نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ایجاد pdf

  1. #1

    ایجاد pdf

    سلام و خسته نباشید به اساتید عزیز
    به این تصویر ی نگا بندازید.
    http://s5.picofile.com/file/8144842700/oiuy.PNG

    آیا میشود در وب کاری کرد که این صفحه من به pdf تبدیل شده و در اختیار کاربر قرار گیرد.
    آیا اصلا میتوان در وب pdf درست کرد.
    منظورم اینه که کاربر بعد از مشاهده این جزئیات بتواند یک نسخه از آن را در فایل pdf داشته باشد.

    به تظرتون من چ طور میتونم ی نسخه از این اطلاعات رو به کاربر ارائه بدم.
    منظورم از چ طور یعنی در چ فرمتی و ب شکلی.
    من میخوام کاربر از این اطلاعات ی نسخه تو سیستمش داشته باشه.
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: ایجاد pdf

    امید وارم منظورمو رسونده باشم.
    آیا تابعی برای تبدیل صفحه و محتویات اون به فایل pdf وجود دارد.
    یا تابعی
    برای عکس گرفتن از صفحه.
    ممنون

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: ایجاد pdf

    بله کلاس آماده درست کردن فایل pdf توسط داده ها برای php موجود هست میتونید سرچ کنید...
    عکس گرفتن از صفحه هم شدنی هست ولی فکر نمیکنم نیازی باشه ... شما میتونید داده ها رو از دیتابیس بگیرید و تبدیل به pdf کنید ...

  4. #4

    نقل قول: ایجاد pdf

    نقل قول نوشته شده توسط thacker مشاهده تاپیک
    بله کلاس آماده درست کردن فایل pdf توسط داده ها برای php موجود هست میتونید سرچ کنید...
    عکس گرفتن از صفحه هم شدنی هست ولی فکر نمیکنم نیازی باشه ... شما میتونید داده ها رو از دیتابیس بگیرید و تبدیل به pdf کنید ...
    شما بلدید ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: ایجاد pdf

    نقل قول نوشته شده توسط reza10wert مشاهده تاپیک
    شما بلدید ؟
    کلاس های زیادی برای تبدیل به PDF وجود داره . خودم با mpdf زیاد کار میکنم و راضی هستم . از زبان فارسی هم پشتیبانی میکنه و کار باهاش ساده هست :
    http://www.mpdf1.com/mpdf/index.php

    برای تبدیل pdf به عکس هم میتونید از imagemagick استفاده کنید

  6. #6

    نقل قول: ایجاد pdf

    نقل قول نوشته شده توسط thacker مشاهده تاپیک
    کلاس های زیادی برای تبدیل به PDF وجود داره . خودم با mpdf زیاد کار میکنم و راضی هستم . از زبان فارسی هم پشتیبانی میکنه و کار باهاش ساده هست :
    http://www.mpdf1.com/mpdf/index.php

    برای تبدیل pdf به عکس هم میتونید از imagemagick استفاده کنید
    روش استفاده رو هم می فرمایید . ممنون

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: ایجاد pdf

    اینم یه نمونه ساده به همراه توضیحات :

    <?php
    $html='<center>در این قسمت می توانید از تمام کدهای HTML استفاده کنید و خروجی به همان شکل دلخواه تبدیل به PDF می شود</center>';
    include("mpdf.php");

    // سایز بندی صفحه خروجی بر اساس سایزهای استاندارد
    $mpdf=new mPDF('fa','A4');
    $mpdf->SetDisplayMode('fullpage');

    // استفاده از فایل css دلخواه
    $stylesheet = file_get_contents('style.css');
    $mpdf->WriteHTML($stylesheet,1);

    $mpdf->autoLangToFont = true;
    $mpdf->SetDirectionality('rtl');

    $mpdf->WriteHTML($html);
    $mpdf->Output('file.pdf','F'); // ذخیره با نام دلخواه
    ?>

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ایجاد PDF
    نوشته شده توسط regbyte در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 17 آبان 1388, 23:57 عصر
  2. ایجاد pdf برای صفحه سایت
    نوشته شده توسط tc1000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 05 شهریور 1387, 10:59 صبح
  3. ایجاد pdf از گزارش
    نوشته شده توسط mohammadsaleh در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 24 آذر 1386, 13:35 عصر
  4. ایجاد PDF بدون preview
    نوشته شده توسط ssmehizadeh در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 21 شهریور 1385, 16:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •