صفحه 5 از 6 اولاول ... 3456 آخرآخر
نمایش نتایج 161 تا 200 از 240

نام تاپیک: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

  1. #161
    کاربر دائمی آواتار h_qorbani
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    186

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد۶۶ مشاهده تاپیک
    4
    ممنون
    برای حل این مشکل باید فایل زیر رو تفییر بدید
    system/core/Input.php

    خط 728 رو بصورت زیر تغییر بدید

    preg_match("/^[a-z0-9:_\/-]+$/i", $str)
    سلام دوست من
    من از ورژن 2.2.1 استفاده میکنم
    نکته ای هست اینه که در نسخه ای که بنده استفاده میکنم خطی که فرمودین دقیقا بهمین شکل هست. تنها اینکه در شماره خط 746 قرار داره.
    و من نیز حیت ذخیره سازی با مساله
    DisallowedKeyCharacters روبرو هستم.
    آخرین ویرایش به وسیله h_qorbani : سه شنبه 09 تیر 1394 در 11:08 صبح دلیل: اشتباه تای\ی

  2. #162

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام آقای سیف زاده،در صورت امکان موارد پیشرفته مثل استفاده از template engin مثل smarty یا استفاده از git و همچنین استفاده از htaccess رو هم در آموزش yii قرار دهید
    ممنون

  3. #163

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    بجر مورد template engine بقیه موارد در فیلمها هست.
    لیست فصل ها


    help.docx
    1.install vagrant and yii2
    2.getting starting yii2
    3.basec concepts
    4.database
    5.form
    6.display data
    7.workshop1 create sample cms
    8.security
    9.caching
    10.web service
    11.workshop2 optimize cms
    12.module and extensions
    13.test and debug
    14.workshop3 publish

    الان در حال آماده سازی فصل ۷ هستم. با توجه به زمانبندی و تعطیلات در پیش شاید ۲۸ تیر زمان انتشار باشه.
    هر کدوم از کارگاه شامل موارد پیشرفته ای هستن. مثلا کارگاه بعد از وب سرویس یک نرم افزار android ساخته میشه که با کمک وب سرویس، نرم افزار میتونه عمل ثبت نام، لاگین و گذاشتن مطلب رو انجام بده.




    نقل قول نوشته شده توسط z_b624 مشاهده تاپیک
    سلام آقای سیف زاده،در صورت امکان موارد پیشرفته مثل استفاده از template engin مثل smarty یا استفاده از git و همچنین استفاده از htaccess رو هم در آموزش yii قرار دهید
    ممنون

  4. #164

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام
    با تشکر از آموزش هاتون
    ببخشید من تازه شروع به یادگیری کردم
    رسیدم به اونجا که درایورهای pdo رو باید جایگزین کنیم !
    نسخه 3 از کدایگنایتر رو دانلود کردم باز هم در مورد درایور ارور میده و وقتی درایورهایی که شما هم گذاشتید جایگزین میکنم کلی ارور دیگه میده
    برای نسخه 3 راه حل جدیدی هست؟

  5. #165

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    ببخشید مشکل بالا حل شد ( هرچی گشتم حذف نظر نیافتم فقط ویرایش میشد )
    چرا خروجی جدول پست من صفر میشه؟ (آرایه خروجی 0 ریزالت داره) جدولم هم دارای داده هستش :(

    Pdo.png
    آخرین ویرایش به وسیله goli_s : دوشنبه 15 تیر 1394 در 15:24 عصر

  6. #166

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    دوستان عزیز
    کسی تخصص تو درگاه بانک ملت داره من رو یاری کنه
    https://barnamenevis.org/showthread.p...85%D9%84%D8%AA

  7. #167
    کاربر دائمی آواتار reza_alie
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    <Tehran/>
    پست
    449

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام خدمت دوستان
    بنده می خواستم در سایتم یک بخشی رو ایجاد کنم وقتی که کاربر بروی گزینه غیرفعال کردن سایت کلیک کرد سایت غیر فعال بشه (بنویسه سایت درحال بروز رسانی می باشد).
    اگه امکان داره راهنمایی کنید->مثل تصویر زیر
    خیلی ممنون
    1393530683271.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله reza_alie : چهارشنبه 17 تیر 1394 در 01:29 صبح

  8. #168
    کاربر تازه وارد آواتار mikrob
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    قم
    پست
    49

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط reza_alie مشاهده تاپیک
    سلام خدمت دوستان
    بنده می خواستم در سایتم یک بخشی رو ایجاد کنم وقتی که کاربر بروی گزینه غیرفعال کردن سایت کلیک کرد سایت غیر فعال بشه (بنویسه سایت درحال بروز رسانی می باشد).
    اگه امکان داره راهنمایی کنید->مثل تصویر زیر
    خیلی ممنون
    سلام
    داخل دیتابیس یه تیبل به نام setting درست کن و یکی از فیلدهاش active باشه و تو پوشه core یه فایلی درست کن مثلا MY_Controller و تو اون چک بشه که اگه active صفر بود یه صفحه خاص مثل صفحه 'سایت در حال بروز رسانی ' رو نشون بده و تمام کنترل ها به جای CI_controller از MY_Controller استفاده کن (تو فایل های آموزشی هم بود.)

  9. #169

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    با سلام

    از فریم ورک yii 2 چه خبر ؟ ممنون میشم اطلاع رسانی بفرمایید.

    با تشکر

  10. #170

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    هنوز سه فصل از فیلمها مونده
    بیشتر بخشهایی که کار داره فصل‌های کارگاه هست.
    اگر شنبه کاملا آماده نشد. دیگه نمیتونم دوستان رو بیشتر از ایم منتظر بزارم. قسمتهایی رو منتشر میکنم و تا یکماه آینده کاملش میکنم.

    نقل قول نوشته شده توسط amiralifk@yahoo.com مشاهده تاپیک
    با سلام

    از فریم ورک yii 2 چه خبر ؟ ممنون میشم اطلاع رسانی بفرمایید.

    با تشکر

  11. #171
    کاربر دائمی آواتار reza_alie
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    <Tehran/>
    پست
    449

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    من میخواستم یک dropdownمثل زیر ایجاد کنم ولی مشکل دارم اگه امکان داره راهنمایی کنید خیلی ممنون
    Untitled.png
    ساختار دیتابیس من:
    id parent_id name




    تشکر ازهمه دوستان

  12. #172
    کاربر دائمی آواتار meysam1366
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ایران/تهران
    پست
    448

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام

    ببخشید آقا مهرداد پکیج کی آماده میشه؟

    ما مشتاقیم

  13. #173

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    قرار بود مجموعه آموزشی رو در همین هفته انتشار بدم ولی بدلایل زیر این کار انجام نشد:
    ۱. تمام فصل ها تموم شد. از سه کارگاه درون مجموعه، کارگاه اول که بزرگترین مطالب رو داشت تموم شده و ۲ کارگاه دیگه یکی بحث لاگین و دیگری rbac هست. که خیلی زود تموم میشه
    ۲. انتشار ناقص مجموعه آموزشی دردسرهای بیشتری داره و برای بعضی از دوستان مشکلات زیادی ایجاد میکنه. مثلا در مورد مجموعه ci خیلی‌ها به من ایمیل میزنن میگن شما درون مجموعه گفتید که فایل‌های تمپیلت و pdo رو برای دانلود قرار میدید. این فایلها کجاست؟. در واقع اون‌ها حتی نمیدونن که این پست برای مجموعه باز هست و میتونن مشکلات رو برطرف کنن. برای همین این بار درون خود مجموعه میخوام کار رو تا انتها و دقیق پیش ببرم.
    ۳. تغییر شاختار. در مجموعه ci کلا ۲۶ تا فیلم بود برای انتشار ولی در مجموعه yii2 کلا ساختار عوض شده. مجموعه yii2 در ۱۴فصل هست و هر فصل فایلهای تیکه‌تیه شده که هر کدوم یه مبحثی رو آموزش میدن(مثل فیلمهای lynda.com) لذا تنظیم و آپلود این فایلها زمان بسیار زیادی میبره(حتی به اندازه تهیه خود مجموعه)
    ۴. عدم کم کردن بخشها از ساختاری که ۶ ماه پیش استارت زده بودم. دقیقا ۶ ماه پیش شروع کردم به تهیه مجموعه اموزشی. در همون موقع ۳ الی ۴ روز هی فیلم تهیه کردم و هی پاک کردم چون احساس میکردم ساختار مناسب رو نداره و نمیخواستم بر طبق فیلمهای معمولی دیگه انجام بشه. مثلا خیلی مجموعه آموزشی که مباحثش خیلی کند پیش میره یا بدلیل نداشتن ساختار مناسب مخاطب زده میشه و تا پایان نمیره. ولی تمام تلاشم در تهیه ساختار بود. که بعد از یک هفته یک ساختار ۱۴ فصلی که ۳ فصل از اون کارگاه عملی هست و در انتها cms اماده میشه که حتی کابران قبل از شروع مجموعه اون رو دانلود و نصب کنن و ببینن با یادگیری این مجموعه چه کارهایی میتونن انجام بدن(هدفی که در مجموعه ci بود ولی عملی نشد). لذا تا الان تلاشم و مقاوتم برای حفظ اون ساختار هست.
    از تمام دوستان تقاضا دارم کمی صبر کنن. بنده هم جز خدمت کار دیگری دارم نمیکنم. نه هدف تبلیغاتی دارم، نه وقت انجام پروژه دارم، نه هدف فروشش رو دارم و فقط به عقاید و قولی که به همه دادم پایبند هستم. که حمایت و دعاهای شما عزیزان از هزاران هدف مادی بالاتر هست.
    تمام تلاشم این هست که شنبه هفته آینده کار رو جمع کنم.


    نقل قول نوشته شده توسط meysam1366 مشاهده تاپیک
    سلام

    ببخشید آقا مهرداد پکیج کی آماده میشه؟

    ما مشتاقیم

  14. #174
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    بابت زحمتی که برای پکیج yii میکشید ممنون .
    --------------------------------
    یه سوال :
    در کدایگنایتر برای استفاده از pdo آیا همین که این قسمت رو تنظیم کنیم کافیه ؟

    $db['default']['dbdriver'] = 'pdo';


    مابقی کدهای اکتیو رکورد مثل قبل هستند ؟
    من وقتی pdo رو ست میکنم یه خطای طولانی دارم که قسمتی اش اینه :
    Uncaught exception 'PDOException' with message 'invalid data source name' in


  15. #175

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    ضمن تشکر از شما. اگه ممکن هست هر قسمتی که آماده شده رو آپلود کنید تا اینجوری ما هم واسه دانلود مشکل نداشته باشیم. چون قاعدتا حجمش زیاده.
    یک لینک هم بگذارید هر کسی هر چقدر می خواد پول واریز کنه. یه چیزی مثل donat.
    ممنون

  16. #176
    کاربر دائمی آواتار meysam1366
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ایران/تهران
    پست
    448

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد۶۶ مشاهده تاپیک
    قرار بود مجموعه آموزشی رو در همین هفته انتشار بدم ولی بدلایل زیر این کار انجام نشد:
    ۱. تمام فصل ها تموم شد. از سه کارگاه درون مجموعه، کارگاه اول که بزرگترین مطالب رو داشت تموم شده و ۲ کارگاه دیگه یکی بحث لاگین و دیگری rbac هست. که خیلی زود تموم میشه
    ۲. انتشار ناقص مجموعه آموزشی دردسرهای بیشتری داره و برای بعضی از دوستان مشکلات زیادی ایجاد میکنه. مثلا در مورد مجموعه ci خیلی‌ها به من ایمیل میزنن میگن شما درون مجموعه گفتید که فایل‌های تمپیلت و pdo رو برای دانلود قرار میدید. این فایلها کجاست؟. در واقع اون‌ها حتی نمیدونن که این پست برای مجموعه باز هست و میتونن مشکلات رو برطرف کنن. برای همین این بار درون خود مجموعه میخوام کار رو تا انتها و دقیق پیش ببرم.
    ۳. تغییر شاختار. در مجموعه ci کلا ۲۶ تا فیلم بود برای انتشار ولی در مجموعه yii2 کلا ساختار عوض شده. مجموعه yii2 در ۱۴فصل هست و هر فصل فایلهای تیکه‌تیه شده که هر کدوم یه مبحثی رو آموزش میدن(مثل فیلمهای lynda.com) لذا تنظیم و آپلود این فایلها زمان بسیار زیادی میبره(حتی به اندازه تهیه خود مجموعه)
    ۴. عدم کم کردن بخشها از ساختاری که ۶ ماه پیش استارت زده بودم. دقیقا ۶ ماه پیش شروع کردم به تهیه مجموعه اموزشی. در همون موقع ۳ الی ۴ روز هی فیلم تهیه کردم و هی پاک کردم چون احساس میکردم ساختار مناسب رو نداره و نمیخواستم بر طبق فیلمهای معمولی دیگه انجام بشه. مثلا خیلی مجموعه آموزشی که مباحثش خیلی کند پیش میره یا بدلیل نداشتن ساختار مناسب مخاطب زده میشه و تا پایان نمیره. ولی تمام تلاشم در تهیه ساختار بود. که بعد از یک هفته یک ساختار ۱۴ فصلی که ۳ فصل از اون کارگاه عملی هست و در انتها cms اماده میشه که حتی کابران قبل از شروع مجموعه اون رو دانلود و نصب کنن و ببینن با یادگیری این مجموعه چه کارهایی میتونن انجام بدن(هدفی که در مجموعه ci بود ولی عملی نشد). لذا تا الان تلاشم و مقاوتم برای حفظ اون ساختار هست.
    از تمام دوستان تقاضا دارم کمی صبر کنن. بنده هم جز خدمت کار دیگری دارم نمیکنم. نه هدف تبلیغاتی دارم، نه وقت انجام پروژه دارم، نه هدف فروشش رو دارم و فقط به عقاید و قولی که به همه دادم پایبند هستم. که حمایت و دعاهای شما عزیزان از هزاران هدف مادی بالاتر هست.
    تمام تلاشم این هست که شنبه هفته آینده کار رو جمع کنم.
    سلام آقا مهرداد

    شبتون بخیر

    ممنون از لطفتون که این همه زحمت می کشید

    این پکیج برای کسانی که کم با این فریموک کار کردن هم مناسبه یا باید حتما ورژن ۱ش رو قبلش یاد گرفت؟

  17. #177

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط meysam1366 مشاهده تاپیک
    سلام آقا مهرداد

    شبتون بخیر

    ممنون از لطفتون که این همه زحمت می کشید

    این پکیج برای کسانی که کم با این فریموک کار کردن هم مناسبه یا باید حتما ورژن ۱ش رو قبلش یاد گرفت؟
    برای استفاده از این مجموعه هیچ نیازی به yii1 نیست. در صورتی نیاز به آموزش yii1 بود که من بعضی موارد مثل تعریف و استفاده از model رو آموزش ندم. ولی همه چیز پایه آموزش داده و در کارگاه به موارد بیشتری هم پرداخته میشه. تا اون جا که سعی کردم کاملا کاربردی و عملی باشه. مثلا ۶ روز پیش قسمت ماژولها و extensions تموم شد. برای بخش extensions یک ابزار برای rss ساخته میشه که از پایه نحوه نوشتن extensions تا گرفتن کلاس از phpclasses و تبدیل اون به کلاس yii2 و بعد از قرار دادن در git و ثبت در packagist و گرفتن اون از packagist و تست کردن خروجی کار. در واقع بیشتر سعی شده موارد پایه با کاربردهای عملی آموزش داده بشه و بعد برای مطالعه بیشتر رجوع کنید به مستندات اصلی. برای آموزش فصلها از اسلاید انگلیسی استفاده شده که همون مستندات yii2 هست. البته کل أموزش روی اسلاید نیست بلکه مثلا همین قسمت extensions دو دقیقه از روی اسلاید هست و موارد پایه رو آموزش دادم و بعدش دست به کد شدم و یک نمونه ساختم(https://github.com/seifzadeh/persianyii-rss و https://packagist.org/packages/persianyii/yii2-rss)

  18. #178
    کاربر دائمی آواتار meysam1366
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ایران/تهران
    پست
    448

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    ممنون آقا مهرداد

    دستتون درد نکنه خدا خیرتون بده ما منتظر شاهکارتون هستیم

    موفق باشید

  19. #179

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    در پاسخ به مشکل کاربر : goli_s
    ;()return $this->db->get('post')->result_array

  20. #180

    Question نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام، من در قسمت pagination مشکل دارم از دوستان و استاد صیف زاده تقاضای کمک دارم.
    کد pagination من به صورت زیر است و پست های من تحت تاثیر متغیر per_pages قرار می گیرند ولی متاسفانه دکمه های صفحه بندی در view نمایش داده نمی شوند !!!- home_modelو pagination رو هم در سازنده load کرده ام.
    آخرین ویرایش به وسیله mahdi.prg : جمعه 09 مرداد 1394 در 14:42 عصر

  21. #181

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    تشکر از مطالب عالیتان

  22. #182
    کاربر دائمی آواتار reza_alie
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    <Tehran/>
    پست
    449

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام
    چطوری میتونم از دیتابیس پشتیبان بگیرم ؟
    از کد های خود زیر استفاده کردم ولی جواب نداد:
    // Load the DB utility class
    $this->load->dbutil();

    // Backup your entire database and assign it to a variable
    $backup =& $this->dbutil->backup();

    // Load the file helper and write the file to your server
    $this->load->helper('file');
    write_file('/path/to/mybackup.gz', $backup);

    // Load the download helper and send the file to your desktop
    $this->load->helper('download');
    force_download('mybackup.gz', $backup);

    اگه امکان داره راهنماییی کنید
    خیلی مممنون

  23. #183

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    استاد خیلی خیلی ممنون از شما.فقط پکیج تون کی آماده میشه خیلی منتظریم.

  24. #184

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    آقای سیف زاده میخواستم خواهش کنم اگه امکان داره قسمت هایی رو که آماده کردید رو بزارید توی سایت تا ما این قسمت ها رو مشاهده کنیم ان شاء الله قسمت های پایانی هم تکمیل میشه.ممنون

  25. #185

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت استاد گرامی
    استاد من توی آموزش
    codeigniter
    شما تا فیلم شماره 5 پیش رفتم.مشکلی که در پایان این جلسه دارم اینه که طبق آموزش شما باید خروجی بصورت
    1.jpg

    باشه که الحاق کردم ولی برای من بصورت
    2.jpg

    در میاد میشه بفرمایین مشکل کار از کجاست و چطور میتونم مشکلم رو برطرف کنم؟
    اینم کد هایی که نوشتم:
    2015-08-11 2-43-46 PM.png
    2015-08-11 2-43-59 PM.png
    در ضمن توی دیتابیسم هم در جدول post من همون چیزایی که شما نوشتید رو دقیق نوشتم یعنی 4 چیز داخلشه
    پیشاپیش از زحماتتون کمال تشکر و قدر دانی رو دارم.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله majiiid : سه شنبه 20 مرداد 1394 در 15:47 عصر

  26. #186
    کاربر تازه وارد آواتار mikrob
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    قم
    پست
    49

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط majiiid مشاهده تاپیک
    سلام
    باید در function getallpost اینجوری بنویسی:

    return $this->db->get('post')->result_array();

  27. #187

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    با سلام ممنون از راهنماییتون مشکلم برطرف شد.

  28. #188

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    با سلام و خسته نباشید.استاد این آموزش yii کی به پایان میرسه و برای دانلود میذاریدش؟
    واینکه توی همین تایپیک لینکشو میذارید یا یکی دیگه میسازید؟

  29. #189

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام چرا فیلم 15 نصفس؟ مگه نگفتین تو فیلم میخاین بالای صفحه admin نمایش داده بشه ولی ادامه ندادین بقیشو و تیک remember هم بعد آخرین کدها کار خاصی انجام نمیده درصورتی که چون کوکی ساخته شده باید در ورود های بعدی autologin بشه میشه راهنماییم کنین خیلی نیاز دارم به ادامه این فیلم


    این کد MY_Controller که کار خاصی انجام نمی ده

    <?php
    class MY_Controller extends CI_Controller
    { public $username;

    function __construct()
    {
    parent::__construct();



    $slogin=$this->input->cookie('userpage');

    if(!empty($slogin))
    {
    $this->load->library('encrypt');
    $login_text=$this->encrypt->decode($slogin,ENCRYPT_KEY);
    $login_info=explode('_',$login_text);
    $this->username=$login_info[0];
    $is_login=$login_info[1];
    if($is_login!='islogin')
    {
    redirect('login/index');
    }

    else
    {
    $login=$this->session->userdata('login');
    if(!empty($login))
    {
    if($login!=true)
    {
    redirect('login/index');
    }
    }
    else
    {
    redirect('login/index');}
    }
    $this->username=$this->session->userdata('username');

    //end if
    }


    //end function
    }


    //end class
    }
    ?>

  30. #190

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    تقاضای کمک از تمامی دوستانی که ساکن تهران هستن
    مجموعه آموزشی yii2‌ آماده برای انتشار هست. و حدود ۷۰۰ مگابایت باید آپلود بشه. متاسفانه دسترسی به اینترنت ندارم و به دلایلی نمیتونم برم کافی نت
    دوستان اگر کسی ساکن تهران هست هر چه سریعتر با من تماس بگیره و این ۷۰۰ مگابایت رو در دراپ باکس آپلود کنه
    بازم ممنون.
    شماره تماس ۰۹۳۷۴۶۹۳۴۹۳

  31. #191

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام این کد صفحه login model منه
    <?php
    class Login_model extends CI_Model
    {
    function __construct()
    {
    // Call the CI_Model constructor
    parent::__construct();
    }
    function check()
    {

    $username=$this->input->post('username',true);
    $password=$this->input->post('password',true);
    $remember=$this->input->post('remember',true);

    //$this->db->select('username','password');
    //$this->db->where('username',$username);
    //$this->db->where('password',md5($password));
    //$this->db->from('user');
    //$this->db->limit(1);
    //$is=$this->db->count_all_results();
    $user=$this->db->get_where('user',array('username'=>$username,'pas sword'=>md5($password)));

    $is=$user->num_rows();
    if($is>0)
    {$id=$user->row(0)->id;

    $data_session=array(
    'username'=>$username,
    'login'=>true,
    'id'=>$id);
    $this->session->set_userdata($data_session);

    //cookie
    if($remember==1)
    {
    $login_text=$username.'_islogin_'.$id;
    $this->load->library('encrypt');
    $cookie_value=$this->encrypt->encode($login_text,ENCRYPT_KEY);



    $data_cookie=array(
    'name'=>'userpage',
    'value'=>$cookie_value,
    'expire'=>time()+60*60*24*365,);

    $this->input->set_cookie($data_cookie);

    }


    redirect('dashboard/index');

    }
    else{
    redirect('login/index');}






    }






    }
    نمیدونم چرا id مقدار دهی نمیشه و وقتی که میخام به متغیر $user_id به وسیله این فیلد مقدار بدم مقدار داده نمیشه و در جدولم null قرار میگیره
    خواهش میکنم کمک کنین

  32. #192

    Angry نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    آقای سیف زاده چرا جواب سوالای مربوط به codeigniter و نمی دید تو رو خدا کمک کنین خیلی مهمه
    این سوال مربوط به فیلم 16 میشه و وقتی در جدول داده ها درج میشه author_id برابر با null می شود
    اینم کد ها:
    صفحه login_model

    <?php
    class Login_model extends CI_Model
    {
    function __construct()
    {
    // Call the CI_Model constructor
    parent::__construct();
    }
    function check()
    {

    $username=$this->input->post('username',true);
    $password=$this->input->post('password',true);
    $remember=$this->input->post('remember',true);

    //$this->db->select('username','password');
    //$this->db->where('username',$username);
    //$this->db->where('password',md5($password));
    //$this->db->from('user');
    //$this->db->limit(1);
    //$is=$this->db->count_all_results();
    $user=$this->db->get_where('user',array('username'=>$username,'pas sword'=>md5($password)));

    $is=$user->num_rows();
    if($is>0)
    {$id=$user->row(0)->id;

    $data_session=array(
    'username'=>$username,
    'login'=>true,
    'id'=>$id);
    $this->session->set_userdata($data_session);

    //cookie
    if($remember==1)
    {
    $login_text=$username.'_islogin_'.$id;
    $this->load->library('encrypt');
    $cookie_value=$this->encrypt->encode($login_text,ENCRYPT_KEY);



    $data_cookie=array(
    'name'=>'userpage',
    'value'=>$cookie_value,
    'expire'=>time()+60*60*24*365,);

    $this->input->set_cookie($data_cookie);

    }


    redirect('dashboard/index');

    }
    else{
    redirect('login/index');}






    }

    }

    صفحه my_controller


    <?php
    class MY_Controller extends CI_Controller
    { public $username;
    public $user_id;

    function __construct()
    {
    parent::__construct();



    $slogin=$this->input->cookie('userpage');

    if(!empty($slogin))
    {
    $this->load->library('encrypt');
    $login_text=$this->encrypt->decode($slogin,ENCRYPT_KEY);

    $login_info=explode('_',$login_text);

    $this->username=$login_info[0];
    $this->user_id=$login_info[2];
    $is_login=$login_info[1];
    if($is_login!='islogin')
    {
    redirect('login/index');
    }

    else
    {
    $login=$this->session->userdata('login');
    if(!empty($login))
    {
    if($login!=true)
    {
    redirect('login/index');
    }
    }
    else
    {
    redirect('login/index');}
    }
    $this->username=$this->session->userdata('username');
    $this->user_id=$this->session->userdata('id');


    //end if
    }


    //end function
    }


    //end class
    }
    ?>
    صفحه post
    <?php

    class Post extends MY_Controller
    {
    function index()
    {
    $this->template->load('post/index');


    }
    function create()
    {

    $this->load->model('post_model');
    $data=$_POST;
    $data['create_time']=time();
    $data['author_id']=$this->user_id;


    $this->post_model->insert($data);


    }
    }

  33. #193

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام خواهشا کل cms بزارین بری دانلود بعضی قسمتا رو نصفه گفتین کاملش کنیم حداقل خواهش میکنم. تو یکی از فیلم ها هم گفته بودین میزارین ولی وجود نداره هیچ جایی

  34. #194

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    مشکلم حل شد

  35. #195

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    باز هم سلام در فیلم 16 گفتین میتونیم validation ها رو درست کنیم من این کار رو کردم و درست هم کار کرد ولی میشه بگین چجوری میتونم وقتی view لود میکنم همراه با css و layout لود بشه؟ چون برای من بدون اون ها لود میشه ولی وقتی redirect میکنم درست انجام میشه ولی ارور فرم و نمایش نمیده.


  36. #196

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    این مشکلم خودم حل کردم :)

  37. #197

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    با سلام خدمت استاد.فیلم ها رو آپلود کردم در dropbox

  38. #198

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط majiiid مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت استاد.فیلم ها رو آپلود کردم در dropbox
    ممنون.بزار لینکشو عزیز

  39. #199
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1393
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    67

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط majiiid مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت استاد.فیلم ها رو آپلود کردم در dropbox
    سلام...
    کاش لینکشو می ذاشتید...
    ممنون می شم بذارید...
    خدا خیرت بده

  40. #200

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام
    ببخشید هیچ کدوم از دوستان سورس این مجموعه رو نداره...من بعضی جاها از روی فیلم جلو می رم اما بازم ارور می گیره... ممنون میشم سورس کامل رو بزارید

صفحه 5 از 6 اولاول ... 3456 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: آموزش asp.net از مبتدی تا پیشرفته و کار با وب سرویس و sms
    نوشته شده توسط majidshsh در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 17 فروردین 1393, 09:53 صبح
  2. آموزش: آموزش زبان sql از مبتدی تا پیشرفته
    نوشته شده توسط adonis27 در بخش MySQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 01 تیر 1391, 12:47 عصر
  3. معرفی کتاب آموزش دریم ویور از مبتدی تا پیشرفته
    نوشته شده توسط kooroush در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 22 بهمن 1388, 22:08 عصر
  4. مقاله: آموزش کامل VB6 از مبتدی تا پیشرفته
    نوشته شده توسط H4i0 ACP در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 06 خرداد 1387, 23:17 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •