نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: کلاس دیتاگرید وبو برای CodeIgniter

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار masiha68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    نقطه ی صفر مرزی
    پست
    816

    کلاس دیتاگرید وبو برای CodeIgniter

    سلام
    دنبال یه کلاس اماده واسه ی نمایش داده ها بودم ... توی نت گشتم چیزی پیدا نکردم . از دوستان کسی هست این کلاس رو نوشته باشه ؟

  2. #2

    نقل قول: کلاس دیتاگرید وبو برای CodeIgniter

    ببینید این به دردتون نمیخوره.
    http://datatables.net/

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار masiha68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    نقطه ی صفر مرزی
    پست
    816

    نقل قول: کلاس دیتاگرید وبو برای CodeIgniter

    خب اینکه واسه کدایگنیتر نیست !!!! یه کلاس میخوام که روی فریم ورک ست شده باشه
    خودم اینو نوشتم ولی زیاد کامل نیست ...

    <?php


    class grid extends CI_Model{
    private $pageshow=10; function __construct() {parent::__construct(); } function newgrid($table,$field=array(),$url='',$style=array ()) {

    ##action delete
    if(isset($_GET['action']) and $_GET['action']=='del') {
    $this->db->delete($table,array('id'=>$_GET['id']));
    }


    $s=''; foreach($style as $st=>$stl) { $s .=$st.":".$stl.";"; } ?> <table style="<?php echo $s;?>;font-family: 'tahoma' !important;font-size: 11px !important; font-weight: normal !important;"> <tr style="background-color: #404040;color: #fff;">
    <?php

    foreach($field as $fl) {
    echo "<td>".$fl."</td>";
    } ?>
    <td>ویرایش</td> <td>حذف</td>
    </tr>
    <?php if(isset($_GET['page'])) { $do=$this->db->get($table,$this->pageshow,$this->pageshow*$_GET['page']); } else { $do=$this->db->get($table); } $i=0; foreach($do->result() as $show) { if($i==2) { $i=0; } echo "<tr class=class".$i.">"; $i++; foreach($field as $key=>$fo) {
    echo "<td>".$show->$key."</td>";

    } $id=$show->id;
    echo "<td><a href=".$url."?action=edit&id=".$id." >edit</a></td>"; ?><td><a onclick="del(); return false ;" href="<?php echo $url ;?>?action=del&id=<?php echo $id ;?>" >remove</a></td> <?php echo " </tr>"; }

    ?> <tr><td><?php $this->page($table,$url);?></td></tr> </table> <?php
    } function page($table,$url) { $count=$this->db->count_all($table); echo"<ul class='pagination'>"; for($i=0;$i<ceil( $count/$this->pageshow);$i++) { echo "<li><a href=".$url."?page=".$i.">".$i."</a></li>"; } echo "</ul>"; }
    }

  4. #4

    نقل قول: کلاس دیتاگرید وبو برای CodeIgniter


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار masiha68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    نقطه ی صفر مرزی
    پست
    816

    نقل قول: کلاس دیتاگرید وبو برای CodeIgniter

    دردسر زیاد داره ...باید چند کلاس رو از چندجا بیاری و کنارهم بزاری ...تازه اون وقت اگه کار کنه :) ممنون

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: کلاس دیتاگرید وبو برای CodeIgniter

    من مدتها پیش یچیزی نوشته بودم راهنمای فارسی هم داره
    https://github.com/maxxxir/mz-codeigniter-crud

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار masiha68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    نقطه ی صفر مرزی
    پست
    816

    نقل قول: کلاس دیتاگرید وبو برای CodeIgniter

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    من مدتها پیش یچیزی نوشته بودم راهنمای فارسی هم داره
    https://github.com/maxxxir/mz-codeigniter-crud
    ممنون ...یک بخاطر زحمتی که کشیدی و دوم بخاطر اینکه به اشتراک گذاشتی
    امیدوارم دوستان استفاده کنن

  8. #8

    نقل قول: کلاس دیتاگرید وبو برای CodeIgniter

    من خیلی این فریم ورک را بلد نیستم میشه کسی دقیق بگه چطوری باید استفاده کرد(چه فایلی کجا باشه و چی باید بنویسم)

    راستی جهت ویرایش فیلدها در همان گرید انجام میشه و یا نه؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: کلاس دیتاگرید وبو برای CodeIgniter

    راهنمای فارسی داره اگه دانلود کنی بخون

  10. #10

    نقل قول: کلاس دیتاگرید وبو برای CodeIgniter


تاپیک های مشابه

  1. کلاس های شخصی برای vb.net
    نوشته شده توسط Hossein Bazyan در بخش VB.NET
    پاسخ: 29
    آخرین پست: پنج شنبه 10 شهریور 1390, 07:46 صبح
  2. سوال: فرمت اعشاری در دیتاگرید فقط برای رقمهای اعشاری
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 12 اردیبهشت 1388, 02:26 صبح
  3. استفاده از کلاس شخصی TabPage برای TabControl
    نوشته شده توسط Reza_Shamayel در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 05 فروردین 1387, 17:43 عصر
  4. کلاس های آماده برای کار با database
    نوشته شده توسط m_abasi2004 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 09 آذر 1386, 00:45 صبح
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 02 مرداد 1384, 10:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •