نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل در تعداد بالای اکتیویتی ها

  1. #1

    مشکل در تعداد بالای اکتیویتی ها

    سلام

    دارم یک برنامه ی آموزش آشپزی مینویسم و باید تعداد آموزش های زیادی توی برنامم باشه.

    خب سوال من اینجاست که برای هر آموزش باید یک اکتیویتی و لایوت بسازم؟

    میشه یه توضیحی بدید؟ممنون

  2. #2

    نقل قول: مشکل در تعداد بالای اکتیویتی ها

    شما یک view و یک activity ثابتو در نظر بگیر و مطابق با انتخاب کاربر محتوای المانهای گرافیکی رو تغییر بده .

  3. #3

    نقل قول: مشکل در تعداد بالای اکتیویتی ها

    میشه با کد توضیح بدید؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل در تعداد بالای اکتیویتی ها

    توضیح خاصی نداره .
    شما بیاید مثلاً منوی غذاتون بندازید تو یه لیست ، گریدی و یا غیره بعد که کاربر رو هر کدام از آیتمها زد position آیتم کلیک شده رو بفرسته تو صفحه توضیحات بعد مثلاً صفحه توضیحات شامل یه عکس شامل یه توضیح و غیره تو این صفحه position را ارسال شده از صفحه قبلی رو میگیرد بعد مطابق با سلیقتون میگید اگر positon 0 بود این عکس و این تکست اگر 1 بود یکسری دیگه داده ها و الی آخر فقط محتوی عوض میشه ن اکتیوتی همین .
    آخرین ویرایش به وسیله harani : شنبه 05 مهر 1393 در 12:02 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار roohola2434
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    هرمزگان
    پست
    115

    نقل قول: مشکل در تعداد بالای اکتیویتی ها

    اندکی مطالعه کن این یه چیز خیلی ساده است
    برای عوض کردن عکس داخل
    imageview از دستور setimageresours و برای تغییر متن از دستور settext استفاده کن
    در ضمن کسایی که دارن جوابتو میدن اگه تشکر نکنی ازشون دیگه جواب نخواهند داد

  6. #6

    نقل قول: مشکل در تعداد بالای اکتیویتی ها

    من تازه کارم و متوجه منظورتون نمیشم

    نمیشه با کد مثال بزنید؟

  7. #7

    نقل قول: مشکل در تعداد بالای اکتیویتی ها

    شما چقدر در مورد اندروید آشنا هستید آیا با بحث های intent و put extra آشناییت داری ؟

    میدونید adapter چیست و یا کنترلها نظیر listview , gridview آشنا هستید و میدونید چگونه کار میکنن ؟

  8. #8

    نقل قول: مشکل در تعداد بالای اکتیویتی ها

    آره دیگه اینا چیزای ابتداییه
    توی برنامم از گرید ویو استفاده میکنم و در نتیجه با آداپتر هم آشنا هستم

  9. #9

    نقل قول: مشکل در تعداد بالای اکتیویتی ها

    سلام note برنامه من error میده
    public void onClick(View v) {
    // TODO Auto-generated method stub
    finish();
    }
    });
    if(b>-1)
    {
    EditText et1=(EditText)findViewById(R.id.title);

    et1.setText(activity_note.title1.get(activity_note .b));
    c=2;
    EditText et2=(EditText)findViewById(R.id.editText3);

    et2.setText(activity_note.des.get(activity_note.b) );


    }
    به setText چطوری error را بر طرف کنم
    باتشکر

  10. #10

    نقل قول: مشکل در تعداد بالای اکتیویتی ها

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad-de مشاهده تاپیک
    آره دیگه اینا چیزای ابتداییه
    توی برنامم از گرید ویو استفاده میکنم و در نتیجه با آداپتر هم آشنا هستم
    دوست عزیز همون intent و putExtra که دوستمون گفتن و شما میگید ابتدایی هست برای حل این مشکل ایجاد شده.شما مقدار آیتم listview رو باید پاس بدی به activity بعدی.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با ورژن بالای internet explorer
    نوشته شده توسط jeniferxp در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 04 بهمن 1386, 17:24 عصر
  2. مشکل با ورژن بالای internet explorer
    نوشته شده توسط jeniferxp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 04 بهمن 1386, 17:24 عصر
  3. مشکل نمایش تعداد صفحات تاپیک ها
    نوشته شده توسط msaleh در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 08 آذر 1386, 16:15 عصر
  4. مشکل در تعداد پستهام
    نوشته شده توسط Kamyar.Kimiyabeigi در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 08 اردیبهشت 1385, 14:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •