نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تغییر ظاهر فرم ها و اعتبار سنجی فرم ها

  1. #1

    تغییر ظاهر فرم ها و اعتبار سنجی فرم ها

    سلام توی Yii میشه از فرم های خودش استفاده کرد ولی validation اونها مثل تصویر زیر نباشه و خودمون اعتبار سنجیش رو تغییر بدیم ؟ چون از نظر ظاهری برام مهمه میخوام انعطافم بیشتر باشه ... اگه اعتبار سنجی رو خودش انجام بده و فقط بتونم نحوه نمایش برای کاربر رو تغییر بدم که عالیه .... مثلا نمیخوام از هر فیلدی که خالی گذشت مثل تصویر زیر قرمز بشه میخوام تول تیپش نمایش داده بشه ... مثلا گفتم

    لینک تصویر


    uy8qic0hnbfzh9ilzu7.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: تغییر ظاهر فرم ها و اعتبار سنجی فرم ها

    این کد رو این خط تولید میکنه

    <?php echo $form->error($model,'field');?>

    هر بلایی دوست داری سرش بیار.

  3. #3

    نقل قول: تغییر ظاهر فرم ها و اعتبار سنجی فرم ها

    پیشنهاد می کنم view ها رو از ابتدا خودتون بنویسید
    نمونه ای از پیاده سازی فرم ها در Yii که توسط ما انجام شده:
    payamkadeh.com/site/login
    و
    payamkadeh.com/site/register

  4. #4

    نقل قول: تغییر ظاهر فرم ها و اعتبار سنجی فرم ها

    پیشنهاد می کنم view ها رو از ابتدا خودتون بنویسید
    اگه از اول خودم بنویسم csrf رو هم خودم باید چک کنم که اینو نمی خواستم ... ظاهر زیبا و اختصاصی شده ولی تا حد ممکن از امکانات Yii استفاده بشه

  5. #5

    نقل قول: تغییر ظاهر فرم ها و اعتبار سنجی فرم ها

    مگه چک کردن CSRF چقدر دردسر داره؟ میتونید توی متد init کنترلر اصلی (protected/components/Controller.php) یکبار برای همه کنترلرها انجام بدین.

  6. #6

    نقل قول: تغییر ظاهر فرم ها و اعتبار سنجی فرم ها

    مگه چک کردن CSRF چقدر دردسر داره؟ میتونید توی متد init کنترلر اصلی (protected/components/Controller.php) یکبار برای همه کنترلرها انجام بدین.
    قبلا توی کد ایگنایتر هم همین کارو میکردم الان توی Yii هم باید این کارو بکنم ... اکی مرسی

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در استفاده از پلاگین اعتبار سنجی فرم(validation plugin)
    نوشته شده توسط andreyshowa در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 06 فروردین 1392, 10:14 صبح
  2. مبتدی: اعتبار سنجی فرم ثبت
    نوشته شده توسط amir_abtin_2007 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 06 بهمن 1391, 14:01 عصر
  3. مبتدی: اعتبار سنجی فرم
    نوشته شده توسط habibvafapour در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 13 دی 1391, 10:34 صبح
  4. مشکل در اعتبار سنجی فرم
    نوشته شده توسط andreyshowa در بخش jQuery
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 25 تیر 1391, 03:36 صبح
  5. سوال: اعتبار سنجی فرم
    نوشته شده توسط mehrshadms در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 30 آبان 1390, 22:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •