نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چگونه با هر بار کلیک کردن روی Picture Box تصویر آن را تغییر دهم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار MostafaMohammadi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    غار
    پست
    104

    Question چگونه با هر بار کلیک کردن روی Picture Box تصویر آن را تغییر دهم

    می خوام یه کاری کنم هر بار کاربر کلیک کرد از تصاویر 1 تا 9 به صورت گردشی روی Picture box قرار بگیرن. این کد رو نوشتم ارور میده، فکر می کنم از طریقه آدرس دهی عکس هام ایراد گرفته. چطوری باید عکسی که تو پوشه Resources هاست رو آدرس بدم؟
    byte[] tile = new byte[9];
    private void pictureBox1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    tile[1]++;
    switch (tile[1])
    {
    case 1:
    pictureBox1.Image = Image.FromFile("../T1.jpg");
    break;
    case 2:
    pictureBox1.Image = Image.FromFile("/T2.jpg");
    break;
    case 3:
    pictureBox1.Image = Image.FromFile("/T3.jpg");
    break;
    case 4:
    pictureBox1.Image = Image.FromFile("/T4.jpg");
    break;
    case 5:
    pictureBox1.Image = Image.FromFile("/T5.jpg");
    break;
    case 6:
    pictureBox1.Image = Image.FromFile("/T6.jpg");
    break;
    case 7:
    pictureBox1.Image = Image.FromFile("T7.jpg");
    break;
    case 8:
    pictureBox1.Image = Image.FromFile("/T8.jpg");
    break;
    case 9:
    tile[1]=0;
    pictureBox1.Image = Image.FromFile("/T0.jpg");
    break;
    }


    Untitled.jpg
    عکس هام اینجان ولی هر جور آدرس میدم ارور میده
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 30 مهر 1393 در 19:16 عصر

  2. #2

    نقل قول: چگونه با هر بار کلیک کردن روی Picture Box تصویر آن را تغییر دهم

    اینطوری ادرس بده ببین نمیشه

    Properties.Resources.T0

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار MostafaMohammadi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    غار
    پست
    104

    نقل قول: چگونه با هر بار کلیک کردن روی Picture Box تصویر آن را تغییر دهم

    خیلی ممنون، اینطوری آدرس دادم اررور آدرس دهی اش رفع شد ولی به اینکه tile رو اونجا تعریف کردم گیر داد. من کجا تعریف اش کنم درست باشه پس؟
    namespace _8_puzzleTEST
    {
    public partial class Form1 : Form
    {

    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }
    public void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    public int[] tile = new int[9];
    for (int i = 0; i < 9; i++)
    {
    tile[i] = i;
    }
    }
    private void pictureBox1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    tile[1]++;
    switch (tile[1])
    {
    case 1:
    pictureBox1.Image = Properties.Resources.T1;
    break;
    case 2:
    pictureBox1.Image = Properties.Resources.T2;
    break;
    case 3:
    pictureBox1.Image = Properties.Resources.T3;
    break;
    case 4:
    pictureBox1.Image = Properties.Resources.T4;
    break;
    case 5:
    pictureBox1.Image = Properties.Resources.T5;
    break;
    case 6:
    pictureBox1.Image = Properties.Resources.T6;
    break;
    case 7:
    pictureBox1.Image = Properties.Resources.T7;
    break;
    case 8:
    pictureBox1.Image = Properties.Resources.T8;
    break;
    case 9:
    tile[1]=0;
    pictureBox1.Image = Properties.Resources.T0;
    break;
    }
    }


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار MostafaMohammadi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    غار
    پست
    104

    نقل قول: چگونه با هر بار کلیک کردن روی Picture Box تصویر آن را تغییر دهم

    مشکل متغییر تعریف کردنم هم حل شد، یه شاخه بالاتر تعریف کردم Scopeاش جور در اومد.
    namespace _8_puzzleTEST
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    int[] tile = new int[9];
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }
    public void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    }
    private void pictureBox1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    tile[1]++;
    switch (tile[1])
    {
    case 1:
    pictureBox1.Image = Properties.Resources.T1;
    break;
    case 2:
    pictureBox1.Image = Properties.Resources.T2;
    break;
    case 3:
    pictureBox1.Image = Properties.Resources.T3;
    break;
    case 4:
    pictureBox1.Image = Properties.Resources.T4;
    break;
    case 5:
    pictureBox1.Image = Properties.Resources.T5;
    break;
    case 6:
    pictureBox1.Image = Properties.Resources.T6;
    break;
    case 7:
    pictureBox1.Image = Properties.Resources.T7;
    break;
    case 8:
    pictureBox1.Image = Properties.Resources.T8;
    break;
    case 9:
    tile[1]=0;
    pictureBox1.Image = Properties.Resources.T0;
    break;
    }
    }


    حالا می خوام اون T0، T1 و ... به جای عدد هاش متغییر بزارم، ممکنه این کار یا باید نوع آدرس دهی ام رو عوض کنم.

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    52

    نقل قول: چگونه با هر بار کلیک کردن روی Picture Box تصویر آن را تغییر دهم

    سلام
    برای اینکه سرعت عمل بالاتر بره یک imageList به پروژه اضافه کنید عکس هاتون رو در imageList اضافه کنید و به این شیوه عمل کنید.

    int n=0;
    private void pictureBox1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    pictureBox1.BackgroundImage = imageList1.Images[n];
    n++;
    if (n == imageList1.Images.Count)
    n = 0;
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : یک شنبه 28 تیر 1394 در 04:25 صبح

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 16 آبان 1390, 00:08 صبح
  2. سوال: چگونه کلیک کردن روی دکمه با استفاده از کد نویسی؟
    نوشته شده توسط dr.pantagon در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 24 دی 1388, 21:39 عصر
  3. خیلی مشکل ::چگونه می توانم بر روی Picture box یک نوار ....
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 25 مهر 1384, 14:19 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 مرداد 1382, 21:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •