نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: در خواست مرتب ساز یا زیبا کننده HTML, CSS, JavaScript, PHP

  1. #1

    در خواست مرتب ساز یا زیبا کننده HTML, CSS, JavaScript, PHP

    سلام دوستان

    یک اسکریپت می خوام که بتونم HTML, CSS, JavaScript, PHP مرتب کنه.

    مثل سایت های

    http://jsbeautifier.org/
    http://phpbeautifier.com/
    http://beta.phpformatter.com/
    لطفا در الویت برنامه ای معرفی کنید که با PHP باشد.

    خیلی گشتم و کلی برنامه پیدا کردم.
    اما یا فقط برای یک زبان هستند و زبانهای دیگر را درست مرتب نمی کنند.

    یا PHP 5+ را پشتیبانی نمی کنند و...

    یا با Python یا C و... نوشته شده بودند.
    در حالی که برنامه ای می خوام که PHP یا JavaScript باشه.



    باتشکر

  2. #2

    نقل قول: در خواست مرتب ساز یا زیبا کننده HTML, CSS, JavaScript, PHP

    دوستان کسی نیست بتونه یک برنامه خوب معرفی کنه؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    نقل قول: در خواست مرتب ساز یا زیبا کننده HTML, CSS, JavaScript, PHP

    اسکریپت نمیدونم ولی خود ویرایشگرها همچین کاریو خیلی خوب انجام میدن.مانند netbeans-zend studio

  4. #4

    نقل قول: در خواست مرتب ساز یا زیبا کننده HTML, CSS, JavaScript, PHP

    سلام.برای html - css -js مه شما با همون دریم ویور هم میتونید انجام بدید.برید تو قسمت commands بعد applye source formatting رو بزنید.


    -------------
    www.php-pro.ir/edu

  5. #5

    نقل قول: در خواست مرتب ساز یا زیبا کننده HTML, CSS, JavaScript, PHP

    دوستان عزیز
    خیلی ممنون از راهنمایهایتان

    ولی در پست اول هم گفتم:

    برنامه ای می خوام که PHP یا JavaScript باشه

    باتشکر

  6. #6

    نقل قول: در خواست مرتب ساز یا زیبا کننده HTML, CSS, JavaScript, PHP

    دوستان عزیز برای درک بهتر مشکل من کد زیر را در سایت http://jsbeautifier.org/ وارد کنید:

    کد HTML:
    <!DOCTYPE html><html lang="en"><head><meta charset="utf-8"><meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge"><meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1"><title>Bootstrap 101 Template</title><!-- Bootstrap --><link href="css/bootstrap.min.css" rel="stylesheet"><!-- HTML5 Shim and Respond.js IE8 support of HTML5 elements and media queries --><!-- WARNING: Respond.js doesn't work if you view the page via file:// --><!--[if lt IE 9]><script src="https://oss.maxcdn.com/html5shiv/3.7.2/html5shiv.min.js"></script><script src="https://oss.maxcdn.com/respond/1.4.2/respond.min.js"></script><![endif]--><style>*{padding:0;margin:0;}body{direction:rtl;}</style></head><body><?php echo "Loading...";$a=array("1","2","3");$b=array("1"=>"a","2"=>"b");if(true==true){echo "Complate.";}function func($var){echo $var;}?><h1>Hello, world!</h1><!-- jQuery (necessary for Bootstrap's JavaScript plugins) --><script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.11.1/jquery.min.js"></script><!-- Include all compiled plugins (below), or include individual files as needed --><script src="js/bootstrap.min.js"></script><script>var a=new Array("1","2","3");function func(v){alert(v);}if(true==true){alert("true");}</script></body></html>
    تنها در 2 قسمت مشکل وجود دارد:
    1- در خط 13
    2- در خط 26 که همش کدهای PHP است و مرتب نشده است.

    سایت های http://phpbeautifier.com/ و http://beta.phpformatter.com/ فقط کدهای PHP را مرتب می کنند.

    اگر بتونید راهی معرفی کنید که بتونم به jsbeautifier قابلیت مرتب سازی PHP را اضافه کنم، کار تمومه.

    پیشاپیش ممنون

  7. #7

    نقل قول: در خواست مرتب ساز یا زیبا کننده HTML, CSS, JavaScript, PHP

    خوب خروجی jsbeautifier.org
    رو phpbeautifier.com میدیم
    نتیجه اش میشه این
    مشکل کجاست!!!

    <!DOCTYPE html>
    <html lang="en">

    <head>
    <meta charset="utf-8">
    <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
    <title>Bootstrap 101 Template</title>
    <!-- Bootstrap -->
    <link href="css/bootstrap.min.css" rel="stylesheet">
    <!-- HTML5 Shim and Respond.js IE8 support of HTML5 elements and media queries -->
    <!-- WARNING: Respond.js doesn't work if you view the page via file:// -->
    <!--[if lt IE 9]><script src="https://oss.maxcdn.com/html5shiv/3.7.2/html5shiv.min.js"></script><script src="https://oss.maxcdn.com/respond/1.4.2/respond.min.js"></script><![endif]-->
    <style>
    * {
    padding: 0;
    margin: 0;
    }
    body {
    direction: rtl;
    }
    </style>
    </head>

    <body>
    <?php
    echo "Loading...";
    $a = array("1", "2", "3");
    $b = array("1" => "a", "2" => "b");

    if (true == true)
    {
    echo "Complate.";
    }

    function func($var)
    {
    echo $var;
    } ?>
    <h1>Hello, world!</h1>
    <!-- jQuery (necessary for Bootstrap's JavaScript plugins) -->
    <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.11.1/jquery.min.js"></script>
    <!-- Include all compiled plugins (below), or include individual files as needed -->
    <script src="js/bootstrap.min.js"></script>
    <script>
    var a = new Array("1", "2", "3");

    function func(v) {
    alert(v);
    }
    if (true == true) {
    alert("true");
    }
    </script>
    </body>

    </html>


  8. #8

    نقل قول: در خواست مرتب ساز یا زیبا کننده HTML, CSS, JavaScript, PHP

    خروجی که من دریافت می کنم:
    <!DOCTYPE html>
    <html lang="en">

    <head>
    <meta charset="utf-8">
    <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
    <title>Bootstrap 101 Template</title>
    <!-- Bootstrap -->
    <link href="css/bootstrap.min.css" rel="stylesheet">
    <!-- HTML5 Shim and Respond.js IE8 support of HTML5 elements and media queries -->
    <!-- WARNING: Respond.js doesn't work if you view the page via file:// -->
    <!--[if lt IE 9]><script src="https://oss.maxcdn.com/html5shiv/3.7.2/html5shiv.min.js"></script><script src="https://oss.maxcdn.com/respond/1.4.2/respond.min.js"></script><![endif]-->
    <style>
    * {
    padding: 0;
    margin: 0;
    }
    body {
    direction: rtl;
    }
    </style>
    </head>

    <body>
    <?php echo "Loading...";$a=array( "1", "2", "3");$b=array( "1"=>"a","2"=>"b");if(true==true){echo "Complate.";}function func($var){echo $var;}?>
    <h1>Hello, world!</h1>
    <!-- jQuery (necessary for Bootstrap's JavaScript plugins) -->
    <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.11.1/jquery.min.js"></script>
    <!-- Include all compiled plugins (below), or include individual files as needed -->
    <script src="js/bootstrap.min.js"></script>
    <script>
    var a = new Array("1", "2", "3");

    function func(v) {
    alert(v);
    }
    if (true == true) {
    alert("true");
    }
    </script>
    </body>

    </html>

  9. #9

    نقل قول: در خواست مرتب ساز یا زیبا کننده HTML, CSS, JavaScript, PHP

    گفتم که خروجی jsbeautifier.org
    رو به phpbeautifier.com بدید
    شما الان همین خروجی رو که از jsbeautifier.org
    گرفتید رو به phpbeautifier.com بدید.

  10. #10

    نقل قول: در خواست مرتب ساز یا زیبا کننده HTML, CSS, JavaScript, PHP

    نقل قول نوشته شده توسط bagherok مشاهده تاپیک
    گفتم که خروجی jsbeautifier.org
    رو به phpbeautifier.com بدید
    شما الان همین خروجی رو که از jsbeautifier.org
    گرفتید رو به phpbeautifier.com بدید.
    شرمنده بی دقتی از من بود.

    امتحان کردم و مشکلی هم نبود.

    اما من همین برنامه های مرتب ساز را می خوام در پروژه خودم استفاده کنم.

    با jsbeautifier مشکلی ندارم. چون خوشبختانه لینک دانلودش هست.

    فقط نتونستم یک برنامه خوب برای PHP پیدا کنم که بتونه PHP 5.3 و بالاتر را پشتیبانی کنه.

    اگر بتونید لینک دانلود برنامه برای PHP بذارید ممنون میشم.
    راستی jsbeautifier که تحت PHP نوشته شده هست؟ اگر باشه کار خیلی راحت تر و سریعتر میشه.

    ممنون

  11. #11

    نقل قول: در خواست مرتب ساز یا زیبا کننده HTML, CSS, JavaScript, PHP

    سلام مجدد

    دوستان خیلی گشتم. ولی نتونستم به نتیجه برسم.

    کسی نیست بتونه کمک کنه؟

  12. #12

    نقل قول: در خواست مرتب ساز یا زیبا کننده HTML, CSS, JavaScript, PHP


تاپیک های مشابه

  1. آموزش: معرفی سایت آموزش طراحی وب HTML , CSS , JavaScript , Jquery و ...
    نوشته شده توسط DeveloperStudio در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393, 14:11 عصر
  2. کلاس های html,css,javascript ، خواهشا کمک
    نوشته شده توسط poriab در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 03 بهمن 1389, 13:25 عصر
  3. آموزش: یک نمونه تمرین از HTML-CSS-JAVASCRIPT-JQUERY
    نوشته شده توسط mohsen.dbnet در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 09 اسفند 1388, 03:05 صبح
  4. يك سايت كاملافارسي براي آموزش html/css/javascript
    نوشته شده توسط bps20590 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 02 مهر 1387, 20:58 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •