نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کار با Stored Procedure در جاوا

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار abdoullah.aberi
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    166

    کار با Stored Procedure در جاوا

    سلام بر دوستان برنامه نویس میخواستم بدونم کسی طریقه کار کردن با Stored Procedure در جاوا رو میدونه ؟
    من یه پروسدور در Sql server ایجاد کردم حالا میخوام اونو در جاوا فراخوانی کنم چطوری امکانش هست میشه توضیح بدین
    ممنون از بزرگواری شما

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abdoullah.aberi
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    166

    نقل قول: کار با Stored Procedure در جاوا

    سلام و با تشکر از همه فعالان برنامه نویس
    همین طور که مطلیید این تاپیک چند روز پیش ایجاد شد ولی کسی جواب نداد همین طور من تصمیم گرفتم خودم دست به کار شم و با سرچ کردن و تست و ازمایش بتونم یک سری اطلاعات هرچند نه چندان کامل رو برای اون کسانی که واقعا در کار با Stored Procedure در جاوا ناکام موندن بزارم همراه مثال شروع میکنم میدونم بعضی از مثالهای من باگ داره دوستان اگه باگی دیدین و انتقادی داشتین خیلی خوشجال میشم من رو در جریان بزارین

    ممنون از بزرگواری شما

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ahmad.t1100
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    اسمون خدا
    پست
    125

    نقل قول: کار با Stored Procedure در جاوا

    سلام نوع بانکتونم مشخص کنید یکم بهتره


    function read(query, user, request){
    var sql ='EXEC MySProc @Param1 = ?, @Param2 = ?, @Param3 = ?';
    var param1 = request.parameters.first;
    var param2 = request.parameters.second;
    var param3 = request.parameters.third;
    mssql.query(sql,[param1, param2, param3],{
    success:function(results){
    request.respond(200, results);
    }
    });
    }
    آخرین ویرایش به وسیله dasssnj : چهارشنبه 02 مهر 1393 در 14:23 عصر دلیل: تصحیح کد ها

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار abdoullah.aberi
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    166

    نقل قول: کار با Stored Procedure در جاوا

    نوع دیتابیس SQL SERVER هستش و من خودم SQL Server 2012 استفاده میکنم

  5. #5

    نقل قول: کار با Stored Procedure در جاوا

    یه سرچ بکنی به پاسخت میرسی. اصولا باید از CallabeStatement استفاده کنی. در موارد خاص هم میشه از PreparedStatement استفاده کرد
    این و این رو بخون.
    موفق باشی.
    اگر به بهداشت و سلامت حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
    وبلاگ شخصی من: fadavi.net

    اینجا کمتر سر می‌زنم. (تلگرام من)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار abdoullah.aberi
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    166

    نقل قول: کار با Stored Procedure در جاوا

    سلام دوستان عزیز منون از نظراتتون امیدوارم همیشه خوب باشین و سرحال
    امروز از اولین مثال شروع میکنیم من اینو در نظر میگیرم که شما معنی SP رو میدونی منظورم (Stored Procedure) هستش
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    1. از اولین مثال ساده شروع میکنم که شما یه SP Select نوشتین و می خواین اینو تو جاوا پیاده کنین
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------




    public class test {
    public static void main(String args[]) throws ClassNotFoundException, SQLException {

    Class.forName("com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLSer verDriver");
    Connection connect = DriverManager.getConnection("jdbc:sqlserver://localhost:1433;databaseName = test","admin","test2");
    ()PreparedStatement state = connect.prepareStatement("call SP_Name");
    ResultSet result = state.execute();

    while(result.next()) {
    System.out.println(result.getString(1));
    }

    state.close();
    connect.close();

    }

    }



    آخرین ویرایش به وسیله abdoullah.aberi : چهارشنبه 02 مهر 1393 در 06:16 صبح دلیل: مشکل کدها

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار abdoullah.aberi
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    166

    نقل قول: کار با Stored Procedure در جاوا

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    2 . شما یک SP Insert نوشتین که یک پارامتر ورودی داره و نوع String هستش یعنی به توی SQLServer به صورت nvarchar نوشتینش
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



    public class test {
    public static void main(String args[]) throws ClassNotFoundException, SQLException {

    Class.forName("com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLSer verDriver");
    Connection connect = DriverManager.getConnection("jdbc:sqlserver://localhost:1433;databaseName = test","admin","test2");
    PreparedStatement state = connect.prepareStatement("call SP_Name(?)");

    state.setString(1, "TestName");


    state.close();
    connect.close();

    }

    }





    وقتی میخواین از پارامتر ورودی int اسفاده کنید به جای setstring عبارت setInt استفاده کنین !

تاپیک های مشابه

  1. سوال: استفاده از SqlTransaction هنگام کار با Store Procedure
    نوشته شده توسط Open-Source در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 15 اسفند 1388, 02:25 صبح
  2. سوال: درست کار نکردن Stored Procedure
    نوشته شده توسط maxpayn2 در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 05 بهمن 1388, 17:12 عصر
  3. راهنمایی درباره کار با store procedure
    نوشته شده توسط amir.khanlari در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 06 دی 1386, 00:30 صبح
  4. کار با stored procedure در visual c
    نوشته شده توسط ali_kolahdoozan در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 02 مرداد 1386, 07:45 صبح
  5. کار نکردن stored procedure بعد از upload
    نوشته شده توسط mohsen99 در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 19 مهر 1384, 15:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •