نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دریافت اصلاعات از کنترلر با اجاکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار masiha68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    نقطه ی صفر مرزی
    پست
    816

    دریافت اصلاعات از کنترلر با اجاکس

    سلام
    سوالم زیاد به یی مربوط نمیشه بیشتر جنبه ی اجاکس داره :)
    من اطلاعات رو به وسیله ی اجاکس به یه کنترلر می فرستم


    function CheckUsername() { var datasend={'username':$('#username').val()};
    $.post("<?php echo base_url();?>user/checkusername",datasend,function(data){$('#usernam eerror').html(data)});
    }

    حالا اگه کنترلر ما یه مقدار بازگشتی داشت چطور اطلاعات رو بگیرم . نمیخوام مستقیما نشون بدم .... در کل مشکل من اینه که میخوام وقتی یه کمبوباکس رو انتخاب کردم کمبوباکس با توجه به سلکت اولی که زدم بیاد و یه سری اطلاعات رو از دیتابیس بگیره و الخ

  2. #2

    نقل قول: دریافت اصلاعات از کنترلر با اجاکس

    سلام
    برای این کار شما می تونی از کد زیر هم استفاده کنی

    echo $form->DropDownList($model,'category',$model->getTypecategory(),array('class'=>'dropdown',
    'ajax' =>array(
    'type'=>'POST',
    'url'=>CController::createUrl('ChangeDropdown'),
    'data' => array('id' => 'js:$(this).val()'),
    'update'=>'#your_id ',

    )
    )
    );


    لازم هست که این هم بگم که ChangeDropdown باید یه action باشه و accessRules هم باید تعریف بشه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار masiha68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    نقطه ی صفر مرزی
    پست
    816

    نقل قول: دریافت اصلاعات از کنترلر با اجاکس

    اون قسمت your_id رو از کمبوباکس اولی میگیره ؟
    یه کم بیشتر توضیح بده :) اگه امکانش هست

  4. #4

    نقل قول: دریافت اصلاعات از کنترلر با اجاکس

    قسمت your_id قسمتی هست که می خواهی اطلاعاتت رو تو اون نمایش بدی
    بعنوان مثال شما می خواهی با تغییر DropDownList نام یک شهر رو در یک تکست باکس چاپ کنی
    id اون تکست باکست هست city شما کافی هست در قسمت update اون id رو بنویسی یا حتی کلاس هیچ فرقی نمیکنه

  5. #5

    نقل قول: دریافت اصلاعات از کنترلر با اجاکس

    این لینک رو هم یه نگاه بندازی بد نیست
    http://www.yiiframework.com/wiki/24/

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در دریافت اطلاعات از کنترلر
    نوشته شده توسط RIG000 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 06 آبان 1392, 14:23 عصر
  2. دریافت متغییر در setup یک پروژه
    نوشته شده توسط jannati در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 05 شهریور 1384, 16:32 عصر
  3. دریافت فقط عدد در EditBox
    نوشته شده توسط mohammad_mahdawi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 15 مهر 1382, 00:26 صبح
  4. دریافت معادله ریاضی از ورودی
    نوشته شده توسط حمید پاسلار در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 18 شهریور 1382, 12:15 عصر
  5. دریافت اطلاعات از IE
    نوشته شده توسط Hidarneh در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 05 شهریور 1382, 09:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •