نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: زمان چاپ تگ ها ی html با روش های مختلف

  1. #1

    زمان چاپ تگ ها ی html با روش های مختلف

    با سلام
    من در حال نوشتن یک سیستم اتوماتیک هستم می خواستم بدونم اگر من برای پاپ تگ های html از echo استفاده کنم بیشتر زمان می بره و بار پردازش داره یا همون به صورت html ساده بزارم تا خودش رندر بشود؟
    مثلا اگر من یک تگ textbox input html را به صورت معمولی بنویسم یا با echo چاپ کنم کدوم سریع تره البته این سطح پایین کارمه منطورم اطلاعات زیاده مثلا پاپ فرم به صورت اتوماتیک یا وید جت های دیگر با راسال مقادیر به یک تابع.

  2. #2

    نقل قول: زمان چاپ تگ ها ی html با روش های مختلف

    یعنی کسی نیست جوابی به من بده ؟؟؟

  3. #3

    نقل قول: زمان چاپ تگ ها ی html با روش های مختلف

    بهتره مثلا مثل زیر انجام بده هم کد ها صحیح اجرا میشن هم میزان کارکتر هایی که در echo نشته میشه کم میشه هم پردازش کمتر میشه


    <?php
    if($_POST['user_register']=='save')
    {
    ?>
    <form action="save.php" method="post" >
    <input type="hiden" name ="user_register" value="save">
    <input type="text" name="name" >
    <?php
    }
    ?>



تاپیک های مشابه

  1. باز نمودن فایل ها در سی شارپ به روش های مختلف
    نوشته شده توسط AmirHarirbafan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 05 اردیبهشت 1403, 23:09 عصر
  2. گفتگو: روش های مختلف آدرس دهی صفحات
    نوشته شده توسط soroush.r70 در بخش PHP
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 24 دی 1390, 21:46 عصر
  3. سوال: روش های مختلف ارتباط با دیتابیس
    نوشته شده توسط aminaltavista در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 21 آذر 1389, 21:51 عصر
  4. سوال: روش های مختلف navigation
    نوشته شده توسط hassanf در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 01 آذر 1387, 22:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •