نمایش نتایج 1 تا 40 از 240

نام تاپیک: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط amiragha2 مشاهده تاپیک
    .
    الان من خیلی جاها نیاز با url فارسی دارم و این بهم ارور Disallowed Key Characters. می گیره. چطور به این codeigniter بفهمونم که کاراکتر های فارسی رو هم ساپورت کنه؟
    4
    ممنون
    برای حل این مشکل باید فایل زیر رو تفییر بدید
    system/core/Input.php

    خط 728 رو بصورت زیر تغییر بدید

    preg_match("/^[a-z0-9:_\/-]+$/i", $str)

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار mikrob
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    قم
    پست
    49

    Question نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام
    یه مشکلی برخوردم
    اونم اینکه وقتی محتویات دیتابیس رو میخوام نشون بدم یه کوئری بیستر میگیره و مقدارش هم � میزاره.
    تو پیوست هم می تونید ببنید.
    واسه حل این مشکل چکار کنم؟؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (12.1 کیلوبایت, 192 دیدار)

  3. #3

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    کوئری یا کدی که داره این کار رو انجام میده رو هم بزارید تا من یا دوستان دیگه راهنمایی کنیم
    نقل قول نوشته شده توسط mikrob مشاهده تاپیک
    سلام
    یه مشکلی برخوردم
    اونم اینکه وقتی محتویات دیتابیس رو میخوام نشون بدم یه کوئری بیستر میگیره و مقدارش هم � میزاره.
    تو پیوست هم می تونید ببنید.
    واسه حل این مشکل چکار کنم؟؟

  4. #4

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام دوستان روز خوش من طبق فیلم ها برای ساخت لاگین با استفاده از session جلو رفتم منتها با این ارور مواجه میشم The Encrypt library requires the Mcrypt extention ممنون میشم راهنمایی کنید

  5. #5

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    برای php باید mcrypt رو فعال کنی در لینوکس این طور فعال می شه،
    sudo apt-get install php5-mcrypt
    sudo a2enmod php5-mcrypt
    از ویندوز هم اطلاعی ندارم، یه ماژول پی اچ پی هست که باید نصب کنی و فعال
    آخرین ویرایش به وسیله jfaroughi : سه شنبه 08 اردیبهشت 1394 در 10:19 صبح

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار mikrob
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    قم
    پست
    49

    Question نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام
    من طبق ویدیو آموزشی آپلودم رو درست کردم اما حالا می خوام تو فرمم 2 تا آپلود داشته باشم که یکی عکس و دیگری یه فایل pdf رو آپلود کنه.
    می خواستم راهنماییم کنید.

  7. #7

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    از راهنمای زیر استفاده کنید
    http://stackoverflow.com/questions/1...odeigniter-2-0

    نقل قول نوشته شده توسط mikrob مشاهده تاپیک
    سلام
    من طبق ویدیو آموزشی آپلودم رو درست کردم اما حالا می خوام تو فرمم 2 تا آپلود داشته باشم که یکی عکس و دیگری یه فایل pdf رو آپلود کنه.
    می خواستم راهنماییم کنید.

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار mikrob
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    قم
    پست
    49

    Question نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام
    بازم یه سول دیگه
    من دسته بندی مطالبم رو تو دیتابیس به صورت : ID NAME PARENT درست کردم
    حالا می خوام دسته بندیم رو توی یک لیست باکس نشون بده به طوری که اول شاخه اصلی یا همونی که parent صفره بعد زیرش فرزنداش و زیر هر فرزند هم فرزند هر فرزند. (نمیدونم تونستم درست بگم یا نه ولی چیزی شبیه انتخاب مجموعه در جوملا ).
    لطفا راهنمایی

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار h_qorbani
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    186

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد۶۶ مشاهده تاپیک
    4
    ممنون
    برای حل این مشکل باید فایل زیر رو تفییر بدید
    system/core/Input.php

    خط 728 رو بصورت زیر تغییر بدید

    preg_match("/^[a-z0-9:_\/-]+$/i", $str)
    سلام دوست من
    من از ورژن 2.2.1 استفاده میکنم
    نکته ای هست اینه که در نسخه ای که بنده استفاده میکنم خطی که فرمودین دقیقا بهمین شکل هست. تنها اینکه در شماره خط 746 قرار داره.
    و من نیز حیت ذخیره سازی با مساله
    DisallowedKeyCharacters روبرو هستم.
    آخرین ویرایش به وسیله h_qorbani : سه شنبه 09 تیر 1394 در 11:08 صبح دلیل: اشتباه تای\ی

  10. #10

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت استاد گرامی
    استاد من توی آموزش
    codeigniter
    شما تا فیلم شماره 5 پیش رفتم.مشکلی که در پایان این جلسه دارم اینه که طبق آموزش شما باید خروجی بصورت
    1.jpg

    باشه که الحاق کردم ولی برای من بصورت
    2.jpg

    در میاد میشه بفرمایین مشکل کار از کجاست و چطور میتونم مشکلم رو برطرف کنم؟
    اینم کد هایی که نوشتم:
    2015-08-11 2-43-46 PM.png
    2015-08-11 2-43-59 PM.png
    در ضمن توی دیتابیسم هم در جدول post من همون چیزایی که شما نوشتید رو دقیق نوشتم یعنی 4 چیز داخلشه
    پیشاپیش از زحماتتون کمال تشکر و قدر دانی رو دارم.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله majiiid : سه شنبه 20 مرداد 1394 در 15:47 عصر

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار mikrob
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    قم
    پست
    49

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط majiiid مشاهده تاپیک
    سلام
    باید در function getallpost اینجوری بنویسی:

    return $this->db->get('post')->result_array();

  12. #12

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    با سلام ممنون از راهنماییتون مشکلم برطرف شد.

  13. #13

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    با سلام و خسته نباشید.استاد این آموزش yii کی به پایان میرسه و برای دانلود میذاریدش؟
    واینکه توی همین تایپیک لینکشو میذارید یا یکی دیگه میسازید؟

  14. #14

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام چرا فیلم 15 نصفس؟ مگه نگفتین تو فیلم میخاین بالای صفحه admin نمایش داده بشه ولی ادامه ندادین بقیشو و تیک remember هم بعد آخرین کدها کار خاصی انجام نمیده درصورتی که چون کوکی ساخته شده باید در ورود های بعدی autologin بشه میشه راهنماییم کنین خیلی نیاز دارم به ادامه این فیلم


    این کد MY_Controller که کار خاصی انجام نمی ده

    <?php
    class MY_Controller extends CI_Controller
    { public $username;

    function __construct()
    {
    parent::__construct();



    $slogin=$this->input->cookie('userpage');

    if(!empty($slogin))
    {
    $this->load->library('encrypt');
    $login_text=$this->encrypt->decode($slogin,ENCRYPT_KEY);
    $login_info=explode('_',$login_text);
    $this->username=$login_info[0];
    $is_login=$login_info[1];
    if($is_login!='islogin')
    {
    redirect('login/index');
    }

    else
    {
    $login=$this->session->userdata('login');
    if(!empty($login))
    {
    if($login!=true)
    {
    redirect('login/index');
    }
    }
    else
    {
    redirect('login/index');}
    }
    $this->username=$this->session->userdata('username');

    //end if
    }


    //end function
    }


    //end class
    }
    ?>

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار chaown
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    شاهین شهر
    پست
    142

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    واقعا ممنون از فیلمها
    می خوام هر وقت توی مرورگر آدرس localhost/webfolder رو وارد کردم مستقیما وارد پوشه web و نه admin
    چطور باید این کار رو کنم؟

  16. #16
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    71

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    اقای سیف زاده سلام
    با تشکر از فایل آموزشی خوبی که از سی ای درست کردید.
    بنده توی جلسه یازدهم هستم و مشکلی دارم.
    زمانی که صفحه ادمین رو باز میکنم این خطا ظاهر میشه
    The Encrypt library requires the Mcrypt extension.
    این مشکل وقتی پیش میاد که خط زیر رو true میکنم:
    $config['sess_encrypt_cookie'] = false;
    من فایل php_mcrypt.dll رو دانلود کردم و به پوشه ext بردم.
    توی فایل php.ini هم خط زیر رو اضافه کردم
    extension=php_mcrypt.dll
    اما هنوز خطا رو میده.
    فقط یه نکته:
    وقتی روی علامت ومپ کلیک میکنم و از گزینه php گزینه php_extension رو میزنم گزینه ای مربوط به mcrypt نداره که تیکش فعال باشه.
    با تشکر

  17. #17

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام من وقتی که داخل فرم amin و 123 رو وارد می کنم این ارور رو دارم میشه راهنمایی کنید
    An uncaught Exception was encountered

    Type: Error
    Message: Cannot access private property Login::$login_model
    Filename: C:\xampp\htdocs\ci\system\core\Loader.php
    Line Number: 353

  18. #18

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام خدمت شما بزرگوار
    می خواستم بدونم smarty را چگونه میشه با codeigniter ران کرد
    میشه توضیح بدهید
    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: آموزش asp.net از مبتدی تا پیشرفته و کار با وب سرویس و sms
    نوشته شده توسط majidshsh در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 17 فروردین 1393, 09:53 صبح
  2. آموزش: آموزش زبان sql از مبتدی تا پیشرفته
    نوشته شده توسط adonis27 در بخش MySQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 01 تیر 1391, 12:47 عصر
  3. معرفی کتاب آموزش دریم ویور از مبتدی تا پیشرفته
    نوشته شده توسط kooroush در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 22 بهمن 1388, 22:08 عصر
  4. مقاله: آموزش کامل VB6 از مبتدی تا پیشرفته
    نوشته شده توسط H4i0 ACP در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 06 خرداد 1387, 23:17 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •