نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مراقب کلاهبرداری ایران پاپ آپ (irpopup.ir) باشید

  1. #1

    Exclamation کد آی فریم در ایران پاپ آپ

    سایت ایران پاپ آپ یکی از سایت های تبلیغاتی هست که طرفداران زیادی هم داره و من خودم مدت زیادی بود که ازش استفاده میکردم
    این سایت یه کد به شما میده که با قرار دادن کد در سایتتون، اگه کاربر در سایت کلیک کنه، یه پنجره پاپ آپ باز میشه و به ازای هر پنجره مقداری پول به مدیر سایت تعلق میگیره
    امروز متوجه شدم که ایران پاپ آپ میاد و در سایت شما کد آی فریم قرار میده
    کد آی فریم باعث میشه که بدون کلیک هم یه صفحه اجباری در سایت شما به وجود بیاد که این صفحه باعث اسپم شدن سایت شما میشه و باعث میشه دامنه شما اعتبار خودش رو از دست بده
    مدارک لازم برای اثبات حرف من:

    تصویری از کد آی فریم در سایت بلیان:


    سورس کد پاپ آپ:
    کد HTML:
              <!-- Begin IRPopUp.ir PopUp Advertisement System-->
    <script type="text/javascript" src='http://irpopup.ir/show.php?user=10412&type=1'></script>
    <!-- End IRPopUp.ir PopUp Advertisement System-->
    کد آی فریم موجود در فایل (http://irpopup.ir/sh...er=10412&type=1):
    کد HTML:
    function irpopup_getCookie(c_name)
    {
    var i,x,y,ARRcookies=document.cookie.split(";");
    for (i=0; i < ARRcookies.length;i++)
    {
    x=ARRcookies[i].substr(0,ARRcookies[i].indexOf("="));
    y=ARRcookies[i].substr(ARRcookies[i].indexOf("=")+1);
    x=x.replace(/^\s+|\s+$/g,"");
    if (x==c_name)
    {
    return unescape(y);
    }
    }
    }
    function irpopup_setCookie(c_name,value)
    {
    var exdays= 24;
    var exdate=new Date();
    exdate.setHours(exdate.getHours() + exdays);
    var c_value=escape(value) + ((exdays==null) ? "" : "; expires="+exdate.toUTCString());
    document.cookie=c_name + "=" + c_value + ';path=/';
    }
    function irpopup_checkCookie()
    {
    var username1=irpopup_getCookie("irpopupx");
    var username2=irpopup_getCookie("irpopupx2");
    
    var usernam = "irpopupx";
    
    if(username1=="" | username1==null){
    if(window.open('http://www.irpopup.com/go.php?user=10412&type=1&ref=http://balyan.ir/&sec=1df3a9c4797a50cedd5cc39c9a9b51e5','_blank','toolbar=1,location=1,directories=1,status=1,menubar=1,scrollbars=1,r​esizable=1')){
    window.focus();
    irpopup_setCookie("irpopupx",usernam);
    }
    }
    if(username1==null | username2==null){
    window.open('http://www.irpopup.com/go.php?user=10412&type=2&ref=http://balyan.ir/&sec=1df3a9c4797a50cedd5cc39c9a9b51e5','_blank','toolbar=1,location=1,directories=1,status=1,menubar=1,scrollbars=1,resizable=1');
    irpopup_setCookie("irpopupx2",usernam);
    window.focus();
    }
    if(username1==null | username2==null){
    window.open('','_parent','toolbar=1,location=1,directories=1,status=1,menubar=1,scrollbars=1,resizable=1');
    window.focus();
    }
    }
    document.onclick = irpopup_checkCookie;
    if ((window.XMLHttpRequest == undefined) && (ActiveXObject != undefined)){
    window.onload = irpopup_checkCookie;
    }
    var setDocument = setInterval(function(){document.onclick = irpopup_checkCookie;},3000);
    document.write('<iframe width="100" height="10" src="http://go.ad2up.com/afu.php?id=79731"></iframe>');
    document.write('<script async="async" type="text/javascript" src="//go.mobisla.com/notice.php?p=58255&interactive=1&pushup=1"></script>');
    آخرین ویرایش به وسیله سیدرضا بازیار : پنج شنبه 10 مهر 1393 در 09:48 صبح

  2. #2

    نقل قول: کد آی فریم در ایران پاپ آپ

    این وبسایت رو امتحان کنید

    http://popupbest.ir/user/signup

  3. #3

    نقل قول: مراقب کلاهبرداری ایران پاپ آپ (irpopup.ir) باشید

    سلام بزرگوار
    ضمن تقدیر و تشکر از اطلاع رسانی بجای شما که مانع بدام افتادن کاربران دیگر در دام کلاهبرداران پاپ آپ می گردد به اطلاع می رساند متاسفانه سایتی به نشانی
    www.v2.ipopup.ir
    و
    www.ipopup.ir

    و بنام (آی پاپ آپ) که این سایت قبلا از معتبرترین سایت ها در این زمینه بود متاسفانه مدتی است شروع به کلاهبرداری و عدم پرداخت درآمد کاربران خود نموده است

    نمونه ای از وبلاگ و سایت هایی که از این مسئله پرده برداشته اند

    http://eyrozegar.blogsky.com/1395/06/08/post-2739
    http://bestofday.ir/reader/text/201608261855239020
    http://www.vbiran.ir/thread94761.html
    http:// sajjadifar.blogsky.com/1395/06/09/post-826
    http://arazdownload.com/app/internet...d-v2-ipopup-ir

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,016

    نقل قول: مراقب کلاهبرداری ایران پاپ آپ (irpopup.ir) باشید

    کلا پاپ آپ هرزه است دیگه (در 95 درصد موارد) شما از چیش ناراحتی!
    به من بود هر سایتی که پاپ آپ تبلیغاتی باز کنه چه با IFrame چه با window فلان و ... قلع قمع میکردم!

تاپیک های مشابه

  1. هنگام Download از سایت مراقب باشید
    نوشته شده توسط Inprise در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 20 آبان 1386, 18:59 عصر
  2. هشدار به تمامی توسعه گران وب - مراقب فیلترینگ باشید!
    نوشته شده توسط Behrouz_Rad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 اردیبهشت 1386, 08:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •