نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: رنگ تم سایت

  1. #1
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    Exclamation رنگ تم سایت

    سلام خدمت مدیران محترم.

    من نسبت به تم سایت و رنگش اعتراض دارم .
    از مدیران خواهشمندم چند تا تم به سایت اضافه کنن که هر کس هر کدومو خواست انتخاب کنه و همیشه سایت یه رنگ نباشه. به هر حال قابلیت های شخصی سازی سایت هم خیلی چیز های مهمی هستن.

    از توجه تون متشکرم .

    Write Once, Run Anywhere

  2. #2
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: رنگ تم سایت

    هیچکس پاسخی نداره؟

    Write Once, Run Anywhere

  3. #3

    نقل قول: رنگ تم سایت

    باید صبر کنین تا ورژن جدید vBulletin بیاد :))

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: رنگ تم سایت

    بابا بیخیال همینم که هست شکر.

  5. #5
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: رنگ تم سایت

    نقل قول نوشته شده توسط iliaoffice1 مشاهده تاپیک
    بابا بیخیال همینم که هست شکر.
    رنگ آبی حال گیره . میای تو سایت خوابت میگیره .حال تایپ کردن را هم از آدم میگیره.
    حد اقل یه نارنجی یا قرمز بزارن که هم خوابو بپرونه و هم آدم وقتی میبیندش سرحال بشه .

    Write Once, Run Anywhere

  6. #6

    نقل قول: رنگ تم سایت

    نقل قول نوشته شده توسط dasssnj مشاهده تاپیک
    رنگ آبی حال گیره . میای تو سایت خوابت میگیره .حال تایپ کردن را هم از آدم میگیره.
    حد اقل یه نارنجی یا قرمز بزارن که هم خوابو بپرونه و هم آدم وقتی میبیندش سرحال بشه .
    به نکته خوبی اشاره کردی ! آدم خوابش میاد...
    ولی نارنجی یا قرمز دیگه!!!! بدتره که ! رنگ سبز ملایم مثل همین آبی بهتره به نظرم...

    ولی فکر نمیکنم مسئول محترم حال و حوصله این کار رو داشته باشه اما اگه بشه منم موافقم رنگو روی سایت عوض شه بد نیست...

    رنگ سبز



    وقتی رنگ سبز در مقابل چشم باشه دیگه احتیاجی به تعادل و تنظیم چیزهای دیگر نداره.، بنابراین پر از آسایش هست. وجود این رنگ در مرکز طیفها باعث ایجاد تعادلش میشه . مفهومی که از رنگ سبز برای مردم مهمتر هست اینه که جهان اطرافمون حاوی مقدار زیادی سبز هست و این نشون میده با وجود آب و کمی خطر قحطی این رنگ به ما اطمینان میده. با نگرش منفی این رنگ می تونه رکود رو نشون بده و نادرست استفاده بشه.


    در رابطه با آبی که گفتین خوابمون میگیره درسته...

    آبی یک رنگ معنوی است. خواص روانی مثبت این رنگ ایجاد اعتماد، بهره وری، آرامش، وظیفه، ارتباط، منطق، انعکاس و آرامش و همچنین خنکی هست.و خواص روانی منفی این رنگ ایجاد سردی، فقدان احساسات و کسلی هست.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: رنگ تم سایت

    و برنامه نویسان stylish را برای شما گذاشتند تا هر سایتی را با هر رنگی که دوست دارید مشاهده کنید........

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: رنگ تم سایت

    نقل قول نوشته شده توسط dasssnj مشاهده تاپیک
    رنگ آبی حال گیره . میای تو سایت خوابت میگیره .حال تایپ کردن را هم از آدم میگیره.
    حد اقل یه نارنجی یا قرمز بزارن که هم خوابو بپرونه و هم آدم وقتی میبیندش سرحال بشه .
    سلام بر همگی.
    آقا خداییش رنگ قحط بود که گفتی قرمز؟؟؟؟؟؟
    بابا فردا دیگه ملت میگن بریم سایت لنگیا
    اینجوری دیگه نیاز نیست کسی عصبانیمون کنه همینطوری خون جلو چشامون رو می گیره
    من پیشنهاد می کنم که از رنگ مشکی استفاده کنیم چون طیف وسیعی از هموطنان و کاربران رو شامل میشه. به این دلایل :
    1. مشکی نمادی از عزاداری است و با تقویمی که ما داریم بسیار تناسب داره.
    2. تم مشکی با ستاره های کاربران (مخصوصا ستاره های ما کاربران پیر و فرسوده که رنگ زرد داره) شب رو شبیه سازی میکنه. توی یکی از تاپیک ها دیدم که یکی از دوستان تقاضای سیستم چت کرده بودن. اگه تم مشکی و سیستم چت راه بیفته چه انقلابی میشه . ملت همین چند دقیقه کار مفید رو هم میزارن کنار
    3. مشکی رنگ عشقه، جامعه ما هم جامعه جوانی است که این رنگ میتونه برای این دست از جوانان عزیزمون هم بسیار مناسب باشه.
    4. تم مشکی باعث صرفه جویی در میزان مصرف انرژی میشه و نیازی به این همه چراغ (پیکسل) رنگی نداریم، اونم چراغ قرمز
    5. توی زمانه ای که از دانش فقیر و در پر حرفی تبحر فراوون داریم چه رنگی بهتر از مشکی میزان بیچارگی و فلاکت ما رو نشون میده؟ بله باید خندید وقتی که از روی پر رویی و بی عاری به بدبختی هامون اشک نمی ریزیم.
    نقل قول نوشته شده توسط کامبیز اسدزاده مشاهده تاپیک
    به نکته خوبی اشاره کردی ! آدم خوابش میاد...
    رنگ سبز ملایم مثل همین آبی بهتره به نظرم...

    در رابطه با آبی که گفتین خوابمون میگیره درسته...

    آبی یک رنگ معنوی است.
    آقا من گمان میکنم سبز یک رنگ معنوی باشه ها! آخه توی این فیلم و سریال های ما هر جا که میخوان یه محیط معنوی مثل زیارتگاه ها و مساجد رو نشون بدن با رنگ سبز ، نور پردازیش می کنن.
    گرچه من رنگ مشکی رو پیشنهاد کردم ولی خوب که بهش فکر میکنم می بینم سبزم بد نیست!! فقط معلوم کنید باید کیو اینجا بپرستیم. حاج آقا کرامتی یا برادر صادقیان رو؟؟؟؟؟؟؟؟
    بهرحال هر رنگی که دوستان بذارن ما قبول می کنیم چون میگن : الخیر فی ما وقع.
    موفق باشید.

  9. #9
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: رنگ تم سایت

    رنگ سایت آشیانه را ببینید. خیلی هم قشنگه .

    Write Once, Run Anywhere

  10. #10
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    Smile نقل قول: رنگ تم سایت

    با stylish تونستم یه کارایی بکنم .

    Clipboarder.2014.09.30-003.jpg



    ================================================== ============================================
    ================================================== ============================================
    ================================================== ============================================
    ================================================== ============================================



    Clipboarder.2014.09.30-002.png


    ================================================== ============================================
    ================================================== ============================================
    ================================================== ============================================
    ================================================== ============================================


    Clipboarder.2014.09.30.png

    ================================================== ============================================
    ================================================== ============================================

    کد های CSS سایت را باز نویسی کردم.
    از مسئولین سایت می خوام این کد ها را به عنوان یه تم اضافه کنن . اگه رنگ های دیگه ای هم خواستید درست می کنم .



    .threadlisthead {
    font: bold 12px Tahoma,Calibri,Verdana,Geneva,sans-serif;
    margin: 0px;
    width: 100%;
    border: 1px solid rgba(230, 224, 224, 1);
    background: none repeat scroll 0% 0% rgba(222, 21, 21, 1);
    color: rgba(255, 255, 255, 1);
    float: right;
    display: block;
    border-top-left-radius: 0px;
    border-top-right-radius: 0px;
    box-shadow: -2px 2px 2px #C8C8C8;
    position: relative;
    }
    .forumhead {
    background: url('https://barnamenevis.org/images/buttons/newbtn_middle.png') repeat-x scroll 0% 0% #E00000;
    padding: 0px;
    font: bold 12px Tahoma,Arial,Calibri,Verdana,Geneva,sans-serif;
    color: #FFF;
    clear: both;
    margin-top: 8px;
    float: right;
    border: 1px solid #FFF;
    width: 100%;
    border-top-left-radius: 5px;
    border-top-right-radius: 5px;
    }

    .above_body {
    background: url('https://barnamenevis.org/images/gradients/gradient-grey-down.png') repeat-x scroll 0% 0% #D71111;
    margin: 0px 0px 10px;
    padding: 0px;
    border-bottom-right-radius: 5px;
    border-bottom-left-radius: 5px;
    }

    .navbar {
    position: relative;
    height: 53px;
    background: none repeat scroll 0% 0% #C22900;
    margin: 10px 0px 0px;
    color: #FFF;
    font: 11px Tahoma,Arial,Calibri,Verdana,Geneva,sans-serif;
    border: 0px solid #FFF;
    border-bottom-right-radius: 5px;
    border-bottom-left-radius: 5px;
    }
    .navtabs {
    background: url('https://barnamenevis.org/images/buttons/newbtn_middle.png') repeat-x scroll 0% 0% #C90101;
    padding: 0px 20px 0px 0px;
    height: 26px;
    }
    body {
    width: auto;
    min-width: 960px;
    margin: 0px 35px;
    font-size: 13px;
    color: rgba(165, 0, 0, 1);
    line-height: 2em;
    }
    .threadbit {
    color: #3E3E3E;
    }
    .forumbit_nopost .forumbit_nopost .forumrow, .forumbit_post .forumrow {
    color: rgba(33, 98, 0, 1);
    }
    .forumbit_nopost .forumbit_nopost .forumrow, .forumbit_post .forumrow {
    color: #216200;
    background: none repeat-x scroll left bottom rgba(255, 255, 255, 1);
    display: block;
    width: 100%;
    float: right;
    min-height: 58px;
    position: relative;
    border-bottom: 1px solid #C4C4C4;
    border-right: 1px solid #C4C4C4;
    border-left: 1px solid #C4C4C4;
    }
    .threadbit .sticky {
    background: none repeat scroll 0% 0% rgba(255, 255, 255, 1);
    border-right: 1px solid rgba(255, 255, 255, 1);
    border-width: 0px 1px 1px;
    border-style: none solid solid;
    border-color: -moz-use-text-color #C4C4C4 #C4C4C4;
    -moz-border-top-colors: none;
    -moz-border-right-colors: none;
    -moz-border-bottom-colors: none;
    -moz-border-left-colors: none;
    border-image: none;
    width: 100%;
    float: right;
    display: block;
    clear: both;
    position: relative;
    }
    .threadbit .alt {
    background: none repeat-x scroll left bottom rgba(255, 255, 255, 1);
    }
    .threadbit .nonsticky, .threadbit .discussionrow {
    background: none repeat scroll 0% 0% rgba(255, 255, 255, 1);
    }
    .threadbit .deleted, .threadbit .ignored {
    background: url('https://barnamenevis.org/images/gradients/gradient-black-down_sm.png') repeat-x scroll 0% 0% rgba(213, 213, 213, 1);
    }
    .forum_info {
    margin-bottom: 5px;
    float: right;
    width: 100%;
    clear: both;
    position: relative;
    top: -10px;
    color: rgba(140, 1, 1, 1);
    }
    .footer {
    clear: both;
    margin-top: 15px;
    text-align: left;
    display: block;
    box-shadow: 2px 2px 2px #C8C8C8;
    background: none repeat scroll 0% 0% rgba(255, 0, 0, 1);
    padding: 5px 0px;
    border: 1px solid rgba(255, 252, 0, 1);
    font: 13px Tahoma,Calibri,Verdana,Geneva,sans-serif;
    }
    .postbitlegacy .posthead, .eventbit .eventhead {
    background: none repeat scroll 0% 0% rgba(207, 1, 1, 1);
    border: 1px solid rgba(255, 112, 6, 1);
    clear: both;
    display: block;
    float: right;
    width: 100%;
    color: #FFF;
    margin: -1px -1px 0px;
    font: 12px Tahoma,Calibri,Verdana,Geneva,sans-serif;
    padding: 4px 0px;
    }
    .postbitlegacy .postbody, .eventbit .eventdetails .eventbody {
    margin-right: 200px;
    border-right: 1px solid rgba(255, 0, 0, 1);
    background: none repeat scroll 0% 0% rgba(255, 253, 253, 1);
    padding-bottom: 1em;
    }
    .postbitlegacy .userinfo {
    float: right;
    position: relative;
    width: 180px;
    padding: 2px 10px 5px;
    font-size: 11px;
    display: block;
    background: none repeat scroll 0% 0% rgba(252, 247, 187, 1);
    clear: both;
    }
    .postbitlegacy .postdetails, .eventbit .eventdetails {
    float: right;
    width: 100%;
    background: none repeat scroll 0% 0% #FCF7BB;
    }

    Write Once, Run Anywhere

  11. #11
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: رنگ تم سایت

    تنها خواهشم اینه که مدیران نظرشونو بگن . حالا موافق یا مخالف بودنشون مهم نیست . حد اقل ما را از این بلا تکلیفی در بیارن.
    با تشکر.

    Write Once, Run Anywhere

  12. #12

    نقل قول: رنگ تم سایت

    آقای dasssnj لطفا شلوغ کاری نکنید
    مگه شما برنامه نویس نیستید برید درستش کنید( یوزر پسورد سایتم خودتون باید بدست بیارید)

    حالا اگه می تونی برو درستش کن

    بعضی از مدیرها هم کارشون اینه که دعاتون کنند

    موفق باشید

    xoxo

  13. #13
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: رنگ تم سایت

    نقل قول نوشته شده توسط peymang مشاهده تاپیک
    آقای dasssnj لطفا شلوغ کاری نکنید
    مگه شما برنامه نویس نیستید برید درستش کنید( یوزر پسورد سایتم خودتون باید بدست بیارید)

    حالا اگه می تونی برو درستش کن

    بعضی از مدیرها هم کارشون اینه که دعاتون کنند

    موفق باشید

    xoxo

    من که شلوغ کاری نکردم دوست عزیز.
    کد های css را هم که نوشتم . گفتم اگه رنگ های دیگه هم خواستن بگن . من تا حالا سایت نداشتم و نمی دونم چه جوریه . تنها کاری که ازم بر میومد همین بود.
    اگه باعث ناراحتی کسی شدم معذرت می خوام.
    شما هم موفق باشید .

    Write Once, Run Anywhere

  14. #14
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: رنگ تم سایت

    رنگ قهوه ای هم مطمئنا خیلی قشنگ میشه .
    خواهش می کنم مدیران نظر شون را بگن.

    Write Once, Run Anywhere

  15. #15
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    51

    نقل قول: رنگ تم سایت

    با سلام . منم با نظر دوستان موافقم. آدم وقتی میاد داخل سایت فکر میکنه این سایت واسه عهد بوقه !

    خداییش کمترین امکانات که واسه یه برنامه نویس یا کسی که حتی بازدید میکنه رو هم نداره . باید چند تا قالب داشته باشه که برنامه نویس خودش بتونه اون محیطی که دوست داره رو انتخاب کنه.
    ادیتور سایت رو شما ببین . داغونه ! آخه سایت برنامه نویس باید یه همچین ادیتوری داشته باشه ؟

    من خیلی وقته میام سر میزنم باور کنید اصلا بعضی وقتا رغبت نمبکنم login کنم !! بابا یه تغییری یه تحولی . آخه اینکه نمیشه

  16. #16
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: رنگ تم سایت

    حالا ادیتور را کاری ندارم اما چرا مدیران جوابگوی ما نیستن ؟ خب اگه مخالفید مخالفت تون را اعلام کنید که هر روز الکی نیام به این تاپیک سر بزنم.
    این سکوت چه دلیلی داره ؟

    Write Once, Run Anywhere

  17. #17

    نقل قول: رنگ تم سایت

    ( صرفا جهت پیشرفت سایت ! )

    مدیرا وقت نمیکنن گیر های الکی بدن

    به کاربرا توهین کنن

    حالا خوبه فقط مدیر یه سایتن اینقدر خودشون رو بالا میدونن

    کاقیه یه انتقاد یا پیشنهاد به آقای حمیدرضاصادقیان بدید کل شخصیت شما رو میاره زیر سوال

    مدیر تو فکر ما که نیست تو فکر در آمد خودشه

    این حقیقت

    حالا ما هر روز بیایم تایپیک بزنیم پیشنهاد بدیم ، کو گوش شنوا ؟

    این همه استایل زیبا این قالب دیگه ماله عصر یخبندانه

    فکر کرنم از سال 1370 همین قالب بوده

    یکم تنوع بد نیست ها

    یکم از وقت گرانبها رو صرف ظاهر سایت کنین

    در ضمن انجمن های بی استفاده رو هم پاک کنین و مدیرای غیر فعال رو هم خلع کنین

    این تازه یه بخشی از مدیریته

    ( صرفا جهت پیشرفت سایت ! )

  18. #18

    نقل قول: رنگ تم سایت

    رنگ و تم سایت خیلی خوب هست. سایت برنامه نویسی هست سایت تفریحی نیست که بخواد اینجا رو رنگین کمان بکنه . دوست عزیز شما اگر سایت داشتی و بازدید بالایی داشت میدونستی که اداره یک سایت با تمام مشکلاتش وقت برای آدم نمیگذاره.و مطمئن باش هزینه نگهداری یک سایت سنگین خیلی بیشتر از درامدش هست. شما هم کمی تجربه داشتی این حرفها رو نمیزدی

  19. #19

    نقل قول: رنگ تم سایت

    شما سایت هایی مثل stackoverflow را با وب آرشیو نگاه کنید تغییراتش رو و ببینید برنامه نویس چه تغیراتی داشته ؟
    این ها هم امکانات بیشتر نیست و فقط رفع ایراد هست (ایدیتور، قالب و ... )
    معمولا یه سایت بعد از چند وقت یه آپدیتی رفع ایرادی انجام میده ولی این سایت.....

    و هزینه های برنامه نویس هم انقدر زیاد نیست که با این تبلیغات نشه ازش کسب درآمد کرد

    مسئولین سایت هم که خوابن و تا جایی سود براشون نداشته باشه کاری انجام نمی دن

  20. #20

    نقل قول: رنگ تم سایت

    نوشته : گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد

    نه اینکه داشتیم با خودمون حرف میزدیم، فکر کردم اشتباه اومدم.

    حالا ادیتور را کاری ندارم اما چرا مدیران جوابگوی ما نیستن ؟ خب اگه مخالفید مخالفت تون را اعلام کنید که هر روز الکی نیام به این تاپیک سر بزنم.
    این سکوت چه دلیلی داره ؟
    این سکوت نیست. برای مدیرای این سایت فرقی نداره ولی زمستون کم کم داره از راه میرسه... .

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: تعویض رنگ قالب سایت توسط کاربر
    نوشته شده توسط amirfallah3301 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1391, 14:21 عصر
  2. رنگ قالب سایت برای محصولات روشنایی؟
    نوشته شده توسط adnanebrahimi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 آذر 1390, 19:23 عصر
  3. سوال: تغییر رنگ محتویات سایت با یک کلیک
    نوشته شده توسط m44miri در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 28 خرداد 1390, 23:19 عصر
  4. سوال: جسجو در سایت بر اساس رنگ( مانند سایت تمپایت مانسر)
    نوشته شده توسط armita30 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 18 اسفند 1389, 11:03 صبح
  5. سوال: تنظیم رنگ پنل سایت از پررنگ به کم رنگ
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 11 دی 1389, 17:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •