صفحه 3 از 6 اولاول 12345 ... آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 240

نام تاپیک: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

  1. #81

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    مجددا سلام
    من یه مشکل بزرگ داخل پارت 17 دارم که هرچی چک کردم با فیلم متوجه نشدم! وقتی میخوام کتگوری را بعد از ارسال فرم print_r کنم انگار از طریق متد post اصلا Input نداره این قسمت!

    کدها:
    view
        <?php
    foreach($category as $key => $value){
    echo '<label style="display:block;">';
    echo $value['name'];
    echo form_checkbox($value['name'],$value['id']);
    echo '</label>';
    }
    ?>


    controller
        function create(){

    $category = $this->input->post('category');
    $this->load->model('post_model');

    $data = array();
    $data['title'] = $this->input->post('title');
    $data['content'] = $this->input->post('content');
    $data['create_time'] = time();
    $data['author_id'] = $this->user_id;

    if(!empty($category)){
    $insert_post = $this->post_model->insert($data);
    if ($insert_post)
    {
    print_r($category);
    }
    }
    }

  2. #82

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام
    به خاطر اینه که شما باید name رو category بزارید و value رو $value['id'] بزارید
    یعنی باید این طوری بنویسید
    ;((['echo form_checkbox(array('name'=>'category['.$value['name'].']','value'=>$value['id

  3. #83

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط z_b624 مشاهده تاپیک
    سلام
    به خاطر اینه که شما باید name رو category بزارید و value رو $value['id'] بزارید
    یعنی باید این طوری بنویسید
    ;((['echo form_checkbox(array('name'=>'category['.$value['name'].']','value'=>$value['id
    سلام
    مشکل رفع نشد

  4. #84

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    شاید شرط if تون درست نیست که پرینت نمیگیره
    print_r($category);
    اینو چند خط بالا تر بنویس ببین چی میشه

  5. #85

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط z_b624 مشاهده تاپیک
    شاید شرط if تون درست نیست که پرینت نمیگیره
    print_r($category);
    اینو چند خط بالا تر بنویس ببین چی میشه
    شرط مشکلی نداشت حتی با کاری که گفتین انجام دادم نمیشه. صفحه سفید نمایش داده میشه.
    فقط توی نمایش کتگوری ارسال شده ایراد داره. اما شماره آیدی پست ایجاد شده رو میتونم خروجی بگیرم یا ذخیره سازی داشته باشم

  6. #86

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    مشکل رفع شد کدو داخل فرم نزاشته بودم

    داخل کد زیر form_open را چه قسمتی قرار بدم تا div مخصوص به کتگوری هم فعال بشه؟ مورد ندازه از اول تگ form_open قرار بگیره؟؟؟


    <!-- Box -->
    <div class="box">
    <!-- Box Head -->
    <div class="box-head">
    <h2>Category</h2>
    </div>

    <?php
    foreach($category as $key => $value){
    echo '<label style="display:block;">';
    echo $value['name'];
    echo form_checkbox(array('name'=> 'category['.$value['name'].']','value'=> $value['id']));
    echo '</label>';
    }
    ?>

    </div>
    </div>
    <!-- End Box -->
    </div>
    <!-- End Sidebar -->

    <div id="content">
    <!-- Box -->

    <div class="box">
    <!-- Box Head -->
    <div class="box-head">
    <h2>Add New Article</h2>
    </div>
    <!-- End Box Head -->

    <?php echo form_open('post/create'); ?>
    <!-- Form -->
    <div class="form">

    <label>
    Title
    </label>
    <?php echo form_input('title'); ?>

    <label>
    Content
    </label>
    <?php echo form_textarea(array('name'=> 'content', 'cols'=>'80')); ?>

    </div>
    <!-- End Form -->
    <!-- Form Buttons -->
    <div class="buttons">
    <input type="submit" class="button" value="submit" />
    </div>
    <!-- End Form Buttons -->
    <?php echo form_close(); ?>
    </div>
    <!-- End Box -->
    </div>

    آخرین ویرایش به وسیله dddd10 : پنج شنبه 22 آبان 1393 در 13:37 عصر

  7. #87

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    فرقی نداره فقط باید بالای foreach باشه،برای اینکه مطمئن باشی اصلا بالای صفحه بزار،فقط یادت نره فرم رو ببندی

  8. #88
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    4

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    با سلام خدمت دوستان عزیز

    جناب آقای سیف زاده زحمت کشیدن و آموزش هارو روی چند آپلود سنتر آپلود کردن
    دوستانی که با این آپلود سنتر ها مشکل دارن میتونن به سایت http://plusp30.com برن و آموزش هارو با لینک مستقیم و دائمی از سرور های همین سایت دانلود بکنن.
    هر روز هم چند قسمت آپلود و قرار داده میشه
    باتشکر

  9. #89

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام. دوستان کد درس 18 رو نوشتم، خروجی تمامی مطالبی که دارای category باشند و یا نباشند را نمایش میده! چرا؟؟ داخل دیتابیس اینجوری نیست ( join , view )

        function allPost(){

    $all = $this->db->get('tbl_posts')->result_array();

    $data_send = array();

    foreach($all as $key => $value){
    $data = array();
    $category = $this->db->get_where('tbl_catpost',array('post_id'=>$value['id']))->result_array();

    $data['title'] = $value['title'];
    $data['content'] = $value['content'];
    $data['create_time'] = $value['create_time'];
    $data['username'] = $value['username'];

    $data['category'] = $category;

    $data_send[] = $data;
    }
    return $data_send;
    }

  10. #90

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    این کلاس برای Master Page ... کسایی که با Yii کار کردن متدهای render و renderPartial رو یادشونه اولی با layout دومی بدون layout عمل میکنه :

    <?php
    if ( ! defined('BASEPATH')) exit('No direct script access allowed');
    /*
    * Author : Arash Aryani
    * Time : 2014/11/23
    */
    class Template{
    private $fields;
    public function __construct(){
    $this->fields = array(
    'CI' => null,
    'layout'=>null,
    'title' => null
    );
    $this->fields['CI'] =& get_instance();
    }
    public function __set($key , $value){
    if(array_key_exists($key,$this->fields)){
    $this->fields[$key] = $value;
    }
    }
    private function loadView($view , $params = array() , $useLayout = false){
    $content = $this->fields['CI']->load->view($view,$params,true);
    if($useLayout){
    $this->fields['CI']->load->view('layouts/'.$this->fields['layout'] , array('content'=>$content,'title'=> $this->fields['title']));
    }else{
    echo $content;
    }
    }
    public function render($view , $params = array()){
    $this->loadView($view,$params,true);
    }
    public function renderPartial($view , $params = array()){
    $this->loadView($view,$params);
    }
    }



    طزر استفاده :

    در پوشه view یک پوشه بنام layouts بسازید و layout های خودتون رو درونش قرار بدین ، مثلا" فرض کنید layout من home باشه و میخوام view مربوط به Controller همون welcome رو نمایش بدم :

    <?php if ( ! defined('BASEPATH')) exit('No direct script access allowed');

    class Welcome extends CI_Controller {

    /**
    * Index Page for this controller.
    *
    * Maps to the following URL
    * http://example.com/index.php/welcome
    * - or -
    * http://example.com/index.php/welcome/index
    * - or -
    * Since this controller is set as the default controller in
    * config/routes.php, it's displayed at http://example.com/
    *
    * So any other public methods not prefixed with an underscore will
    * map to /index.php/welcome/<method_name>
    * @see http://codeigniter.com/user_guide/general/urls.html
    */
    public function index()
    {

    $this->template->layout = 'home';
    $this->template->render('welcome/site');
    }
    }

    /* End of file welcome.php */
    /* Location: ./application/controllers/welcome.php */


    حالا اگه فقط میخواین خود view رو نمایش بدین بدون layout کافیه فقط بنویسید :
    $this->template->renderPatial('welcome/site');

    برای قرار دادن title :
    $this->template->title = 'test';

  11. #91
    کاربر تازه وارد آواتار mikrob
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    قم
    پست
    49

    Question نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام
    یه مشکلی برخوردم
    اونم اینکه وقتی محتویات دیتابیس رو میخوام نشون بدم یه کوئری بیستر میگیره و مقدارش هم � میزاره.
    تو پیوست هم می تونید ببنید.
    واسه حل این مشکل چکار کنم؟؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (12.1 کیلوبایت, 192 دیدار)

  12. #92

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    کوئری یا کدی که داره این کار رو انجام میده رو هم بزارید تا من یا دوستان دیگه راهنمایی کنیم
    نقل قول نوشته شده توسط mikrob مشاهده تاپیک
    سلام
    یه مشکلی برخوردم
    اونم اینکه وقتی محتویات دیتابیس رو میخوام نشون بدم یه کوئری بیستر میگیره و مقدارش هم � میزاره.
    تو پیوست هم می تونید ببنید.
    واسه حل این مشکل چکار کنم؟؟

  13. #93
    کاربر تازه وارد آواتار mikrob
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    قم
    پست
    49

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    این تو قسمت view
    <?php foreach ($production as $key => $value): ?>
    <tr>
    <td class="chb_col"><input type="checkbox" name="row_sel" /></td>
    <td>
    <a class="fancyImg" href="<?php echo base_url(); ?>uploads/<?php echo $value['id']; ?>_.jpg" title="Lorem ipsum dolor sit">
    <img alt="" src="<?php echo base_url(); ?>uploads/<?php echo $value['id']; ?>_.jpg" style="height:50px;width:50px">
    </a>
    </td>
    <td><?php echo $value['name']; ?><br/><small class="s_color"></small></td>
    <td><?php echo $value['category']; ?></td>
    <td><?php echo $value['hprices']; ?></td>
    <td>
    <a href="#" class="sepV_a" title="Edit"><img src="<?php echo base_url(); ?>include/img/ico/pencil_gray.png" alt="" /></a>
    <a href="#" title="Delete"><img src="<?php echo base_url(); ?>include/img/ico/trashcan_gray.png" alt="" /></a>
    </td>
    </tr>
    <?php endforeach ?>

    اینم در قسمت model
    function all_cate()
    {
    $all = $this->db->get('product') -> result_array();
    $data_send = array();
    foreach ($all as $key => $value) {
    $data = array();
    $ids = $value['id'];
    $data['id'] = $value['id'];
    $data['name'] = $value['name'];
    $data['hprices'] = $value['hprices'];
    $data['deals'] = $value['deals'];
    $data['dprices'] = $value['dprices'];
    $ids = $value['category'];
    $sql = "SELECT * FROM wa_categories WHERE id = $ids";
    $query=$this->db->query($sql);
    foreach ($query->result_array() as $row)
    {
    $data['category']=$row['name'];
    }
    $data_send[] = $data;
    }
    return $data_send;
    }

    و اینم در قسمت controllers
    public function index()
    {
    $this->load->model('production_model');
    $data = $this->production_model->all_cate();
    $this->template->load('production' ,array('production'=>$data));
    }

  14. #94

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام
    روز آدینه همگی بخیر. اگر بخوام گزینه آپدیت را بوسیله یک صفحه جدید انجام بدم کمی راهنمایی میکنید؟؟ فیلم بروش تشخیص ادد یا ویرایش بود. واسه همین کلا گیج شدم و تا آخر فیلمو بارها دیدم ولی باز درک نکردم

  15. #95

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    فرقس نداره چه در حالت تشخیص آپدیت و ادد باشه و چه بصورت استاتیک طراحی کنید.
    ولی توی فیلم هم توضیح دادم که علت داشتن یک فرم چی بوده.
    اگر فیلم رو دنبال کنید و یک نمونه اجرا بگیرید روش کار دستتون میاد و یمتونید استاتیکش رو که فرم edit و add از هم جدا باشن رو بنویسید.
    اگر باز هم مشکلی بود بفرمایید.

    نقل قول نوشته شده توسط dddd10 مشاهده تاپیک
    سلام
    روز آدینه همگی بخیر. اگر بخوام گزینه آپدیت را بوسیله یک صفحه جدید انجام بدم کمی راهنمایی میکنید؟؟ فیلم بروش تشخیص ادد یا ویرایش بود. واسه همین کلا گیج شدم و تا آخر فیلمو بارها دیدم ولی باز درک نکردم

  16. #96

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    روش گرفتن category برای یک محصول شما خیلی به سایت فشار میادره در واقع شما دارید برای for زدن برای تمام محصولات یک query برای جدول دیگه و از اونجا مقدار category ها رو میگیرد که اصلا بهینه نیست. برای روش درست به فیلمها مراجعه کنید و روش بهسنه رو یاد بگیرید.
    نقل قول نوشته شده توسط mikrob مشاهده تاپیک
    این تو قسمت view
    <?php foreach ($production as $key => $value): ?>
    <tr>
    <td class="chb_col"><input type="checkbox" name="row_sel" /></td>
    <td>
    <a class="fancyImg" href="<?php echo base_url(); ?>uploads/<?php echo $value['id']; ?>_.jpg" title="Lorem ipsum dolor sit">
    <img alt="" src="<?php echo base_url(); ?>uploads/<?php echo $value['id']; ?>_.jpg" style="height:50px;width:50px">
    </a>
    </td>
    <td><?php echo $value['name']; ?><br/><small class="s_color"></small></td>
    <td><?php echo $value['category']; ?></td>
    <td><?php echo $value['hprices']; ?></td>
    <td>
    <a href="#" class="sepV_a" title="Edit"><img src="<?php echo base_url(); ?>include/img/ico/pencil_gray.png" alt="" /></a>
    <a href="#" title="Delete"><img src="<?php echo base_url(); ?>include/img/ico/trashcan_gray.png" alt="" /></a>
    </td>
    </tr>
    <?php endforeach ?>

    اینم در قسمت model
    function all_cate()
    {
    $all = $this->db->get('product') -> result_array();
    $data_send = array();
    foreach ($all as $key => $value) {
    $data = array();
    $ids = $value['id'];
    $data['id'] = $value['id'];
    $data['name'] = $value['name'];
    $data['hprices'] = $value['hprices'];
    $data['deals'] = $value['deals'];
    $data['dprices'] = $value['dprices'];
    $ids = $value['category'];
    $sql = "SELECT * FROM wa_categories WHERE id = $ids";
    $query=$this->db->query($sql);
    foreach ($query->result_array() as $row)
    {
    $data['category']=$row['name'];
    }
    $data_send[] = $data;
    }
    return $data_send;
    }

    و اینم در قسمت controllers
    public function index()
    {
    $this->load->model('production_model');
    $data = $this->production_model->all_cate();
    $this->template->load('production' ,array('production'=>$data));
    }

  17. #97

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام
    دوستان چه روشی بجز کپی navigation ( منوی بالایی ) از فایل _layout.php را در دیگر فایل های قالب پیشنهاد میکنید تا بتونم اگر وارد تب article شدم گزینه new article را بجای article نمایش بدم ؟ ( با لینک جدید )

  18. #98

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    دوستان سوال قبلیو راهنمایی میکنید؟

  19. #99

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    navigation‌نباید در تمام صفحات تکرار بشه. یعنی جزوی از master page هست.
    خلاصه هر کاری که باید بکنید باید در همون master page قرار بگیره.

    نقل قول نوشته شده توسط dddd10 مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستان چه روشی بجز کپی navigation ( منوی بالایی ) از فایل _layout.php را در دیگر فایل های قالب پیشنهاد میکنید تا بتونم اگر وارد تب article شدم گزینه new article را بجای article نمایش بدم ؟ ( با لینک جدید )

  20. #100

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    مجموعه آموزشی بر روی سایت مکتب‌خونه قرار رفت. دوستانی که با دانلود مشکل داشتن الان میتونن با لینک مشتقیم و سرعت‌بالا از مکتب‌خونه دانلود کنن
    با تشکر از سایت مکتب‌خونه - لین‌دانلود

  21. #101

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام و عرض تشکر فراون از مجموعه بسیار عالی که در اختیار عموم قرار دادین، خیلی ممنون میشم اگه این آموزش رو ادامه بدین تا بتونیم بیشتر از آموزش های خوب شما استفاده کنیم.
    من سه تا سوال داشتم در مورد این آموزش:
    1- برای insert یا update یک مطلب در مدیریت اگر تیک remember زده نشده باشه در هنگام لاگین ، مطلبی که در دیتابیس قرار می گیرید aoutr_id رو برابر NULL قرار میده.این مشکل می خواستم بدونم از کجا برطرف میشه

    2- هنگامی که من در سایت می خوام مطالبم رو نمایش بدم order_by اصلا کار نمیکنه من در model هرچقدر تغییر در order_by ایجاد می کنم تغییر نمیکنه

    3- چطور میشه یک ویرایشگر مثله TinyMCE به قسمت مطالب اضافه کرد بطوری که امکان قرار دادن تصویر هم وجود داشته باشه ؟ اگر این مورد رو توضیح بدین ممنون می شم

  22. #102

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    آقا مهرداد سلام، خسته نباشید

    میخواستم بپرسم آموزش ACL برای CI مد نظرتون هست؟ کلا بحث سختیه و گیج کننده هست. اگر بشه در ابتدا با اسکریپت هایی که مخصوص CI ساختن این اموزش را قرار بدین خیلی بهتره چون درکش زیاد سخت نمیشه

  23. #103
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    232

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام
    یکی دو تا از ویدیو ها رو دیدم. خوب بودن. به نظرم تاپیک باید سنجاق بشه.قبلا گزارش دادم برای سنجاق کردن ولی مدیر ها کاری نکردن.

  24. #104

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط محسن فراهانی مشاهده تاپیک
    سلام و عرض تشکر فراون از مجموعه بسیار عالی که در اختیار عموم قرار دادین، خیلی ممنون میشم اگه این آموزش رو ادامه بدین تا بتونیم بیشتر از آموزش های خوب شما استفاده کنیم.
    من سه تا سوال داشتم در مورد این آموزش:
    1- برای insert یا update یک مطلب در مدیریت اگر تیک remember زده نشده باشه در هنگام لاگین ، مطلبی که در دیتابیس قرار می گیرید aoutr_id رو برابر NULL قرار میده.این مشکل می خواستم بدونم از کجا برطرف میشه

    2- هنگامی که من در سایت می خوام مطالبم رو نمایش بدم order_by اصلا کار نمیکنه من در model هرچقدر تغییر در order_by ایجاد می کنم تغییر نمیکنه

    3- چطور میشه یک ویرایشگر مثله TinyMCE به قسمت مطالب اضافه کرد بطوری که امکان قرار دادن تصویر هم وجود داشته باشه ؟ اگر این مورد رو توضیح بدین ممنون می شم
    ممنون از نظرتون:
    ۱- این مورد رو تا بحال کسی نداشته منم توی ویدیوها اگر دقت کرده باشین تیک رو گذاشتم ولی ازش استفاده نکردم.
    ۲- بحث order by چون join داره انجام میشه باید براش تعیین کنید که بر حسب چه چیزی order بشه. حال با این حساب برگردید و برحسب شماره id‌ مطالب اون رو order کنید
    ۳- این کار راحته البته من ckeditor را پیشنهاد میکنم که پلاگین آپلود فایل هم داره. برای نصبش هم نمونه کدهای خود ckeditor همه چیز ر کامل برای php آموزش داده و صرفا باید نصب و استفاده ازش رو یاد بگیرید.

  25. #105

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط dddd10 مشاهده تاپیک
    آقا مهرداد سلام، خسته نباشید

    میخواستم بپرسم آموزش ACL برای CI مد نظرتون هست؟ کلا بحث سختیه و گیج کننده هست. اگر بشه در ابتدا با اسکریپت هایی که مخصوص CI ساختن این اموزش را قرار بدین خیلی بهتره چون درکش زیاد سخت نمیشه
    پیاده سازی acl با ci‌کمی کار رو سخت میکنه. اگر هدف قطعی شما استفاده از ci هست بهتره از پکیجهای نوشته شده و آماده برای ci استفاده کنید. مثلا یکی از اونها cibonfire هست که سایتش http://cibonfire.com/ هست. بیشتر کارها رو راحت کرده و همچنین ساختار ci رو حفظ کرده و شما صرفا باید داکیومنتش رو بخونید.

  26. #106

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط احسان! مشاهده تاپیک
    سلام
    یکی دو تا از ویدیو ها رو دیدم. خوب بودن. به نظرم تاپیک باید سنجاق بشه.قبلا گزارش دادم برای سنجاق کردن ولی مدیر ها کاری نکردن.
    ممنون از لطف شما. بیشترین علتی که باعث شده به ساخت بپردازم حمایت‌ها و تشویقهای دوستان خوبی مثل شما بوده.

  27. #107

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد۶۶ مشاهده تاپیک
    پیاده سازی acl با ci‌کمی کار رو سخت میکنه. اگر هدف قطعی شما استفاده از ci هست بهتره از پکیجهای نوشته شده و آماده برای ci استفاده کنید. مثلا یکی از اونها cibonfire هست که سایتش http://cibonfire.com/ هست. بیشتر کارها رو راحت کرده و همچنین ساختار ci رو حفظ کرده و شما صرفا باید داکیومنتش رو بخونید.
    امکانش هست اموزش مختصرى از bonfire بسازين؟ويديو درستى براى اين پکيج نديدم اقا مهرداد

  28. #108
    کاربر تازه وارد آواتار A.ardalan far
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    Kerman
    پست
    54

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام و تشکر بابت اموزش و راهنمایی خوبت

    این لایبراری ک تو اموزش برای template گفته بودین یکم ساده هست امکاناتش کمه .
    اگر یه کتابخونه بهتر برای این کار سراغ داری معرفی کنی ممنونت میشم
    مرسی

  29. #109

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط A.ardalan far مشاهده تاپیک
    سلام و تشکر بابت اموزش و راهنمایی خوبت

    این لایبراری ک تو اموزش برای template گفته بودین یکم ساده هست امکاناتش کمه .
    اگر یه کتابخونه بهتر برای این کار سراغ داری معرفی کنی ممنونت میشم
    مرسی
    ممنون از نظر شما
    توی وب باید ببینید چه کلاسهایی نوشتن. من بهترین کلاس رو برای آموزش انتخاب کردم که دوستان در استفاده از اون به مشکل برخورد نکنن. ولی کلاسهای دیگری هم هستن برای این کار.
    https://www.google.com/search?source...mplate%20class

  30. #110

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام
    داداش این فایل Template.php داخل فایل زیپ مربوط به theme نبود

  31. #111

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط abbasfisal مشاهده تاپیک
    سلام
    داداش این فایل Template.php داخل فایل زیپ مربوط به theme نبود
    Template.php کلاس تمپلیت هست. در پست اول لینک دانلودش بصورت جداگاه قرار داده شده.

  32. #112
    کاربر تازه وارد آواتار A.ardalan far
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    Kerman
    پست
    54

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلامی دوباره
    چرا کتابخانه ای کوکی و سشن در کدایگناتر روی مرورگر گوگل کروم لود نمیشه؟
    تو اموزشتون این موضوع رو با کوکی دیدیم
    الان خودم این مشکل رو با سشن دارم هر جور کانفیگش کردم اجرا نمیشه سشنه کدایگنایتر روی گوگل کروم
    مشکل کجاست؟

  33. #113

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    مشکل روی کانفیگ path و site بر روی سشن و کوکی هست. البته ci‌سشن روی بصورت کوکی بر روی مرورگر ذخیره میکنه.
    باید یکم با کانفیگ‌هاش ور برید. لینک زیر کمکتون میکنه
    http://stackoverflow.com/questions/1...-google-chrome

  34. #114
    کاربر تازه وارد آواتار A.ardalan far
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    Kerman
    پست
    54

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    من چک کردم تو stackoverflow داستان اینه که سرور کروم با زمان ایران اختلاف زمانی داره و باید تایم sess_expiration رو یک روز گذاشتو این داستانا
    من هرکار کردم نشد این کانفیگ منه:

    $config['sess_cookie_name'] = 'ci_sessions';
    $config['sess_expiration'] = 84200;
    $config['sess_expire_on_close'] = TRUE;
    $config['sess_encrypt_cookie'] = TRUE;
    $config['sess_use_database'] = FALSE;
    $config['sess_table_name'] = 'ci_sessions';
    $config['sess_match_ip'] = TRUE;
    $config['sess_match_useragent'] = TRUE;
    $config['sess_time_to_update'] = 300;


    مشکلش فقط روی مرورگر کروم هست. دوستان کد ایگنایتر کار تاحالا تجربه شو نداشتن؟

  35. #115
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام . یادمه با توجه به استقبال دوستان , گفته بودید آموزش yii رو هم شروع میکنید , خواستم بدونم منتظر این آموزش باشیم یا خیر ؟

  36. #116

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    انشاءالله اردیبهشت ۹۴ آماده میشه.
    نقل قول نوشته شده توسط pary_daryayi مشاهده تاپیک
    سلام . یادمه با توجه به استقبال دوستان , گفته بودید آموزش yii رو هم شروع میکنید , خواستم بدونم منتظر این آموزش باشیم یا خیر ؟

  37. #117

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    yii ورژن چند و می خوان آموزش بدین؟ نمیشه هر جلسه که آماده میشه کم کم هر قسمت رو بگذارید؟
    تشکر

  38. #118

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    شما در جریان هستید نسخه 3 چه تغییراتی کرده؟ و آیا با یاد گرفتن این آموزش با نسخه 3 به مشکل برمیخوریم یعنی خیلی با هم تفاوت دارن؟

  39. #119

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط behnamy01 مشاهده تاپیک
    شما در جریان هستید نسخه 3 چه تغییراتی کرده؟ و آیا با یاد گرفتن این آموزش با نسخه 3 به مشکل برمیخوریم یعنی خیلی با هم تفاوت دارن؟
    من یه نگاه جزئی به ci3 انداختم ولی تغییرات بسیار زیاد نبودن که بشه گفت دستورات تغییر کرده یا اگر کسی منبع آموزشی ci2 رو دارهدیگه برای ci3 نمیتونه استفاده کنه.
    به عنوان تمرین بیشتر میتونید دانلود کنید و فیلمهای آموزشی رو طبق اون پیش برید اگر هم به مشکلی برخورد کردید من و دوستان دیگر هستیم و راهنمایی میکنیم. و این برای دوستان جدید خیلی مفید خواهد بود.

  40. #120

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    با سلام و تشکر من تازه شروع کردم و ورژن 3 رو دانلود کردم و طبق روش پیش رفتم تا فیلم اموزشی 5 و وقتی میخوام نشون بدم محتویات جدول post رو اینجور نشون میده؟
    CI_DB_pdo_result Object
    (
    [conn_id] => PDO Object
    (
    )

    [result_id] => PDOStatement Object
    (
    [queryString] => SELECT *
    FROM `tbl_post`
    )

    [result_array] => Array
    (
    )

    [result_object] => Array
    (
    )

    [custom_result_object] => Array
    (
    )

    [current_row] => 0
    [num_rows] =>
    [row_data] =>
    )
    طبق دستورتون نوشتم کدها رو به نظرتون دلیل چیه؟

صفحه 3 از 6 اولاول 12345 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: آموزش asp.net از مبتدی تا پیشرفته و کار با وب سرویس و sms
    نوشته شده توسط majidshsh در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 17 فروردین 1393, 09:53 صبح
  2. آموزش: آموزش زبان sql از مبتدی تا پیشرفته
    نوشته شده توسط adonis27 در بخش MySQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 01 تیر 1391, 12:47 عصر
  3. معرفی کتاب آموزش دریم ویور از مبتدی تا پیشرفته
    نوشته شده توسط kooroush در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 22 بهمن 1388, 22:08 عصر
  4. مقاله: آموزش کامل VB6 از مبتدی تا پیشرفته
    نوشته شده توسط H4i0 ACP در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 06 خرداد 1387, 23:17 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •