میخوام یک حلقه بنویسم که از شماره 1 تا N ستون ID رو چک بکنه هرکجا آی دی مورد نظر من وجود نداشت یه کد دلخواهمو اجرا بکنه.
    میتونید بی زحمت کدش رو بنویسید؟ من بلد نیستم کلا.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammad reza beizavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    Iran - Fars - Shiraz
    پست
    375

    نقل قول: پیداکردن ID غیرموجود تو یک دیتاهای یک تیبل دیتابیس

    درود بر شما
    راه حل ساده: نیاز به نوشتن حلقه ندارید شما یه جدول بساز با یک ستون که اعداد 1 تا مثلا 1000 داخلش باشه. بعد یه کوئری بنویس که کوچکترین Id رو از این جدول در بایره که در TableX نیست.

    Select MIN(Id) from tempNumbers WHERE id not in(select Id from Tablex);

    البته شاید راه درستش این باشه که جدولت رو به صورت temp بسازی و تعداد رکوردها یا همون Id ها هم داینامیک باشه و به تعداد مورد نیاز. اما اگر قصد توسعه نداری و برات مشکلی پیش نمیاد از همین روش استفاده کن. (تست شده البته)

تاپیک های مشابه

  1. عوض کردن دیتاهای تیبل
    نوشته شده توسط mohsen_1687 در بخش T-SQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 14 خرداد 1392, 02:40 صبح
  2. سوال: Export کردن دیتاهای خاص از دیتابیس
    نوشته شده توسط K.Mohammadreza در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 15 مهر 1389, 10:39 صبح
  3. سورت کردن تیبل دیتابیس
    نوشته شده توسط Tifon_vb در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 25 دی 1387, 17:54 عصر
  4. یه تروجان برای پیداکردن IP
    نوشته شده توسط Seyyed Mohsen Jamali در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 03 بهمن 1382, 20:29 عصر
  5. تشخیص افزوده شدن رکورد جدید به تیبل
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 آبان 1382, 23:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •