نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: لیست علاقمندی

  1. #1

    لیست علاقمندی

    سلام دوستان
    من با کد زیر یه لیست علاقمندی بوجود اوردم حالا میخوام یه سری شرط بزارم که با کلیک روی هر آیتم متن اون آیتم رو بگیره و با توجه به اون متن یه صفحه مشخص رو باز کنه ، ولی کدش رو نمیدونم چطوره اگه امکانش هست راهنماییم کنید
    اینم کد :
    import java.util.ArrayList;
    import java.util.List;
    import android.app.ListActivity;
    import android.content.SharedPreferences;
    import android.os.Bundle;
    import android.widget.ArrayAdapter;
    import android.widget.ListView;

    public class Favorites extends ListActivity {
    public int subject_total_number;
    public Globals global=new Globals();
    public List<String> Favorites_numbers;
    public List<String> Favorites_strings;
    public String each_subjects;

    private ListView lv;
    ArrayAdapter<String> adapter;

    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    // TODO Auto-generated method stub
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.favorites);

    Favorites_strings=new ArrayList<String>();
    Favorites_numbers=new ArrayList<String>();

    SharedPreferences shared=getSharedPreferences("Prefs", MODE_PRIVATE);

    subject_total_number=global.Subject_total_number;

    for (int x = 1; x < subject_total_number+1; x++) {
    String each_subject="subject_"+String.valueOf(x);
    Boolean b=shared.getBoolean(each_subject, false);

    if (b) {
    String this_subject="subject_"+String.valueOf(x);
    int resID=getResources().getIdentifier(this_subject, "string",
    getPackageName());
    Favorites_strings.add(getResources().getString(res ID));
    String x_string=String.valueOf(x);
    Favorites_numbers.add(x_string);
    }
    }

    lv=(ListView)findViewById(android.R.id.list);

    adapter=new ArrayAdapter<String>(this, R.layout.fav_list_item,
    R.id.fav_txt_list, Favorites_strings);

    lv.setAdapter(adapter);


    }

    }

  2. #2

    نقل قول: لیست علاقمندی

    دوستان ممنون از جواباتون ولی متاسفانه متوجه نشدم

  3. #3

    نقل قول: لیست علاقمندی

    دوستان اگه میشه راهنمایی کنید...به نظرم چیز سختی نیست!!کارم بد گیره اینه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار SASAN_AH
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    بوشـــــهر
    پست
    175

    نقل قول: لیست علاقمندی

    سلام ازين كد استفاده كنيد

    lv.setOnItemClickListener(new AdapterView.OnItemClickListener() {

    @Override
    public void onItemClick(AdapterView<?> parent, final View view,
    int position, long id) {
    String favorite_number = Favorites_numbers.get(position);
    Intent i = new Intent(getApplicationContext(),
    Show.class);
    i.putExtra("subject_number", favorite_number);
    startActivity(i);
    }

    });
    }


  5. #5

    نقل قول: لیست علاقمندی

    نقل قول نوشته شده توسط SASAN_AH مشاهده تاپیک
    سلام ازين كد استفاده كنيد

    lv.setOnItemClickListener(new AdapterView.OnItemClickListener() {

    @Override
    public void onItemClick(AdapterView<?> parent, final View view,
    int position, long id) {
    String favorite_number = Favorites_numbers.get(position);
    Intent i = new Intent(getApplicationContext(),
    Show.class);
    i.putExtra("subject_number", favorite_number);
    startActivity(i);
    }

    });
    }

    این کار نکرد!
    میخوام بررسی کنه ببینه متن آیتمی که روش کلیک شده رو بگیره،بعد با چندتا شرط با توجه به متن اون آیتم به کلاس مورد نظر بره(اسم کلاس و متن آیتم یکی نیست)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار SASAN_AH
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    بوشـــــهر
    پست
    175

    نقل قول: لیست علاقمندی

    ساخت علاقه مندي ها بدون ديتابيس
    از طريق string بايد ساخت

    نميدونم شما چطور عمل كردين !!
    آخرین ویرایش به وسیله SASAN_AH : سه شنبه 15 مهر 1393 در 20:30 عصر

  7. #7

    نقل قول: لیست علاقمندی

    تقریبا طبق این آموزش ولی برای صفحات مختلف از SharedPreferences استفاده نکردم!

  8. #8

    نقل قول: لیست علاقمندی

    فهمیدم چطوره .... ممنون از وقتی که گذاشتید

تاپیک های مشابه

  1. URL برای دانلود Agent ها و لیست فرامین هر کدام
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 09 اسفند 1396, 15:12 عصر
  2. پاسخ: 14
    آخرین پست: چهارشنبه 06 آبان 1394, 15:44 عصر
  3. مشکل با ایجاد لیست علاقمندی ها
    نوشته شده توسط zarabela در بخش Android Studio
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 07 مهر 1393, 02:19 صبح
  4. باز کردن یک لیست از داده ها با زدن دکمه Button از datagrid
    نوشته شده توسط ahmad_rabie2002 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 مهر 1382, 17:03 عصر
  5. مشکل با لیست باکس
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش VB.NET
    پاسخ: 17
    آخرین پست: یک شنبه 12 مرداد 1382, 14:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •