نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تغییر استایل ( فونت، رنگ ، اندازه ، ... ) آیتم های یک AlertDialog

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار alireza142
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    112

    تغییر استایل ( فونت، رنگ ، اندازه ، ... ) آیتم های یک AlertDialog

    سلام خدمت دوستان مجازی عزیز

    ان شاالله که همیشه سالم و تندرست باشید

    آیا امکان تغییر فونت و اندازه و رنگ و .... مشخصه های AlertDialog (عنوان و متن هشدارش) وجود دارد؟ نمی خوام به صورت شخصی سازی شده بسازم. همون حالت زمینه مشکی خود اندروید رو می خوام. اما در تبلت ها فونتش خیلی ریزه. آیا میشه بزرگترش کرد یا نه ؟ اگه میشه لطفا راهنمایی بفرمایید.



    ممنون از وقتی که صرف می کنید...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار slr560
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    868

    نقل قول: تغییر استایل ( فونت، رنگ ، اندازه ، ... ) آیتم های یک AlertDialog

    اینکه بخوای پس زمینه و فونتشو تغییر بدی باید خودت بشینی واسش بسازی و درست کنی
    ولی یه راه حل بهتر و کامل تر دیگه هم هست
    استفاده از کتابخونه زیر:
    https://github.com/sd6352051/NiftyDialogEffects

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    نقل قول: تغییر استایل ( فونت، رنگ ، اندازه ، ... ) آیتم های یک AlertDialog

    چطوری میتونم این lib رو به پروژه اضافه کنم و ازش استفاده کنم؟

  4. #4

    نقل قول: تغییر استایل ( فونت، رنگ ، اندازه ، ... ) آیتم های یک AlertDialog

    این فایل رو به عنوان یه لایبرری به پروژت اضافه کن. برای اضافه کردن اینو ببین. بعدش به راحتی از کدی مثل زیر استفاده کن

    dialogBuilder
    .withTitle("Modal Dialog")
    .withMessage("This is a modal Dialog.")
    .show();

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    نقل قول: تغییر استایل ( فونت، رنگ ، اندازه ، ... ) آیتم های یک AlertDialog

    نباید چیزی Import کنم؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    نقل قول: تغییر استایل ( فونت، رنگ ، اندازه ، ... ) آیتم های یک AlertDialog

    اگه میشه یه Sample بزارید اینجا ممنون میشم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: تغییر استایل ( فونت، رنگ ، اندازه ، ... ) آیتم های یک AlertDialog

    در اصل می تونید روی همون دیالوگ پیشفرض هم شخصی سازی هایی رو اعمال کنید.

    فرض کنیم شما یک شئ دیالوگ می سازید، این شئ خصوصیات کلاس View رو هم داره، می تونید به محتواش دسترسی داشته باشید و تغییرات رو روی اون اعمال کنید.

    ما یکسری id های خاص در اندروید داریم، مثلاً android.R.id.content درواقع id ویویی هست که همه ی ویوهای دیگه داخلش نمایش داده میشن.

    مثلاً در اکتیویتی اگر از کد زیر استفاده کنید:
    View v = (View) findViewById(android.R.id.content);

    شئ v رفرنسی هست به هرچیزی که اکتیویتی نمایش میده (که میشه والد همه ی ویوهای دیگه که در لی اوت ایجاد کردید)، حالا با این ویو می تونید کار کنید و به اشیاء دیگه دسترسی داشته باشید
    نمونه کدی که برای تغییر فونت همه ی TextView های موجود در اکتیوی هست رو براتون مثال میزنم:
    public void overrideFonts(final View v) {final boolean isBelowICS = VERSION.SDK_INT < Build.VERSION_CODES.ICE_CREAM_SANDWICH;
    try {
    if (v instanceof ViewGroup) {
    final ViewGroup vg = (ViewGroup) v;
    for (int i = 0; i < vg.getChildCount(); i++) {
    final View child = vg.getChildAt(i);
    overrideFonts(child);
    }
    } else {
    final Typeface font = Typeface.createFromAsset(context.getAssets(),
    "fonts/adob2.otf");
    if (v instanceof TextView) {
    ((TextView) v).setTypeface(font);
    if (isBelowICS) {
    ((TextView) v).setText(PersianReshape.reshape(((TextView) v).getText()
    .toString()));
    // v.setAnimation(AnimationUtils.loadAnimation(contex t,
    // R.anim.button));
    }
    } else if (v instanceof EditText) {
    ((EditText) v).setTypeface(font);
    if (isBelowICS) {
    ((EditText) v).setText(PersianReshape.reshape(((EditText) v).getText()
    .toString()));
    }
    } else if (v instanceof Button) {
    ((Button) v).setTypeface(font);
    if (isBelowICS) {
    ((Button) v).setText(PersianReshape.reshape(((Button) v).getText()
    .toString()));
    }


    }
    }


    } catch (final Exception e) {
    }
    }


    این کد فونت تمام TextView ها، EditText و Button های موجود در Viewی موردنظر رو عوض می کنه و متنشون رو با استفاده از کلاس PersianReshape برای نمایش فارسی رو دستگاه های قدیمی آماده می کنه.
    نحوه ی استفاده رو ببینید:
    overrideFonts(findViewById(android.R.id.content));

    حالا برای استفاده از این کد در دیالوگ کافیه به شکل زیر ازش استفاده کنیم:
    overrideFonts(dialog.findViewById(android.R.id.con  tent));


    id های دیگه ای هم موجود هستن که من دقیقن ازشون اطلاع ندارم، مثلاً ممکنه id شئ TextView که عنوان رو نمایش میده، در Dialog چیزی شبیه به android.R.id.textView1 باشه.

    به هرحال شدنی هست، فقط باید تحقیق کنید تا بتونید بهشون دسترسی داشته باشید.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    نقل قول: تغییر استایل ( فونت، رنگ ، اندازه ، ... ) آیتم های یک AlertDialog

    اگه از دوستان کسی Sample داره بزاره ما هم استفاده کنیم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    نقل قول: تغییر استایل ( فونت، رنگ ، اندازه ، ... ) آیتم های یک AlertDialog

    دوستان کسی میتونه این https://github.com/sd6352051/NiftyDialogEffects آموزشش رو برای آندروید استدیو بذاره ؟ کامل توضییح نداده تو خود گیت هاب ، قسمت مانیفست رو گیر کردم ، ممنون میشم

تاپیک های مشابه

  1. تغییر اندازه نمایش آیتم های combo box به هنگام اجرا
    نوشته شده توسط kamran_dev در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 30 تیر 1388, 16:48 عصر
  2. سوال: کامپوننت برای تغییر رنگ و اندازه ی متن خاصی در RichEdit
    نوشته شده توسط Felony در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 05 بهمن 1387, 06:44 صبح
  3. سوال: تغییر رنگ آیتم های لیست باکس
    نوشته شده توسط Salar Ashgi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 07 آبان 1387, 23:19 عصر
  4. سوال: تغییر رنگ پس زمینه آیتم های ListBox
    نوشته شده توسط regbyte در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 30 خرداد 1387, 15:37 عصر
  5. تغییر شکل و رنگ scroll Bar در برنامه های تحت ویندوز
    نوشته شده توسط morteza57 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 13 فروردین 1387, 02:58 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •