نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تغییر محل لود فایل های js در Yii Framework

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    تغییر محل لود فایل های js در Yii Framework

    فریمورک Yii بصورت خودکار فایل های js را در تگ head لود میکند که این امر باعث کاهش سرعت لود سایت و همینطور کاهش سئو می شود برای لود فایل های js در محل دیگر فریمورک Yii دستوراتی در نظر گرفته است .

    1 - لود فایل های js در head

    Yii::app()->clientScript->coreScriptPosition=CClientScript::POS_HEAD;


    2 - لود فایل های js در body

    Yii::app()->clientScript->coreScriptPosition=CClientScript::POS_BEGIN;


    3 - لود فایل های js در پایین body

    Yii::app()->clientScript->coreScriptPosition=CClientScript::POS_END;


    توضیحات بیشتر در سایت Yii

    منبع : وبلاگ خودم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: تغییر محل لود فایل های js در Yii Framework

    روشي هست كه توي اون بگي مثلا فلان فايل css يا js توي فلان view لود بشه يا نشه، يعني در اصل ليست view هارو بش بدي؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: تغییر محل لود فایل های js در Yii Framework

    نقل قول نوشته شده توسط desatir7316 مشاهده تاپیک
    روشي هست كه توي اون بگي مثلا فلان فايل css يا js توي فلان view لود بشه يا نشه، يعني در اصل ليست view هارو بش بدي؟
    $listView = array('index', 'contact', 'order');

    if(in_array($this->action->id, $listView)) {


    Yii::app()->clientScript->coreScriptPosition=CClientScript::POS_BEGIN;

    //code here ...
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: تغییر محل لود فایل های js در Yii Framework

    اگر یه فایل خاص رو تو تعداد ویوهای کمی میخوای لود بشن، فایل رو تو اون فایل ها رجیستر کن:
    Yii::app()->clientScript->registerCssFile(Yii::app()->request->baseUrl . '/css/style.css');

    ولی اگر اون فایل قراره تو اکثر ویوها باشه به جز چندتا ویو، بهتره از روشی که دوستمون تو پست 3 اشاره کرد استفاده کنی.
    درواقع همون لیست سفید و لیست سیاه میشه دیگه.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 03 آبان 1392, 21:46 عصر
  2. حرفه ای: لود فایل های مورد نیاز برنامه در صفحه ی اسپلش
    نوشته شده توسط hojjatshariffam در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 04 آبان 1389, 10:00 صبح
  3. سوال: لود فایل های مورد نیاز برنامه قبل از اجرا
    نوشته شده توسط djsaeedkhan در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 02 مرداد 1389, 17:24 عصر
  4. سوال: چگونگی آپ لود فایل های با حجم بیش از 500 کیلو بایت
    نوشته شده توسط ahmad_shahvand در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 01 بهمن 1388, 10:34 صبح
  5. تغییر یا ویرایش فایل های پی دی اف (pdf)
    نوشته شده توسط tohid در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 27 خرداد 1386, 10:51 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •