صفحه 2 از 8 اولاول 1234 ... آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 282

نام تاپیک: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

  1. #41
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    هیچ محدوده ای نداره . فقط یه یک ماه سختیشه تا باهاش هماهنگ بشی و از اینور و اونور اطلاعات کسب کنی تا کامل یادش بگیری .
    نظر من اینه که این مهاجرت رو انجام بده و برو سمت لینوکس ، دوست داری هکر بشی

  2. #42
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    دوست داری هکر بشی
    آقا رضا چه ربطی به موضوع داشت ؟ هکر شدن ربطی به مهاجرت به لینوکس نداره. گرچه هکر ها از سیستم عامل هایی که ابزار قدرتمند و مناسب دارند استفاده میکنند و انتخاب اولشون هم لینوکس هستش. اما با دونستن اطلاعات سطح متوسطی توی لینوکس شما هکر نمیشی و و هکر هایی هم هستند که از ویندوز استفاده مینند. کلا ربطی نداره.

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    دوست داری هکر بشی
    احتمالا اين يك پيام انگيزشي بوده

  4. #44
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    الان داشتم با بیل صحبت میکردم.تاثیر این تاپیک بر درامد مایکروسافت 2 میلیارد دلار براورد شده.
    بیل دربه در دنبال Unique میگرده.
    MMSHFE هم در ردیف دوم قرار داره

  5. #45
    کاربر دائمی آواتار cpuram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    آمل
    پست
    671

    نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    نقل قول نوشته شده توسط Veteran مشاهده تاپیک
    الان داشتم با بیل صحبت میکردم.تاثیر این تاپیک بر درامد مایکروسافت 2 میلیارد دلار براورد شده.
    بیل دربه در دنبال Unique میگرده.
    MMSHFE هم در ردیف دوم قرار داره
    حداقل اثرش اینه منم میخوام عوض کنم.

  6. #46
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    http://reza.biz
    پست
    858

    نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    الان داشتم با بیل صحبت میکردم.تاثیر این تاپیک بر درامد مایکروسافت 2 میلیارد دلار براورد شده.
    بیل دربه در دنبال Unique میگرده.
    MMSHFE هم در ردیف دوم قرار داره
    خودت چی ؟ افتادی تو کارِ ... (بگم ؟ بگم ؟ )

  7. #47
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    نقل قول نوشته شده توسط rezaonline.net مشاهده تاپیک
    خودت چی ؟ افتادی تو کارِ ... (بگم ؟ بگم ؟ )
    تا حالا کلاغ پر 50 میلیونی بازی کردی ؟ من امروز بازی کردم
    یکی گفت 50 میلیون پررررر( عشقم )،منم گفتم پرررررررررررررررررررر.

  8. #48
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    بگم ؟ بگم ؟
    یکی گفت 50 میلیون پررررر( عشقم )،منم گفتم پرررررررررررررررررررر.
    الان دوستان قضیه چیه؟ بحث چیه؟ ما نهفمیدیم، مثلا لینوکس بود بحث تاپیک؟؟!!!!!!!!

  9. #49

    نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    تنها محدودیت اینه که دیگه از نرم‌افزارهای کرکی و دزدی خبری نیست! در عوض یه دنیا نرم‌افزار آزاد هست + تعداد زیادی انسان در سطح دنیا که توی انجمن‌های پرسش و پاسخ و کانال‌های همیشه فعال IRC سؤالاتت رو پاسخ میدن.
    یه PDF یکی از اساتید انجمن اوبونتو منتشر کرده به اسم لینوکس ویندوز نیست که فکر کنم ترجمه باشه. اینجا میتونی بخونیش.

    اگه اینو درک کنی که اینکه لینوکس ویندوز نیست یعنی چی دقیقا هیچ محدودیتی رو احساس نمیکنی. بطور خلاصه باید درک کنی که گنو/لینوکس یه سیستم‌عامل دیگه‌ست با یه رویکرد دیگه و با راه‌حل‌های مخصوص خودش. گنو/لینوکس قرار نیست یه ویندوز خوب و جدید باشه!!
    اگر به بهداشت و سلامت حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
    وبلاگ شخصی من: fadavi.net

    اینجا کمتر سر می‌زنم. (تلگرام من)

  10. #50

    نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    اسمش Gimp هست و روی ویندوز هم نصب میشه. تمام قابلیت های مورد نظر شما را هم داره.
    پس فعلا مشکل فتوشاپ حل شده

    phpdesigner => gedit, netbeans , ...
    بنظرم phpdesigner یه ادیتور متفاوته و عوض کردنش یکم سخته برام!

    ادیتورهای gedit, netbeans و کلا ادیتورهای لینوکسی:

    - وقتی توی صفحه html هستیم قابلیت شناسایی و پیشنهاد کلاسهای سی اس اس رو دارن؟
    - قابلیت شناسایی توابع و متغیرهای جی کوئری رو دارن؟
    - از فریم ورکهای پی اچ پی پشتیبانی می کنن؟
    - امکان شناسایی و پیشنهاد توابع و متدهای صفحات باز شده رو دارن؟
    - از html5 پشتیبانی می کنن؟

  11. #51
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    نقل قول نوشته شده توسط i-php-i مشاهده تاپیک
    پس فعلا مشکل فتوشاپ حل شده


    بنظرم phpdesigner یه ادیتور متفاوته و عوض کردنش یکم سخته برام!

    ادیتورهای gedit, netbeans و کلا ادیتورهای لینوکسی:

    - وقتی توی صفحه html هستیم قابلیت شناسایی و پیشنهاد کلاسهای سی اس اس رو دارن؟
    - قابلیت شناسایی توابع و متغیرهای جی کوئری رو دارن؟
    - از فریم ورکهای پی اچ پی پشتیبانی می کنن؟
    - امکان شناسایی و پیشنهاد توابع و متدهای صفحات باز شده رو دارن؟
    - از html5 پشتیبانی می کنن؟
    netBeans همه مواردی که گفتین رو پشتیبانی میکنه بهترین IDE رایگان هست و اگه باهاش در سطح حرفه ای مثل mvc و فریمورک کار کنید متوجه میشین و حتما ادیتور phpDesigner رو کنار خواهید گزاشت

  12. #52
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    من netbeans را اون اوایل که اومده بودم Ubuntu بررسی کردم و زیاد خوب نبود و من احساس میکردم خیلی ستگین و بد فرمه ! من از Eclipse استفاده میکنم که به شدت توسط java کار ها و اندرویدی ها استفاده میشه و برای php هم یک نسخه به نام PDT داره که تمام قابلیت ها را هم توی همین صفحه میتونید ببینید.

  13. #53
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    Question نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    نقل قول نوشته شده توسط kazemimorteza مشاهده تاپیک
    بله برنامه ها همونه ولی محیط ubuntu/Arios/gnome به صورت پیش فرض روشه.
    تصویری از محیط اوبونتو:
    ضمیمه 124767
    من از gnome استفاده میکنم.سرعتشم خیلی خوب و عالیه و ui خیلی خوبی داره.از ویندوز خیلی بهترهپیشنهاد می کنم حتما نصبش کنید

  14. #54

    نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    محدودیتها رو فکر کاربر ایجاد میکنه
    وگرنه کدنویسی چیزی نیست که نشه به خاطرش مهاجرت کرد !

    حالا اگه یه گیمر یا یه گرافیست بگه نمیتونم مهاجرت نکنم میشه قبولش کرد
    ولی یه کدنویس چنین حرفی بزنه همه دلایلش بهانه ای بیش نیست

  15. #55
    کاربر دائمی آواتار cpuram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    آمل
    پست
    671

    نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    دوستان لطفا این ویدئو رو ببینید و نظرتون رو بگید.
    آموزش نصب notepad++ روی لینوکس هست.
    www.youtube.com/watch?v=kN6dlROzsmw

    درواقع میخوام بدونم کار درستی هست که از نرم افزار ویندوز داخل لینوکس استفاده کنیم؟

  16. #56

    نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    داشت یادم می رفت!

    لینوکس مودمهای EDGE رو می شناسه؟

  17. #57
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    422

    نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    نقل قول نوشته شده توسط cpuram مشاهده تاپیک
    دوستان لطفا این ویدئو رو ببینید و نظرتون رو بگید.
    آموزش نصب notepad++ روی لینوکس هست.
    www.youtube.com/watch?v=kN6dlROzsmw

    درواقع میخوام بدونم کار درستی هست که از نرم افزار ویندوز داخل لینوکس استفاده کنیم؟
    بهتره از این استفاده کنی :

    http://linuxreview.ir/1393/07/how-to...tepadqq-0-38-0

  18. #58

    نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    از دوستان تقاضا میکنم یکبار دیگه به سؤال استارتر دقت کنید: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    1- چیزی که از سؤال مشخصه اینه که ایشون برای برنامه نویسی و طراحی وب میخوان از لینوکس استفاده کنن و درنتیجه مطرح کردن بحثهایی مثل UI ویندوز یا برنامه های متنوع و... معنا نداره. مگه در دنیای برنامه نویسی و طراحی وب چندتا برنامه میخوایم استفاده کنیم که توی لینوکس معادل یکسان یا حتی بهتر نداره؟

    2- سرورهای سایتهایی که با PHP نوشته میشن اکثراً لینوکس هستن و درنتیجه برنامه نویس وب باید با یکسری تفاوتهای این سیستم عامل با ویندوز آشنا بشه (از بحث Permission و داشتن User اختصاصی برای هر برنامه بگیرین تا سایر مباحث مثل نصب برنامه ها و Repositoryها و...) و اگه این آشنایی رو نداشته باشه، ممکنه توی سایتش مشکلاتی پیش بیاد که هیچ ربطی به اسکریپتش نداره و مدام دنبال راه حل توی اسکریپتش بگرده.

    3- اگه کسی دنبال امکانات برنامه های Office و Game و... است اصلاً نیاد سمت لینوکس. باید توی لینوکس هدفتون رو مشخص کنید و این مورد اولین قدمیه که باید بردارین چون لینوکس یک ابزار همه کاره و عامه پسند نیست. مخصوص حرفه ایهاست (کسانی که میفهمن چی میخوان). اگه برای برنامه نویسی وب اومدین سمتش دیگه نگین پس Game چی؟! حتی توی توزیعهای هم تفاوت وجود داره. خیلی ابزارها هستن که توی Fedora کار میکنن ولی روی Ubuntu مشکل دارن یا کندتر کار میکنن. حتی نحوه نصب برنامه ها در Ubuntu و Suse (بعنوان مثال) فرق میکنه. پس اول مشخص کنید با خودتون چند چندین و بعد بیاین سراغ لینوکس. اگه ابزار همه کاره (و هیچ کاره) میخواین، بچسبین به همین ویندوز چون در راضی نگه داشتن کاربرانی که میخوان سادگی و تنوع رو با هم داشته باشن، رقیب نداره. کلاً مایکروسافت اسمش روشه: Micro-soft (نرم افزارهای کوچک) - پس تا وقتی هدفتون بزرگ نشده ازش دست نکشید ولی وقتی واقعاً احساس کردین میخواین حرفه ای کار کنید، حتماً ازش جدا بشین چون ساختارش طوریه که نمیگذاره (و نمیتونه) کار حرفه ای باهاش انجام بشه. کسانی که برای نصب فریمورکها مجبور شدن OpenSSL و Composer رو روی ویندوز نصب کنن میفهمن چی میگم!

    4- MacOS هم یک توزیع دیگه از Unix هست و تفاوت خیلی زیادی نداره. اگه بعنوان WebDev میخواین باهاش کار کنید باید بگم که نیازی نیست چون تقریباً میشه گفت هیچ سروری در دنیا نیست که MacOS داشته باشه و با همون لینوکس کار کنید، راحتترین و بیشتر هم به کارتون میاد اما اگه میخواین دنبال خوشگلی محیط و قیافه Desktop و... باشین، تجربه بدی نیست و بیشتر از ویندوز راضیتون میکنه. درمقابل همون محدودیتهای لینوکس (برنامه های کمتر) رو با شدت بیشتری دارین: خیلی جاها برنامه هست ولی پولیه و کرک هم براش گیر نمیاد ولی توی لینوکس تقریباً برای هر کاری ابزار حرفه ای رایگان وجود داره.

    5- برای کارهای گرافیکی مرتبط با طراحی وب مثل برش زدن تصاویر و کار با لایه ها و تغییر فونت ها و کار با Shape و... که دوستان اشاره کردن، Gimp به خوبی جوابگو هست. PHP Designer هم بیخودترین IDE هست که تو عمرم دیدم. یک مدت با Netbeans و eClipse Luna کار کنید دیگه فایل نصب نشده PHPDesigner یا PHPEd و... رو هم رو هاردتون نگه نمیدارین! با PHPStorm کار کنید هم میبینید که هیچ چیزی کمتر از PHPDesigner نداره و حتی Remote Shell Window داره برای دسترسی به شل سرور توی همون محیط IDE (اگه مجوز داشته باشین). پشتیبانی با فریمورکها هم که امروزه یکی از وظایف IDEهاست. HTML5 هم که خیلی وقتی حتی تو ++Notepad هم پشتیبانی میشه! SublimeText هم نسخه لینوکس داره. جایگزین پیشفرض خود لینوکس برای Notepad (یعنی همون gEdit دوست داشتنی) خیلی از ابزارهای موردنیاز مثل Syntax Highlighting و Auto Complete و Theme و... رو داره.

    باز هم تأکید میکنم اگه همچنان به بازی کردن و کار با برنامه های گرافیکی تخصصی مثل Premiere و Aftre Effects و Photoshop (کارهای تخصصی نه دم دستی) وابسته هستین، لینوکس اذیتتون میکنه ولی اگه برای WebDev میخواین بیاین این سمت، دنیای OpenSource به شما خوش آمد میگه فقط به شرطی که با خودتون عهد ببندین با استفاده از برنامه های دزدیده شده خداحافظی کنید.

  19. #59

    نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    نقل قول نوشته شده توسط i-php-i مشاهده تاپیک
    داشت یادم می رفت!

    لینوکس مودمهای EDGE رو می شناسه؟
    بهتر نیست بجای اینکه تک تک سؤال کنید این قطعه رو میشناسه یا فلان مدل پرینتر رو میشناسه، خودتون با نسخه Live کار کنید و ببینید شناسایی میشه یا میتونید درایور براش پیدا کنید یا نه؟ اکثر شرکتها در قسمت Support&Drivers خودشون درایورهای لینوکس رو برای دانلود گذاشتن.

  20. #60
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    درواقع میخوام بدونم کار درستی هست که از نرم افزار ویندوز داخل لینوکس استفاده کنیم؟
    با wine داره این کار را انجام میده. خیلی ها استفاده میکنند ، حتی برنامه ای به نام Playonlinux وجود داره (که البته مشتق از wine هست) که براحتی میتونید بسیاری از بازی ها و برنامه های ویندوزی را روی لینوکس اجرا کنید ! اما من تا حالا توی این ۲ سالی که به لینوکس مهاجرت کردم نصب نکردم چون واقعا نیازی بهش نداشتم.

    از دوستان تقاضا میکنم یکبار دیگه به سؤال استارتر دقت کنید: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟
    شما درست میگین اما از این تیپ بحث ها توی انجمن لینوکس بین این همه کاربر که متخصص وب هستند صورت نمیگیره و من به امید اینکه شما از بحث حمایت میکنید و تاپیک را قفل نمیکنید از موضوع اصلی خارج شدم (شاید اولین بار توی این همه سال که توی انجمن هستم) اما برنامه نویسان وب از جمله کسانی هستند که خیلی راحت میتونند به لینوکس مهاجرت کنند و پیشرفت کنند و من دوست داشتم از این موقعیت برای معرفی بیشتررش استفاده کنم. امیدوارم تاپیک فعال بمونه و مدیران اجازه بدهند تا جایی که پتانسیل داره در موردش صحب بشه حتی اگه بعضی جا ها منحرف میشه.


    لینوکس یک ابزار همه کاره و عامه پسند نیست. مخصوص حرفه ایهاست (کسانی که میفهمن چی میخوان).
    همه حرف های MMSHFE درست و کامل اما با این جمله موافق نیستم و چون ممکنه یک کاربری تازه کار که هنوز حتی اسم خودش را برنامه نویس نمیگذاره این تاپیک را بخونه کمی توضیح میدم.

    ۵ یا ۱۰ سال پیش حرف شما کاملا درست بود. اما الان نه. تنها کسانی که در استفاده از لینوکس (منظورم توزیع های مناسب کاربران تازه کار مثل mint و ubuntu هست) به مشکل میخورند کسانی هستند که از نرم افزار های تخصصی که فقط برای ویندوز تولید شده اند و جامعه سورس باز نرم افزار رقیبی براش نداره استفاده میکنند. مثلا من هنوز نتونستم یک برنامه قدرتمند و راحت و بی دردسر برای تبدیل DVD با پشتیبانی زیرنوس فارسی و کلا همه چیز تمام برای لینوکس پیدا کنم (البته دیگه نیاز نیست چون اکثر دستگاه ها usb را پشتیباین میکنند و به غیر از آرشیو سازی دیگه کسی روی dvd چیزی نمیریزه). میشه چندین برنامه را با هم ترکیب کرد و با کلی مکافات درستش کرد اما نرم افزار درست و درمونی نداریم.
    یا مثلا در مقابل Adobe Premiere نرم افزاری مثل Openshot هست ولی برای کار حرفه ای اصلا نیست و امکاناتشون قابل مقایسه نیست. برنامه های دیگه ای هم وجود داره که همین قائده را دارند. پس قبل از مهاجرت به لینوکس شخص باید بیاد در نظر بگیره که داره از چه نرم افزار هایی استفاده میکنه و چه جایگزین هایی هست و آیا این جایگزین ها براش مناسب هستند یا نه.

    اما اینکه بگیم این سیستم عامل مال هکر ها و حرفه ای ها و گیک ها هست کاملا مخالفم. یادمون باشه خیلی از آدم های معمولی اصلا از این ابزار استفاده نمیکنند. اتفاقا یکسری ابزار حرفه ای ها روی لینوکس با محدودیت روبرو هستش. اما آدم های معمولی که از کامپیوتر انتظار دارند وب گردی کنند ، موسیقی گوش کنند ، فیلم ببینند ، کار های دفتری مثل نامه نگاری و تنظیم قرارداد و تنظیم جداول و sheet های اطلاعاتی و آماری انجام بدهند ، عکس ها و فیلم های دوربینشون را بارگذاری کننند و اطلاعاتشون را write کنند و بقیه کار های نرمالی که انجام میدهند توی لینوکس هیچ مشکلی ندارند و حتی نیاز ندارند برن برنامه ای بخرن یا اصلا کسی براشون نصب کنه و توی لینوکس با فشار یک دکمه نصب میشه.

    mint و ubuntu و یکسری توزیع دیگه دارند به سوی استفاده همگانی پیش میروند و توی خیلی از شهر های مهم دنیا از جمله مونیخ دارن جایگزین ویندوز میشن. پس انقدر لینوکس و توزیع هاش را خاص نکنیم و مانع از مهاجرت و استفاده دیگران از این سیستم عامل نشیم.

    یادمون باشه تا ابد قرار نیست ما بتونیم نرم افزار ها را بدون رعایت کپی رایت استفاده کنیم و یک روزی باید بهاش را بپردازیم. لینوکس سورس باز و رایگان هست و میتونه فرهنگ استفادش علاوه بر برتری های ذاتی که داره باعث پیشرفت و کاهش هزینه ها بشه.

    موفق باشین

  21. #61

    نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    نه منظورم از حرفه ای بودن ابداً این نبود که فقط متخصصین بیان سمت لینوکس. من خودم برای خیلی از کارهای عادی هم از لینوکس استفاده میکنم. منظورم از حرفه ای بودن این بود که دقیقاً مشخص کنید چی میخواین، چه انتظاراتی از سیستم عامل موردنظرتون دارین و بعد، طبق اون، توزیع مناسب خودتون رو پیدا و نصب کنید. Ubuntu و Mint اینقدر ساده سازی شدن که همه میتونن باهاش کار کنن ولی باز هم واقعاً خیلی ابزارهایی که توی ویندوز موجود بوده اینطرف نیست (بخصوص بازیهای حرفه ای و پیشرفته) و شاید در آینده نزدیک لینوکس در این بخش هم فعال بشه (کما اینکه موتورهای ساخت بازی امروزه اکثراً به راحتی قابلیت سوئیچ بین DirectX و OpenGL و درنظر گرفتن و درنتیجه مسیر برای تولید خروجی Linux داره فراهم میشه). فقط میگم لینوکس برای کسی که مدام از این شاخه به اون شاخه میپره و خودش هم نمیدونه دقیقاً چی میخواد مناسب نیست. توی لینوکس باید هدف داشته باشیم.

  22. #62

    نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    بهتر نیست بجای اینکه تک تک سؤال کنید این قطعه رو میشناسه یا فلان مدل پرینتر رو میشناسه، خودتون با نسخه Live کار کنید و ببینید شناسایی میشه یا میتونید درایور براش پیدا کنید یا نه؟ اکثر شرکتها در قسمت Support&Drivers خودشون درایورهای لینوکس رو برای دانلود گذاشتن.
    مهندس بد اخلاق شدید

    من قبلا چند روز لینوکس ردهت رو نصب کردم و باهاش کار کردم ولی زیاد آشنایی ندارم و اگر یه دفعه تغییرات ایجاد کنم ممکنه مشکلاتی پیش بیاد

    چون یادمه لینوکس یه پلیر ساده هم بصورت پیش فرض نداشت و باید سرچ می کردم تا یه نرم افزار مناسب اجرای فایلهای صوتی پیدا می شد

    حالا که دیگه بحث برنامه نویسی هست

  23. #63
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    http://reza.biz
    پست
    858

    نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    لینوکس مودمهای EDGE رو می شناسه؟
    مودم usb سیم کارتی منظورت هست ؟
    آره میشناسه بعنوان mobile میشناسه

  24. #64

    نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    نقل قول نوشته شده توسط i-php-i مشاهده تاپیک
    مهندس بد اخلاق شدید

    من قبلا چند روز لینوکس ردهت رو نصب کردم و باهاش کار کردم ولی زیاد آشنایی ندارم و اگر یه دفعه تغییرات ایجاد کنم ممکنه مشکلاتی پیش بیاد

    چون یادمه لینوکس یه پلیر ساده هم بصورت پیش فرض نداشت و باید سرچ می کردم تا یه نرم افزار مناسب اجرای فایلهای صوتی پیدا می شد

    حالا که دیگه بحث برنامه نویسی هست
    نه باور کنید اصلاً بحث بد اخلاقی نیست. چند بار توی صحبتها اشاره شده که نسخه Live داره و بهتره قبلش آزمایش کنید ببینید اصلاً خوشتون میاد یا نه و اولین چیزی که به ذهن میرسه طبیعتاً امتحان کردن نسخه Live هست. در کل از این موارد که بگذریم، استفاده از نسخه RedHat رو برای کارهای شخصی توصیه نمیکنم چون اولاً رایگان نیست و ثانیاً اگه نسخه رایگانی گیر بیارین، احتمالاً مربوط به چند نسخه قبلشه و آخرین ورژن نیست و درنتیجه خیلی از امکانات جدید این سیستم عامل حرفه ای رو در اختیار نخواهید داشت و ممکنه این دید رو ایجاد کنه که کل قدرت RedHat همینه که دارین میبینین. برای کارهای شخصی و بعنوان یک تازه کار، استفاده از Ubuntu یا Mint و اگه کمی حرفه ایتر بخواین کار کنین، استفاده از Arch و Fedora رو توصیه میکنم. برای Ubuntu هم ترجیحاً Ubuntu GNOME رو استفاده کنید چون محیط Unity (پیشفرض Ubuntu) خیلی خوشدست نیست و کمی سنگینه و بخصوص برای کسانی که با ساختار ویندوز عادت کردن، ادغام شدن نوار منوها در نوار بالای Unity و برعکس بودن جای دکمه های بستن پنجره و... (سمت راست) کمی در ابتدا آزاردهنده میشه. اگه با KDE هم عادت کنید که عالیه (Kubuntu) هرچند شخصاً محیط GNOME رو بخاطر سرعت بالای اون خیلی میپسندم. ضمناً بد نیست دوستان درجهت روشن شدن یکسری مباحث بنیادی پروژه گنو و فلسفه و تعریف نرم افزار آزاد این مقاله رو بخونن (لینک).

  25. #65

    نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    با توجه به صحبتهایی که توی این تاپیک شده فعلا تصمیم دارم Ubuntu GNOME رو نصب کنم.

  26. #66
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    با توجه به صحبتهایی که توی این تاپیک شده فعلا تصمیم دارم Ubuntu GNOME رو نصب کنم.
    خوشحالم تصمیم گرفتین شروع کنین و انتخابتون هم خوبه ! خیلی خوب میشه که نتیجه بررسی هاتون را اینجا بگذارین تا شاید دوستان دیگه هم علاقه مند بشن.

  27. #67

    نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    سلام اگر مشکل اینترنت ندارید لینوکس بهشت برنامه نویسان هست

  28. #68
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    مگه تو لینوکس سرویس هارو نصب نمی کنید و یه ide و شورع به برنامه نویسی
    توی ویندوزم همینه
    فرقش چیه که می گن خیلی فرق داره؟
    یه کم کار با سیستم عامل رو بدونید که هاست لینوکسی گرفتی گیر نکنی
    دیگه فرق خاصی نداره

  29. #69
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    نقل قول نوشته شده توسط desatir7316 مشاهده تاپیک
    مگه تو لینوکس سرویس هارو نصب نمی کنید و یه ide و شورع به برنامه نویسی
    توی ویندوزم همینه
    فرقش چیه که می گن خیلی فرق داره؟
    یه کم کار با سیستم عامل رو بدونید که هاست لینوکسی گرفتی گیر نکنی
    دیگه فرق خاصی نداره
    من هم با شما موافقم ویندوز مخصوصا تو ایران باید باشه و نمیشه ازش گذشت. بهتره واسه تست و شبیه سازی هاست لینوکس ازهمون Virtual Box یا Vmware استفاده کنن

  30. #70
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    فرقش چیه که می گن خیلی فرق داره؟
    کی گفته فرق داره ؟ اصل قضیه که فرق نداره. روش کار کمی متفاوته ! اصلا بحث فرق از کجا اومد ؟

    من هم با شما موافقم ویندوز مخصوصا تو ایران باید باشه و نمیشه ازش گذشت. بهتره واسه تست و شبیه سازی هاست لینوکس ازهمون Virtual Box یا Vmware استفاده کنن
    ایشون کی گفتن ویندوز تو ایران باید باشه که شما باهاشون موافقین ؟
    چرا نمیشه ازش گذشت ؟ دلیلی غیر از مواردی که توی این دو صفحه تاپیک وجود داره ؟ میشه بگین که ما هم بدونیم ؟
    چرا بهتره روی vmware یا virtual box نصب کنیم و اصلا به لینوکس مهاجرت نکنیم ؟ میشه بیشتر توضیح بدین ؟

  31. #71
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    ایشون کی گفتن ویندوز تو ایران باید باشه که شما باهاشون موافقین ؟
    ایشون هم منظورشون این بود که مهاجرت به لینوکس نیازی نداره و توی ویندوز هم میشه برنامه نویسی کرد و تفاوتی نداره و موافقت من ازین لحاظ بود
    چرا بهتره روی vmware یا virtual box نصب کنیم و اصلا به لینوکس مهاجرت نکنیم ؟ میشه بیشتر توضیح بدین ؟
    چون لزومی نداره وقتی ویندوز تمام نیازهای مارو برطرف میکنه فقط برای تست برنامه ها میشه از این نرم افزارها استفاده کرد
    چرا نمیشه ازش گذشت ؟ دلیلی غیر از مواردی که توی این دو صفحه تاپیک وجود داره ؟ میشه بگین که ما هم بدونیم ؟
    اصل ماجرا اینجاست ما در ایران بهترین نرم افزارهای جهان را که ممکنه در خارج از کشور هرکسی نتونه ازشون استفاده کنه به خاطر گرون بودنشون داریم رایگان استفاده میکنیم و در لینوکس دیگه نمیتونیم و حالا خوب یا بد این سفره پهنه و ماهم استفاده میکنیم به خاطر همین نمیشه از ویندوز گذشت
    در اینکه لینوکس بهتر از ویندوز و مک هست شکی نیست و هروقت قانون کپی رایت در ایران هم اجرایی شد من اولین نفر خواهم بود که ویندوز رو حذف خواهم کرد و به لینوکس مهاجرت میکنم

  32. #72

    نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    با سلام...
    واقعا تاپیک خوبی شده واسه امثال بنده که دیگه واقعا خسته شدم از micro-soft سیستمم قطعاتش پایین بود ارتقاع دادم 2.5 خرجش کردم الآن توپ شده ولی واقعا همون بحث پایداریی سیستم عامل ویندوز که اصلا پایدار نیست داره اذیت میکنه همین که میفهمه آدم با پردازنده 5 هسته ای رم 8 و... بعد چند تا نصبو حذف کلا سیستم 10% کند تر میشه عذاب میده در صورتی که این همه هزینه کردی همین مشکل از بین بره
    خلاصه گلایه از ویندوز زیاده...
    غریب به 2 ساله سودای یونیکس تو سرمه چون همیشه به کیفیت فکر میکنم نه کمیت ولی میترسم برم سمتش چون اطلاعاتی نداشتم و به قول جناب Unique فکر میکردم که یه غول بی شاخو دمه که برم سمتش هیچی ازش نمیفهمم و وقتم الکی تلف میشه و نرم افزار نداره و حتی واسه پخش آهنگ باید برم یه عالمه دستورو نرم افزارو این چیزا یاد بگیرم...
    ولی الآن برم بگردم ببینم دارم از همین الآن شروع شکنم...
    فقط یه سوال یه چیزایی از مدریت سرور های لینوکس میدونم در حد خاطره تقریبا میشه گفت بازو بسته کردن پنل یه کنم بیشتر
    به نظر شما میتونم همراه با یادگیری خود لینوکس اینو هم پیش برم یا نه فقط باید اول خودشو یاد بگیرم بعد برم سمت مدریت سرورش؟؟

    یه چیز دیگه اصلا واقعا کار با لینوکس نیاز به یادگیری داره یعنی باید بدونیم مثلا واسه مثلا یه انتقال فایل باید بریم یه جا یه چیزو فعال کنیم یا از طریق یا نرم افزار این کارو انجام بدیم و نمیدونم این طور چیزا یا نه واقعا راحته و فقط ازین جهت بد تو ذهنا جا افتاده؟؟

    واسه برنامه نویسی هم که دیگه همه موافقن که لینوکس حرف نداره وقتی همه با این موافق باشن چرا نه؟؟
    اصلا همه اینا به کنار لینوکس کلا کلاس داره (شوخی)
    امیدوارم بحث ادامه پیدا کنه و از نظرات و نکاتی که موجوده توسط اساتید بیشتر بهره مند بشیم...
    فکر کنم اسپمم شد پستم نمیدونم ببخشید اگه شده...

  33. #73
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    سلام
    منم یه سری اطلاعات دارم گفتم در اختیارتون قرار بدم امیدوارم مفید باشه.

    باور کنید من به شخصه خیلی توی لینوکس راحت ترم تا توی ویندوز! شمایی که می گید ایران بخاطر نداشتن قوانین کپی رایت یکی از بهترین بستر های ویندوز هستش تا حالا درک نکردید که نصب یه نرم افزار کامل که برای نصبش تو ویندوز کلی حالتون گرفته می شه رو توی لینوکس با یه خط تایپ نصب کرد چه لذتی داره. (نصبشم اینجوریه :
    کد HTML:
    sudo apt-get install your_pack_name
    )
    شما یه بار امتحان کنید.

    در ضمن explorer لینوکس خیلی جالب تره تا explorer ویندوز! شما توی لینوکس یه حس غریب دارید با هنگ و کرش کردن ! اما توی ویندوز هنگ رو یک یار دیرینه می بینید که اگر نباشه فکر می کنید یه جای کار اشتباهه ولی دور از شوخی خیلی توی لینوکس در مقابل کرش کردن راحت ترید چون می زنید force close من خودم به شخصه تا حالا برنامه ای ندیدم که در این حالت بسته نشه اما برنامه نویسان لینوکس به این هم اکتفا نکردند و بازم با یه دستور اومدن برای بستش راه حلی گذاشتند.

    دستوراتی که توی لینوکس باید تایپ بشه فقط و فقط برای راحت تر کردن کارتون هستش و تمامشون جایگزین هایی هستند که زمانی که نمی خواهید وقتتون رو برای انجام دستور بصورت گرافیکی از دست بدید خیلی خیلی سریع می تونید اون رو با یه خط دستور انجام بدید.

    دوستانی که هم محیط اوبنتو یونیتی رو می خواهند ببینند می تونند از اینجا اون رو بصورت آنلاین تست کنند.
    بازم می گم شما توی بیشتر از 95% اوقات نیازی به وارد کردن دستور ندارید با اینکه می تونید از دستور استفاده کنید. توی اون 5% اوقات هم این قدر منابع کافی و فارسی هست که هیچ مشکلی ندارید.

    در آخر هم شما رو به شرکت در جلسات گروه های لاگ (linux user group) شهر خودتون ( بیشترشون سایت دارند. سایت تهران اینجاست که از طریق قسمت لاگ های دیگر می تونید لاگ های چند تا استان دیگر رو پیدا کنید ولی بعضی هاشون نیستند از جلمه شهر خودمون.) دعوت می کنم خیلی بهتون کمک می کنه.

  34. #74
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    ایران-گیلان-ماسال
    پست
    194

    نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh مشاهده تاپیک
    من از gnome استفاده میکنم.سرعتشم خیلی خوب و عالیه و ui خیلی خوبی داره.از ویندوز خیلی بهترهپیشنهاد می کنم حتما نصبش کنید
    خوب این اریوس AriOs هستش که به صورت پیش فرض محیط ubuntu و gnome روی اون قرار دارند.gnome خیلی از کلید های میانبرش شبیه ویندوز هستش .برای ما که متاسفانه با ویندوز بزرگ شدیم کار توش راحت تره. کشورهای بزرگ و عاقلتر دنیا مثل المان و ... سیستم عامل ملی شون لینوکسه و از گروهای توسعه دهنده لینوکس مثل canonical پشتییبانی مالی می کنند.

  35. #75
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    ایران-گیلان-ماسال
    پست
    194

    نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    نقل قول نوشته شده توسط cpuram مشاهده تاپیک
    دوستان لطفا این ویدئو رو ببینید و نظرتون رو بگید.
    آموزش نصب notepad++ روی لینوکس هست.
    www.youtube.com/watch?v=kN6dlROzsmw

    درواقع میخوام بدونم کار درستی هست که از نرم افزار ویندوز داخل لینوکس استفاده کنیم؟
    من ویدیو را ندیم خوب gedit/Geany اینا هستن که.geny کد هینتش هم خوبه.

  36. #76
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    ایران-گیلان-ماسال
    پست
    194

    نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    نقل قول نوشته شده توسط i-php-i مشاهده تاپیک
    چون یادمه لینوکس یه پلیر ساده هم بصورت پیش فرض نداشت و باید سرچ می کردم تا یه نرم افزار مناسب اجرای فایلهای صوتی پیدا می شد

    حالا که دیگه بحث برنامه نویسی هست
    از arios استفاده کنید خیلی از نرم افزارهای کاربردی و پکیج ها روی اون قرار دارند.

  37. #77

    نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    از arios استفاده کنید خیلی از نرم افزارهای کاربردی و پکیج ها روی اون قرار دارند.
    توزیع آریوس چندسالی هست که دیگه آپدیت نشده و پروژه‌ش تعطیل شده.
    از همه بهتر برای کاربرای تازه‌وارد همون Xubuntu یا Ubuntu GNOME هستش.

    کسایی هم که مثل من حساسن پکیج‌هاشون ۱۰۰٪ به روز باشه بهتره برن سراغ Archlinux یا یکی از فرزندانش مثل Manjaro که عالی کار کرده. کلا توزیع‌های Rolling Relase خیلی بهتر آپدیت میشن تا اونجایی که Archlinux حداکثر ۲۴ ساعت تاخیر در به روز رسانی داره!!

    یکی از ایرادهای اوبونتو اینه که یکم دیر به دیر مخازنش رو به روز میکنه.
    در ضمن عرضه‌ی اوبونتو ۱۴.۱۰ یا همون تکشاخ آرمان گرا رو به همه لینوکسیا تبریک میگم!!!
    اگر به بهداشت و سلامت حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
    وبلاگ شخصی من: fadavi.net

    اینجا کمتر سر می‌زنم. (تلگرام من)

  38. #78
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    ایشون هم منظورشون این بود که مهاجرت به لینوکس نیازی نداره و توی ویندوز هم میشه برنامه نویسی کرد و تفاوتی نداره و موافقت من ازین لحاظ بود
    کل تاپیک در مورد اینه که به لینوکس مهاجرت کنیم و محدودیت ها و موضوعات مربوطه را بدونیم ! تفاوت هم از زمین تا آسمونه و اصلا این دو سیستم عامل از پایه با هم تفاوت دارند.

    چون لزومی نداره وقتی ویندوز تمام نیازهای مارو برطرف میکنه فقط برای تست برنامه ها میشه از این نرم افزارها استفاده کرد
    چی را میخواین تست کنین ؟ سایت شما اگه روی php و apache در سیستم عامل ویندوز کار کنه ! ۹۹٪ روی لینوکس هم کار میکنه و فقط ممکنه نیاز باشه چند تا permission را ست کنید که این اصلا تست لوکال نمیخواد ! آنلاین میشه تست کرد.

    اصل ماجرا اینجاست ما در ایران بهترین نرم افزارهای جهان را که ممکنه در خارج از کشور هرکسی نتونه ازشون استفاده کنه به خاطر گرون بودنشون داریم رایگان استفاده میکنیم و در لینوکس دیگه نمیتونیم و حالا خوب یا بد این سفره پهنه و ماهم استفاده میکنیم به خاطر همین نمیشه از ویندوز گذشت
    برنامه نویس وب هیچ نرم افزاری نیاز نداره که بخواد ازش بگذره ! خیلی از نرم افزار های مورد استفاده ما برنامه نویسان وب هم به صورت رایگان و در اصل برای لینوکس طراحی و بهینه شده اند. ما هم بار ها اشاره کردیم که مثلا اگه کسی نیاز به برنامه ای داره که فقط روی ویندوز کار میده و جایگزین مناسب نداره لازم نیست مهاجرت کنه. ولی برنامه نویسان وب قادرند همه نیاز هاشون را برطرف کنند.

    در اینکه لینوکس بهتر از ویندوز و مک هست شکی نیست و هروقت قانون کپی رایت در ایران هم اجرایی شد من اولین نفر خواهم بود که ویندوز رو حذف خواهم کرد و به لینوکس مهاجرت میکنم
    حرف از بهتر و بد تر بودن نیست ! حرف اینه که لینوکس میتونه باعث بشه مشکلات کمتر بشه ،‌هزینه ها صرف موارد ضروری تر بشه تا سخت افزار و غیره ، محیط کار روی پروژه به محیط production یا بهره برداری نهایی نزدیک بشه. و در نهایت رعایت قانون کپی رایت به واقعیت نزدیک بشه ! اینطوری که شما نظر میدین هیچوقت چنین قانونی اعمال نمیشه مگه با زور تحریم و این چیز ها.

    سیستمم قطعاتش پایین بود ارتقاع دادم 2.5 خرجش کردم الآن توپ شده
    یک برنامه نویس واقعا به سیستمی با این مشخصات هیچ نیازی نداره و این پول را میتونه در پیشرفت کارش هزینه کنه ! حالا فکر کنین برای یک دفتر کار نیاز به ۵ یا شش تا از این سیستم ها پیدا کنید !

    یه چیز دیگه اصلا واقعا کار با لینوکس نیاز به یادگیری داره یعنی باید بدونیم مثلا واسه مثلا یه انتقال فایل باید بریم یه جا یه چیزو فعال کنیم یا از طریق یا نرم افزار این کارو انجام بدیم و نمیدونم این طور چیزا یا نه واقعا راحته و فقط ازین جهت بد تو ذهنا جا افتاده؟؟
    شما یکبار امتحان کنید ! اونوقت به این طرز فکر فعلیتون فقط میخندین !

    اصلا همه اینا به کنار لینوکس کلا کلاس داره (شوخی)
    چرا شوخی ؟ البته که داره اما وقتی یک community خیلی با حال وجود داره که همه به شما کمک میکنند و جوابتون را میدهند یا لاگ های شهر ها عموما فعال هستند نیاز به کلاس رفتن نیست. برای کار های پیش و پا افتاده که اصلا نیاز به هیچ کدوم از اینها نیست.

  39. #79
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    http://reza.biz
    پست
    858

    نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    فقط kali بر پایه debian7 رو عشقه
    تهه وحشته

    اند خلاف
    تریپ خطرناک

    یه اسکرین شات بذارم از دسکتاپم همتون فرار کنید

  40. #80
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟

    من مدت ها بود که میخواستم کلا به سمت Ubuntu کوچ کنم ولی نمیتونستم!
    از یه طرف نمیتونستم از بازی دست بکشم از یه طرف هم راندومان کار من تو ویندوز بیشتر از لینوکس بود. تو لینوکس کارام کند پیش میرفت.
    ولی ویندوز اینقدر اینقدر واسه لپتاپم مشکل ساز شد که دیگه کلا پاکش کردم.
    تو ویندوز با اینکه همه درایورهام نصب بود گاهی اوقات تاچ پد کار نمیکرد! وقتی که میخواستم روشنایی رو تغییر بدم سطح روشنایی 0٪ می شد! اواخر هم پیغام میداد Your windows license will expire soon هرچقدر هم کرک امتحان کردم جواب نداد!
    مدتی هست که با Ubuntu کار میکنم تنها مشکلی که داره و پس از یکسال هنوز نتونستم حلش کنم به htaccess مربوط میشه.
    کلا rewriteRule کار نمیکنه!
    آقای شهرکی اگه یادتون باشه تو نشست شیرازم این مشکل رو داشتم و هنوز پابرجاستولی نمیخوام از ورژن ها پایین اوبونتو استفاده کنم.
    آقای شیخله و آقای Unique شما به این مشکل بر نخوردین؟
    الان وقتی با Yii روی پروژه کار میکنم مجبورم urlFormat رو روی Get تنظیم کنم!

صفحه 2 از 8 اولاول 1234 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. نرم افزار شبیه ساز لینوکس در ویندوز برای کامپایل برنامه ها
    نوشته شده توسط armiya در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 15 خرداد 1393, 16:24 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 24 دی 1391, 22:41 عصر
  3. سوال: راهنمایی برای ایجاد فاکتور برای طراحی و برنامه نویسی وب سایت
    نوشته شده توسط iradata در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 23 فروردین 1391, 05:09 صبح
  4. لینوکس یا ویندوز (برای شبکه)
    نوشته شده توسط mammad_asir در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 27 آبان 1390, 21:20 عصر
  5. گفتگو: پیشنهادات شما برای طراحی و برنامه نویسی وبسایت در سریع ترین زمان؟
    نوشته شده توسط hamid1988 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 11 تیر 1389, 15:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •