نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نمایش فایل pdf در برنامه

  1. #1

    نمایش فایل pdf در برنامه

    سلام.
    میخام همونطور که یک فایل html رو میزاریم تو پوشه assets و توی یک webviewer نشونش میدیم.همین کارو برای یه فایل pdf انجام بدم.لطفا راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار esmail3309
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    خراسان شمالی
    پست
    331

    نقل قول: نمایش فایل pdf در برنامه

    با کد زیر میتونی این کارو انجام بدی

    اما باید نرم افزار adode reader روی گوشی نصب باشه چون PDF ها با نرم افزار adode reader نمایش داده میشوند


    package ir.alipoor.ir;


    import java.io.File;
    import java.io.FileOutputStream;
    import java.io.IOException;
    import java.io.InputStream;
    import java.io.OutputStream;
    import android.app.Activity;
    import android.content.ActivityNotFoundException;
    import android.content.Context;
    import android.content.Intent;
    import android.content.res.AssetManager;
    import android.net.Uri;
    import android.os.Bundle;
    import android.os.Environment;
    import android.util.Log;
    import android.view.Menu;
    import android.view.View;
    import android.view.View.OnClickListener;
    import android.webkit.WebView;
    import android.widget.Button;
    import android.widget.Toast;
    public class MainActivity extends Activity {
    @Override
    public void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);
    AssetManager assetManager = getAssets();


    InputStream in = null;
    OutputStream out = null;
    File file = new File(getFilesDir(), "a1.pdf");
    try
    {
    in = assetManager.open("a1.pdf");
    out = openFileOutput(file.getName(), Context.MODE_WORLD_READABLE);


    copyFile(in, out);
    in.close();
    in = null;
    out.flush();
    out.close();
    out = null;
    } catch (Exception e)
    {
    Toast.makeText(getApplicationContext(), "نرم افزار adode reader نصب نیست ", 2000).show();
    finish();
    }
    try{
    Intent intent = new Intent(Intent.ACTION_VIEW);
    intent.setDataAndType(
    Uri.parse("file://" + getFilesDir() + "/a1.pdf"),
    "application/pdf");


    startActivity(intent);
    finish();
    }
    catch (Exception e)
    {
    Toast.makeText(getApplicationContext(), "نرم افزار adode reader نصب نیست ", 2000).show();
    finish();
    }
    }


    private void copyFile(InputStream in, OutputStream out) throws IOException
    {
    byte[] buffer = new byte[1024];
    int read;
    while ((read = in.read(buffer)) != -1)
    {
    out.write(buffer, 0, read);
    }
    }
    }

  3. #3

    نقل قول: نمایش فایل pdf در برنامه

    نمیشه در قالب برنامه خودمون این کار و کنیم که نیاز به برنامه خارج از برنامه خودمون نباشه؟

  4. #4
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: نمایش فایل pdf در برنامه

    تاپیک تکراریه.توی انجمن سرچ کنید قبلا بحث شده
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

تاپیک های مشابه

  1. نیاز به یه کامپوننت برای نمایش فایل PDF
    نوشته شده توسط آیدا رضایی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 20
    آخرین پست: پنج شنبه 17 فروردین 1391, 15:04 عصر
  2. سوال: نمایش یک فایل Pdf در برنامه
    نوشته شده توسط amin3271 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 21 شهریور 1387, 15:06 عصر
  3. نمایش فایل PDF
    نوشته شده توسط Hamid_PaK در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 17
    آخرین پست: چهارشنبه 14 فروردین 1387, 17:56 عصر
  4. نمایش فایل با یک برنامه خاص
    نوشته شده توسط egoldashraf در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 01 بهمن 1385, 00:13 صبح
  5. نمایش فایل PDF در php.
    نوشته شده توسط siosavin در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 17 شهریور 1383, 01:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •