نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نحوه Obfuscate کردن Portable Executable فایل C++‎ بدون سورس کد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار majid_darab
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    در اعماق اقیانوس.
    سن
    40
    پست
    352

    نحوه Obfuscate کردن Portable Executable فایل C++‎ بدون سورس کد

    با سلام و ارادت فراوان :
    من یه فایل exe دارم که با زبان VIisual C Plus Plus v9.0 کد زده شده است.
    نکته قابل توجه در مورد این فایل این هست که سورس کد فایلو ندارم و می خوام به نحوی محتوای کد فایلو دچار بهم ریختگی کنم.

    دلیل : در فایل از Library ها و string هایی استفاده شده است که توسط Anti Virus شناسایی شده و فایل مورد ظنین قرار می گیرد و این در حالی ست که فایل مورد نظر کاملاً تمیز هست و می خوام کلاً یاد بگیرم چطور میشه چنین فایل هایی رو obfuscate کرد و ظن و گمان بد رو در مورد اونها از بین برد. در عین حال نمی خوام فایلو در قسمت Exception آنتی ویروس معرفی کنم و دنبال راه اصولی برای حل این مشکل هستم!

    من از tool های زیادی برای بهم ریختگی exe که با VIisual C Plus Plus v9.0‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ ‎‎‎ نوشته شده استفاده کردم. اما همه اونها فایل رو خراب کردند.
    مثل :
    PELock.exe
    UPX.exe
    و غیره

    مثلاً برنامه PELock این جور عمل می کنه که در کد اسمبلی فایل دست می بره و به فایل مزبور یه key اضافه می کنه که دوستان باید بگن آیا انجام این کار باعث میشه من به مقصود خود که همان بهم ریختگی فایل هست برسم یا نه؟ به هر تقدیر PELock جوری فایل منو تغییر داد که دیگه مورد استفاده نبود.

    سوال 1 : برای بهم ریختگی کد اسمبلی این گونه فایل ها چکار باید بکنم؟
    منظور از بهم ریختن همان obfuscate کردن کد اسمبلی فایل می باشد که به تعبیری می شود معادل protect | compress | pack کردن فایل باشد.

    سوال 2 : لطفاً Tools های کاربردی در این زمینه را معرفی نمایید که مشکل PELock رو نداشته باشن...
    هیچ کدام از برنامه های زیر موثر واقع نشد و 90 درصد اونها فایل exe رو خراب کردند.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Executa...ble_Executable

    *اگر فایل exe فوق دات نت بود کار با برنامه Samart Assembly خیلی راحت می شد و این برنامه علاوه بر قابلیت های فراوانی که داره راحت فایل مزبورو Obfuscate می کرد.

    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله majid_darab : شنبه 29 شهریور 1393 در 12:27 عصر دلیل: تصحیح 2

  2. #2

    نقل قول: نحوه Obfuscate کردن Portable Executable فایل C++‎‎ بدون سورس کد

    واسه کار شما همون upx خوبه
    اینم یک graphical user interface برا upx :
    دانلود

  3. #3

    نقل قول: نحوه Obfuscate کردن Portable Executable فایل C++‎‎ بدون سورس کد

    بعضی از آنتی ویروسها فایلهای فشرده شده با upx را به عنوان ویروس می شناسند

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار majid_darab
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    در اعماق اقیانوس.
    سن
    40
    پست
    352

    نقل قول: نحوه Obfuscate کردن Portable Executable فایل C++‎ بدون سورس کد

    سلام
    همان طور که گفتم UPX باعث خراب شدن فایل می گردد و طبق گفته دوستمون بعضی AV ها به PE های پک شده با UPX گیر می دهند.
    any other idea?

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار #target
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    589

    نقل قول: نحوه Obfuscate کردن Portable Executable فایل C++‎ بدون سورس کد

    فکر نکنم فایلی رو آنتی ویروس گیر بده بعد Pack کنی دیگه گیر نده !!
    Themida رو امتحان کردی ؟ این نرم افزارها آپشن خیلی دارن ! سعی کن از حداقل اونا استفاده کنی
    به چه رشته هایی آنتی ویروس ممکنه گیر بده ؟ نگاه کنید فایل اجرایی در حال حاضر Pack شده است یا خیر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار majid_darab
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    در اعماق اقیانوس.
    سن
    40
    پست
    352

    نقل قول: نحوه Obfuscate کردن Portable Executable فایل C++‎ بدون سورس کد

    سلام
    یک بار دیگه UPX رو بررسی کردم (GUI که دوستمون لینک دادن)
    اما فقط وقتی چک باکس do not compress any resources at all رو تیک می زنم کار می کنه و غیر از اون ارور می ده.
    در عین حال وقتی چک باکس مربوطه تیک ندارد و Compress انجام می شود فایل نهایی باز توسط AV شناخته می شود - یعنی عملاً Compress بی تاثیر است.

    ==============================

    فایل اجرایی رو با چند PE Tools بررسی کردم. خبری از پک شدن نیست.
    وقتی با نت پد داخل فایلو نگاه می کنی با یک سری حروف عبری (زبان یهودی ها Equal اجق وجق) روبرو می شی که در وسط متن چند فانکشن می بینی.
    گیر AV روی این فانکشن ها هست که وقتی یک کاراکتر از اونها رو تغییر می دی فایل آیکن خود را از دست می دهد و از کار می افتد.
    گیر ماجرا روی همین چند فانکشن هست که نمی دونم چرا در فایل به خوبی دیده می شوند.
    آخرین ویرایش به وسیله majid_darab : یک شنبه 30 شهریور 1393 در 17:18 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار #target
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    589

    نقل قول: نحوه Obfuscate کردن Portable Executable فایل C++‎‎ بدون سورس کد

    اگه فایل عمومیه بذار تا بررسی شه !

    فایلو با نوت پد که نمیشه تغغیر داد . باید ابزار مثل Hex Editor باشه که بایت بایت فایلو بشه تغییر داد.

    گیر AV روی این فانکشن ها هست
    چطور متوجه شدی ؟

  8. #8

    نقل قول: نحوه Obfuscate کردن Portable Executable فایل C++‎ بدون سورس کد

    ایجاد تاپیک در چند تالار، نا مرتبط با این بخش

    دوست عزیز سوالتون به این بخش ربطی نداره توی تالار امنیت پیگیری کنید.



    چون دوستان پاسخ دادن تاپیک حذف نمیشه !
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه نمایش یک فایل pdf بدون باز کردن پنجره دیالوگ باکس
    نوشته شده توسط msd4700 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: دوشنبه 10 آبان 1395, 18:59 عصر
  2. حرفه ای: نحوه بهم ریختن (Obfuscate) کد اسمبلی برای جلوگیری از تشخیص آنتی ویروس
    نوشته شده توسط majid_darab در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 30 شهریور 1393, 14:39 عصر
  3. نحوه کلیک کردن کلید جستجو فایل Html باز شده در کامپوننت TWebBroser دلفی 2010
    نوشته شده توسط mahdy.asia در بخش توسعه نرم افزار تحت وب
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 23 بهمن 1390, 13:59 عصر
  4. سوال: نحوه Export کردن ReportBuilder به فایل PDF
    نوشته شده توسط iman_s52 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 19 اردیبهشت 1388, 20:10 عصر
  5. نحوه ذخیره کردن CspParameters در فایل
    نوشته شده توسط Amir Oveisi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 09 اسفند 1386, 19:39 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •