نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: هدف و منظور از کار با برد های اموزشی دارای سیستم عامل

  1. #1

    هدف و منظور از کار با برد های اموزشی دارای سیستم عامل

    با سلام.می خواستم بدونم هدف از این تالار چی هست و چه چیزهایی بررسی میشه؟بردهای اموزشی دارای سیستم عامل یعنی چی؟ممنون.

  2. #2

    نقل قول: هدف و منظور از کار با برد های اموزشی دارای سیستم عامل

    این بردها در واقع کامپیوتر های کوچکی هستن
    سیستم عامل هاشون متفاوته ولی معمولا یک نسخه سبک شده از لینوکسه
    یکی از معروفترین این بردها raspberry pi که با یه جستجو ساده میتونید اطلاعات این برد وقابلیت هاش رو در بیارین
    پروژه های زیادی با این بردها انجام میشه بخصوص با برد رسپری پای ( به علت ارزون بودن ) که میتونید تو اینترنت جستجو کنید

  3. #3
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: هدف و منظور از کار با برد های اموزشی دارای سیستم عامل

    سلام.
    من هم دو تا سوال دارم :

    1 - قیمت این برد ها چقدره و از کجا باید تهیه کنیم ؟
    2 - با جاوا هم میشه براشون برنامه نوشت ؟؟؟

    Write Once, Run Anywhere

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار masudafsar
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    قـــــــــــــــزوین
    پست
    194

    Arrow نقل قول: هدف و منظور از کار با برد های اموزشی دارای سیستم عامل

    نقل قول نوشته شده توسط dasssnj مشاهده تاپیک
    سلام.
    من هم دو تا سوال دارم :

    1 - قیمت این برد ها چقدره و از کجا باید تهیه کنیم ؟
    2 - با جاوا هم میشه براشون برنامه نوشت ؟؟؟
    تا جایی که من می دونم میشه نسخه هایی از لینوکس رو اجرا کرد و چون معماری سخت افزاری اون ها بر اساس پردازنده ARM است، به احتمال زیاد جاوا نسخه ای برای این نوع سیستم عامل ها و سخت افزار ها ارائه کرده.

    شما می تونی اطلاعات تکمیلی و قیمت های اون رو تو سایت زیر ببینی.
    http://raspberry-pi.ir

  5. #5

    نقل قول: هدف و منظور از کار با برد های اموزشی دارای سیستم عامل


  6. #6

    نقل قول: هدف و منظور از کار با برد های اموزشی دارای سیستم عامل

    اینا سیستم عامل ویندوزی ندارند؟

  7. #7

    Lightbulb نقل قول: هدف و منظور از کار با برد های اموزشی دارای سیستم عامل

    نقل قول نوشته شده توسط nikraftar مشاهده تاپیک
    اینا سیستم عامل ویندوزی ندارند؟
    من ندیدم کسی روش ویندوز نصب کنه چون ویندوز خیلی انعطاف پذیر نیست و اینکه سنگینه برای همین روی اینا یا لینوکس نصب میکنن یا اندروید(که اندروید هم روی لینوس سواره). البته مثل اینکه قراره ماکروسافت برای رسپبری ها یه نسخه حدا از ویندوز ۱۰ ارایه بده. ولی برای کسایی که حرفه ای هستن لینوکس بهتره. ویندوز برای تازه کارا خوبه چون بهش کلی ابزار میده تا کارش آسون بشه. حالا اگه ابزار یه کاری رو نده جی میشه؟؟؟؟
    من خودم دارم با یک cubie board کار میکنم روی SD کارتش یه لینوکس Debian ریختم. خیلی هم خوبه و راضیم

    از دلایل دیگه ای که روی اینا لینوکس میریزن اینه که لینوکس خیلی سبکه و میشه روش محیط گرافیکی نصب نکرد و فقط با ترمینالش کار کنیم و اینکه لینوکس از نظر امنیتی هم قوی تره.
    مورد بعدی هم اینه که کسایی که یاد داشته باشن خودشون کرنل لینوکس رو بسته به کاراییشون از دستگاه تغییر میدن و لینوکس خودشون رو روش نصب میکنن

    این بردا چیزای خوبین تو صنعت کاربردای زیادی دارن و میتونن کارای خوبی بکنن. حالا ممکنه با خودتون بگین مثلا چیکار میکنن. اینا کار خاصی نمی کنن در اصل میشه گفت هرکاری که ما بهش بگیم و براش برنامشو بنویسیم میکنه. و از اونجا که روش سیستم عامل نصب میشه میشه روش با اکثر زبون ها برنامه نوشت. من خودم با جاوا و پایتونشو دیدم ولی خب چی بهتر از C , C++‎‎‎‎‎‎

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: هدف و منظور از کار با برد های اموزشی دارای سیستم عامل

    دسترسی به GPIO ها و امکانات مشابه در لینوکس راحتتر و ساده تر هست.

  9. #9

    نقل قول: هدف و منظور از کار با برد های اموزشی دارای سیستم عامل

    سلام
    من میخاستم بدونم بچجوری با این برد های دارای سیستم عامل کار کار میکنن؟
    باید با زبان c برنامه نویسی کنیم؟یا مثلا اگه کسی بخاد با بردی که سیستم عامل اندروید داره کار کنه .باید اندروید بلد باشه؟

  10. #10

    نقل قول: هدف و منظور از کار با برد های اموزشی دارای سیستم عامل

    آخرین ویرایش به وسیله Felony : جمعه 15 خرداد 1394 در 23:11 عصر

  11. #11

    نقل قول: هدف و منظور از کار با برد های اموزشی دارای سیستم عامل

    دوستان اوراکل ی نسخه از جاوا رو منتشر کرده ک روی سی پی یو های ARM اجرا میشه و از اونجایی ک Raspberry Pi سی پی یوش ARM هست میشه با این نسخه از جاوا براش برنامه نوشت، توی گوگل سرچ کنید آموزش هاش میاد.
    برا کنترل پین های gpioبا جاوا هم میشه از فریم ورک pi4j استفاده کرد:
    http://pi4j.com/download.html

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 04 مهر 1393, 21:02 عصر
  2. خبر: الگوریتم های زمان بندی سیستم عامل
    نوشته شده توسط HamisheBahar_A در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 04 اسفند 1391, 02:57 صبح
  3. سوال: چرا میگن گوشی های sony Ericsson سیستم عامل نداره؟
    نوشته شده توسط returnx در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 14 مهر 1389, 08:04 صبح
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 24 شهریور 1389, 09:55 صبح
  5. آیا کنسول های بازی هم سیستم عامل دارند؟
    نوشته شده توسط mg_mahyar در بخش برنامه نویسی سیستم های Embeded
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 06 فروردین 1389, 01:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •