نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: لیست کردن تعداد پست های یک کاربر با نمایش تعداد پست ها

  1. #1

    Question لیست کردن تعداد پست های یک کاربر با نمایش تعداد پست ها

    من جدولی دارم با اسم user_post که در اون کاربران مطالب خودشون رو زخیره کردن تو این جدول فیلدی دارم با نام cline_id که id کاربران زخیره شده ( هر id مختص به کاربری خاص هست ) خوب میخوام کاری کنم که اول تعداد cline_id هایی که به ترتیب بیشترین پست ها رو دارن لیست بشن و در جلوی هر کدوم تعداد پست های که گذاشتن رو چاپ کنه مثل زیر

    ahmad 560
    mohammad 436
    ali 365
    moein 221

    میشه کدش رو برام بنویسین و خط به خط توضیح بدین آخه تازه دارم php رو یاد میگیرم اگرم به صورت یک فایل برام بزارینش ممنون میشم

  2. #2

    نقل قول: لیست کردن تعداد پست های یک کاربر با نمایش تعداد پست ها

    آقا منم دنبال همین کدم ی ماهه دنبالشم اگه لطف کنید به منم یاد بدین ممنون میشم

  3. #3

    نقل قول: لیست کردن تعداد پست های یک کاربر با نمایش تعداد پست ها

    SELECT c.name,count(u.clinet_id) count
    FROM user_post u
    LEFT JOIN clinet c ON u.clinet_id=c.id
    GROUP BY c.name
    ORDER BY count DESC

  4. #4

    نقل قول: لیست کردن تعداد پست های یک کاربر با نمایش تعداد پست ها

    نقل قول نوشته شده توسط bagherok مشاهده تاپیک
    SELECT c.name,count(u.clinet_id) count
    FROM user_post u
    LEFT JOIN clinet c ON u.clinet_id=c.id
    GROUP BY c.name
    ORDER BY count DESC
    ممنون از راهنمای تون ول الان این چیه چطوری اطلاعات رو لیست کنم چطوری چاپ کنم؟

  5. #5

    نقل قول: لیست کردن تعداد پست های یک کاربر با نمایش تعداد پست ها

    من جند تا سوال دارم

    این c.name چیه؟
    این u , c در چیه؟

    بعد این تابع رو در while قرار بدم با تابع mysql_fetch_array() باید اطلاعات رو چاپ کنم؟؟


    من الان با کد زیر اطلاعات 100 تا از بیشترین رکورد ها رو لیست میکنم رو لیست میکنم ولیو در داخل حلقه while با ی کد دیگه تعداد هر کدوم رو جلوش چاپ کنم

    $read_sql=mysql_query("SELECT `clinet_id`,count(`clinet_id`) as `count` FROM `user_post` group by `clinet_id` having count(*) >= 1 ORDER BY `count` DESC LIMIT 0 , 100");
    while($cline_name=mysql_fetch_array($read_sql))
    {
    $SQL_number=mysql_query("SELECT COUNT(*) as count FROM `user_post` where `clinet_id`='".$cline_name['clinet_id']."'");
    if(mysql_num_rows($SQL_number)!=0) {
    $number=mysql_result($SQL_number,0,'count'); } ?>
    echo '<pre>'.$cline_name['clinet_id'].' '.$number.'</pre>';
    }



    حالا تو کد شما نوشتین LEFT JOIN `clinet c` ON u.clinet_id=c.id
    یعنی u.clinet_id=c.id باید بگیم از دیتابیس فیلد هایی که clinet_id اونها برابر با id مثلا شماره 3 هست؟

    خوب clinet c چیه؟

    گیج شدم نمیدونم داره چه اتفاقی می افته میشه یکم توضیح بدین

    آخه چطوری بیشترین تکرار ها رو باید توی u.clinet_id=c.id قرار بدیم؟


    آقا میشه کامل کدی که نوشتین رو توضیح بدین چی به چیه تا منم یاد بگیرم

    SELECT c.name,count(u.clinet_id) countFROM user_post uLEFT JOIN clinet c ON u.clinet_id=c.idGROUP BY c.nameORDER BY count DESC
    آخرین ویرایش به وسیله hamidhassas : سه شنبه 08 مهر 1393 در 09:33 صبح

  6. #6

    نقل قول: لیست کردن تعداد پست های یک کاربر با نمایش تعداد پست ها

    u اسم مستعار برای user_post
    c اسم مستعار برای client


    این پایینی بدون اسم مستعار


    اینم یه query هست مثل بقیه query ها

    SELECT client.name,count(user_post.client_id) FROM user_post LEFT JOIN client  ON user_post.client_id=client.id GROUP BY client.name ORDER BY count(user_post.client_id) DESC


    سلکت کن name رو از جدول clientو تعداد client_id ها جدول user_post
    Join کن با جدول clientجایی که client_id از جدول user_post با id جدول clientبرابر باشه
    و بعد همه روبراساس name از جدول client
    تویه دسته یا گروه قرار بده

    فیلدهای جدول کلایت هم به اینصورت هست
    یه id داره و name
    که این id برابر با client_id جدول user_post هست



    حالا شما باید جداول و فیلدهای خودتون روبا کد بالا جایگزین کنید


تاپیک های مشابه

  1. سوال: لیست کردن تمام فایل های یک درایو در یک لیست باکس...
    نوشته شده توسط tigervb6 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 15 شهریور 1394, 17:26 عصر
  2. سوال: لیست کردن زیر کلید های رجیستری در یک list box در ویژوال؟؟؟
    نوشته شده توسط saji777 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 07 شهریور 1391, 00:02 صبح
  3. لیست کردن تمامی پوشه های یک درایو حتی پوشه های مخفی و سیستمی
    نوشته شده توسط عقاب سیاه در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 25 بهمن 1388, 01:10 صبح
  4. سوال: لیست کردن پورت سریال های سیستم
    نوشته شده توسط mostafa_shaeri_tj در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 21 مهر 1388, 09:17 صبح
  5. لیست کردن نام فرم های پروژه
    نوشته شده توسط ir_ali_s در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 04 آبان 1384, 23:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •