نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: جایگزین کردن یک متن در رشته جای متن دیگه؟

  1. #1

    Question جایگزین کردن یک متن در رشته جای متن دیگه؟

    سلام دوستان من با استفاده از کد زیر میخوام یک متن در richtextbox1 رو بریزم توی richtextbox2 ولی مشکلی که هست .

    این کد من است :
                string str = richTextBox1.Text;
    strEdit = strEdit.Replace("left", "right");
    strEdit = strEdit.Replace ("right", "left");
    richTextBox2.Text = strEdit;





    داده های خام من در RichTextBox1 :

    right
    left
    right
    right
    left

    بعد از تغییر :
    left
    left
    left
    left
    left

    ولی من میخوام left ها right بشه و right ها left بشه؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: جایگزین کردن یک متن در رشته جای متن دیگه؟

    بنظرم باید روی تک تک کلمات این تکست کار کنید و کلمات رو یکی یکی عوض کنید و به و توی string دیگری ببرید به علاوه اونهایی که نیاز به تغییر نیست و جمله رو دوباره توی اون string میسازیم.

  3. #3

    نقل قول: جایگزین کردن یک متن در رشته جای متن دیگه؟

    درود

    این ها را نوشتم درست کار میکرد و مشکلی نداره
     richTextBox2.Clear();
    string str = richTextBox1.Text;
    string[] strArray ;
    strArray =str.Split(' ');
    for (int i = 0; i < strArray.Count(); i++)
    {
    if (strArray[i]=="right")
    {
    strArray[i] = "left";
    }
    else if(strArray[i]=="left")
    {
    strArray[i] = "right";
    }
    }
    foreach (var s in strArray)
    {
    richTextBox2.Text +=" "+ s;
    }
    richTextBox1.Clear();


    موفق باشی

  4. #4

    نقل قول: جایگزین کردن یک متن در رشته جای متن دیگه؟

    سلام مجدد واقعا خسته نباشید آقا علیرضا ولی تاسفانه کار نمیکنه ...

  5. #5

    نقل قول: جایگزین کردن یک متن در رشته جای متن دیگه؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mosafers مشاهده تاپیک
    سلام مجدد واقعا خسته نباشید آقا علیرضا ولی تاسفانه کار نمیکنه ...
    سلام .برای این کار نمیکنه چون باید به صورت خطی بنویسید و نباید با اینتر زدن به خط بعدی برین(که البته با یکم دست کاری درست میشه)
    برنامه رو گذاشتم.تستش هم کردم درست جواب میداد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: جایگزین کردن یک متن در رشته جای متن دیگه؟

    اگه هنوز هم در کد ها ایراد دارید
    richTextBox1.Clear();
    و
    richTextBox2.Clear();
    را حذف کنید

  7. #7

    نقل قول: جایگزین کردن یک متن در رشته جای متن دیگه؟

    واقعا دست خوش داری کارت حرف نداره کار با آرایه ها و رشته ها یه کم دشوار هست ولی شما سنگ تموم گذاشتید مرسی

  8. #8

    نقل قول: جایگزین کردن یک متن در رشته جای متن دیگه؟

    مهندس جسارتا اینم کمک کن حل شه :
    مثلا اگه قرار باشه همچین تکسی رو ویرایش کنیم ؟

    : right;}
    xxx: left
    : right;
    :right;
    left

  9. #9

    نقل قول: جایگزین کردن یک متن در رشته جای متن دیگه؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mosafers مشاهده تاپیک
    مهندس جسارتا اینم کمک کن حل شه :
    مثلا اگه قرار باشه همچین تکسی رو ویرایش کنیم ؟

    : right;}
    xxx: left
    : right;
    :right;
    left
    درود

    از این کد استفاده کنید.این کد دیگه برای اینتر هم مشکلی نداره و دیگه خطی بودن متن هم مهم نیست.تست شده کاملا درست هست

      richTextBox2.Clear();

    string str = richTextBox1.Text;
    str= str.Replace("right", " right ");
    str= str.Replace("left", " left ");

    string[] strArray ;

    strArray =str.Split(' ');

    for (int i = 0; i < strArray.Count(); i++)
    {
    if (strArray[i]=="right")
    {
    strArray[i] = "left";
    }
    else if(strArray[i]=="left")
    {
    strArray[i] = "right";
    }
    }
    foreach (var s in strArray)
    {
    richTextBox2.Text +=s;
    }
    richTextBox1.Clear();

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جایگزین کردن یک کلمه به جای کلمه دیگر یک متن طولانی
    نوشته شده توسط behzad5952 در بخش Access
    پاسخ: 21
    آخرین پست: دوشنبه 22 تیر 1394, 13:26 عصر
  2. حرفه ای: روش جایگزین کردن متون داخل کادرها با یک متن اصلی
    نوشته شده توسط Ezaafi در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 14 بهمن 1392, 14:17 عصر
  3. سوال: جایگزین کردن یک درشته در رشته ای دیگر
    نوشته شده توسط F.zeinali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 19 بهمن 1389, 13:22 عصر
  4. سوال: جستجو و جایگزین کردن متن
    نوشته شده توسط iran_sky در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 27 آبان 1389, 23:21 عصر
  5. یافتن متن و جایگزین کردن تصویر بجای آن در فایل ورد
    نوشته شده توسط ehsane در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 26 آبان 1385, 14:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •