نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ارسال نظر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Dr Saeed
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    زیره اسمون خدا
    پست
    108

    ارسال نظر

    با سلام

    دارم برنامه رزبلاگ اسپمر رو مینویسم همه چی حله .. فقط یه جای برنامه مشکل داره اونم اینجاس که وقتی نظر رو ارسال میکنه چجوری بره وبلاگ بعدی یعنی کد رفتن به وبلاگ بعدی رو کجا بنویسم ؟

    اگه تو قسمت دکمه بنویسم که انقد سریع اتفاق میوفته که نظر هنوز ارسال نشده میره وبلاگ بعدی :) دوستان لطفا کمک کنید که چجوری 4 ثانیه کاری صورت نگیره تا نظر ثبت شه بعد بره وبلاگ بعدی

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار niksalehi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    neverland
    پست
    288

    نقل قول: ارسال نظر

    درود!
    واسه کاری که شما میخواي انجام بدی 1000 و 1 راه هستش!
    حالا خودتون تصمیم گرفتین که برنامه چند ثانیه کاری انجام نده و بعد دستور رو اجرا کنه میتونید هم از تایمر استفاده کنید، هم از کد زیر:

    ماژول:

    Sub Pause(interval)
    Dim atime
    atime = Timer
    Do While Timer - atime < Val(interval)
    DoEvents
    Loop
    End Sub


    استفاده:
    Pause 4
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : جمعه 02 آبان 1393 در 09:30 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Dr Saeed
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    زیره اسمون خدا
    پست
    108

    نقل قول: ارسال نظر

    متاسفانه جواب نداد میشه یه راه دیگه بگید :-؟
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : جمعه 02 آبان 1393 در 09:31 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار gorg313
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    قم
    پست
    155

    Red face نقل قول: ارسال نظر

    سلام سعيد من به صورت تئوري ميگم عمليش با خودت

    وقتي نظر ارسال کرد از ليست وبلاگ را حذف کنه



    If InStr(1, SrtTemp, "<DIV class=message-close>") <> 0 Then

    List1.RemoveItem (0)

    List1.ListIndex = 0

    Text4.SetFocus





    اينجا مياد کلاس را بررسي ميکنه که وقتي کلاس بسته شدن اومد وبلاگ را از ليست حذف ميکنه و وبلاگ بعدي را ميذاره اون تکست باکس هم کد امنيتي هستش که توش کد را وارد ميکني رو اون فکوس ميکنه


    DIV class=message-close

    سورس کامل شد خبر بده



    نکته : اون خط قرمز رنگ بالا هستش اون ممکنه تو سيستم وبلاگي که شما داري براش برنامه مي نويسي متفاوت باشه يه بار به صورت دستي يه نظر ارسال کن وقتي نظر با موفقيت ارسال شد کلاس ها را ببين فکر کنم مثل همين باشه
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : جمعه 02 آبان 1393 در 09:31 صبح

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Dr Saeed
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    زیره اسمون خدا
    پست
    108

    نقل قول: ارسال نظر

    سلام دادا این قضیه کلا منتفی شد :) ایدی کد امنیتی تو هر وبلاگ فرق میکنه :)) یعنی اول باید ایدی اون صفحه رو برنامه پیدا کنه تا کد امنیتی رو بتونی وارد کنی که کار وقت گیریه بخاطر همین بیخیال شدم
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : جمعه 02 آبان 1393 در 09:31 صبح

تاپیک های مشابه

  1. سوال: فرم ارسال نظر در jsp
    نوشته شده توسط New Boy در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 14 خرداد 1387, 11:46 صبح
  2. سوال: فرم ارسال نظر در jsp
    نوشته شده توسط New Boy در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 13 خرداد 1387, 13:20 عصر
  3. فرم ارسال نظر های کوتاه
    نوشته شده توسط shahrooz_tk در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 16 مهر 1386, 23:13 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 14 مهر 1386, 16:56 عصر
  5. طرز ساخت یک فرم ارسال نظر و یا ...
    نوشته شده توسط ParvanehDesigner در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 20 دی 1383, 22:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •