نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: درخواست سیستم آموزش مجازی...

  1. #1

    درخواست سیستم آموزش مجازی...

    سلام

    یک سیستم آموزش مجازی لازم دارم شامل دروس، مدرسین، دانشجویان
    تا حد امکان با امکان تدریس آنلاین از راه دور

    چیز هایی که پیدا کردم:
    Moodle و eFront که رایگان هستند ولی ظاهر قشنگی ندارند و امکان تدریس آنلاین رو توش ندیدم.پ
    ظاهرا با Adobe Connect میشه چنین کاری کرد ولی اصلا نمی دونم چی هست. آموزشی چیزی دارید؟ حتما باید بخرمش؟
    برنامه نویسی با PHP هم بلدم که اگه به نظرتون کامپوننت آماده برای این کارا زیاد هست ازشون استفاده کنم. وگرنه فکر کنم خیلی طول می کشه.

    و کلا راهنمایی می خوام :)

    متشکرم

  2. #2
    VIP آواتار mohamad_torabi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تــــــهــــران
    پست
    1,131

    نقل قول: درخواست سیستم آموزش مجازی...

    این سیستم رو بنده قبلا دیده بودم تو این سایت : گذاشتم شاید به دردتون بخوره
    http://aftab.cc/article/1226
    امیدوارم همین منظورتون بوده باشه
    آخرین ویرایش به وسیله mohamad_torabi : چهارشنبه 21 آبان 1393 در 14:49 عصر


    من در برخی از امتحاناتم مردود شدم اما دوستم تمام درسهایش را با موفقیت گذراند.


    اکنون او یک مهندس در شرکت مایکروسافت است


    و من فقط مالک مایکروسافت هستم ........ بیل گیتس


  3. #3

    نقل قول: درخواست سیستم آموزش مجازی...

    سی ام اسی که نوشتید اتصاصیه یا از سی ام اس اختصاصی استفاده میکنید؟
    سی ام استون مشخص کنید تا بشه راهنمای کرد.

تاپیک های مشابه

  1. درخواست کتاب آموزش کریستال ورژن 8
    نوشته شده توسط evilboy در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 25 آذر 1385, 09:38 صبح
  2. درخواست منبع آموزش پایگاه داده در VC++‎.Net
    نوشته شده توسط mostafa_cpp در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 مهر 1385, 10:59 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •