نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: های لایت کردن متن هنگام خوانده شدن متن

  1. #1

    سوال : های لایت کردن متن هنگام خوانده شدن متن

    سلامی مجدد به همه دوستان

    دوستان من یه برنامه خواندن متن دارم که می خوام همراه با این که متن خونده میشه متن هم رنگش تغییر کنه
    وقتی روی ایست کلیک می کنی تغییر رنگ متوقف بشه و با کلیک کردن ادامه متن این تغییر رنگ ادامه پیدا کنه
    امکان همچین کاری وجود داره؟

    اگه منبعی وجود داره لطفا معرفی کنید یا نمونه سورسی


    یه تاپیکی هم دیدم اما اون باید جستجو میکردی تا تغییر رنگ میداد نمی شه اون سورس رو تغییر داد تا همچین کاری کنه ؟
    اینم سورس های برنامه :
    اگه امکان تغییر سورس ها وجود داره لطفا راهنمایی کنید
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace WindowsFormsApplication1
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    int start = 0;
    int indexOfSearchText = 0;

    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (txtSearch.Text.Trim() != "")
    {
    rtb.SelectAll();
    rtb.SelectionColor = Color.Black;

    int startindex = 0;

    if (txtSearch.Text.Length > 0)
    startindex = FindMyText(txtSearch.Text.Trim(), start, rtb.Text.Length);

    if (startindex >= 0)
    {
    rtb.SelectionColor = Color.Red;
    int endindex = txtSearch.Text.Length;
    rtb.Select(startindex, endindex);
    start = startindex + endindex;
    }
    }
    }
    public int FindMyText(string txtToSearch, int searchStart, int searchEnd)
    {
    if (searchStart > 0 && searchEnd > 0 && indexOfSearchText >= 0)
    {
    rtb.Undo();
    }
    int retVal = -1;
    if (searchStart >= 0 && indexOfSearchText >= 0)
    {
    if (searchEnd > searchStart || searchEnd == -1)
    {
    indexOfSearchText = rtb.Find(txtToSearch, searchStart, searchEnd, RichTextBoxFinds.None);
    if (indexOfSearchText != -1)
    {
    retVal = indexOfSearchText;
    }
    }
    }
    return retVal;
    }

    private void txtSearch_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {

    start = 0;
    indexOfSearchText = 0;
    }
    }
    }

    آخرین ویرایش به وسیله Mr.Csharp : سه شنبه 01 مهر 1393 در 18:45 عصر

  2. #2

    نقل قول: های لایت کردن متن هنگام خوانده شدن متن

    اینجا یک نمونه هست
    https://barnamenevis.org/showthread.p...A7%D9%86%DB%8C

  3. #3

    نقل قول: های لایت کردن متن هنگام خوانده شدن متن

    سلام
    نتونستم برنامه رو اجرا کنم
    برنامه ناقصه !
    برنامه رو اگه میشه از یه جای دیگه اپلود کنید ؟؟

  4. #4

    نقل قول: های لایت کردن متن هنگام خوانده شدن متن

    برنامه کامل هست شما از پست هر سه قسمت را دانلود کنید و از حالت فشرده خارج کنید اگر میخواهید اجرای برنامه را هم ببینید باید بانکهای برنامه را هم دانلود کنید

  5. #5

    نقل قول: های لایت کردن متن هنگام خوانده شدن متن

    نقل قول نوشته شده توسط programer1389 مشاهده تاپیک
    برنامه کامل هست شما از پست هر سه قسمت را دانلود کنید و از حالت فشرده خارج کنید اگر میخواهید اجرای برنامه را هم ببینید باید بانکهای برنامه را هم دانلود کنید
    کدوم کد ها مربوط به های لایت کردنه خیلی کد نوشتی سخته تشخیصش
    اگه درباره انجام این کار (های لایت کردن) یه توضیح مختصر هم بدی ممنون میشم

تاپیک های مشابه

  1. جستجو و های لایت کردن متن
    نوشته شده توسط حميدسي شارپ در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 17 شهریور 1393, 06:10 صبح
  2. های لایت کردن متن هنگام خوانده شدن صدا
    نوشته شده توسط jalal123 در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393, 14:59 عصر
  3. سوال: جدا جدا خوانده شدن متن فارسی در XML
    نوشته شده توسط hesamy2004 در بخش XML و کاربرد آن
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 07 آذر 1392, 20:48 عصر
  4. سوال: خوانده شدن متن توسط نرم افزار
    نوشته شده توسط sonofsun در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 12 بهمن 1391, 19:50 عصر
  5. سوال: از بین رفتن یونی کد به هنگام کپی شدن متن در textbox
    نوشته شده توسط rayka95 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 17
    آخرین پست: شنبه 18 تیر 1390, 12:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •