نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در دریافت داده ها به همراه فرزندان در WCF + EntityFramework

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Navid Asadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    و در این نزدیکی
    سن
    31
    پست
    794

    مشکل در دریافت داده ها به همراه فرزندان در WCF + EntityFramework

    سلام
    من یه سرویس میخوام راه بندازم که با استفاده از WCF و EntityFramework به اطلاعات دیتابیس سرور از طریق نرم افزار ویندوزی دسترسی داشته باشم
    برای مثال دو تا جدول شهر و استان مه لبنک به هم هستن رو در نظر بگیرید :
    ستون های استان :
    ID , Name
    ستون های شهرستان :
    ID , PK_ID , Name

    مدل ها به صورت زیر هستش :




    namespace clinicService.Database
    {
    using System.Runtime.Serialization;
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ServiceModel;


    [DataContract]
    public partial class Ostan
    {


    public Ostan()
    {
    this.Citys = new HashSet<City>();
    }

    [DataMember]
    public int ID { get; set; }
    [DataMember]
    public string Title { get; set; }


    [DataMember]
    public virtual ICollection<City> Citys { get; set; }
    }
    }








    namespace clinicService.Database
    {
    using System.Runtime.Serialization;
    using System;
    using System.Collections.Generic;

    [DataContract]
    public partial class City
    {
    [DataMember]
    public int ID { get; set; }
    [DataMember]
    public Nullable<int> PK_Ostan { get; set; }
    [DataMember]
    public string Title { get; set; }

    [DataMember]
    public virtual Ostan Ostan { get; set; }
    }
    }


    و تنظیمات :
    namespace clinicService.Database
    {
    using System;
    using System.Data.Entity;
    using System.Data.Entity.Infrastructure;

    public partial class spClinicDBEntities : DbContext
    {
    public spClinicDBEntities()
    : base("name=spClinicDBEntities")
    {
    Configuration.ProxyCreationEnabled = false;
    Configuration.LazyLoadingEnabled = true;

    }

    protected override void OnModelCreating(DbModelBuilder modelBuilder)
    {
    throw new UnintentionalCodeFirstException();
    }



    public virtual DbSet<City> Citys { get; set; }
    public virtual DbSet<Ostan> Ostans { get; set; }
    }
    }




    با این تعاریف هیچ مشکلی در استفاده عادی از سرویس وجود نداره تا زمانی که مدل ها بدون فرزندان خونده بشن
    یعنی زمانی که لیست استان ها رو فراخوانی میکنی بدون مشکل اجرا میشه:

    os=bl.Ostans.ToList();


    ولی وقتی کار به صورت زیر میشه که شهرستان های استان هم ارسال بشه :

    os=bl.Ostans.Include("Citys").ToList();


    دچار ارور میشیم و میدونم مشکل از کلاس مجازی استان هستش چون در این حالت وقتی بریک پونت میگیری میبینی که تابع به صورت کامل در سرور اجرا شده و ارسال شده اما نمیشه دریافتش کرد
    مثل حالتی که proprty ها Datamember نباشن

    کسی راه حل رومیدونه؟؟؟

    اینم ارور :
    An error occurred while receiving the HTTP response to http://localhost:63259/clinicService.svc. This could be due to the service endpoint binding not using the HTTP protocol. This could also be due to an HTTP request context being aborted by the server (possibly due to the service shutting down). See server logs for more details.



  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Navid Asadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    و در این نزدیکی
    سن
    31
    پست
    794

    نقل قول: مشکل در دریافت داده ها به همراه فرزندان در WCF + EntityFramework

    دوستان MSDN مسئله رو حل کردن :

    https://social.msdn.microsoft.com/Fo...-wcf?forum=wcf

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در دریافت داده از بانک
    نوشته شده توسط mehran788 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 23 خرداد 1392, 10:35 صبح
  2. مشکل در دریافت داده با authentication
    نوشته شده توسط ebrahim12 در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 19 خرداد 1392, 16:51 عصر
  3. مشکل در دریافت داده با detailsview
    نوشته شده توسط nilo_nazanin در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 03 بهمن 1390, 11:04 صبح
  4. سوال: مشکل در دریافت و بافر کردن داده از سریال پورت
    نوشته شده توسط حامد فراست در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 22 اردیبهشت 1388, 20:38 عصر
  5. مشکل در دریافت url جاری صفحه
    نوشته شده توسط الهام تفریشی در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اسفند 1382, 12:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •