نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: اعتبار سنجی داینامیک

  1. #1

    Question اعتبار سنجی داینامیک

    با سلام
    من میخوام توی مدلم یه اعتبار سنجی به شکل زیر انجام بدم
    که داخل مدل یه تابع بنویسم که مقدار فیلد جاری رو دریافت کنه و یه سری عملیات انجام بده نهایتا تابع رو داخل قسمت رول قرار بدم به شکل زیر

    array('m_number', 'compare','operator'=>'<=','compareValue'=> $this->capa($this->attributes['m_number'])),




    الان کد بالا کار نمیکنه درواقع میخوام نحوه استفاده از فیلد رکورد جاری رو بدست بیارم و به عنوان ورودی بدمش به تابع capa() ! ولی هرکاری میکنم جواب نمیده
    لطفا اگه کسی میدونه کمکم کنه
    مرسی

  2. #2

    نقل قول: اعتبار سنجی داینامیک

    اینطوری تست کنید ببینید جواب میده:
    array('m_number', 'compare','operator'=>'<=','compareValue'=>$this->capa()),

    کد متد capa :
    public function capa()
    {
    // access to m_number via $this->m_number
    }

  3. #3

    نقل قول: اعتبار سنجی داینامیک

    ممنون از پاسختون جناب شهرکی
    اینو امتحان کردم اما باز کار نکرد در واقع فک کنم مقدار رو دریافت نمیکنه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: اعتبار سنجی داینامیک

    مشکل چیه ؟ دقیقا میخواید چیکار کنید ؟

  5. #5

    نقل قول: اعتبار سنجی داینامیک

    من میخوام توی فایل مدل به مقدار فیلدی که کاربر نوشته دسترسی پیدا کنم و براساس اون فیلد های بعدی رو ولیدیت کنم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: اعتبار سنجی داینامیک


    public function beforeValidate(){
    echo CVarDumper::dump($this->attributes,10,true);
    Yii::app()->end();
    }

    توی مدل مربوطه قرار بدید ببینید خروجی چی هستش ؟ و یک مثال از کاری رو که میخواید رو هم مطرح کنید ببینیم چیکار میشه کرد.

  7. #7

    نقل قول: اعتبار سنجی داینامیک

    خروجی یه آرایه از فیلدهای مدل به همراه مقادیر اون ها هستش ،

  8. #8

    نقل قول: اعتبار سنجی داینامیک

    نمیدونم چه جوری توضیح بدم یه مثال ساده بگم..
    کاربر وارد فرم جاری میشه و میخواد 2 تا فیلد رو پر کنه فیلد اول رو مثلا 1 وارد میکنه و طبق مقدار این فیلد اول ، فیلد دوم ولیدیت بشه یعنی مقدار توی مدل گرفته بشه و داخل یه تابع قرار بدیم و اون تابع بررسی میکنه و یه مقدار برمیگردونه و با اون مقدار ولیدت بشه فیلد دوم!

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    http://reza.biz
    پست
    858

    نقل قول: اعتبار سنجی داینامیک

    public $val1 , $val2;


    function rules()
    {
    return array(
    array('val1,val2','checkVal'),
    );
    }


    function checkVal($att,$val)
    {
    if($this->val1 > $this->val2)
    {
    $this->addError('val1','val1 بزرگتر هست');
    $this->addError('val2','val1 بزرگتر هست');
    }
    }

  10. #10

    نقل قول: اعتبار سنجی داینامیک

    ممنون رضا جان..

تاپیک های مشابه

  1. اعتبار سنجی تاریخ ورودی توسط کاربر در .net 2005
    نوشته شده توسط saffari2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 15 بهمن 1384, 08:26 صبح
  2. اعتبار سنجی
    نوشته شده توسط شفیعی در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 02 بهمن 1384, 23:58 عصر
  3. اعتبار سنجی
    نوشته شده توسط meh_secure در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 11 آذر 1384, 23:59 عصر
  4. اعتبار سنجی مقادیر وارد شده
    نوشته شده توسط ali643 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 04 خرداد 1384, 20:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •