نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: نمایش عکس بدون پس زمینه

  1. #1

    نمایش عکس بدون پس زمینه

    سلام چطور میشه طبق تصویر عکس سبز رنگ را بصورت transparent و بدون حاشیه هادراورد؟

    1.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: تنظیم شفافیت عکس

    چرا عکس رو png نمیذاری؟!!!!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: تنظیم شفافیت عکس

    با سلام

    ابتدا باید خود عکس خاصیت Transparent داشته باشد.

    با تشکر

  4. #4

    نقل قول: تنظیم شفافیت عکس

    فرمت عکس png هست و حالت Transparent هم دارد ولی وقتی روی کنترل picturebox دیگری که عکس داخلش است قرار میگیرد با حاشیه نمایش میدهد.
    لطفا کمک کنید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: تنظیم شفافیت عکس

    فکر نکنم بشه
    اون عکس قبلیت رو بذار بکراند صفحه این عکس رو بذار تویی کنترل ببین میشه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    پست
    389

    نقل قول: تنظیم شفافیت عکس

    Ok-icon.rar
    سلام این عکس و امتحان کن

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: تنظیم شفافیت عکس

    اگه تصویر پس زمینه مربوط به Background فرم هست، کافیه مشخصه Background مربوط به PictureBox رو برابر Transparent قرار بدین.
    اگه تصویر پس زمینه مربوط به یک PictureBox دیگه هست (مثلا pictureBox1) و تصویر دوم مربوط به یک PictureBox دیگه (مثلا pictureBox2)، مشخصه Background مربوط به pictureBox2رو برابر Transparent قرار بدین و کد زیر رو هم بنویسید:

    private void Form2_Load(object sender, EventArgs e) {
    pictureBox2.Parent = pictureBox1;
    }

    البته ممکنه در این حالت نیاز داشته باشین محل قرار گیری pictureBox2 رو بوسیله مشخصه Location تغییر بدین.

  8. #8

    نقل قول: تنظیم شفافیت عکس

    سلام
    اول وارد فوتوشاپ بشین ببینین واقعا تصویر در حالت transparent هست یا نه؟

  9. #9

    نقل قول: تنظیم شفافیت عکس

    نقل قول نوشته شده توسط alireza_g698 مشاهده تاپیک
    سلام
    اول وارد فوتوشاپ بشین ببینین واقعا تصویر در حالت transparent هست یا نه؟
    transparent هست .

  10. #10

    نقل قول: تنظیم شفافیت عکس

    نقل قول نوشته شده توسط ya ali مشاهده تاپیک
    transparent هست .
    اوکی.با توجه به اون عکسی که گذاشتین مثال میزنم
    اول از همه یه panel در روی فرم قرار بده.سپس background imageاون panel رو عکس اون دو شهید بزرگوار قرار ده.
    بعد یه picturebox بر روی فرم قرار بده و background image اون رو عکس اون تیک قرار بده.
    بعد خاصیت color پیکچر باکس رو transperanet قرار بده(اول باید وارد خاصیت کالر بشی بعد زیر قسمت وب و بعد transparent)

    بعد از این کارا picture box را روی پنل قرار بده.میبینی که اون تیک به حالت tranparent (بدون حاشیه در اومده)

    روش که گفتم کاملا درست عمل میکنه اگه نتیجه نگرفتین مطمعن باشید مراحل رو اشتباه انجام دادید
    موفق و موید باشید

  11. #11

    نقل قول: تنظیم شفافیت عکس

    نقل قول نوشته شده توسط alireza_g698 مشاهده تاپیک
    اوکی.با توجه به اون عکسی که گذاشتین مثال میزنم
    اول از همه یه panel در روی فرم قرار بده.سپس background imageاون panel رو عکس اون دو شهید بزرگوار قرار ده.
    بعد یه picturebox بر روی فرم قرار بده و background image اون رو عکس اون تیک قرار بده.
    بعد خاصیت color پیکچر باکس رو transperanet قرار بده(اول باید وارد خاصیت کالر بشی بعد زیر قسمت وب و بعد transparent)

    بعد از این کارا picture box را روی پنل قرار بده.میبینی که اون تیک به حالت tranparent (بدون حاشیه در اومده)

    روش که گفتم کاملا درست عمل میکنه اگه نتیجه نگرفتین مطمعن باشید مراحل رو اشتباه انجام دادید
    موفق و موید باشید
    تصویر و نمونه پروژه را ذخیره کردم

    trans.JPG

    و این هم از نمونه پروژ که آپلود کردم(به دلیل حجمی بیشتر از 400KB)
    http://uplod.ir/90180p9uzkai/trans.rar.htm

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش عکس بدون ذخیره در برنامه (از فولدر) در گزارش
    نوشته شده توسط MahanMahanPorNejad در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 27 آبان 1392, 11:45 صبح
  2. سوال: نمایش عکس در پی زمینه memo
    نوشته شده توسط 1072300 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 02 دی 1390, 19:37 عصر
  3. سوال: نمایش فایل متنی دارای عکس بدون پشت زمینه
    نوشته شده توسط Hamed_Shafiei در بخش WPF
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 13 آذر 1390, 11:21 صبح
  4. سوال: نمایش متن و عکس بدون پس زمینه فرم
    نوشته شده توسط jaafar1363 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 16 خرداد 1389, 22:26 عصر
  5. نمایش عکس بدون ذخیره شدن آن در جائی
    نوشته شده توسط manager در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 27 اسفند 1384, 20:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •