صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 90

نام تاپیک: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار saeed1234n
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    قرچک
    پست
    777

    قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

    با سلام

    بهتر دیدم که برای پیشرفت خودم پروژ های مختلفی را به رایگان انجام دهم البته به اندازه توان و تخصصی که کسب کرده ام.

    تا با هر نوع پروژه و مشکلات پیش روی آن آشنایی پیدا کنم


    پس می توانید از طرق زیر با من در ارتباط باشید :

    1- پست خصوصی در تالار
    2- با ایمیل : saeed12345n@gmail.com
    3- با وایبر : 09303979038

    آخرین ویرایش به وسیله saeed1234n : شنبه 29 شهریور 1393 در 01:16 صبح

  2. #2

    نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

    سلام
    تو گوگل در این مورد سرچ میکردم سایت شمارو پبدا کردم. یه مشکلی برام پیش اومده
    من فرم ایمیل آماده رو وقتی میخوام بذارم تو یه سایت ، همه چی رو فارسی میاره ولی وقتی متن ایمیل رو فارسی مینویسی ؟؟؟؟؟؟؟؟ میاره.
    لطفا کمکم کنید.
    این نمونه کد ایمیل هست :
    <?php

    $to = 'm9v6@yahoo.com'; // Replace with your email address

    // No need to edit below this line
    if($to) {
    $name = $_POST['name'];
    $email = $_POST['email'];
    $subject = $_POST['subject'];
    $message = $_POST['message'];

    $html = "";
    $html .= "Name: " . htmlentities($name, ENT_QUOTES, "UTF-8") . "<br>\n";
    $html .= "Email: " . htmlentities($email, ENT_QUOTES, "UTF-8") . "<br>\n";
    $html .= "Message: " . htmlentities($message, ENT_QUOTES, "UTF-8") . "<br>\n";

    $headers = "MIME-Version: 1.0\r\nContent-type: text/html; charset=utf-8\r\n";
    $headers .= "From: " . $name . "<". $email .">\r\n";
    $headers .= "Reply-To: " . $email . "\r\n";

    $html = utf8_decode($html);

    mail($to, $subject, $html, $headers);

    if ($html)
    echo 'ok';
    else
    echo 'error';

    } else {
    echo "error";
    }
    ?>
    لطفا ببینید مشکل کجاست. ممنون میشم.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار saeed1234n
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    قرچک
    پست
    777

    نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

    دوست عزیز مثل اینکه به عنوان این تاپیک دقت نکردید
    این تاپیک منحصرا مربوط به اکسس می باشد

    ولی می تونم کمک دیگری به شما کنم

    به این آدرس Morteza_nADERLOO@yahoo.com ایمیل بزنید و مشکل خودتون را مطرح کنید .

    از اینکه نتونستم مشکل شما رو مرتفع کنیم عذر خواهی می کنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amirkazem
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    393

    نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

    سلام جناب استاد سعید123
    محبتی بفرماییدلینک زیرامشاهده کنید.ضمناازطریق ایمیل هم ارسال شده است.
    https://barnamenevis.org/showthread.p...8C%D8%B3%DB%8C

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار saeed1234n
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    قرچک
    پست
    777

    نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

    سلام جناب استاد سعید123
    محبتی بفرماییدلینک زیرامشاهده کنید.ضمناازطریق ایمیل هم ارسال شده است.
    https://barnamenevis.org/showthread.p...8C%D8%B3%DB%8C
    پاسخ به ایمیل شما ارسال شد .

  6. #6
    کاربر جدید آواتار ddavood41
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    29

    نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

    سلام من یه پروژه داشتم میخواستم قسمت بکاپش رو برام درست کنید واندازه صفحه هاشو در ضمن جوری باشه که جای بکاپ رو خودم انخاب کنم کدوم پوشه باشه وزیپ واگه ممکنه یکم حرفه ای بکنیدش ممنون
    یه قسمت ورود کاربر هم بهش اضافه کنید ممنونتون میشم
    اینم ادرسش چون حجمش 2مگ بود اینجا نتونستم آپلودش کنم

    http://s5.picofile.com/file/8141673192/attari.rar.html



    اینم ایمبلم:beht4r@gmail.com

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار saeed1234n
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    قرچک
    پست
    777

    نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

    سلام من یه پروژه داشتم میخواستم قسمت بکاپش رو برام درست کنید واندازه صفحه هاشو در ضمن جوری باشه که جای بکاپ رو خودم انخاب کنم کدوم پوشه باشه وزیپ واگه ممکنه یکم حرفه ای بکنیدش ممنون
    یه قسمت ورود کاربر هم بهش اضافه کنید ممنونتون میشم
    اینم ادرسش چون حجمش 2مگ بود اینجا نتونستم آپلودش کنم

    http://s5.picofile.com/file/8141673192/attari.rar.html



    اینم ایمبلم:beht4r@gmail.com
    با سلام
    دوست عزيز مي توانيد به لينك زير مراجعه كنيد و از نمونه ارائه شده استفاده كنيد
    https://barnamenevis.org/showthread.p...B1%D8%A7%D9%86

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار saeed1234n
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    قرچک
    پست
    777

    نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

    با سلام
    دوستان عزيز مسائل و مشكلات خود را در تالار مطرح كنيد

    و در صورتيكه پروژه اي مد نظر داريد بنده صفر تا صد آنرا انجام مي دهم

  9. #9

    نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

    باسلام
    دوست گرامي فايل مشكل ذيل به ايمل شما ارسال شد در صورت امكان مساعدت بفرماييد.
    https://barnamenevis.org/showthread.p...گي-فونت

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Ali_Fallah
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    791

    نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

    با سلام
    یه برنامه کوچک انبار داری بنویس تا بقیه کاربران نیز استفاده کنند
    -ورود کالا به انبار
    - خروج کالا
    - موجودی کالا
    -- گزارش موجودی کالا در تاریخهای مختلف ( از تاریخ / تا تاریخ)
    - -
    با تشکر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار saeed1234n
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    قرچک
    پست
    777

    نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

    با سلام
    چشم جناب فلاح در اولین فرصت براتون طراحی می کنم البته شما خودتون با توچه به سابقتون دستی بر آتش دارید .

  12. #12

    Lightbulb پروژه ثبت اطلاعات دانشجویان و کارمندان دانشگاه

    پروژه ثبت اطلاعات دانشجویان و کارمندان دانشگاه
    با سلام و تشکر از فعالیت خیر خواهانه شما.
    من قصد دارم یک پایگاه جهت ثبت اطلاعات دانشجویان و کارمندان در جداول جدا و در جدولی دیگر میزان ترافیک اینترنت و نام و پسورد کاربریشونو ثبت کن. البته کارمندان و دانشجویان دارای یک کد و مشخصه جدا از هم باشند.
    ممنونو مشم کمک و راهنماییم کنید .
    یا علی.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار saeed1234n
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    قرچک
    پست
    777

    نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

    سلام
    بفرمایید ببینید این برنامه منظور شما می باشد.

    http://Trainbit.com/files/7945671884...2014-07-05.rar

    pic1.png

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    212

    نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

    ممنون پسورد اون چیه؟

  15. #15
    کاربر جدید آواتار ddavood41
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    29

    نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

    پسوردش هست
    نام کاربری :123456
    رمز ورود : 123456

  16. #16

    نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

    با سلام
    یه برنامه میخاستم
    بهتون ایمیل زدم
    با تشکر فراوان

  17. #17

    نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

    سلام
    آقا این درخواست ما کی اماده میشه؟
    با تشکر

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

    سلام دوست عزيز. در تالار برنامه نويس شركت پارس گرين كه سامانه اي براي ارسال پيامك هست خدمات وب سرويس ارائه داده و تقريبا به برنامه هاي مطرح خدمات داده است اما به اكسس اين خدمات ارائه نشده است. البته من تونستم به صورت تكي با وب سرويس اين سايت پيام بفرستم اما نتونستم راهي پيدا كنم كه بشه با اون پيامك هاي گروهي يا هدفدار دار فرستاد. منتظر راهنمايي شما هستم

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    212

    نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

    با سلام
    من برای یک کارگاه قالی بافی میخواستم برنامه انبار و حسابداری بنویسم
    میخواستم بدونم چه جوری باید شیت ها رو معرفی کنم
    ممنون

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

    سلام

    من میخواستم برای یک فایل اکسسم که حدود چند هزار داده داره براش جستجو تعریف کنم.چگونه اینکارو انجام بدم؟ یعنی داخل اکسس واسش نحوه ساختن querie و فرم جستجو رو میخواستم اموزش بدین

  21. #21

    نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

    سلام
    من چندتا سوال دارم
    1- من یک برنامه ساده نوشتم با اکسس 2010 ولی وقتی با اکسس 2007 اجراش میکنیم در بعضی کامپیوترها به مشکل میخوره. چرا؟ اشکالاتش کجاها میتونه باشه که اصلاحش کنم و بدون مشکل روی همه سیستم ها اجرا بشه؟
    2- چه جوری میتونم در اکسس 2007 دکمه ای بزارم که یک ریپورت یا سابفرم رو به pdf خروجی بده (export کنه). توی 2007 فقط به اکسل و فایلهای متنی امکان export داره ولی من pdf هم میخوام
    3- در اکسس 2007 یک جستجو ساختم که وقتی اسمی در یک textbox نوشته میشه و دکمه جستجو زده میشه، نتیجه اش در یک کمبوباکس نشون داده میشه (یعنی کمبوباکس requery میشه). حالا میخوام وقتی این دکمه جستجو زده میشه، در کمبوباکس یا رکورد اول رو نشون بده و یا بنویسه: نتایج مورد جستجو. این کار در اکسس 2010 به راحتی انجام میشه ولی در 2007 نمیدونم چه جوریه؟
    4- چه جوری میتونیم برنامه ای که با اکسس 2007 نوشته شده رو کاری کرد که هرجا میخوایم روی هر سیستمی ببریم و بدون مشکل اجراش کنیم؟ مثلا میشه به فایل exe تبدیلش کرد؟ یا هر راهکار دیگه ای؟

    در ضمن من خیلی به قسمت VBA و ماکرونویسی وارد نیستم، لطفا توضیحات رو واضح و برای یک تازه کار بدید که بتونم راحت استفاده کنم

    ممنون میشم راهنمایی کنید
    با تشکر

  22. #22

    نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

    سلام
    گذاشتن کنترل yes / no روی فرم از چه طریقی امکان پذیر است؟؟
    چک باکس بزارم یا کمو باکس؟؟ و چه خصوصیاتی بزارم که به جدول وصل بشه//؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله m.javvi : یک شنبه 20 مهر 1393 در 21:54 عصر

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار saeed1234n
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    قرچک
    پست
    777

    نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

    سلام
    گذاشتن کنترل yes / no روی فرم از چه طریقی امکان پذیر است؟؟
    چک باکس بزارم یا کمو باکس؟؟ و چه خصوصیاتی بزارم که به جدول وصل بشه//؟؟
    با سلام
    به نمونه زیر مراجعه کنید :

    Database2.rar

  24. #24

    نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

    من میخوام یه قسمتی تو لیستم باشه بدین نحو که
    سطح تحصیلات
    و داخل این دوتا انتخاب باشه یکی بیسواد و یکی باسواد
    وقتی باسواد را انتخاب میکنیم بعد بیاره لیسانس ، فوق و دکترا
    میشه منو راهنمایی کنید اگه امکان داره تو اکسس این کارو انجام بدیم

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار Ali_Fallah
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    791

    نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

    نقل قول نوشته شده توسط shayegh2010 مشاهده تاپیک
    من میخوام یه قسمتی تو لیستم باشه بدین نحو که
    سطح تحصیلات
    و داخل این دوتا انتخاب باشه یکی بیسواد و یکی باسواد
    وقتی باسواد را انتخاب میکنیم بعد بیاره لیسانس ، فوق و دکترا
    میشه منو راهنمایی کنید اگه امکان داره تو اکسس این کارو انجام بدیم
    از این برنامه کمک بگیر

  26. #26

    نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

    نقل قول نوشته شده توسط Ali_Fallah مشاهده تاپیک
    از این برنامه کمک بگیر
    ممنون دوست عزیز

  27. #27

    نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

    سلام آقا سعید.من یه مشکلی دارم.وقتی تو برنامه یه شماره ای رو سرچ میکنم جواب میده ولی همون شماره رو به عنوان رکورد ثبت میکنه.

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار saeed1234n
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    قرچک
    پست
    777

    نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

    سلام
    نمونه خود را قرار دهید

  29. #29

    نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

    سلام
    اگه ممکنه یه برنامه پرسنلی که امکان تعریف شعبه کاری (نمایندگی) مختلف جهت جابجایی پرسنل ، لیست حقوق ماهیانه ، مرخصی ، مدت توقف در نمایندگی و مواردی که مربوط به پرسنل هست مانند افراد تحت تکفل (حقوق تعلق می گیرد یا نه) و... طراحی بفرمایید البته با فرم لاگین یوزر که قابلیت تعریف سطح دسترسی داشته باشه با سال مالی
    ممنونم

  30. #30

    نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

    باسلام و احترام
    نمودار ايجاد در فايل پيوست بصورت ماهانه می باشد (مهر ، ابان و ...) لذا با توجه به وارد نمودن داده ها و اطلاعات بصورت روزانه و تاريخ روز ايا امكان دارد نموداري بصورت هفتگي ايجاد نمود (هتفه اول مهر ، هفته دوم مهر، هفته سوم مهر و .....) برای مقایسه شیفت ها
    لطفاً راهنمايي نماييد. با تشكر/
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar EE.rar‏ (54.9 کیلوبایت, 205 دیدار)

  31. #31

    نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

    نقل قول نوشته شده توسط saeed1234n مشاهده تاپیک
    سلام
    بفرمایید ببینید این برنامه منظور شما می باشد.

    http://Trainbit.com/files/7945671884...2014-07-05.rar

    pic1.png

    سلام دوست عزیز ...یوزر پسوردی که روی این فایل گذاشتید با 123456 باز نمیشه ...مشکل کجاست؟؟ آفیس من نسخه 2010 هستش

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار saeed1234n
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    قرچک
    پست
    777

    نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

    سلام
    دوست عزیز تست شد مشکلی نداره
    http://www.upeshkon.com/6f53d6f118eeb894

  33. #33

    نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

    با سلام
    با تشکر از تاپیک مفیدتون چند وقت پیش برنامه Backup & Restore از این سایت دانلود کردم که خیلی جالب بود بغیر از اینکه عملیات بک آپ گیری داشت دیتا هارو انکریپنت میکرد مشکلی که من دارم اینه که وقتی دیتابیس اونو با split جدا کردم دیگه موقع بک آپ و ریستور فقط ردیف اول تیبل و بک آپ میگیره درصورت امکان نمونه رو برام اصلا کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  34. #34

    نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

    یه خواهشه دیگه هم داشتم یک فایل نمونه براتون گذاشتم در مورد فرمهای unbound هستش توضیحات داخل نمونه هست خوشحال میشم اونم برام اصلاح کنین
    با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  35. #35

    نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

    آقا سعید بی صبرانه منتظرم

  36. #36

    نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

    از اساتید دیگه اگه زمانی برای ما هم تخصیص بدن ممنون میشم شاید این مشکل خیلی از دوستان دیگه هم باشه

  37. #37

    نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

    با سلام
    با ورود اعداد بالای 13 رقم در Tableمشکل دارم
    فرمت را هم تغییر دادم (هم عددی و هم تکست ) اما متاسفانه ارور میدهد لطفا راهنمایی کنید
    من اعدادرو از فایل اکسل در Table کپی میکنم
    با تشکر

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار saeed1234n
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    قرچک
    پست
    777

    نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

    با سلام
    خدمت تمامي دوستان عزيز:

    خواهشي كه از دوستان دارم اينكه با توجه به اينكه تعدد برنامه هايي كه دوستان درخواست مي كنن رو به افزايش است و خيلي وقتم را مي گيرد .
    ديگر زماني براي مراجعه به تالار و مرور تاپيك ها نمي ماند .
    لذا از دوستاني كه تقاضاي نوشتن برنامه دارند خواهش مي كنم جهت تسريع دركارشون در وايبر با شماره ذيل براي بنده پيام بگذارند .
    تا در اسرع وقت جوابگوي دوستان باشم و شرمنده دوستان نشوم.

    شماره وايبر بنده :09303979038

    آدرس پست الكترونيك : saeed12345n@gmail.com

    سايت :‌digiworlds.ir

    سايت :‌ pdf-library.ir

    قابل توجه تمامي دوستان عزيز :


    سايت pdf-library.ir با هدف تامين رايگان كتابهاي لاتين و تخصصي كه تنها در سايت آمازون قابل خريد است
    ايجاد شده
    در اين سايت كليه كتابهاي اكسس كه ميتوانند نيازهاي برنامه نويسي شما را مرتفع كنند قرار داده شده است
    البته در صورتيكه كتاب مورد نظر موجود نبود تماس گرفته يا پيغام بگذاريد تا در اسرع وقت نسبت به تهيه كتاب اقدام شود .

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

    سلام دوست عزيز:
    من قصد دارم تلفنهاي موجود در جدول تلفنهام رو كه شامل نام - سمت - شركت - تلفن - فاكس و موبايل هست رو به به فايل vcf تبديل كنم. البته نمونه هايي هم موجود است و فايل مربوطه هم را درست مي كند. ولي اگر اطلاعات درج شده كلمات فارسي باشد فايل توليد شده وقتي به گوشي موبايل ايمپورت مي شود حروف فارسي را به شكل علائم نشان مي دهد. اگر انگليسي بنويسيم مشكلي نيست. تا جايي كه ميدانم مربوط به مشكل يونيكد است كه من نتوانستم آن را حل كنم.
    منتظر راهنمايي شما هستم

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار adib202
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    174

    نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

    با سلام
    لطفا این مورد رو هم نگاه کنید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...A6%D8%B1%DB%8C

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. انجام پروژه های برنامه نویسی | پروژه های دانشجویی | ترجمه مقاله | c |C#‎ | java | جاوا
    نوشته شده توسط mrt1369 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 21 آبان 1396, 13:14 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 13 مرداد 1393, 20:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •