صفحه 6 از 6 اولاول ... 456
نمایش نتایج 201 تا 240 از 240

نام تاپیک: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

  1. #201

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام و تشکر بابت آموزش مفیدتان

    یک سوالی داشتم که ممنون می شم پاسخ آن را بدهید
    1- اینکه نحوه کد نویسی و کار با ورژن 3و 2.4 این فریمورک به همین طریق می باشد یا اینکه باید تغییراتی در آن لحاظ گردد؟ چون من ورژن 3 این فریمورک را نصب کردم اما هر کار کردم نتونستم اطلاعات رو از دیتابیس بخونم ولی به دیتا بیس متصل می شم اما ورژن 2.4 را که دانلود کردم و فایل ووایرایش شده pdo شما را که جایگذین کردم با همان کدها اطلاعات را از دیتابیس تونستم فراخوانی کنم!! ضمنا از روش pdo هم استفاده می کنم نمیدونم مشکل از کجاست!؟
    2- اینکه هر کار می کنم اطلاعات فارسی رو به صورت علامت سوال نمایش می دهد تمام تنظیماتی رو هم که دوستان گفتن اعمال کردم ولی نتیجه ای نگرفتم نمی دونم باید چکار کنم
    واقعا ممنون میشم یکی راهنمایی کنه.

  2. #202

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط raha001 مشاهده تاپیک
    سلام و تشکر بابت آموزش مفیدتان

    یک سوالی داشتم که ممنون می شم پاسخ آن را بدهید
    1- اینکه نحوه کد نویسی و کار با ورژن 3و 2.4 این فریمورک به همین طریق می باشد یا اینکه باید تغییراتی در آن لحاظ گردد؟ چون من ورژن 3 این فریمورک را نصب کردم اما هر کار کردم نتونستم اطلاعات رو از دیتابیس بخونم ولی به دیتا بیس متصل می شم اما ورژن 2.4 را که دانلود کردم و فایل ووایرایش شده pdo شما را که جایگذین کردم با همان کدها اطلاعات را از دیتابیس تونستم فراخوانی کنم!! ضمنا از روش pdo هم استفاده می کنم نمیدونم مشکل از کجاست!؟
    2- اینکه هر کار می کنم اطلاعات فارسی رو به صورت علامت سوال نمایش می دهد تمام تنظیماتی رو هم که دوستان گفتن اعمال کردم ولی نتیجه ای نگرفتم نمی دونم باید چکار کنم
    واقعا ممنون میشم یکی راهنمایی کنه.
    سلام وقتتون بخیر.من دارم با نسخه 3 کار میکنم وتا الان قسمت 16 ازین مجموعه هستم تا اینجا هرسوالی دارید میتونید از طریق ایمیل سوال هاتون رو بپرسید که مشکلتون رو برطرف کنم موفق باشید.
    mr.zolfaghari90@gmail.com

  3. #203

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    با سلام دوستانی که آموزش Yii2 رو میخواستند میتونن از طریق لینک زیر به اون تایپیک برن برای رفع اشکالات و همچنین دریافت لینک دانلود.
    با تشکر
    https://barnamenevis.org/showthread.p...8%AE%D8%AA-cms

  4. #204

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام ممنون که راهنمایی می کنید
    بنده سوالم را برایتان ایمیل کردم منتظر پاسخ هستم
    با سپاس

  5. #205

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام دوستان من یه مشکلی داشتم مربوط به جلسه 17 اموزش کدیگنایتر میشه
    که طبق اموزشها پیش رفت اما متاسفانه فقط مقدار آخرین چک باکس checked شده رو پست میکنه به کنترلر و همه ی کتگوری های checked شده رو ارسال نمیکنه
    ،ممنون میشم بگید مشکل چیه؟؟
    از نسخه ورژن 3 کدیگنایتر استفاده میکنم،
    اینم کد صفحه view



    <?php foreach($category as $key => $value)
    { $name='category['.$value['tname'].']';
    echo '<label>'; echo $value['tname'];
    echo form_checkbox(array('name'=>$name,'value'=>$value['type']));
    echo '&nbsp&nbsp</label>'; } ?>

    کد صفحه controller


    $data['price']=$this->input->post('price',true);
    //$data['image']=$this->upload->data('img',true);
    //$data['image']=$data['upload_data']['filename'];
    $data['number']=$this->input->post('number',true);
    $data['detail']=$this->input->post('detail',true);
    $data2 = array('upload_data' => $this->upload->data());
    //print_r($data2); $data['image']=$data2['upload_data']['file_name'];
    $category=$this->input->post('category');
    if(!empty($category)) { $this->load->model('post_model');
    $post_id=$this->post_model->insert($data);
    if($post_id) { print_r($category);
    $ins_array=array();
    foreach($category as $key => $value)
    { $ins_array[]="('$post_id','$value')"; }
    print_r($ins_array);
    exit();
    }}
    آخرین ویرایش به وسیله وب ترین ها : سه شنبه 28 مهر 1394 در 17:28 عصر

  6. #206

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط وب ترین ها مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من یه مشکلی داشتم مربوط به جلسه 17 اموزش کدیگنایتر میشه
    که طبق اموزشها پیش رفت اما متاسفانه فقط مقدار آخرین چک باکس checked شده رو پست میکنه به کنترلر و همه ی کتگوری های checked شده رو ارسال نمیکنه
    ،ممنون میشم بگید مشکل چیه؟؟
    از نسخه ورژن 3 کدیگنایتر استفاده میکنم،
    اینم کد صفحه view



    <?php foreach($category as $key => $value)
    { $name='category['.$value['tname'].']';
    echo '<label>'; echo $value['tname'];
    echo form_checkbox(array('name'=>$name,'value'=>$value['type']));
    echo '&nbsp&nbsp</label>'; } ?>

    کد صفحه controller


    $data['price']=$this->input->post('price',true);
    //$data['image']=$this->upload->data('img',true);
    //$data['image']=$data['upload_data']['filename'];
    $data['number']=$this->input->post('number',true);
    $data['detail']=$this->input->post('detail',true);
    $data2 = array('upload_data' => $this->upload->data());
    //print_r($data2); $data['image']=$data2['upload_data']['file_name'];
    $category=$this->input->post('category');
    if(!empty($category)) { $this->load->model('post_model');
    $post_id=$this->post_model->insert($data);
    if($post_id) { print_r($category);
    $ins_array=array();
    foreach($category as $key => $value)
    { $ins_array[]="('$post_id','$value')"; }
    print_r($ins_array);
    exit();
    }}
    مشکل حل شد با تغییر کد لاین 2 صفحه view

     $name='category[]';


  7. #207
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    یزد
    پست
    210

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام ، در مورد صفحه اصلی سایت یه سوال دارم

    فرض کنید با کنترلر home صفحه اصلی سایت را نشون بدهیم و در صفحه اصلی سایت یک سایدبار داریم و یک قسمت content ،و فقط اطلاعات قسمت content تغییر می کنه که اطلاعات content را با کنترلر مربوطه زمان آدرس دهی به دست میاریم تا اینجا من مشکلی ندارم

    ولی اگه در قسمت ساید بار هم بخواهیم چندتا ماژول نمایش دهیم مثلا آخرین اخبار که این ماژول با یک کنترلر جدا نوشته شده مثلا last_news ، می خوام بدونم وقتی کنترلر home فراخونی میشه کنترلر last_news را چه طور همزمان با home صدا بزنیم .

    البته من قبلا در قسمت ساید بار با ajax اطلاعات last_news رو می گیرم ولی می خوام بدونم راه دیگه بدون ajax نیست .

  8. #208

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام
    بچه ها من تو فیلم آموزشی قسمت 10 این مشکلو دارم وقتی میخام لاگین کنم
    پیعامی که نمایش میده
    A PHP Error was encountered

    Severity: NoticeMessage: Trying to get property of non-objectFilename: database/DB_active_rec.phpLine Number: 997
    مشکل چیه و از کجا برطرف میشه؟
    اینم کدهای مدل و ویو و کنترلر



    <?php


    class Login extends CI_Controller
    {
    function index()
    {
    $this->load->view('login');
    }
    function auth()
    {
    $this->load->helper('form');
    $this->load->library('form_validation');

    $rules=array(
    array(
    'field'=>'username',
    'label'=>'username',
    'rules'=>'required'
    ),
    array(
    'field'=>'password',
    'label'=>'password',
    'rules'=>'required'
    ),
    array(
    'field'=>'remember',
    'label'=>'remember',
    'rules'=>'numeric'
    )
    );

    $this->form_validation->set_rules($rules);
    if($this->form_validation->run()==FALSE)
    {
    $this->load->view('login');
    }
    else
    {
    $this->load->model('login_model');
    $this->login_model->check();
    }

    /*$this->form_validation->set_rules('username','نام کاربری','required');
    $this->form_validation->set_rules('password','password','required');
    $this->form_validation->set_rules('email','email','required');

    echo '<pre>';
    print_r($_POST);*/
    }
    }


    ?>





    <?php
    class Login_model extends CI_Model
    {
    function __construct()
    {
    parent::__construct();
    }
    function check()
    {
    //print_r($_POST);
    $this->db->select('username','password');
    $this->db->where('username',$_POST['username']);
    $this->db->where('password',md5($_POST['password']));
    $this->db->from('user');
    $this->db->limit(1);
    $is=$this->db->count_all_results();
    echo $is;
    //echo '<br><br>'.$_POST['username'].$_POST['password'];
    }
    }
    ?>




    <!DOCTYPE html>
    <!--[if lt IE 7]> <html class="lt-ie9 lt-ie8 lt-ie7" lang="en"> <![endif]-->
    <!--[if IE 7]> <html class="lt-ie9 lt-ie8" lang="en"> <![endif]-->
    <!--[if IE 8]> <html class="lt-ie9" lang="en"> <![endif]-->
    <!--[if gt IE 8]><!--> <html lang="en"> <!--<![endif]-->
    <head>
    <meta charset="utf-8">
    <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge,chrome=1">
    <title>فرم ورود</title>
    <link rel="stylesheet" href="<?php echo base_url() ?>assets/css/style_login.css">
    <!--[if lt IE 9]><script src="//html5shim.googlecode.com/svn/trunk/html5.js"></script><![endif]-->
    </head>
    <body>
    <section class="container">
    <div class="login">
    <h1>ورود به پنل مدیریت</h1>
    <?php
    $this->load->helper('form');
    //for all error
    echo validation_errors();
    echo form_open('login/auth');
    $user_style=array('name'=>'username','placeholder' =>'نام کاربری','required'=>'required');
    $username=form_input($user_style);
    $pass_style=array('type'=>'password','name'=>'pass word','placeholder'=>'پسورد','required'=>'req uired');
    $password=form_input($pass_style);
    $chec_style=array('name'=>'remember','value'=>'1') ;
    $remember=form_checkbox($chec_style);
    $submit_style=array('name'=>'submit','value'=>'log in');
    $submit=form_submit($submit_style);
    ?>

    <p style="text-align: right; direction: rtl;">
    <?php echo $username;
    //for one error
    echo form_error('username','<b style="color:red;">','</b>'); ?></p>
    <p style="text-align: right; direction: rtl;">
    <?=$password; ?></p>
    <p class="remember_me">
    <label>
    <?=$remember ?>
    مرا به خاطر بسپار
    </label>
    <?php echo form_error('remember','<b style="color:red;">','</b>') ?>
    </p>
    <p class="submit"><?=$submit ?></p>
    <?php echo form_close(); ?>
    </div>


    <div class="login-help">
    <p>پسوردم را فراموش کرده ام &nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="index.html">بازیابی رمز عبور</a></p>
    </div>
    </section>


    <!--
    <section class="about">
    <p class="about-links">
    <a href="http://www.cssflow.com/snippets/login-form" target="_parent">View Article</a>
    <a href="http://www.cssflow.com/snippets/login-form.zip" target="_parent">Download</a>
    </p>
    <p class="about-author">
    &copy; 2012&ndash;2013 <a href="http://thibaut.me" target="_blank">Thibaut Courouble</a> -
    <a href="http://www.cssflow.com/mit-license" target="_blank">MIT License</a><br>
    Original PSD by <a href="http://www.premiumpixels.com/freebies/clean-simple-login-form-psd/" target="_blank">Orman Clark</a>
    </section> -->
    </body>
    </html>




  9. #209

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    کسی نیست جواب مشکلو بده

  10. #210

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام اگه مشکلتون حل نشده کل پروژتون رو برام ایمیل کنید تا رسیدگی کنم و بگم مشکل از کجاست با تشکر.
    mr.zolfaghari90@gmail.com

  11. #211

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام به دوستان و همچنین آقای سیف زاده
    من از طریق مکتب خونه آموزش های آقای سیف زاده رو دانلود کردم و تازه شروع کردم به دیدنشون
    واقعن خسته نباشید
    خیلی خوبن
    پروژه پایانیه منم سایت پرتال اساتید هستش..
    مبتدی هستم.....لطفن هرجا سوال داشتم کمکم کنین
    ممنون

  12. #212

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام
    وقت بخیر
    من دارم فرم ثبت نام درست میکنم
    میخوام تکس باکس مربوط به نامم فقط فارسی بگیره
    فکرکنم باید توی پوشه language یه پوشه persian ایجاد کنم که داخلش ی فایل index.html دقیقن مثل پوشهenglish....
    بعد از این کدا استفاده کنم
    $this->form_validation->set_rules('first_name', 'lang:first_name', 'required');

    $lang['first_name'] = 'First Name';

    $this->lang->load('file_name');
    ولی راستش من نمیدونم به جای first_name اسم پوشمو ؟؟اسم زبانمو؟؟بزارم یا....
    میشه راهنماییم کنین لطفن؟؟؟

  13. #213

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط ghaam91 مشاهده تاپیک
    سلام
    وقت بخیر
    من دارم فرم ثبت نام درست میکنم
    میخوام تکس باکس مربوط به نامم فقط فارسی بگیره
    فکرکنم باید توی پوشه language یه پوشه persian ایجاد کنم که داخلش ی فایل index.html دقیقن مثل پوشهenglish....
    بعد از این کدا استفاده کنم
    $this->form_validation->set_rules('first_name', 'lang:first_name', 'required');

    $lang['first_name'] = 'First Name';

    $this->lang->load('file_name');
    ولی راستش من نمیدونم به جای first_name اسم پوشمو ؟؟اسم زبانمو؟؟بزارم یا....
    میشه راهنماییم کنین لطفن؟؟؟
    تقاضا دارم اگر سوالی در مورد ci دارید ادامه مجموعه آموزشی قرار ندادی. این سوال به هیچکدوم فصلهای مجموعه ربطی نداره. لطفا پست جدید بنویسید

  14. #214

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام آقای سیف زاده
    با تشکر از آموزش های مفیدتون
    تو قسمت 11 آموزش کد ایگنایتر
    اطلاعات userdate() به صفحه post منتقل نمیشه. یعنی حلقه if اجرا نمیشه. در حالی که تمامی مراحل درست است.

    یکی از دوستان تو سایت گفته بود که از all_userdata() استفاده بشه که این راه ظاهرا مشکل رو حل میکنه ولی مشکلات بعدی رو به وجود میاره و راه درستی نیست.
    ممنون از پاسخگویی شما.
    کد های مربوط به صفحه مدل:


    function check() {
    $username = $this - > input - > post('username', true);
    $password = $this - > input - > post('password', true);
    $remember = $this - > input - > post('remember', true);
    $this - > db - > select('username', 'password');
    $this - > db - > where('username', "$username");
    $this - > db - > where('password', md5($password));
    $this - > db - > from('tbl_user');
    $this - > db - > limit(1);
    $is = $this - > db - > count_all_results();
    if ($is > 0) {
    //session//
    $data_session = array(
    'username' => $_POST['username'],
    'login' => true
    );
    $this - > session - > set_userdata($data_session);
    redirect('post/index');
    } else {
    redirect('login/index');
    }
    کد های مربوط به post.php:




    function index() {
    $login = $this - > session - > userdata('login');
    if ($login == true) {
    $this - > load - > model('Postmodel');
    $posts = $this - > Postmodel - > getAllPost();
    $this - > template - > load('post/index');
    } else {
    redirect('login/index');
    }


    وقتی userdata() رو تو همون صفحه اول مدل، echo میکنم چاپ میشه ولی تو هیچ صفحه دیگه ای از جملهpost.php چاپ نمیشه چون به هیچ صفحه دیگری ارسال نمیشه.
    آخرین ویرایش به وسیله مهرداد سیف زاده : سه شنبه 10 آذر 1394 در 21:07 عصر دلیل: برای استایل بهتر کدهای از ابزارهای ویرایش # رو انتخاب کنید و کدها رو در اون قرار بدید

  15. #215

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط ehsan211 مشاهده تاپیک
    سلام آقای سیف زاده

    وقتی userdata() رو تو همون صفحه اول مدل، echo میکنم چاپ میشه ولی تو هیچ صفحه دیگه ای از جملهpost.php چاپ نمیشه چون به هیچ صفحه دیگری ارسال نمیشه.
    از کدوم ورژن ci استفاده میکنید

  16. #216

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد سیف زاده مشاهده تاپیک
    از کدوم ورژن ci استفاده میکنید
    ورژن 2.2.6
    تو اینترنت هم خیلی ها این مشکل رو دارن که من تا حالا جواب خوبی براش پیدا نکردم
    آخرین ویرایش به وسیله ehsan211 : سه شنبه 10 آذر 1394 در 23:33 عصر

  17. #217

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    مشکل اینجاست که اطلاعات سشن از یک صفحه و یک درخواست به صفحه و درخواست دیگر ریست میشه. مثلا اگه session_id رو تو صفحه login و post اکو کنیم میبینیم که با همدیگه تفاوت دارن.

  18. #218

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط ehsan211 مشاهده تاپیک
    مشکل اینجاست که اطلاعات سشن از یک صفحه و یک درخواست به صفحه و درخواست دیگر ریست میشه. مثلا اگه session_id رو تو صفحه login و post اکو کنیم میبینیم که با همدیگه تفاوت دارن.
    با این حساب session شما داره expire میشه. کوکی خودتون رو پاک کنید. بعد صفحه رو refresh کنید و لاگین کنید ببینید کوکی که ذخیره کرده expire رو چی ست کرده

  19. #219

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد سیف زاده مشاهده تاپیک
    با این حساب session شما داره expire میشه. کوکی خودتون رو پاک کنید. بعد صفحه رو refresh کنید و لاگین کنید ببینید کوکی که ذخیره کرده expire رو چی ست کرده
    سلام آقای سیف زاده ممنون از راهنمایی تون ::
    من مشکل رو حل کردم و راه حل رو میگم چون فکر میکنم به درد بعضی ها میخوره:

    1- چون اختلاف زمانی ما با کشوری مثله آمریکا بیشتر 7200 ثانیه(2 ساعت) است بهتره طول عمر سشن رو خیلی بیشتر کنیم (مثلا 12 یا 24 ساعت) چون اختلاف زمان بین موقعیت مکانی سرور و ما ممکنه سشن رو expire کنه و این مشکل رو به وجود بیاره.

    2- در قسمت وارد کردن اطلاعات path و host ، هاست رو به جای localhost باید 127.0.0.1 قرار بدین (این راه حل مشکل منو حل کرد)
    آخرین ویرایش به وسیله ehsan211 : یک شنبه 22 آذر 1394 در 20:33 عصر

  20. #220
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    99

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    ممنونم از استاد سیف زاده بابت آموزش مفیدشون که انصافا زحمت کشیدن

  21. #221
    کاربر دائمی آواتار chaown
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    شاهین شهر
    پست
    142

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    واقعا ممنون از فیلمها
    می خوام هر وقت توی مرورگر آدرس localhost/webfolder رو وارد کردم مستقیما وارد پوشه web و نه admin
    چطور باید این کار رو کنم؟

  22. #222
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    71

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    اقای سیف زاده سلام
    با تشکر از فایل آموزشی خوبی که از سی ای درست کردید.
    بنده توی جلسه یازدهم هستم و مشکلی دارم.
    زمانی که صفحه ادمین رو باز میکنم این خطا ظاهر میشه
    The Encrypt library requires the Mcrypt extension.
    این مشکل وقتی پیش میاد که خط زیر رو true میکنم:
    $config['sess_encrypt_cookie'] = false;
    من فایل php_mcrypt.dll رو دانلود کردم و به پوشه ext بردم.
    توی فایل php.ini هم خط زیر رو اضافه کردم
    extension=php_mcrypt.dll
    اما هنوز خطا رو میده.
    فقط یه نکته:
    وقتی روی علامت ومپ کلیک میکنم و از گزینه php گزینه php_extension رو میزنم گزینه ای مربوط به mcrypt نداره که تیکش فعال باشه.
    با تشکر

  23. #223
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    71

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    یه سوال دیگه
    توی جلسه یازدهم واسه ساخت سشن این کد رو نوشتید
    function index()
    {
    $login=$this->session->userdata('login');
    if ($login==true) {
    $login=$this->session->userdata('login');
    if($login==true)
    {
    $data=array('name'=>'codeigniter');
    $this->template->load('post/index',$data);
    }
    else
    {
    redirect('login/index');
    }
    }
    else
    {
    redirect('login/index');
    }

    }
    میخوام بپرسم این دو تا خط چرا دوبار نوشته شده
    $login=$this->session->userdata('login');
    redirect('login/index');
    در واقع شرط رو دو بار چک کردید

  24. #224

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام من وقتی که داخل فرم amin و 123 رو وارد می کنم این ارور رو دارم میشه راهنمایی کنید
    An uncaught Exception was encountered

    Type: Error
    Message: Cannot access private property Login::$login_model
    Filename: C:\xampp\htdocs\ci\system\core\Loader.php
    Line Number: 353

  25. #225
    کاربر تازه وارد آواتار farhadhp
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    محل زندگی
    تبریز - ایران
    پست
    30

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    دوستان چطوری relation view رو تو phpmyadmin فعال کنم ؟

  26. #226

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام خسته نباشید
    ممنون از اقای سیف زاده بخاطر آموزش خیلی خوبتون.
    من یه مشکلی دارم با master page
    من اومدم یه layout درست کردم.

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Free CSS template by ChocoTemplates.com</title>
    <link rel="stylesheet" href="<?php echo base_url();?>assest/css/style.css" type="text/css" media="all" />
    </head>
    <body>
    <!-- Header -->
    <div id="header">
    <div class="shell">
    <!-- Logo + Top Nav -->
    <div id="top">
    <h1><a href="#">SpringTime</a></h1>
    <div id="top-navigation">
    Welcome <a href="#"><strong>Administrator</strong></a>
    <span>|</span>
    <a href="#">Help</a>
    <span>|</span>
    <a href="#">Profile Settings</a>
    <span>|</span>
    <a href="#">Log out</a>
    </div>
    </div>
    <!-- End Logo + Top Nav -->

    <!-- Main Nav -->
    <div id="navigation">
    <ul>
    <li><a href="#" class="active"><span>Add Part</span></a></li>
    <li><a href="#"><span>New Articles</span></a></li>
    <li><a href="#"><span>User Management</span></a></li>
    <li><a href="#"><span>Photo Gallery</span></a></li>
    <li><a href="#"><span>Products</span></a></li>
    <li><a href="#"><span>Services Control</span></a></li>
    </ul>
    </div>
    <!-- End Main Nav -->
    </div>
    </div>
    <!-- End Header -->

    <!-- Container -->
    <div id="container">
    <div class="shell">



    <!-- Message OK -->
    <!-- <div class="msg msg-ok">
    <p><strong>Your file was uploaded succesifully!</strong></p>
    <a href="#" class="close">close</a>
    </div> -->
    <!-- End Message OK -->

    <!-- Message Error -->
    <!-- <div class="msg msg-error">
    <p><strong>You must select a file to upload first!</strong></p>
    <a href="#" class="close">close</a>
    </div> -->
    <!-- End Message Error -->
    <!-- <br /> -->
    <!-- Main -->
    <div id="main">
    <div class="cl">&nbsp;</div>

    <!-- Content -->
    <div id="content">


    <?php echo $contents; ?>


    </div>
    <!-- End Content -->

    <!-- Sidebar -->
    <div id="sidebar">

    <!-- Box -->
    <div class="box">

    <!-- Box Head -->
    <div class="box-head">
    <h2>Management</h2>
    </div>
    <!-- End Box Head-->

    <div class="box-content">
    <a href="#" class="add-button"><span>Add new Article</span></a>
    <div class="cl">&nbsp;</div>

    <p class="select-all"><input type="checkbox" class="checkbox" /><label>select all</label></p>
    <p><a href="#">Delete Selected</a></p>

    <!-- Sort -->
    <div class="sort">
    <label>Sort by</label>
    <select class="field">
    <option value="">Title</option>
    </select>
    <select class="field">
    <option value="">Date</option>
    </select>
    <select class="field">
    <option value="">Author</option>
    </select>
    </div>
    <!-- End Sort -->

    </div>
    </div>
    <!-- End Box -->
    </div>
    <!-- End Sidebar -->

    <div class="cl">&nbsp;</div>
    </div>
    <!-- Main -->
    </div>
    </div>
    <!-- End Container -->

    <!-- Footer -->
    <div id="footer">
    <div class="shell">
    <span class="left">&copy; 2010 - CompanyName</span>
    <span class="right">
    Design by <a href="http://chocotemplates.com" target="_blank" title="The Sweetest CSS Templates WorldWide">Chocotemplates.com</a>
    </span>
    </div>
    </div>
    <!-- End Footer -->

    </body>
    </html>


    بعد از اون یه فولدر درست کردم و مثلا یه فایل part گذاشتم و کنترلش هم اینطوری تعریف کردم.


    <?php
    class Part extends CI_Controller{
    function index(){
    $this->template->load('pages/part');
    }

    function add(){

    echo '<pre>';
    print_r($_POST);
    }
    }

    و صفحه part هم به این صورت هستش

    <!-- Box -->
    <div class="box">
    <!-- Box Head -->
    <div class="box-head">
    <h2><?php echo $name; ?></h2>
    </div>
    <!-- End Box Head -->
    <?php form_open('part/add')?>

    <!-- Form -->
    <div class="form">
    <p>
    <?php form_input('title');?>
    </p>
    <p>
    <label>Password</label>
    <input type="text" class="field size1" name="password"/>
    </p>


    </div>
    <!-- End Form -->

    <!-- Form Buttons -->
    <div class="buttons">
    <input type="submit" class="button" value="submit" />
    </div>
    <!-- End Form Buttons -->
    <?php form_close();?>
    </div>
    <!-- End Box -->

    و بعد از اون هر چی من submit میزنم هیچ تاثیری نداره و اصلا هیچ عملی انجام نمیشه
    Form را لود کردم.تمپلیت هم لود کردم ولی نمیدونم چرا هیچ عملی انجام نمیشه

  27. #227

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام مهندسان
    خیلی اموزشهای خوبی هستن خیلی ممنووووووووووووون

    فقط فولدر پروژه ی این فیلم هارو هم ممکنه اگه دارین بزارین؟؟؟؟؟؟؟ تشکر

  28. #228

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    با سلام و خسته نباشید برای آموزش خوبتون

    من تا قسمت ۶ مطالعه کردم و انجام دادم

    یک هاست داشتم که برای تست به صورت واقعی سایت رو کامل روی هاست گذاشتم

    همه چیز درست اجرا میشه به جز CSS ها

    که با کلی آزمون خطاهای مختلف متوجه شدم که مشکل از base_url هست

    این تابع وقتی درست کار می کنه که در دایرکتوری اصلی خود کدایگنایتر هست و در دایرکتوری های web و admin کار نمی کنه

    برای این مشکل چکار باید بکنم ؟‌

    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله hojijon : جمعه 15 بهمن 1395 در 14:13 عصر

  29. #229

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    من تونستم نسخه اولیه سایم را با mvc بیارم بالا .......
    فقط چند مشکل دارم
    کسی جواب میده ؟
    http://neshanteam.ir/

  30. #230
    کاربر دائمی آواتار maysam.m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    400

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    با سلام
    از آقای سیف زاده بابت این مجموعه آموزشی بسیار خوب تشکر میکنم. این مجموعه با ذکر منبع در سایت ما قرار گرفت:
    http://code-igniter.ir/showthread.ph...pid=132#pid132

  31. #231

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام خدمت شما بزرگوار
    می خواستم بدونم smarty را چگونه میشه با codeigniter ران کرد
    میشه توضیح بدهید
    ممنون

  32. #232

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام استاد ممنون از ویدیو های آموزشی خوبتون
    من از ویدیو شماره 4 سوال دارم و مشکلم اینه که شما در database.php درایور رو pdo قرار دادین و به همین خاطر hostname رو عوض کردین.
    بنده تمام طبق شما پیش رفتم اما موقع اجرا در مرورگر بهم ارور میده.
    (البته پورت زمپ رو به 81 تغییر دادم و با هیچکدوم از هاست نیم های رو به رو جواب نگرفتم "mysql:host=localhost;dbname=sample" و نه با "mysql:host=localhost:81;dbname=sample" )
    ممنون میشم راهنماییم کنید.

  33. #233

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    [QUOTE=مهرداد سیف زاده;2112566]سلام بر تمام برنامه نویسان علاقه مند به یادگیری codeigniter
    بعد از مدتها این فرصت برایم مهیا شد تا با آماده کردن یک مجموعه عملی codeigniter در خدمت شما باشم.
    این مجموعه برای برنامه نویسانی تهیه شده که قصد دارند از برنامه نویسی با php بصورت خالص(pure php) به سمت استفاده از فریم ورک ها بروند. codeigniter یکی از بهترین فریم ورک های یادگیری سریع است. در واقع اگر فریم ورک های دیگر را تست کرده اید و راهنمای آنها برای شما گنگ و نا مفهوم بوده اند، codeigniter را بسیار زیبا و سریع و خوش دست خواهید یافت.
    در این مجموعه ویدیویی سعی شده تا علاوه بر آموزش خود فریم ورک یک سری تکنیکها و توضیحات تکمیلی نیز ارائه شود. مثلا در جلسه سوم طرح طراحی دیتابیس یک cms ریخته میشود و بعد برای پیشرفته تر شدن آموزش relation database با توضیحات کامل و نمونه مثال آورده شده است. یا در قسمت captcha نحوه لود captcha بصورت ajax توضیح داده شده است.
    البته این مجموعه شامل تمام ریز نکات codeigniter نمی شود(هر چند در ابتدا تلاشم بر آن بود لاکن زمان یاری نکرد) ولی در طی ۲۵ فیلم آموزشی که هر کدام بین ۱۰ تا ۲۵ دقیقه متغیر هستند به آموزش نکات اصلی مثل کار با دیتابیس، email، encryption، pagination و حتی در موارد پیشرفته تر نحوه استفاده از کلاس template جانبی برای ایجاد master page پرداخته شده است.
    البته نمیتوان جلسه ۲۵ را پایان این مجموعه دانست چون در اولین فرصت میخواهم درباره grid view و نحوه نصب یک نمونه از بهترین های ان برای علاقه مندان بپردازم.
    بیشترین دلیل و انگیزه برای ساخت این ویدیوی آموزشی تقاضای دوستانی بود که بصورت ایمیل یا تلفنی راهنمایی برای یاد گرفتن فریم ورک میکردند. لذا من هم به این دوستان پیشنهاد میدادم فقط به سمت codeigniter بروند و خوب یاد بگیرند. اما در همان روز یا چند روز دیگر مجددا با من تماس گرفته و تقاضای معرفی یک راهنمای سریع یا فیلم آموزشی را داشتند. لذا من هم مجموعه لینکی را برای این دوستان ارسال میکردم. همیشه یکی از دغدغه هایم بود چرا از دانسته های اندک خودم جهت تهیه یک فیلم آموزشی برای انتشار در سایت برنامه نویس بهره نبرم. تا هم کار خیری کرده باشیم(ذکات علم) و هم دوستان جدیدی که تمایل به یادگیری دارند از آن استفاده کنن. ولی این اول داستان بود و حتی تهیه این مجموعه به ۲ماه هم طول کشید(کاری که پیش خودم گفتم یک هفته ای جمعش میکنم).
    بعد از انتشار این ویدوی آموزشی آقای امیر فتحی بر طبق فیلمهای آموزشی جزوه مفیدی تهیه کردند. چنانچه بعضی قسمتهای فیلم آموزشی برای شما نا مفهوم بود میتوانید به جزوه آموزشی مراجعه کنید و جزئیات را در آنجا مطالعه کنید(لینک دانلود فایل pdf در انتهای همین پست).
    در کل خوشحالم که این فرصت را یافتم تا در خدمت شما دوستان باشم. سخن کوتاه میکنم تا به معرفی هر کدام از قسمتهای فیلم آموزشی بپردازم.



    1. آموزش MVC و معرفی codeigniter
      در اولین قسمت به توضیحات کوتاهی درباره MVC و codeigniter‌پرداخته شده است. همچنین در این قسمت ایده دوستانی که طرفدار استفاده از pure php و فریم ورک هستند با هم مقایسه شده و توضیحات و دلایلی برای استفاده از فریم ورک آورده شده است.
    2. نصب و یک مثال کوچک از نحوه استفاده
      در این قسمت به دانلود و نصب codeigniter پرداخته شده است. و همچنین بعد از نصب توضیحات کوتاه درباره کانفیگ ها پرداخته شده. در آخر یک نمونه controller ساده ساخته شده تا با روش کار MVCدر codeigniter آشنا شوید.
    3. طراحی دیتابیس و آموزش relation database
      به آموزش طراحی یک cms ساده میپردازد و همچنین نحوه استفاده از relation و همچنین این که چطور با دیتابیس را طراحی کنید که در طول مدت طراحی سایت خود کمترین فشار به شما وارد آید و تغییرات را در کمترین زمان اعمال کنید
    4. کانفیگ codeigniter برای اتصال به دیتابیس از طریق pdo
      توصیه من به تمام برنامه نویسانی که چه از طریق pure php‌کد مینویسند و چه از طریق فریم ورک ها استفاده از pdo است. لذا در این جلسه به کانفیگ و اتصال codeigniter به pdo پرداخته شده است.
    5. کار با مدل و ساخت اولین نمونه از مدل برای جدول post
      در این جلسه یک نمونه ساده و نحوه active record در codeigniter پرداخته شده است.
    6. ساخت master page به کمک نصب یک کلاس template‌و نحوه کانفیگ آن
      codeigniter بصورت پیشفرض master page‌ندارد. لذا عده ای با قرار دادن header , footer در تمام صفحات اقدام به ساخت master page‌میکنند. همچنین عده ای از برنامه نویسان برای codeigniter نمونه های مختلف از master page را نوشته اند که با تست بیشتر آنها بهترین نمونه را برای این مجموعه بکار گرفتم.
    7. جدا کردن بخش admin‌و web و اتصال آنها به یک system مرکزی
      در واقع با این تکنیک شما دو نمونه مختلف از پروژه خود خواهید داشت . در بیشتر پروژه ها نیاز به پنل admin و بخش عمومی که همان صفحات سایت است می باشد. لذا در این قسمت سعی شده تا این دو قسمت پروژه از هم جدا شده و به یک پوشه system مرکزی متصل شوند.
    8. استفاده از فرم های codeigniter و ساخت یک فرم لاگین
      در این مجموعه به نحوه استفاده از helper فرم و همچنین طراحی یک نمونه صفحه لاگین برای ورود به سایت پرداخته شده است. همچنین نحوه گرفتن داده در قسمت controller‌نیز پرداخته شده است.
    9. دریافت داده صحیح از فریم ها(validation) و نمایش خطای داده اشتباه بصورت خودکار
      یکی از اصول امنیت گرفتن داده معتبر از کاربر است. مثلا کاربر در پر کردن ایمیل حتما باید یک ایمیل استاندارد پر کند. همچنین شما نباید خودتان را درگیر validation و نوشتن توابعی برای چک کردن ایمیل کنید. همچنین نمایش خطا در صورت اشتباه پر کردن یک مقدار را بگذارید به عهده codeigniter.
    10. تکمیل بخش لاگین - چک کردن کاربر برای وجود در دیتابیس و اقدامات بعدی
      برای وجود کاربر درون دیتابیس میتوان روشهای زیادی انجام داد مثلا count کرد یا بررسی کرد کاربری با این نام کاربری و رمز عبور درون دیتابیس وجود دارد یا نه. در این جلسه به بررسی وجود کاربر و نوشتن یک مدل لاگین میپردازد.
    11. استفاده از session
      در این قسمت بعد از بررسی درست بودن نام کاربری و رمز عبور برای این که کاربر بتواند درون پنل ادمین گردش کند از session‌ بهره گرفته میشود.
    12. استفاده از cookie و کانفیگ آن
      در کنار session به معرفی و نحوه تایین اعتبار از طریق کوکی پرداخته شده است.
    13. استفاده از کلاس encryption
      داده هایی را که در cookie‌و session قرار داده اید نیاز به امنیت بیشتر دارند. در این قسمت به کانفیگ و معرفی کلاس رمزنگاری codigniter پرداخته شده است.
    14. ساخت My_Controller
      بعضی کارهای قرار است بصورت خودکار در تمام صفحات تکرار شود. مثلا چک کردن وضعیت لاگین کاربر admin. با ساخت یک My_Controller که از کلاس CI_Controller مشتق شده میتوانید تمام این موارد خودکار را به codeigniter واگذار کنید.
    15. سپردن موارد تکراری به My_Controller
      هدف My_Controller اجرای خودکار کارهای تکراری بود. لذا در این قسمت به نحوه سپردن وضعیت لاگین به My_Controller پرداخته میشود.
    16. اضافه کردن یک پست جدید به درون جدول post - طراحی فرم و گرفتن مقدار
      البته هدف صرفا طراحی فرم و ریختن مقدارهای درون جدول post نبوده. بلکه اگر فیلم قسمت سوم را دیده باشید به ارتباط جدول post با کاربر و category پی برده اید. لذا این جلسه و جلسه بعدی به این آموزش این موارد میپردازد.
    17. اضافه کردن یک پست جدید به درون جدول post - ارتباط ها
      برای اضافه کردن یک post جدید باید category آنرا انتخاب کنید و از لحاظ طراحی استاندارد یک cms یک post میتواند به چنیدن category تعلق داشته باشد.
    18. کمی کنکاش و چالش
      در این جلسه به بررسی نحوه کوئیری در wordpress‌میپردازد و همچنین طرح اولیه نحوه گرفتن داده برای نشان داده پستها.
    19. کوئیری بهینه تر
      اگر شما هم مثل من در طراحی یک مکانیسم و کوئری بهینه تر وسواس دارید حتما این قسمت را نیز ببینید. البته کلیاتش همان جلسه قبلی است ولی سعی در بهینه سازی برداشت داده از دیتابیس دارد.
    20. نشان دادن داده های استخراج شده
      داده های واکشی شده از دیتابیس در دو جلسه قبلی در این جلسه به کاربر نشان داده میشود.
    21. ویرایش داده های ذخیره شده
      چالش جلسه ۱۶ و ۱۷ این بود که باید category ها به کاربر نشان داده میشد و بسته به انتخاب کاربر(تیک زدن موارد) درون دیتابیس ارتباطی بین آن پست و category‌هایی که عضو آن بوده برقرار میشد. اما در این جلسه به غیر لود تمام موارد آن موارد باید بیابید که این پست جرو کدام category بوده(چک باکس از قبل تیک خرده) و حالا شاید کاربر بخواهد category آنرا عوض کند.
    22. راه اندازی Captcha
      codeigniter چنین امکانی دارد. البته کامل نیست و نیاز به کمی دستکاری شما دارد. البته در این جلسه به نحوه لود captcha از طریق ajax پرداخته شده است.
    23. آپلود فایل
      codeigniter امکانات خوب و سریعی برای آپلود فایل دارد.
    24. pagination
      داده های زیاد باید صفحه بندی شوند. شما که نیخواهید در صفحه اول سایتت تان یکدفعه ۲۰۰ تا پست به کاربر نشان دهید. همچنین کاربر باید آزاد باشد براحتی پست های قدیمی شما را نیز ببیند.
    25. ارسال ایمیل
      در این جلسه به نحوه طراحی یک contact form میپردازد.
    26. جزوه آموزشی codeigniter منطبق با فیلمهای آموزشی(نوشته امیر فتحی)


    همچنین این مجموعه آموزشی در سایت مکتب‌خونه قرار گرفت. با تشکر از دوستان سایت مکتب‌خونه.
    دانلود مستقیم از مکتب‌خونه

    با تشکر از سایت p30download.com. میتوانید از p30download هم دانلود کنید
    دانلود آموزشی کدایگنایتر به زبان فارسی

    فایلهای همراه:
    ۱- کلاس pdo ویرایش شده
    ۲- کلاس Template
    ۳- تمپلیت نمونه

    دوستانی که با دانلود از dropbox مشکل دارن میتونند از یکی از سرویسهای زیر دانلود کنن

    mediafire
    box.com
    copy.com
    google drive
    onedrive
    yandex.com

    خوشحال خواهم شد تا نظرات خوبتان را درباره این مجموعه بیان کنید. چرا که امید است این آموزشها ادامه داشته باشد و شاید کار انجام شده برای آموزش فریم ورک دیگری نیز تکرار شود.
    سلام بسیار عالی بود ازتون خیلی خیلی ممنونم . اگه امکان داره فریم ورک لاراول رو هم توضیح بدید .موفق باشید

  34. #234

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام استاد.ویدیو عالی بود و من به مشکل بر نخوردم.خیلی واضح توضیح داده بودید . قدرت بیان هم عالی بود.لطفا اگه براتون امکان داره فریم ورک لاراول رو هم اموزش بدید . بسیار ممنونم

  35. #235
    کاربر دائمی آواتار toytown
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    سن
    34
    پست
    161

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام جناب سیف زاده ما از طریق تلگرام میتونیم با شما در ارتباط باشیم؟ای کاش در مورد acl در کد ایگنایتر هم یه جلسه میذاشتید

  36. #236

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام بچه ها
    منم مشکل کاربر behzadadmin
    یعنی
    A PHP Error was encountered
    را دارم

  37. #237

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام بچه ها
    منم مشکل کاربر behzadadmin
    یعنی
    A PHP Error was encountered
    را دارم


  38. #238

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام بچه ها
    منم مشکل کاربر behzadadmin
    یعنی
    A PHP Error was encountered
    را دارم

    لطفا کمک کنید
    http://tarahi-website.ir/

  39. #239

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    آقای سیف زاده شما کلاس های آموزشی php - ci به صورت خصوصی یا آموزشگاه هم برگزار می کنید؟؟
    ممنون میشم اگر جوابتون مثبت هست اطلاعاتتون رو از طریق پیغام خصوصی یا همین تاپیک برام ارسال کنید.

  40. #240

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    خیلی خیلی ممنون بسیار قابل فهم و مفید بود مطالب ارسالی شما.
    ساخت سایت اصفهان

صفحه 6 از 6 اولاول ... 456

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: آموزش asp.net از مبتدی تا پیشرفته و کار با وب سرویس و sms
    نوشته شده توسط majidshsh در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 17 فروردین 1393, 09:53 صبح
  2. آموزش: آموزش زبان sql از مبتدی تا پیشرفته
    نوشته شده توسط adonis27 در بخش MySQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 01 تیر 1391, 12:47 عصر
  3. معرفی کتاب آموزش دریم ویور از مبتدی تا پیشرفته
    نوشته شده توسط kooroush در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 22 بهمن 1388, 22:08 عصر
  4. مقاله: آموزش کامل VB6 از مبتدی تا پیشرفته
    نوشته شده توسط H4i0 ACP در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 06 خرداد 1387, 23:17 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •