صفحه 2 از 6 اولاول 1234 ... آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 240

نام تاپیک: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

  1. #41

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام
    آقا مهرداد یک مشکلی برای ایجاد کوکی داره لطفا راهنماییم کنید.

    این کد را داخل مودل نوشتم:
               if($remember == 1){               $cookie = array(                    'name'      =>  'userblog',                    'value'     =>  'islogin',                    'expire'    =>   time()+3600                );                $this->input->set_cookie($cookie);            }


    تنظیمات کانفیگ:
    $config['cookie_prefix']	= "";$config['cookie_domain']	= "localhost";$config['cookie_path']		= "/";$config['cookie_secure']	= True;


    autoload را تنظیم کردم اما کوکی نمیسازه! درصورتی که setcookie بدون مشکله! آدرس path هم نوشتم مشکل رفع نشد

  2. #42

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط dddd10 مشاهده تاپیک
    سلام
    آقا مهرداد یک مشکلی برای ایجاد کوکی داره لطفا راهنماییم کنید.
    مشکل کوکی عموما وجود داره شما با مرورگر firefox هم یه تست کنید. همچنین توی ست کردن کوکی یه سری نکات هم گفته بودم

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار masiha68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    نقطه ی صفر مرزی
    پست
    816

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    ممنون بخاطر زحمتتون و اینکه واقعا زکات علمتون رو دادین .... امیدوارم خدا هم پاداشتون رو بده .
    توی توضیحات یه پروژه ی ساده رو برداشتین و خیلی ساده و روان توضیح دادین (کاش بعضی ها بیان از شما یاد بگیرن )
    واقعیتش اینه که دنبال یه فریم ورک ساده بودم که هم یادگیریش چن روز وقت بیشتر نخواد و هم اینکه اگه خواستم توسعه اش بدم زیاد مشکلی نداشته باشم
    ولی به نظرم این فریم ورک زیاد از حد ساده است و اینکه همین نداشتن مستر پیج و اینکه بخواییم مثل یی واسه هر کنترلر یه لایوت درست کنم یه ایراد حساب میشه .... و انگاری باگ هم داره که بعضی هاش پیدا شده و داره رفع میشه ...
    به نظر شما در اینده این فریم ورک بهتر میشه ؟
    یه سوال دیگه اینه که از نظر مصرف منابع سرور چطوره ؟ خودتون باهاش سایت نوشتین ؟ سرعتش روی هاست چطوره ؟
    و یه سوال اساسی : چرا بین فریم ورک ها این و مثلا چرا لارا نه یا زند و .... یی ؟

  4. #44

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط masiha68 مشاهده تاپیک
    ممنون بخاطر زحمتتون و اینکه واقعا زکات علمتون رو دادین .... امیدوارم خدا هم پاداشتون رو بده .
    ممنون از نظراتتون
    من در توضیحات گفتم که بهترین فریم ورک برای یادگیری و همچنین در ادامه هم توضیح دادم برای دوستانی که میخوان از php خالص به سمت استفاده از فریم ورک ها برن
    ولی همون طور که خودتون هم توضیح دادین برای راه اندازی یک پروژه اصلا مناسب نیست از این فریم ورک استفاده بشه.
    نه این که بگیم اطلا به درد نوشتن پروژه نمیخوره بلکه این که بدلیل نبود نبود ابزار توسعه سریع(چیزی مثل gii‌در yii) و همچنین روند طولانی برای اجرای هر قسمت از پروژه(مثلا برای پستها اگر در yii بود در زیر ۵ دقیقه براحتی طراحی میشد ولی در codeigniter زیر یک یا دو ساعت امکان نداره).
    من برای پروژه ها از yii استفاده میکنم. به دوستان هم توصیه میکنم برای یادگیری و راه افتادن در فریم ورکهای php‌از codeigniter‌استفاده کنن ولی برای ادامه بعد از یادگیری و خبره شدن برن سمت laravel یا yii. البته من خودم yii رو بیشتر دوست دارم و اگر دوستان تمایل داشته باشن همین مجموعه رو شاید برای yii هم درست کردم.

  5. #45
    کاربر دائمی آواتار masiha68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    نقطه ی صفر مرزی
    پست
    816

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد۶۶ مشاهده تاپیک
    ممنون از نظراتتون
    من در توضیحات گفتم که بهترین فریم ورک برای یادگیری و همچنین در ادامه هم توضیح دادم برای دوستانی که میخوان از php خالص به سمت استفاده از فریم ورک ها برن
    ولی همون طور که خودتون هم توضیح دادین برای راه اندازی یک پروژه اصلا مناسب نیست از این فریم ورک استفاده بشه.
    نه این که بگیم اطلا به درد نوشتن پروژه نمیخوره بلکه این که بدلیل نبود نبود ابزار توسعه سریع(چیزی مثل gii‌در yii) و همچنین روند طولانی برای اجرای هر قسمت از پروژه(مثلا برای پستها اگر در yii بود در زیر ۵ دقیقه براحتی طراحی میشد ولی در codeigniter زیر یک یا دو ساعت امکان نداره).
    من برای پروژه ها از yii استفاده میکنم. به دوستان هم توصیه میکنم برای یادگیری و راه افتادن در فریم ورکهای php‌از codeigniter‌استفاده کنن ولی برای ادامه بعد از یادگیری و خبره شدن برن سمت laravel یا yii. البته من خودم yii رو بیشتر دوست دارم و اگر دوستان تمایل داشته باشن همین مجموعه رو شاید برای yii هم درست کردم.
    من چند ماهیه دارم یا یی سرو کله می زنم و ازش زده شدم .... به قول خودتون واسه کاربرای سطح پایین همین فریم ورک خوبه ... در کل بزرگترین مشکل یی همین نداشتن یه منبع و اموزش مفیده که بیاد سیستم رو با یه مثال ساده توضیح بده .... اگه تمایلی به ساخت یه اموزش برای فریم ورک یی داشته باشین من از همین حالا پیش خرید می کنم .
    در مورد لاراول هم فک کنم اکتیو رکورد نداره و باید با همون اس کیو ال خالی کد بزنی . و در مورد یی هم که گفتم زیاد از حد پیچیده است .

  6. #46

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط masiha68 مشاهده تاپیک
    من چند ماهیه دارم یا یی سرو کله می زنم و ازش زده شدم .... .
    نه yii بلکه شما اگر برید طرف کیک و سیمفونی و خلاصه هر فریم ورکی به غیر از codeigniter آخرش به این نتیجه میرسید که همشون گنگ هستن.
    ولی چرا همون yii برای خیلی از برنامه نویسا خوب و کارار هستن و اصلا هم گنگ نیست ولی برای شما گنگ هست؟
    راستش تا ۲ سال پیش هم منم همین مشکل رو داشتم. یعنی تمام فریم ورکها رو نشستم یکی یکی یاد گرفتم. تمام هر چی فیلم توی وب بود چه تجاری و رایگان و چه خارجی و ایرانی همه رو دانلود و یکی یکی نگاه کردم ولی آخرش هیچی دستگیرم نشد خلاصه داشتم از php‌زده میشدم. تا این که برگشتم و نشستم codeigniter رو یاد گرفتم.
    درسته ساده هست ولی واقعا ذهن آدمو درباره فریم ورک روشن میکنه. مثلا همین validation در codeigniter (که توی ویدیوها هم بهش پرداختم) چقدر جالب هست و چقدر هم راحت دقیقا شما رو راه میندازه که چطور بر روی یک فرم باید validation گذاشت. بعد شما با همین دیدگاه میرید سمت yii اونجا درسته validation بصورت خودکار توسط gii به کدها اضافه میشه ولی باز هم جای تغییرات داره حتی میتونید براش سناریو بنویسید و خلاصه هزار تا کار دیگه.
    هدف من اینه که دیدگاه دوستان رو نسبت به روند کار در فریم ورک آشنا کنم و این ذهنیت رو ایجاد کنم که شما بجای اینکه خودتون رو درگیر کارهایی جزیی مثل ورود و خروج کاربر کنید میتونید برید و بر روی قسمتهای اصلی پروژه تون وقت بزارید. مثلا در codeigniter کنترل session‌و cookie برای ورود و خروج توسط برنامه نویس انجام میشه ولی در yii‌توسط خود فریم ورک انجام میشه.
    البته مستنداتش خیلی هم خوبه ولی باید قبول کرد برای برنامه نویسان خیلی خبره نوشته شده و برای دوستانی که تازه دارن یاد میگیرن کمی مشکل هست. البته در yii2 مستندات هم جور دیگه نوشته شدن که دوستانی که تازه برنامه نویسی شروع کردن هم بتونن با مطالعه اون کدها و مثالها طرز کار با فریم ورک yii رو یاد بگیرن.
    در مورد فیلم آموزشی yii‌هم باید ببینم چه تعداد از دوستان روند آموزش بنده رو میپسندن و بعدش شروع کنم.
    فیلمها هم مثل همیشه رایگان خواهد بود چون با دعای خیر دوستان خداوند چند برابرش رو بهم میده.

  7. #47
    کاربر دائمی آواتار masiha68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    نقطه ی صفر مرزی
    پست
    816

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    شاید بیان کردن این موضوع اینجا درست نباشه چون هم شخص اقای شهرکی ادم زحمت کشی هستن و اینکه فک نکنم کسی به تاثییر ایشون توی پی اچ پی ایران شک داشته باشه ولی توی پکیجشون یه کم سنگین توضیح دادن و به قولی سطح بالا توضیح دادن .... حالا اگه شما بیان یه نظرسنجی توی تالار یی بزارین که چند نفر میخوان یه همچین اموزشی ساخته باشه قعلا خیلی ها هستن که خواهان این اموزش هستن و اعلام تمایل می کنن ... و اینکه رایگان هم باشه که دیگه فک نکنم کسی این وسط حداقل از نظر مالی بگه نه .... شاید بیشترین مشکلی که پیش میاد همون بحث چرخ رو دوباره اختراع کردن باشه که با توجه به پکیج اقای شهرکی شاید درست نباشه یه همچین اموزشی قرار داده بشه ولی اگه توی اموزشتون فقط سطح مقدماتی و یه پروژه ی ساده با یی رو توضیح بدین خیلی ها استفاده می کنن و با توجه با شناختی که از اقای شهرکی دارم فک نکنم خود اقای شهرکی هم مخالفتی داشته باشن

  8. #48

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    اگه میشه آموزش یی هم بسازید

  9. #49

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد۶۶ مشاهده تاپیک
    مشکل کوکی عموما وجود داره شما با مرورگر firefox هم یه تست کنید. همچنین توی ست کردن کوکی یه سری نکات هم گفته بودم
    با فایرفاکس مشکل حل شد. چرا مشکل عموما وجود داره؟ setcookie این ایرادو نداشت. راه حل این مشکل چیه تا برای اپرا و دیگر مرورگرها اجرا بده؟

  10. #50

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط dddd10 مشاهده تاپیک
    با فایرفاکس مشکل حل شد. چرا مشکل عموما وجود داره؟ setcookie این ایرادو نداشت. راه حل این مشکل چیه تا برای اپرا و دیگر مرورگرها اجرا بده؟
    این مشکل به دلیل درست کانفیگ نشدن path و domain هست. شما در فایرفاکس کوکی رو که ذخیره کرده نگاه کنید ببینید چه چیزی رو به عنوان path‌و domain‌داده، همون رو در codeigniter به عنوان path , domain وارد کنید.

  11. #51

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط masiha68 مشاهده تاپیک
    شاید بیان کردن این موضوع اینجا درست نباشه چون هم شخص اقای شهرکی ادم زحمت کشی هستن و ...
    بله آقای شهرکی شخصیت بسیار بالا و خوبی هستن. ایشون همونطور که فرمودید زحمات بسیار مفیدی کشیدن. البته مجموعه yii‌ایشون هم خیلی خوبه و دوستانی که علاقه یادگیری داشته باشن میتونن با این مجموعه از مبتدی تا پیشرفته رو یاد بگیرن.
    در مورد آموزش yii هم روش و متد آموزش آدمها متفاوت هست. دوستانی هستن که روش آقای شهرکی رو دوست دارن و دوستانی هم هستند که این روش رو میپسندن.
    ولی من توی آموزشها سعی دارم صرفا دوستان رو به سمت یادگیری به روش خوداموزی ببرم و یه سری سرمشق براش ایجاد کنم و بقیه کارها رو به خودشون بسپرم. مثلا توی همین codeigniter دوستان گفتن چرا برای model روش my_model رو توضیح نمدید و من هم گفتم شما همون روش my_controller‌ رو یاد بگیرید خودتون میتونید my_controller بسازید. و خیلی چیزهای دیگر.
    به هر حال باید شرایط فراهم بشه و همچنین دوستان مشتاقی هم باشن(که تا به اینجا دوستان نشون دادن علاقه زیادی به یادگیری دارن و به بنده هم خیلی لطف داشتن×ممنونم×) مجموعه آموزش yii2 هم کلید خواهد خرد.

  12. #52

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام منم بي صبرانه منتظر آموزش يي هستم ولي همين طور كه خودتون گفتيد قبلش اگه كدايگنايتر رو تكميل تر ياد بگيريم بهتره

  13. #53

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد۶۶ مشاهده تاپیک
    این مشکل به دلیل درست کانفیگ نشدن path و domain هست. شما در فایرفاکس کوکی رو که ذخیره کرده نگاه کنید ببینید چه چیزی رو به عنوان path‌و domain‌داده، همون رو در codeigniter به عنوان path , domain وارد کنید.
    domain همون Localhost بود که وارد کردم
    path رو یکبار بصورت / نوشتم و بار دیگه طبق setcookie نوشتم :
    /ci_blog/admin
    و آدرس کامل این بود :
    /ci_blog/admin/index.php/login/

  14. #54

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    مشکل دیگری که دارم با سشن هست. این کد منه :

    وقتی دستور سشن و if را حذف میکنم صفحه پست نمایش داده میشه.
        function index(){
    $login = $this->session->userdata('login'); if(!empty($login)) { $this->template->load('post/index'); }
    }


    کد کامل صفحه مودل :

    <?php
    class Login_model extends CI_Model{
    function __construct(){ parent::__construct(); }
    function check(){
    $username = $this->input->post('username'); $password = $this->input->post('password'); $remember = $this->input->post('remember');


    $this->db->select('username','password'); $this->db->where('username',"$username"); $this->db->where('password',md5($password)); $this->db->from('user'); $this->db->limit(1); $is = $this->db->count_all_results();
    if($is > 0){ $data_session = array( 'username' => $username, 'login' => true );
    $this->session->set_userdata($data_session);
    //cookie if($remember == 1){ $cookie = array( 'name' => 'userblog', 'value' => "{$username}_islogin", 'expire' => time()+3600 ); $this->input->set_cookie($cookie); } redirect('post/index'); }else{ redirect('login/index'); } }}

  15. #55
    کاربر تازه وارد آواتار amiragha2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    پست
    82

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد۶۶ مشاهده تاپیک
    ممنون از نظراتتون
    من در توضیحات گفتم که بهترین فریم ورک برای یادگیری و همچنین در ادامه هم توضیح دادم برای دوستانی که میخوان از php خالص به سمت استفاده از فریم ورک ها برن
    ولی همون طور که خودتون هم توضیح دادین برای راه اندازی یک پروژه اصلا مناسب نیست از این فریم ورک استفاده بشه.
    نه این که بگیم اطلا به درد نوشتن پروژه نمیخوره بلکه این که بدلیل نبود نبود ابزار توسعه سریع(چیزی مثل gii‌در yii) و همچنین روند طولانی برای اجرای هر قسمت از پروژه(مثلا برای پستها اگر در yii بود در زیر ۵ دقیقه براحتی طراحی میشد ولی در codeigniter زیر یک یا دو ساعت امکان نداره).
    من برای پروژه ها از yii استفاده میکنم. به دوستان هم توصیه میکنم برای یادگیری و راه افتادن در فریم ورکهای php‌از codeigniter‌استفاده کنن ولی برای ادامه بعد از یادگیری و خبره شدن برن سمت laravel یا yii. البته من خودم yii رو بیشتر دوست دارم و اگر دوستان تمایل داشته باشن همین مجموعه رو شاید برای yii هم درست کردم.
    ممنون از شما بابت این پاسخگوییتون ،‌فقط الان یه سوال برای من پیش اومده ما اگه الان بخوایم یه پروژه ی تجاری بنویسیم از این استفاده نکنیم؟

  16. #56

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط amiragha2 مشاهده تاپیک
    ممنون از شما بابت این پاسخگوییتون ،‌فقط الان یه سوال برای من پیش اومده ما اگه الان بخوایم یه پروژه ی تجاری بنویسیم از این استفاده نکنیم؟
    خب پروژه تجاری نیازمندیهای بیشتری داره و همچنین ابزارهای قویتری هم نیاز داره. میتونید استفاده کنید و مشکلی هم نداره ولی اگر وقتشو دارید که فریم ورکی مثل yii یا لاراول رو یاد بگیرید بهتر هستن. در غیر اینصورت اگر وقتشو ندارید یا اون فریم ورک ها برای شما سنگین هستن فعلا با هیمن codeigniter پروژه های خودتونو جلو ببرین تا در آینده که تجربیات و دانش شما بالاتر رفت بتونید از فریم ورکهای دیگر هم استفاده کنید.
    البته انتخاب یک فریم ورک به ماهیت پروژه هم ربط داره. مثلا اگر پروژه طوری هست که نیاز به سبکی و فهم کد داره مثلا شما دارید توی یک شرکت ابزاری درست میکنید که امکان داره در آینده برنامه نویسان دیگری هم وارد شرکت بشن و ابزار شما رو توسعه بدن پس باید راحت باشه و در هر سطحی بتونن نیرو استخدام کنن یا برای مشتری که قراره بعدا بده کس دیگری براش توسعه بده. برای حل اسن مشکل فریم ورکی انتخاب میشه که یادگیری راحت داشته و امکانات هم کافی باشه. از این لحاظ codeigniter‌بسیار مفید هست.

  17. #57

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    دوستان لطفا دو سوال بالا که پرسیدم رو پاسخ بدین. از دیشب درگیر این موضوع هستم

  18. #58

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط dddd10 مشاهده تاپیک
    دوستان لطفا دو سوال بالا که پرسیدم رو پاسخ بدین. از دیشب درگیر این موضوع هستم
    اگر مشکلتون حل نشد فردا با من تماس بگیرید و team viewer بدید تا وصل بشم و مشکل رو برطرف کنم

  19. #59
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    پست
    219

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام ممنون از آموزش مفیدتون
    توی قسمت 7 (جدا کردن بخش admin‌و web و اتصال آنها به یک system مرکزی) وقتی کارایی رو که گفتید انجام میدیم طبیعتا همونطور که تو فیلم هم اشاره شد 2 تا تگ جدید به آدرس سایت بعنی web و admin اضافه میشه، و صفحه اصلی سایت هم به صورت test.test/web بالا میاد و این زیاد جالب نیست، اگه ممکنه توضیح بدید که چطور میشه بدون حذف پوشه web این تگ رو از آدرس سایت برداشت به گونه ای که به بقیه لینک ها آسیبی وارد نشه و مثله قبل اجرا بشن

  20. #60

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط n0o0b_sina مشاهده تاپیک
    سلام ممنون از آموزش مفیدتون
    توی قسمت 7 (جدا کردن بخش admin‌و web و اتصال آنها به یک system مرکزی) وقتی کار
    ممنون از نظرتون
    همونطور که توی فیلم هم دیدید شما میتونید پوشه سیستم رو هر کجای سایتتون بزارید و از داخل application بهش آدرس بدید. حالا برای شما هم همینطور بر روی هاست شما روی اینترنت پوشه system رو بزارید بیرون از پوشه www یعنی در کنار پوشه های اصلی هاست و در پوشه www تمام فایلهای application اصلی (که همون web) هست رو بریزید و آدرس بدید به یک پوشه بالاتر برای پوشه system و همچنین برای قسمت admin هم یک پوشه میتونید در همین پوشه www درست کنید که باز زدن آدرس میرید توی قسمت admin
    امیدوارم مطلب رو رسونده باشم یکم روش تلاش کنید به نتیجه دلخواه میرسید

  21. #61
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    پست
    219

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    ممنون از راهنماییتون ولی من نمیخوام پوشه وب حذف بشه، چون اینطوری نظم سایت بیشتره

  22. #62

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام
    میشه یه کم راجع به منطق cms بهم توضیح بدید؟
    هر بخشی که بخوایم ایجاد کنیم باید کنترلر و مدل جداگونه داشته باشه؟
    مثلا اگه بعد از نوشتن برنامه مون دوباره بخوایم یه بخش دیگه بهش اضافه کنیم مثل مقاله دوباره باید براش کنترلر و مدل جدا بنویسیم؟چه جوری میتونیم یه سری کدا که توی همه ی بخش ها تکراری ان دو دوباره نویسی نکنیم؟مثلا یه بار insert , delete , update رو بنویسیم و توی بخش ها مختلف از همون استفاده کنیم و دوباره از اول ننویسیمش؟

  23. #63

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط z_b624 مشاهده تاپیک
    سلام
    میشه یه کم راجع به منطق cms بهم توضیح بدید؟
    شاید منظورتون منطق mvc هست. چون cms یک ابزاره نه یک روش و منطق.
    همونطور که خودتون هم گفتید در معماری mvc سه قسمت اساسی یک app از یکدیگر جدا مشن. مثلا شما برای قسمت اضافه کردن یک پست به درون دیتابیس سه قسمت اصلی دارید:
    1- فرمها - همون کدهای html
    2- پردازش - گرفتن داده و اعتبار سنجی(validation)
    3- ذخیره در دیتابیس - ارتباط با دیتابیس و زدن query
    خب قسمت اول میشه view که کار ساخت و تولید فرم رو داره. حالا در زمان تولید فرم شاید فرم ویرایش(edit) باشه یا insert که اگر edit باشه باید داده های قبلی رو لود کنه و value فرمها جا گذازی کنه و اگر برای insert باشه فرم جدید خالی میسازه. این میشه view
    قسمت دوم داده های پر شده فرم رو میگیره و میاد اعتبار سنجی انجام میده که آیا درست پر شده و همچنین آماده سازی برای ذخیره در دیتابیس و یا اگر قراره یک پستی ویرایش بشه وقتی درخواست ویرایش یک پست داده میشه داده های قبلی توسط این قسمت و model استخراج میشه و در فرم جا گذازی میشه. این میشه controller
    قسمت سوم کار با دیتابیس و انتقال داده ها به دیتابیس هست. اینم میشه model

  24. #64

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    ممنون ،نه دقیقا منظورم cms بود،اگه بخوایم یه cms با codeigniter بنویسیم چه جوری باید بخش های مختلف رو مدیریت کنیم تا از نوشتن کد های تکراری جلوگیری بشه ،همونطور که قبلا هم گفتم میخوام طوری باشه که اگه یه بخش جدید به پروژه مون اضافه کردیم نخوایم دوباره کد های تکراری براش بنویسیم

  25. #65

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط z_b624 مشاهده تاپیک
    ممنون ،نه دقیقا منظورم cms بود،اگه بخوایم یه cms با codeigniter بنویسیم چه جوری باید بخش های
    یه سری تکنیکها رو در فیلم آموزشی گفتم. بقیش دیگه تکنیکهایی هست که خودتون باید بکار ببرید. حالا این تکنیکها یا از تجارب خودتون هست یا از توی وب یاد گرفتید.
    همچنین چگونگی طراحی و نگهداری یک ابزار به رفتارهای شخصی هم بستگی داره. مثلا من اگه کد یکم زیاد بشه مشکلی ندارم ولی در عوض میخوام راحت و روالش ساده باشه در صورتی که مس دیگری کوچک بودن کد براش مهمه.

  26. #66
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    مجموعه بسیار خوبی تهیه کردید _ بعضی وقتها کلید تشکر کافی نیست برای زحمتهایی اینچنینی.
    نکات جالبی توش بود که برای من هم جالب بود بعضی تجربیات شما و روشهای استفاده از این فریمورک خوش دست کدایگنایتر.

    پیوست : یه موردی در درس 14 به بعد (اللخصوص 17) صدا بسیار کم ضبط شده
    آخرین ویرایش به وسیله joker : یک شنبه 27 مهر 1393 در 14:06 عصر

  27. #67

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط joker مشاهده تاپیک
    پیوست : یه موردی در درس 14 به بعد (اللخصوص 17) صدا بسیار کم ضبط شده
    بله هم بعضی قسمتها صدا ضعیفه یا صوت داره یا یهو صدای خش میاد
    متاسفانه در بعضی از ساعات شبانه روز تهیه میکردم که اصلا هواسم نبود کانفیگ های صدا رو چی ست کردم و به همین دلیل بعضی ها خیلی خراب شده.
    باید ببخشید.

  28. #68
    کاربر تازه وارد آواتار amiragha2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    پست
    82

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    باز هم سلام
    من باز هم به مشکل برخوردم.
    من می خوام ۴ تا فایل عکس در یک فرم آپلود کنم و تهش آدرس هاشو بگیرمو تو دیتابیس ذخیره کنم اما انگار امکان پذیر نیست.
    اصلا انگار زمانی که name یه input رو به جز userfile می زاریم ، این کدایگنایتر، هیچی حسابش نمی کنه.اگر هم بصورت ارایه userfile[] بزاریم اررور می ده. خیلی هم تو اینترنت سرچ کردم اما به نتیجه ای نرسیدم.


    <input type="file" name="userfile"/>
    <input type="file" name="userfile2"/>
    <input type="file" name="userfile3"/>


    ممنون

  29. #69

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط amiragha2 مشاهده تاپیک
    باز هم سلام
    من باز هم به مشکل برخوردم.
    من می خوام ۴ تا فایل عکس در یک فرم آپلود کنم و تهش آدرس هاشو بگیرمو تو دیتابیس ذخیره کنم اما انگار امکان پذیر نیست.
    اصلا انگار زمانی که name یه input رو به جز userfile می زاریم ، این کدایگنایتر، هیچی حسابش نمی کنه.اگر هم بصورت ارایه userfile[] بزاریم اررور می ده. خیلی هم تو اینترنت سرچ کردم اما به نتیجه ای نرسیدم.


    <input type="file" name="userfile"/>
    <input type="file" name="userfile2"/>
    <input type="file" name="userfile3"/>


    ممنون
    متاسفانه چند روزه بدجور سرم شلوغه و شرمنده دوستان شدم.
    توی اینترنت راهنماها و کدهای زیادی برای آپلود همزمان چندین فایل در ci وجود داره. من لینکهاشو میزارم و لینک اول روشش بهتر هست.
    https://github.com/stvnthomas/CodeIgniter-Multi-Upload
    http://stackoverflow.com/a/20138535
    http://stackoverflow.com/a/11539061
    http://www.webtuts.in/codeigniter-mu...-files-upload/
    http://www.codinglikeasir.com/upload...h-codeigniter/

  30. #70

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام آقای سیف زاده آیا آموزش هاتون ادامه دارن؟میشه آموزش smarty template رو هم بسازین
    ممنون

  31. #71

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام ممنون از شما که تدریس کردین.شیوه ی بسیار خوبی هست لفطا آموزش Yii را هم قرار دهید.ممنون

  32. #72

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام من 2 تا سوال داشتم اول اینکه اگه بخوایم از تو پوشه ی admin به یکی از فایل های پوشه web ریدایرکت (redirect ) کنیم چه جوری باید آدرس دهی کنیم؟
    من این جوری نوشتم ولی جواب نداد
    redirect('web/user/index');

    دوم اینکه اگه نخوایم از 2 تا پوشه جدای web , admin استفاده کنیم و بخوایم همه فایل ها مون توی یه پوشه باشن ولی توی همون یه پوشه از 2 تا template جدا استفاده کنیم یکی برای admin و یکی برای user چه کار باید بکنیم؟از 2 تا layout_ باید استفاده کنیم؟ و بعد بعد چه جوری باید بگیم که کدوم فایل از کدوم template استفاده کنه؟ نام گذاریمون به چه صورت باید باشه ؟

  33. #73

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام.
    میشه راهنمایی کنید ایراد کد زیر داخل درس 15 چیه؟ صفحه سفید باز میشه. وقتی Public $username را حذف میکنم درست میشه.


    <?php

    class MY_Controller extends CI_Controller{

    function __construct()
    {
    parent::__construct();
    public $username;

    $slogin = $this->input->cookie('userblog');
    if(!empty($slogin))
    {
    $login_info = explode('_',$slogin);

    $this->username = $login_info[0];
    $is_login = $login_info[1];
    if($is_login != 'islogin')
    {
    redirect('login/index');
    }
    }else{
    $login = $this->session->userdata('login');

    if(!empty($login))
    {
    if($login != true)
    {
    redirect('login/index');
    }
    }else{
    redirect('login/index');
    }
    }
    }
    }

  34. #74

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام
    public $username;
    این رو ببر بالای خط function __construct()
    بنویس ببین درست میشه؟

  35. #75

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط z_b624 مشاهده تاپیک
    سلام
    public $username;
    این رو ببر بالای خط function __construct()
    بنویس ببین درست میشه؟

    سلام. درست شد
    توضیح میدین دلیل این کار چی بود؟ توی فیلم بصورت دیگه ای عمل کرده بودن

  36. #76

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام در فیلم 17 یه مشکلی وجود داشت که آقای سیف زاده گفتن از مرورگره الان من این مشکل رو دارم ،توی مرور گر وقتی اجرا میگیرم این ارور رو میده کسی میدونه چه جوری باید برطرفش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خیلی کلافه شدم.
    Disallowed Key Characters.

  37. #77

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام

    مجموعه خیلی خوبی هست ، واقعا دستتون درد نکنه .

  38. #78

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط z_b624 مشاهده تاپیک
    سلام در فیلم 17 یه مشکلی وجود داشت که آقای سیف زاده گفتن از مرورگره الان من این مشکل رو دارم ،توی مرور گر وقتی اجرا میگیرم این ارور رو میده کسی میدونه چه جوری باید برطرفش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خیلی کلافه شدم.
    Disallowed Key Characters.
    برای حل این مشکا در فایل config.php خط زیر رو پیدا کنید و بصورت زیر ویرایشش کنید

    $config['permitted_uri_chars'] = '\#';


    دوستان همگی بنده رو ببخشید بدجور سرم شلوغه. ولی پستهارو دیدم. دوستانی که مشکل برطرف شده خب خدا رو شکر و همچنین ممنون از دوستانی که جواب دادن و مشکلات رو برطرف میکنن.

  39. #79

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام من برای ارسال ایمیل دقیقا مطابق فیلم عمل کردم ولی هیچ ایمیلی برام ارسال نمیشه،آیا تنظیمات خاصی داره که باید انجام بدیم؟

  40. #80

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام
    بله تنظیمات خاصی داره. کامپیوتر شما باید توانایی ارسال ایمیل رو داشته باشه. مثلا در حالت عادی نمیتونید از طریق php و تابع mail‌ایمیل ارسال کنید و باید ببرید بر روی هاست یا تنظیمات و ابزارهی مورد نظر رو نصب کنید. برای نصب در لینوکس اوبونتو میتونید از راهنمای زیر استفاده کنید:
    http://seifzadeh.blog.ir/post/%D8%A7...8%B1-localhost

    نقل قول نوشته شده توسط z_b624 مشاهده تاپیک
    سلام من برای ارسال ایمیل دقیقا مطابق فیلم عمل کردم ولی هیچ ایمیلی برام ارسال نمیشه،آیا تنظیمات خاصی داره که باید انجام بدیم؟

صفحه 2 از 6 اولاول 1234 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: آموزش asp.net از مبتدی تا پیشرفته و کار با وب سرویس و sms
    نوشته شده توسط majidshsh در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 17 فروردین 1393, 09:53 صبح
  2. آموزش: آموزش زبان sql از مبتدی تا پیشرفته
    نوشته شده توسط adonis27 در بخش MySQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 01 تیر 1391, 12:47 عصر
  3. معرفی کتاب آموزش دریم ویور از مبتدی تا پیشرفته
    نوشته شده توسط kooroush در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 22 بهمن 1388, 22:08 عصر
  4. مقاله: آموزش کامل VB6 از مبتدی تا پیشرفته
    نوشته شده توسط H4i0 ACP در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 06 خرداد 1387, 23:17 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •