نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: آدرس sd card روی گوشی های مختلف

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    آدرس sd card روی گوشی های مختلف

    سلام.من با دستور زیر آدرس sd card رو بدست میارم ولی یه سری گوشی ها هست که ظاهرا حافظه sd شون پارتیشن بندی داره.یعنی به صورت sd carde0,sd card1 و الی آخر.راهی هست که به صورت پویا آدرس رو بدست آورد؟

    src=Environment.getExternalStorageDirectory().toSt ring();

    یعنی اون پارتیشنی می خوام که موقع اتصال گوشی به کامپیوتر اطلاعات به اون حافظه ارسال میشه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    نقل قول: آدرس sd card روی گوشی های مختلف

    کسی نیست؟؟؟

  3. #3

    نقل قول: آدرس sd card روی گوشی های مختلف

    فکر کنم sdcard0 حافظه داخلی خود گوشیه ولی sdcard1 مربوط میشه به حافظه خارجی یا همون sd card. البته اگه گوشی دارای کارت خارجی باشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    نقل قول: آدرس sd card روی گوشی های مختلف

    نقل قول نوشته شده توسط Mori Bone مشاهده تاپیک
    فکر کنم sdcard0 حافظه داخلی خود گوشیه ولی sdcard1 مربوط میشه به حافظه خارجی یا همون sd card. البته اگه گوشی دارای کارت خارجی باشه
    مسیرش روی هر گوشی فرق میکنه.یه سری ها میره تو storage/emulated/0 یه سری هم میره تو storage/sdcard0 .مشکلم سر اینکه.می خوام فقط اون آدرسی رو بده که اطلاعات رو از طریق کابل بهش میدیم

تاپیک های مشابه

  1. نحوه تنظیم برنامه برای اجرا شدن روی گوشی های مختلف
    نوشته شده توسط android69 در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 27 بهمن 1392, 15:41 عصر
  2. اتصال به جند DataBase روی سرور های مختلف
    نوشته شده توسط hm1984ir در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 14 شهریور 1386, 11:07 صبح
  3. مشکل backup گیری بر روی هاست های مختلف
    نوشته شده توسط fereshte22 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 30 خرداد 1386, 09:58 صبح
  4. سوال در مورد وصل کردن فایل اکسس در ویبی روی کامپیوتر های مختلف
    نوشته شده توسط amir_rahimi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 13 تیر 1385, 06:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •