صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 81

نام تاپیک: تقویم شمسی + DLL

  1. #41
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    77

    نقل قول: تقویم شمسی+DLL

    سلام
    آیا امکان داره سورس شما رو داشته باشیم ؟

  2. #42
    کاربر دائمی آواتار momimomi
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    269

    نقل قول: تقویم شمسی+DLL

    سلام دوست عزیز
    بسیار ممنون از آموزش این کامپوننت مهم و کاربردی
    اگه میشه آموزشها رو همراه با سورس بذارید

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار momimomi
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    269

    نقل قول: تقویم شمسی+DLL

    سلام
    یه سوال دیگه
    روزهای شنبه 1 شنبه، 2شنبه و ... را که تایپ می کنم میخواهم مثل شما اعدادش فارسی باشه، چیکار کنم؟

  4. #44
    کاربر دائمی آواتار moharam1370
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    121

    نقل قول: تقویم شمسی+DLL

    سلام ، در این کامپوننت روز مشخص شده رو رنگشو به سبز تغییر دادم ، حالا اگر بخوام یه سلول خاص رو سلکت کنم ، چه کدی باید بنویسم ؟

    Untitled1.jpg

  5. #45
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: تقویم شمسی+DLL

    نقل قول نوشته شده توسط silver189 مشاهده تاپیک
    سلام
    آیا امکان داره سورس شما رو داشته باشیم ؟
    دوست عزیز اموزشها که تموم شد سورس کامل رو میزارم براتون

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: تقویم شمسی+DLL

    نقل قول نوشته شده توسط moharam1370 مشاهده تاپیک
    سلام ، در این کامپوننت روز مشخص شده رو رنگشو به سبز تغییر دادم ، حالا اگر بخوام یه سلول خاص رو سلکت کنم ، چه کدی باید بنویسم ؟
    این کنترلی که شما استفاده کردی چی هستش؟؟؟همینی که اعداد 1 تا 30 رو توش نشون دادی؟؟اگه گرید ویو هستش براحتی میتونی سلول انتخاب شده رو مقدارشو برگردونی

  7. #47
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: تقویم شمسی+DLL

    سلام دوستان بازم معذرت میخوام از بابت تاخیر بوجود آمده جهت آموزش

    چون وقتم کمه این جلسه اون قلب کار رو میخوام خدمت دوستان بگم تا بقیش بمونه باز برا بعد

    دوتا متد مهم داریم که به شکل زیر

    ResetCalender
    FillCalender

    متد اول کارش اینه که میاد کل لیست رو خالی میکنه(پاک میکنه) و بعد از خالی شدن متد دوم میاد لیست رو بر اساس ماه و سالی که انخاب میکنید پر میکنه


    private void ResetCalender()
    {
    for (int i = 0; i <= 4; i++)
    {
    for (int x = 0; x < 7; x++)
    {
    dgCalander.Rows[i].Cells["c" + x.ToString()].Value = "";
    }
    }
    }



    private void FillCalander()
    {
    columnIndex = dgCalander.CurrentCell.ColumnIndex;
    rowIndex = dgCalander.CurrentCell.RowIndex;
    int DayOfWeekNameInMonth = 0;
    int daysInMonth = pc.GetDaysInMonth(YearName, mounthName);//پیدا کردن تعدا روزهای ماه انتخاب شده


    for (int i = 1, d = 1, j = 0; i <= 5; i++, j++)
    {
    if (d == daysInMonth)
    {
    break;
    }
    for (int x = 1; x <= 7; x++, d++)
    {
    DateTime dtt = pc.ToDateTime(YearName, mounthName, d, 1, 1, 1, 1, 1);
    /////////////این قسمت جهت پیدا کردن اولین روز ماه استفاده میشه که مشخص میکنه اولین روز ماه از چه روزی شروع میشه
    #region MyRegion
    switch (pc.GetDayOfWeek(dtt))
    {
    case DayOfWeek.Saturday: DayOfWeekNameInMonth = 0;
    break;
    case DayOfWeek.Sunday: DayOfWeekNameInMonth = 1;
    break;
    case DayOfWeek.Monday: DayOfWeekNameInMonth = 2;
    break;
    case DayOfWeek.Tuesday: DayOfWeekNameInMonth = 3;
    break;
    case DayOfWeek.Wednesday: DayOfWeekNameInMonth = 4;
    break;
    case DayOfWeek.Thursday: DayOfWeekNameInMonth = 5;
    break;
    case DayOfWeek.Friday: DayOfWeekNameInMonth = 6;
    break;
    }
    #endregion


    dgCalander.Rows[j].Cells["c" + DayOfWeekNameInMonth.ToString()].Value = pc.GetDayOfMonth(dtt);
    if (DayOfWeekNameInMonth == 6)
    {
    dgCalander.Rows[j].Cells["c" + DayOfWeekNameInMonth.ToString()].Style.ForeColor = Color.Red;
    }
    if (DayOfWeekNameInMonth == 6)
    {
    d++;
    break;


    }
    if (d == daysInMonth)
    {
    break;
    }
    }
    }


    //////////////////// از اینجا به بعد زمانی استفاده میشود که ماه 31 روزه یا 30 روزه باشد و شروع ماه از جمعه باشد(آخر خانه سط اول)
    /////////////////// که میاد به خونه های اول سطر یک اعداد رو اضافه میکنه
    int lastRowData = 0;
    if (dgCalander.Rows[4].Cells["c6"].Value != null)
    {
    if (!string.IsNullOrEmpty(dgCalander.Rows[4].Cells["c6"].Value.ToString()))
    {
    lastRowData = int.Parse(dgCalander.Rows[4].Cells["c6"].Value.ToString());
    }


    }
    if (lastRowData != 31 && lastRowData != 0)
    {
    if (daysInMonth >= 29 && lastRowData >= 29)
    {
    int RemainDay = daysInMonth - lastRowData;
    for (int i = 0; i < RemainDay; i++)
    {
    dgCalander.Rows[0].Cells["c" + i.ToString()].Value = ++lastRowData;
    }
    }


    }
    FindCurrentCell();//بعد از پر کردن لیست روز جاری با این متد پیدا میشه
    }



    خب دوستان میتونید کد های این دوتا متد رو ببینید که یکسری توضیحات براش نوشتم.مهمترین قسمتهای این کد رو جلوی خطهاش توضیح دادم
    تعداد روزهای ماه-روز اول ماه-نمایش 30 و 31 در سطر اول در صورت جا نشدن در سطر آخر


    بعد از اینکه این دوتا متد رو اضافه کردید بصورت زیر عمل کنید:

    متد FillCalender رو رویداد Load فرمتون اضافه کنید

    و متدهای زیر رو به همین صورتی که میبینید به رویداد کلیک ماه بعد-ماه قبل- و سال بعد سال قبل اضافه کنید

    مثال:

    برای سال بعد


    private void btnNextY_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    NextYear();
    ResetCalender();
    FillCalander();

    }





    دقت کنید که متد های کنترل ماه و سال رو تو جلسات قبل گفته بودم و این دوتا خط رو هم بهشون اضافه کنید

    اول تقویم خالی میشه بعد پر میشه

    خب یه متد هم مونده که میاد روز جاری رو پیدا میکنه و مقادیر رو مقدار دهی میکنه به شکل زیر


    private void FindCurrentCell()
    {
    if (dgCalander.CurrentCell.Value != null)
    {
    try
    {
    if (!string.IsNullOrEmpty(dgCalander.CurrentCell.Valu e.ToString()))
    {
    this.Text = null;
    selectedDay = int.Parse(dgCalander.CurrentCell.Value.ToString()) ;
    selectdMonth = mounthName;
    selectedYear = YearName;
    selectedShamsiDate = selectedYear.ToString() + "/" +
    (selectdMonth.ToString().Length == 1 ? "0" + selectdMonth.ToString() : selectdMonth.ToString()) + "/" +
    (selectedDay.ToString().Length == 1 ? "0" + selectedDay.ToString() : selectedDay.ToString());
    this.Text = "تقویم شمسی | تاریخ انتخاب شده : " + selectedShamsiDate;
    selectedMiladiDate = pc.ToDateTime(selectedYear, selectdMonth, selectedDay, 0, 0, 0, 0);
    lblShamsi.Text = selectedShamsiDate;
    lblMiladi.Text = selectedMiladiDate.ToShortDateString();


    }
    else
    {
    selectedDay = 0;
    selectdMonth = 0;
    selectedYear = 0;
    lblShamsi.Text = null;
    lblMiladi.Text = null;
    selectedShamsiDate = null;
    selectedMiladiDate = new DateTime();
    this.Text = "تقویم شمسی | تاریخ انتخاب شده : " + selectedShamsiDate;
    }
    }
    catch (Exception)
    {
    return;
    }

    }


    }



    خب دوستان حالا وقتش رسیده فرمتون رو Run کنید اگه مراحل رو از اول آموزش درست رفته باشید باید بتونید تقویم رو کامل داشته باشید.
    ادامه آموزش با اجازه اساتید بمونه برای روزهای بعد

    خوش باشید.........



    خواهشا دوستان اگه کسی احساس کرد این مطالب به دردش میخوره صلوات یادش نره ممنون

  8. #48
    کاربر دائمی آواتار moharam1370
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    121

    نقل قول: تقویم شمسی+DLL

    نقل قول نوشته شده توسط Behnam6670 مشاهده تاپیک
    این کنترلی که شما استفاده کردی چی هستش؟؟؟همینی که اعداد 1 تا 30 رو توش نشون دادی؟؟اگه گرید ویو هستش براحتی میتونی سلول انتخاب شده رو مقدارشو برگردونی
    مقدارشور لازم ندارم ، می خوام سلکتش کنم ، مثل روز شنبه یکم .

  9. #49
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    نقل قول: تقویم شمسی+DLL

    سلام دوست عزیز
    کامپوننت شما به کاربر اجازه میده که تاریخ رو بصورت "YYYY/MM/dd hh:mm" انتخاب کنه؟
    یعنی علاوه بر Date از Time هم پشتیبانی کنه؟

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: تقویم شمسی+DLL

    نقل قول نوشته شده توسط pesare مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    کامپوننت شما به کاربر اجازه میده که تاریخ رو بصورت "YYYY/MM/dd hh:mm" انتخاب کنه؟
    یعنی علاوه بر Date از Time هم پشتیبانی کنه؟
    سلام
    نه تایم رو نداره

  11. #51
    کاربر دائمی آواتار moharam1370
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    121

    نقل قول: تقویم شمسی+DLL

    همچنان منتظر سلکت کردن یه سلول هستم ...

  12. #52
    کاربر دائمی آواتار moharam1370
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    121

    نقل قول: تقویم شمسی+DLL

    دنبال این دستور می گشتم


    View_Calander.ClearSelection();
    View_Calander.Rows[شماره سطر].Cells[شماره ستون].Selected = true;


    منبع:
    http://stackoverflow.com/questions/4...-specific-cell

  13. #53
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: تقویم شمسی+DLL

    نقل قول نوشته شده توسط moharam1370 مشاهده تاپیک
    دنبال این دستور می گشتم


    View_Calander.ClearSelection();
    View_Calander.Rows[شماره سطر].Cells[شماره ستون].Selected = true;


    منبع:
    http://stackoverflow.com/questions/4...-specific-cell
    دوست عزیز این دستور رو تو کدهای قبلی من گذاشته بودم

  14. #54
    کاربر دائمی آواتار moharam1370
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    121

    نقل قول: تقویم شمسی+DLL

    نقل قول نوشته شده توسط Behnam6670 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز این دستور رو تو کدهای قبلی من گذاشته بودم
    پیدا نکردم ...

  15. #55
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    77

    نقل قول: تقویم شمسی+DLL

    دوست عزیز سلام
    من طبق آموزش شما پیش رفتم ولی یک مشکلی که دارم اینکه بعد از لود فرم تاریخ فعلی که (مثلا 1393/09/03) رو نوار ابزار هست درسته ولی تاریخ که در دیتا گرید هست اولین روز ماه ( 1393/09/01 ) می باشد . لطفا راهنمایی کنید ممنون می شم .
    آخرین ویرایش به وسیله silver189 : دوشنبه 03 آذر 1393 در 15:29 عصر

  16. #56
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: تقویم شمسی+DLL

    نقل قول نوشته شده توسط silver189 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز سلام
    من طبق آموزش شما پیش رفتم ولی یک مشکلی که دارم اینکه بعد از لود فرم تاریخ فعلی که (مثلا 1393/09/03) رو نوار ابزار هست درسته ولی تاریخ که در دیتا گرید هست اولین روز ماه ( 1393/09/01 ) می باشد . لطفا راهنمایی کنید ممنون می شم .
    دوست عزیز رویداد Load فرمت و متد FindCurrentDate باید به شکل زیر باشه چک کن ببین درسته یا نه؟


    private void frmCalander_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    //Create Rows
    for (int i = 0; i < 4; i++)
    {
    dgCalander.Rows.Add();
    }


    this.Text += " " + MiladiToShamsi(DateTime.Now);




    FillCalander();
    FindCurrentDate();
    getDates();




    }


    private void getDates()
    {
    lblShamsi.Text = MiladiToShamsi(DateTime.Now);
    lblMiladi.Text = DateTime.Now.ToShortDateString();
    }


    private void FindCurrentDate()
    {
    int tYear, tMonth, tDay = 0;
    tYear = pc.GetYear(DateTime.Now);
    tMonth = pc.GetMonth(DateTime.Now);
    tDay = pc.GetDayOfMonth(DateTime.Now);
    mounthName = tMonth;
    YearName = tYear;
    lblYear.Text = tYear.ToString();
    lblMounth.Text = getMounth(tMonth);
    ResetCalender();
    FillCalander();
    for (int i = 0; i <= 4; i++)
    {
    for (int x = 0; x < 7; x++)
    {
    if (dgCalander.Rows[i].Cells["c" + x.ToString()].Value.ToString() == tDay.ToString())
    {
    dgCalander.ClearSelection();
    dgCalander.Rows[i].Cells["c" + x.ToString()].Selected = true;
    }
    }
    }
    }


  17. #57
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    77

    نقل قول: تقویم شمسی+DLL

    آقا ممنون کارم راه افتاد

  18. #58
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    77

    نقل قول: تقویم شمسی+DLL

    فقط یک سئوال شما در dll خودتون getshamsiCalander استفاده کردید . این متد رو هم اگه بگید ممنون می شم
    آخرین ویرایش به وسیله silver189 : سه شنبه 04 آذر 1393 در 12:21 عصر

  19. #59
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: تقویم شمسی+DLL

    نقل قول نوشته شده توسط silver189 مشاهده تاپیک
    فقط یک سئوال شما در dll خودتون getshamsiCalander استفاده کردید . این متد رو هم اگه بگید ممنون می شم
    getshamsiCalander یه متد هستش که تاریخ انتخاب شده رو برمیگردونه دو تا مقدار برمیگردونه تاریخ شمسی و تاریخ میلادی میتونید یه نمونه ازShamsiCalander رو بسازید تا به این متد دسترسی پیدا کنید به صورت زیر

    BPersianCalender.shamsiCalander shamsi = new BPersianCalender.PCalander().getshamsiCalander();
    TextBox1.Text = shamsi.ShamsiDate;
    آخرین ویرایش به وسیله Behnam6670 : سه شنبه 04 آذر 1393 در 17:24 عصر

  20. #60

    نقل قول: تقویم شمسی+DLL

    با سلام

    من برای یک پروژه بومی‌سازی دقیقا دنبال همین تاریخ شمسی هستم.

    می‌خواستم ببینم امکان داره به نحوی تقویم شمسی رو جایگزین Calendar ویندوز در یک پروژه #C کرد؟‌

    ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

  21. #61
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: تقویم شمسی+DLL

    نقل قول نوشته شده توسط nwdent مشاهده تاپیک
    با سلام

    من برای یک پروژه بومی‌سازی دقیقا دنبال همین تاریخ شمسی هستم.

    می‌خواستم ببینم امکان داره به نحوی تقویم شمسی رو جایگزین Calendar ویندوز در یک پروژه #C کرد؟‌

    ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
    دوست عزیز شما میتونی از این تقویم هرجای پروژت استفاده کنی و تقویم شمسی رو کاملا در اختیار داری

  22. #62
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    77

    نقل قول: تقویم شمسی+DLL

    نقل قول نوشته شده توسط Behnam6670 مشاهده تاپیک
    getshamsiCalander یه کلاس هستش که تاریخ انتخاب شده رو برمیگردونه دو تا مقدار برمیگردونه تاریخ شمسی و تاریخ میلادی میتونید یه نمونه ازش رو بسازید تا به مقادیرش دسترسی پیدا کنید
    میشه کد کلاسش رو بزارید یا مثل همون کلاس shamsiCalander هستش ؟

  23. #63
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: تقویم شمسی+DLL

    نقل قول نوشته شده توسط silver189 مشاهده تاپیک
    میشه کد کلاسش رو بزارید یا مثل همون کلاس shamsiCalander هستش ؟
    دوست عزیز پستهای بالارو چک کن اصلاحش کردم

  24. #64
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    77

    نقل قول: تقویم شمسی+DLL

    نقل قول نوشته شده توسط Behnam6670 مشاهده تاپیک
    getshamsiCalander یه متد هستش که تاریخ انتخاب شده رو برمیگردونه دو تا مقدار برمیگردونه تاریخ شمسی و تاریخ میلادی میتونید یه نمونه ازShamsiCalander رو بسازید تا به این متد دسترسی پیدا کنید به صورت زیر

    BPersianCalender.shamsiCalander shamsi = new BPersianCalender.PCalander().getshamsiCalander();
    TextBox1.Text = shamsi.ShamsiDate;
    دوست عزیز من هر کاری می کنم این getshamsiCalander رو نمی تونم صدا بزنم . می تونید بیشتر توضیح بدید ؟

  25. #65
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: تقویم شمسی+DLL

    نقل قول نوشته شده توسط silver189 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز من هر کاری می کنم این getshamsiCalander رو نمی تونم صدا بزنم . می تونید بیشتر توضیح بدید ؟
    نباید مشکلی داشته باشه اگه nameSpace رو add کرده باشید.در ضمن شما dll رو به ابزارات اضافه کن و اونو بنداز رو فرمت تموم .همین

  26. #66
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    77

    نقل قول: تقویم شمسی+DLL

    سلام
    من طبق اموزش شما با سلیقه شخصی دارم یک dll مثل کاری که شما کردید رو می سازم اون هم به صورت آماتور .
    حالا تمام مراحل رو که فرمودید پیش رفتم و کامپونتم تقریبا تموم شده است .

    Untitled.jpg

    حالا من 2 تا مشکل دارم یکی اینکه هنوز نفهمیدم اون متد getshamsiCalander رو کجا استفاده کردید و یکی دیگه اینکه با بستن فرم یا دبل کلیک روی دیتاگرید چگونه اطلاعات انتقال پیدا می کنه ؟
    ممنون اگه به صورت آماتوری برام توضیح بدید ؟

  27. #67
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: تقویم شمسی+DLL

    نقل قول نوشته شده توسط silver189 مشاهده تاپیک
    سلام
    من طبق اموزش شما با سلیقه شخصی دارم یک dll مثل کاری که شما کردید رو می سازم اون هم به صورت آماتور .
    حالا تمام مراحل رو که فرمودید پیش رفتم و کامپونتم تقریبا تموم شده است .

    Untitled.jpg

    حالا من 2 تا مشکل دارم یکی اینکه هنوز نفهمیدم اون متد getshamsiCalander رو کجا استفاده کردید و یکی دیگه اینکه با بستن فرم یا دبل کلیک روی دیتاگرید چگونه اطلاعات انتقال پیدا می کنه ؟
    ممنون اگه به صورت آماتوری برام توضیح بدید ؟
    سلیقه ات قشنگه

    تو آموزش بعدی میگم که چطوری از این کامپوننت رو تکمیلترش بکنی.نصف راه رو رفتی مونده نصف دیگش

  28. #68

    نقل قول: تقویم شمسی+DLL

    نقل قول نوشته شده توسط Behnam6670 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز شما میتونی از این تقویم هرجای پروژت استفاده کنی و تقویم شمسی رو کاملا در اختیار داری
    سلام. ممنون از اینکه پاسخگو بودید. شما خودتون ممکنه یه ارزیابی از پروژه بکنید و سوار کردن تقویم شمسی روی تقویم ویندوز رو تو این مورد خاص اجرایی کنید؟ جزئیات رو با پیغام خصوصی فرستادم. ممنون.

  29. #69
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    77

    نقل قول: تقویم شمسی+DLL

    سلام
    ما همچنان منتظر ادامه آموزش شما هستیم
    آخرین ویرایش به وسیله silver189 : چهارشنبه 12 آذر 1393 در 09:33 صبح

  30. #70
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    پست
    118

    نقل قول: تقویم شمسی + DLL

    سلام با تشکر از وقتی که میزارین
    ولی کاش زودتر در مورد جستجو در بازه زمانی توضیح میدادین

  31. #71
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    77

    نقل قول: تقویم شمسی + DLL

    سلام ، آقا ما همچنان منتظر ادامه آموزش هستیم

  32. #72
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: تقویم شمسی + DLL

    نقل قول نوشته شده توسط zahra1372 مشاهده تاپیک
    سلام با تشکر از وقتی که میزارین
    ولی کاش زودتر در مورد جستجو در بازه زمانی توضیح میدادین
    سلام دوست عزیز
    این کامپوننتی که من گذاشتم یه Properties به نام SelectedDate داره که تاریخ انتخاب شده بدون ممیز رو توش نگه میداره به صورت زیر
    1393/09/17 >>13930917

    ما نمیتونیم تاریخ رو به صورت رشته ای بیایم جستجو کنیم یا باید بصورت DateTime باشه یا Int تا بتونیم بصورت بازه جستجو کنیم.

    شما از طریق ای SelectedDate میتونی تاریخ رو بصورت عدد تو یه بازه جستجو کنی.
    من تو پروژه هام از این کامپننتی که نوشتم خیلی راحت استفاده میکنم تاریخ رو بصورت رشته ای تو دیتابیسم ذخیره میکنم مثلا "1393/09/17" و جستجوم رو براحتی روی این رشته بصورت زیر میام انجام میدم. برای این منظور:


    public static SMIODataClassDataContext db = new SMIODataClassDataContext();

    SMIODataClassDataContext اسم کانتکست LINQ هستش که توی Program تعریف کردم و دسترسیش توی همه فرمها بصورت Global شده.

    var Query = from p in Program.db.tblSMIOPersons
    select new
    {
    p.fIdentity,
    p.fName,
    p.fFamily,
    fEmpDate = p.fEmpDateS,// یه متغیری هستش که تاریخ انتخاب شده رو بصورت همون استاندارد رشته ای نگهداری میکنه1393/09/17 fEmpDate
    fEmpDateS = Convert.ToInt64(p.fEmpDateS.Replace("/", "")),//تو این خط ممیزها حذف میشن و تاریخ تبدیل میشه به یه عدد
    };
    Query = Query.Where(c => c.fEmpDateS >= Convert.ToInt64(dateF.SelectedDate) && c.fEmpDateS <= Convert.ToInt64(dateE.SelectedDate));




    کوری ساخته میشه و بازه تاریخ برای جستجو اعمال میشه.dateF و dateE دوتا کامپوننت تاریخ روی فرمم هستش
    موفق باشید.

  33. #73
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: تقویم شمسی + DLL

    سورس کامل کامپوننت تقویم شمسی BPersianCalender و DLL
    https://barnamenevis.org/showthread.p...der-%D9%88-DLL
    آخرین ویرایش به وسیله Behnam6670 : سه شنبه 18 آذر 1393 در 11:58 صبح

  34. #74
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    پست
    118

    نقل قول: تقویم شمسی + DLL

    نقل قول نوشته شده توسط Behnam6670 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    این کامپوننتی که من گذاشتم یه Properties به نام SelectedDate داره که تاریخ انتخاب شده بدون ممیز رو توش نگه میداره به صورت زیر
    1393/09/17 >>13930917

    ما نمیتونیم تاریخ رو به صورت رشته ای بیایم جستجو کنیم یا باید بصورت DateTime باشه یا Int تا بتونیم بصورت بازه جستجو کنیم.

    شما از طریق ای SelectedDate میتونی تاریخ رو بصورت عدد تو یه بازه جستجو کنی.
    من تو پروژه هام از این کامپننتی که نوشتم خیلی راحت استفاده میکنم تاریخ رو بصورت رشته ای تو دیتابیسم ذخیره میکنم مثلا "1393/09/17" و جستجوم رو براحتی روی این رشته بصورت زیر میام انجام میدم. برای این منظور:


    public static SMIODataClassDataContext db = new SMIODataClassDataContext();

    SMIODataClassDataContext اسم کانتکست LINQ هستش که توی Program تعریف کردم و دسترسیش توی همه فرمها بصورت Global شده.

    var Query = from p in Program.db.tblSMIOPersons
    select new
    {
    p.fIdentity,
    p.fName,
    p.fFamily,
    fEmpDate = p.fEmpDateS,// یه متغیری هستش که تاریخ انتخاب شده رو بصورت همون استاندارد رشته ای نگهداری میکنه1393/09/17 fEmpDate
    fEmpDateS = Convert.ToInt64(p.fEmpDateS.Replace("/", "")),//تو این خط ممیزها حذف میشن و تاریخ تبدیل میشه به یه عدد
    };
    Query = Query.Where(c => c.fEmpDateS >= Convert.ToInt64(dateF.SelectedDate) && c.fEmpDateS <= Convert.ToInt64(dateE.SelectedDate));




    کوری ساخته میشه و بازه تاریخ برای جستجو اعمال میشه.dateF و dateE دوتا کامپوننت تاریخ روی فرمم هستش
    موفق باشید.
    سلام
    من با استور پروسیجر مینویسم.. ولی مرسی اصل مطلبو گرفتم و بهره بردم :VeryHappy:
    خودم اصلا به جستجو در بازه زمانی فکر نکرده بودم ، راحت تر از چیزیه که فک میکردم
    خیلی ممنون

  35. #75
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    Question نقل قول: تقویم شمسی + DLL

    حاجی واسه من اجرا نمیشه ...
    هیچی نیست ... ولی فایل exe برنامه اجرا میشه !
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png 1.png‏ (80.6 کیلوبایت, 193 دیدار)

  36. #76
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: تقویم شمسی + DLL

    نباید مشکلی داشته باشید چون دوستان زیادی استفاده کردند و به مشکلی بر نخوردند.با دقت انجام بدید

  37. #77

    نقل قول: تقویم شمسی + DLL

    آقا بهنام مرسی خیلی عالی بود. من واقعا مشکل داشتم با این تقویما، چندتا کامپونتت پیدا کردم ولی نمیدونم چرا ادد نمیشد به پروژم. بازم مرسی.
    حالت کمبوباکسشم بذاری دیگ خیلی عالی میشه دمت گرم.
    با تشکر.

  38. #78

    نقل قول: تقویم شمسی+DLL

    سلام ممنون خیلی عالیه

  39. #79
    کاربر دائمی آواتار m.webgard
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    استان گلستان - شهرستان گرگان
    پست
    139

    نقل قول: تقویم شمسی + DLL

    سلام
    وقت بخیر
    ممنونم از کامپوننت خوبتون
    من این کامپوننت رو روی صفحه گذاشتم اما موقع اجرا خطا میده. ممنون میشم راهنمایی کنید
    تشکر
    1.jpg

  40. #80
    کاربر دائمی آواتار momimomi
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    269

    نقل قول: تقویم شمسی + DLL

    من از کامپوننت استفاده کردم خیلی خوبه ولی یه پیغام warning به شکل زیر دارم:

    WARNING.jpg

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. فارسی کردن صفحه کلید و تقویم شمسی با فایل DLL
    نوشته شده توسط mohsenna30ri در بخش Access
    پاسخ: 18
    آخرین پست: دوشنبه 09 اسفند 1400, 12:02 عصر
  2. تقویم شمسی
    نوشته شده توسط kia1349 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 15 فروردین 1384, 23:35 عصر
  3. یه کامپوننت تقویم شمسی
    نوشته شده توسط tayebeh در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 04 اسفند 1383, 18:14 عصر
  4. بازم همون مشکل تقویم شمسی و میلادی
    نوشته شده توسط vbprogramer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 11 آبان 1383, 07:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •