نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: بستن صفحه کلید مجازی بعد از ثبت یک مقدار در یک Edit text

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار alireza142
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    112

    بستن صفحه کلید مجازی بعد از ثبت یک مقدار در یک Edit text

    سلام به همه دوستان

    یک فرم ثبت نام دارم که وقتی کاربر اسمشو درج می کنه و کلید ثبت رو میزنه، پایین اون صفحه یک پیغام ظاهر میشه. اما متاسفانه این پیغام زیر صفحه کلید قرار می گیره.

    آیا راهی هست که وقتی کاربر بعد از درج نام ، کلید ثبت رو زد ، صفحه کلید مجازی هم خود به خود بسته بشه؟

    ممنون از راهنماییتون.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار slr560
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    868

    نقل قول: بستن صفحه کلید مجازی بعد از ثبت یک مقدار در یک Edit text

    به جای password اسم ادیت باکست رو بزار

    InputMethodManager manager = (InputMethodManager) getSystemService(
    Service.INPUT_METHOD_SERVICE);
    manager.hideSoftInputFromWindow(password.getWindow Token(), 0);

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: صفحه کلید مجازی به هر زبانی که دلتون میخواد
    نوشته شده توسط Saber_Fatholahi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: شنبه 11 دی 1389, 17:52 عصر
  2. صفحه کلید مجازی
    نوشته شده توسط sara66 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 مرداد 1389, 15:14 عصر
  3. آیا امکانش هست که صفحه کلید مجازی نشان داده نشه ؟؟؟
    نوشته شده توسط mahdi68 در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 11 اردیبهشت 1389, 21:53 عصر
  4. صفحه کلید مجازی بر روی صفحه نمایش
    نوشته شده توسط RealDream در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 07 بهمن 1385, 10:31 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •