نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: فارسی کردن پنجره های اخطار در اکسس از ماژول

  1. #1

    فارسی کردن پنجره های اخطار در اکسس از ماژول

    برای صدور پیغام فارسی در اکسس ابتدا می بایست فرم را در نمای طراحی باز کرده وسپس در منو بار بر روی گزینه کد Code کلیک نمائید
    ودر On Error مربوط به فرم کد زیر را بنویسید:
    Response = 0 این کد باعث میشود اکسس هیچ پیغام خطایی فقط برروی آن فرم تولید نکند

    به عنوان مثال خطای تکراری بودن دارای شماره 3022 میباشد . شما میتوانید شماره تمامی خطاها را از Help اکسس بدست آورید.

    Response = 0
    if DataErr = 3022 then
    " کد وارد شده تکراری میباشد" msgbox

    End If

    ........
    سوال من اینه که آیا می توان بجای اینکه در هر فرم این کار را انجام داد آیا می توان ماژولی نوشت که حاوی کدی شبیه کد فوق و شماره خطاهایی معمول باشد و اکسس در زمان صدور پیام خطا - خطاهایی که شماره آنها در ماژول مد نظر باشد از آن استفاده کند و نیاز نباشد در روادید هر فرم اینکار را تکرار کرد ؟؟؟

    لطفا در صورت امکان راهنمایی نمایید
    با تشکر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: فارسی کردن پنجره های اخطار در اکسس از ماژول

    نقل قول نوشته شده توسط ariayekta مشاهده تاپیک
    برای صدور پیغام فارسی در اکسس ابتدا می بایست فرم را در نمای طراحی باز کرده وسپس در منو بار بر روی گزینه کد Code کلیک نمائید
    ودر On Error مربوط به فرم کد زیر را بنویسید:
    Response = 0 این کد باعث میشود اکسس هیچ پیغام خطایی فقط برروی آن فرم تولید نکند

    به عنوان مثال خطای تکراری بودن دارای شماره 3022 میباشد . شما میتوانید شماره تمامی خطاها را از Help اکسس بدست آورید.

    Response = 0
    if DataErr = 3022 then
    " کد وارد شده تکراری میباشد" msgbox

    End If

    ........
    سوال من اینه که آیا می توان بجای اینکه در هر فرم این کار را انجام داد آیا می توان ماژولی نوشت که حاوی کدی شبیه کد فوق و شماره خطاهایی معمول باشد و اکسس در زمان صدور پیام خطا - خطاهایی که شماره آنها در ماژول مد نظر باشد از آن استفاده کند و نیاز نباشد در روادید هر فرم اینکار را تکرار کرد ؟؟؟

    لطفا در صورت امکان راهنمایی نمایید
    با تشکر
    در پست پیغام فارسی برای کلید اصلی و ورود اشتباه داده در این مورد بحث شده است .

تاپیک های مشابه

  1. فارسی کردن پنجره های محاوره‌ای(Dialoge) دلفی 7.
    نوشته شده توسط mrahda در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 11 دی 1389, 00:59 صبح
  2. سوال: فارسی کردن دکمه های پنجره پیغام
    نوشته شده توسط mohammad diba در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 16 اردیبهشت 1388, 09:47 صبح
  3. فارسی کردن Caption های Button در vb(winxp
    نوشته شده توسط mhaeri در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 07:58 صبح
  4. فارسی کردن پیغام های غیر خطای اکسس
    نوشته شده توسط قله بلند در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 اسفند 1386, 00:07 صبح
  5. فارسی کردن پنجره های اخطار در اکسس
    نوشته شده توسط mohammadi در بخش Access
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 05 مهر 1384, 20:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •