نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: استفاده از اعداد بسیار بزرگ در برنامه

  1. #1

    استفاده از اعداد بسیار بزرگ در برنامه

    با سلام
    من اگه بخوام از اعداد بسیار بزرگ در برنامم از جنس عدد صحیح استفاده کنیم، عدد مورد نظر از بازه ی int خارج میشه و باعث اشکل در برنامه میشه.
    اگه بخوام از اعداد خیلی بزرگ و صحیح در برنامم استفاده کنم باید چیکار کنم؟
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammad reza beizavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    Iran - Fars - Shiraz
    پست
    375

    نقل قول: استفاده از اعداد بسیار بزرگ در برنامه

    از بازه خارج میشه رو نمونه بده، عالی الحساب می تونی از Bigint استفاده کنی

  3. #3

    نقل قول: استفاده از اعداد بسیار بزرگ در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad reza beizavi مشاهده تاپیک
    از بازه خارج میشه رو نمونه بده، عالی الحساب می تونی از Bigint استفاده کنی
    باس سلام.
    از bigint چجوری باید استفاده کنم؟

  4. #4

    نقل قول: استفاده از اعداد بسیار بزرگ در برنامه

    long tmp = 123654789654123;
    تا 9,223,372,036,854,775,807 رو قبول میکنه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohammad reza beizavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    Iran - Fars - Shiraz
    پست
    375

    نقل قول: استفاده از اعداد بسیار بزرگ در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط alireza_g698 مشاهده تاپیک
    باس سلام.
    از bigint چجوری باید استفاده کنم؟
    چجوری که دیگه نداره، دقیقا مثل بقیه متغیرها، حتی اگر بازه ای که جناب hamid_hr فرمودن بازم کمه میتونید از Decimal استفاده کنید خیلی هم زیاده
    دقیقا بین مثبت و منفی این عدد: 79,228,162,514,264,337,593,543,950,335.
    بهتره بری سراغ این آدرس برای اطلاعات بیشتر: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/47zceaw7.aspx

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    پونک
    سن
    42
    پست
    490

    نقل قول: استفاده از اعداد بسیار بزرگ در برنامه

    تو دات نت BigInteger به دلخواه هر اندازه ای میتونه داشته باشه و تنها محدودیت حافظه هست. تو MSDN نوشته:
    Represents an arbitrarily large signed integer




  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    پونک
    سن
    42
    پست
    490

    نقل قول: استفاده از اعداد بسیار بزرگ در برنامه

    BigInteger number = BigInteger.Pow(UInt64.MaxValue, 3);
    Console.WriteLine(number);
    // The example displays the following output:
    // 62771017353866807628149423224448510257675718543898 58533375

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: سورس: محاسبه فاکتوریل اعداد بسیار بزرگ(خیلی بیشتر از !1000 ;) )
    نوشته شده توسط فرید نجفلو در بخش VB.NET
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 28 فروردین 1400, 11:43 صبح
  2. آموزش: چهارعمل اصلی ریاضی روی اعداد بسیار بزرگ
    نوشته شده توسط mdelghandy در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 14 آبان 1392, 14:20 عصر
  3. ذخیره اعداد بسیار بزرگ (طولانی) در متغیر
    نوشته شده توسط hamidhws در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 15 خرداد 1389, 18:15 عصر
  4. استفاده از آرایه بسیار بزرگ
    نوشته شده توسط smt1383 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 06 فروردین 1389, 02:53 صبح
  5. استفاده از اعداد خیلی بزرگ در برنامه
    نوشته شده توسط ehsan62 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 27 فروردین 1388, 12:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •