نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نشون دادن خط به خط فایل تکس در مسیج باکس

  1. #1

    نشون دادن خط به خط فایل تکس در مسیج باکس

    سلام دوستان
    من یه برنامه میخوام بنویسم که یه فایل متنی رو بخونه
    و هر 24 ساعت یک بار یکی از خطوط برنامه رو تو مسیج باکس نشون بده
    یعنی اگه برنامه تو ساعت مثلا 3 باز شد سومین خط برنامه رو تو مسیج باکس نشون بده
    میشه راهنمایی کنید
    ممنون

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: نشون دادن خط به خط فایل تکس در مسیج باکس

    سلام
    using System.IO;
    //
    //
    //
    string[]line=File.ReadAllLines(file.txt);
    MessageBox.Show(line[2];

  3. #3

    نقل قول: نشون دادن خط به خط فایل تکس در مسیج باکس

    نقل قول نوشته شده توسط rezafatehy مشاهده تاپیک
    سلام
    using System.IO;
    //
    //
    //
    string[]line=File.ReadAllLines(file.txt);
    MessageBox.Show(line[2];
    با سلام
    بنده هم دقیقا همین مشکل رو دارم
    WebClient wc = new WebClient();
    string Data = wc.DownloadString(textBox1.Text);
    label2.Text = (Data);

    و میخواهم هر روز به شماره همون روز ( مثلا 10 ماه ) خط دهم data رو بخونم میشه کمک کنین؟

  4. #4
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: نشون دادن خط به خط فایل تکس در مسیج باکس

    میشه توضیح بدی این خط کدت قراره چی دانلود بکنه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: نشون دادن خط به خط فایل تکس در مسیج باکس

    سلام

    کدت رو در تایمر قرار بده
    و یا اگه می خوای چند روز یکبار یا هرروز یک لاین نشون بده اینطور بنویس:

    با احرای فرم در ریجیستر یا یک فایل text دیگه روزها و لاینی که نمایش دادین رو ثبت کنید و با هربار ورد به فرم روز رو مشخص کنید اگه اون روز نبود یک لاین + 1 اضافه کن و دوباره سیو کن روی همون ریجستری و یا فایل تکست تنظیماتت ...

    وقتش رو ندارم کدش رو بنویسم و ساده ست ... تلاش کن

  6. #6

    نقل قول: نشون دادن خط به خط فایل تکس در مسیج باکس

    نقل قول نوشته شده توسط rezafatehy مشاهده تاپیک
    میشه توضیح بدی این خط کدت قراره چی دانلود بکنه؟
    دقیقا از یک تکست باکس یه آدرس فایل txt رو میخونه و اونو دانلود میکنه و بعد نشون میده.
    حالا من میخوام همشو نشون نده و خط به خط نشون بده اینو. اونم هر روز یک خط رو ( 30 خط هست)
    و هر ماه از 1 شروع کنه باز. ( وابسته به ساعت سرور یا ساعت جهانی )

    البته ساعت جاری سیستم رو میتونم اینجوری بدست بیارم. اما از طریق سرور میخوامش

    DateTime mytime = new DateTime();
    string time;
    mytime = DateTime.Now;
    time = mytime.ToString("f");
    label3.Text = time;
    آخرین ویرایش به وسیله ali_pc_1 : سه شنبه 29 مهر 1393 در 12:23 عصر

  7. #7
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: نشون دادن خط به خط فایل تکس در مسیج باکس

    اگه قراره یه فایل txt دانلود کنه و خط مورد نظرت رو نشون بده که مشکلی نیست بعد از دانلود فایلت تو یه مسیر خاص با اون کدی که نوشتم خط مورد نظرت رو بخون
    اگه متوجه نشدی بگو تا برات بنویسم

  8. #8

    نقل قول: نشون دادن خط به خط فایل تکس در مسیج باکس

    ببخشید اما بهش اضافه نشد

    try
    {
    WebClient wc = new WebClient();
    string Data = wc.DownloadString (textBox1.Text);
    // MessageBox.Show(Data);
    label2.Text = (Data);



    }
    catch (Exception)
    {

    MessageBox.Show("ERROR");
    }

    این تیکه کدم. هر کار میکنم نمیشه ( از دات نت 2.0 استفاده میکنم....)
    از سیس io که استفاده میکنم ازش ارور میگیره و هر کار کردم نشد.
    میشه اینجا شو درست کنین؟
    میخوام فایل تکس که دانلود شد تو حالت data که هست بمونه و فقط خط 1 رو بخونه

  9. #9
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: نشون دادن خط به خط فایل تکس در مسیج باکس

    اگه فایل تکست خط به خط باشه
    کد زیر رو امتحان کن
    WebClient wc = new WebClient();
    string Data = wc.DownloadString(textBox1.Text);
    // MessageBox.Show(Data);
    //label1.Text = (Data);
    MessageBox.Show(Data.Split('\n')[2]);

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نشون دادن فایل هایی با پسوند swf
    نوشته شده توسط zahra-j در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 30 تیر 1394, 01:30 صبح
  2. مبتدی: نشون دادن فایل هایی با پسوند swf
    نوشته شده توسط zahra-j در بخش Flash و ActionScript
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 29 خرداد 1393, 15:12 عصر
  3. خواندن یک فایل از پوشه و نشون دادن اون در fileuploader
    نوشته شده توسط نیکناز در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 دی 1392, 14:28 عصر
  4. سوال: نشون دادن فایل swf البته تعداد متغیره و از بانک میخونه
    نوشته شده توسط shocraneh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 19 خرداد 1389, 06:43 صبح
  5. نحوه قرار دادن فایلهای Wav در فایل Exe برنامه
    نوشته شده توسط مهندس در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 22 شهریور 1383, 16:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •